MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Ο έγκριτος δημοσιογράφος-ερευνητής - δικηγόρος και σήμερα το βράδυ τα είπε έξω από τα δόντια για τη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας.




Live-AlertTV
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ
4/10/2019, 11.18 μ.μ.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος-ερευνητής - δικηγόρος και σήμερα το βράδυ τα είπε έξω από τα δόντια για τη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας.
Πολλές φορές έχουμε γράψει για την στρούγκα, στην οποία είναι πολλά ΜΜΕ στην περιοχή της Λαμίας σχετικά με το Μέγα σκάνδαλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας.
Δεν είναι όποιο-όποιο θέμα, ούτε όποια-όποια περιοχή.
Είναι σκάνδαλο μέγα η υπόθεση Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας (η αρχαιότερη τράπεζα στην Ελλάδα) γιατί:
1.σέρνεται επί 20 χρόνια (από το 2000) κατά κυριολεξία και το Βούλευμα σκάνδαλο βγήκε 13 χρόνια μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για κακουργήματα.
Τότε, το 2013 δηλαδή μπήκε η υπόθεση στο αρχείο με αυτό το Βούλευμα. Και αμέσως μετά ο αδέκαστος εισαγγελέας Γρηγ.Πεπόνης διέταξε νέα έρευνα με αφορμή αποκαλύψεις.
2.Και η έρευνα κατέληξε το 2014 σε ποινική δίωξη -σοκ για 150 εκατομ ευρώ!!!
Από αυτά με δικαστική πράξη -σοκ αφαιρέθηκαν τα …125 εκατομμύρια και η δίωξη σέρνεται 5 χρόνια τώρα για τα υπόλοιπα 25 και ψάχνουν τρόπο να την χώσουν και πάλι στο αρχείο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"