MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤYΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ, 15 Ιουνίου 2018, Παρασκευή.



ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Ο χρόνος είναι δικαστής και τιμωρεί !
Και ευτυχώς…ΕΡΧΕΤΑΙ !!!
Γράφει ο
Πρόεδρος
Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος

Αγαπητοί Συνεταίροι μην ακούτε τους Θύτες, αλλά μόνο τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ.!

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ να δίνετε το παρόν Σας εδώ έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Λαμίας
και να κάνετε και Δηλώσεις στα Μ.Μ.Ε…..Μην φοβάστε…Τα θύματα δεν πρέπει να φοβούνται…
Πρέπει να φοβούνται μόνον οι θύτες και η «Συμμορία των Κολλητών».

Με αφορμή κ.κ. Συνεταίροι την μονόλεπτη παρουσία του έγκριτου Δημοσιογράφου – Δικηγόρου – Ερευνητή κ. Γιάννη Ντάσκα σε εκπομπή της ΕΡΤ 1 σήμερα στις 12.00 δημοσιοποιώ ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ του Ορκωτού Λογιστή Αντωνίου Χαραλαμπίδη της 15 Δεκεμβρίου 2018 που στην σελ. 18 γράφει: Δεδομένου ότι στις 18/12/2002 ο Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος όχι μόνον είχε εξοφλήσει την οφειλή του προς τη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας, αλλά είχε και λαμβάνειν, η Σ.Τ.Λ. δεν θα έπρεπε να εφαρμόσει το άρθρο 39 του Ν. 3259/2004 στις 04/08/2004 διότι δεν υπήρχε αντικείμενο για την εφαρμογή του ανωτέρω νόμου.

Κύριοι Συνεταίροι
Επειδή πρόκειται περί ΑΠΑΤΑΙΩΝΩΝ [ Όλοι οι Διοικούντες της Σ.Τ.Λ. των Διοικήσεων Αθαν. Τριανταφυλλόπουλου - Νικ. Δασκαλόπουλου - Δημ. Καρδάκου ] σας δηλώνω ότι:
1)   Οι Διοικήσεις Νικ. Δασκαλόπουλου & Δημ. Καρδάκου γνώριζαν πολύ καλά ότι ο Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος δεν χρωστούσε στη Σ.Τ.Λ., αλλά η Σ.Τ.Λ. του χρωστούσε χρήματα. …..Θα τον διασύρουμε λοιπόν στα Μ.Μ.Ε. ώστε να φοβηθούν οι Συνεταίροι και θα τρέξουν να πληρώνουν τις παράνομες ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΚΩΝ ΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ που έτσι αυξανότανε τα δήθεν χρέη των κ.κ. Συνεταίρων με Γεωμετρική πρόοδο.
2)   Με αποβάλανε λοιπόν ΠΑΡΑΝΟΜΑ από την ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑ και το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ [ Το κατάστημα το αγόρασε ένα κοράκι - του είχα στείλει και εξώδικο να μην το αγοράσει --- σε όποιον φίλοι μου άλλον έστελνα εξώδικο θα το αγόραζε το κατάστημα αν δεν ήταν κοράκι ;  αν και με είχε διαβεβαιώσει ότι δεν θα το αγοράσει, που έχει αγοράσει από τη Σ.Τ.Λ. και άλλα τέσσερα ακίνητα ] μου για να τρομοκρατηθούν οι κ.κ. Συνεταίροι, διότι εγώ ΤΟΤΕ ήμουν  ο Πρόεδρος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΓΥΗΤΩΝ ΤΗΣ Σ.Τ.Λ. και τα έλεγα έξω από τα δόντια σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις που οι 16.000 Συνεταίροι αδιαφορούσαν να παρευρεθούν για τους δικούς τους λόγους έκαστος.
3)   Είχα καταθέσει και παράβολο 100 ευρώ για να κατέβω σε ΕΚΛΟΓΕΣ της Σ.Τ.Λ. αλλά ο δικηγόρος αυτής Δημ. Κοκκαλάκης έγραψε στον Λαμιακό Τύπο: Να φέρει ο Δημητρακόπουλος και η οικογένειά του τα εκατομμύρια δραχμές που πήρε από τη Σ.Τ.Λ. και να μην απαιτεί να κατέβει στις Εκλογές….και άλλα πολλά.
4)   Επί εποχής Αθαν. Τριανταφυλλόπουλου το Ιστορικό μας ίδρυμα εξέδιδε και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ μαϊμού…Τις δημοσιεύω για να δείτε γιατί τους αποκαλώ ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ και μικρό χαρακτηρισμό τους κάνω, τους αξίζει χειρότερος….
5)   Αγαπητοί κ.κ. Συνεταίροι Φίλες & Φίλοι Λαμίωτες…Το ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ ΤΗΣ Σ.Τ.Λ. επί ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ, από τις 4 Ιουνίου μέχρι και σήμερα έχει πιάσει το πεζοδρόμιο στο Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας και διαμαρτύρεται ειρηνικά για τα δίκαια Αιτήματά του.
Που είναι όμως τα Μ.Μ.Ε.; Αν ένα αυτοκίνητο σκότωνε ένα περιστέρι τότε όλα τα Κανάλια θα παρουσίαζαν το γεγονός σαν είδηση…Επί είκοσι όμως τώρα χρόνια συντελείται ένα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Κακουργηματικής Μορφής στη Λαμία σε βάρος του Φθιωτικού Λαού και τα Μ.Μ.Ε. της πόλης μου Δεν το ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ….Αυτή όμως δεν είναι Δημοσιογραφία ,….είναι ΥΠΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΘΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
Οι Εισαγγελείς τα γνωρίζουν όλα αυτά, γιατί δεν επεμβαίνουν ;.
Οι Βουλευτές μας επίσης τα γνωρίζουν, γιατί δεν έχουν φέρει 20 χρόνια τώρα το Σκάνδαλο αυτό στη Βουλή ; Πότε θα το φέρουν ;

ΑΓΑΠΗΤΟΙ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΑΙΜΟΥ ΟΙ ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ ΤΗΣ Σ.Τ.Λ.
ΕΓΩ ΣΤΑΘΗΚΑ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ. ΔΕΙΞΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ  ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ.
Θα Σας παρακαλέσω να δείτε τα κάτωθι έγγραφα – αποδείξεις μαϊμού και Βίντεο που πρέπει να γνωρίζετε για να μπορείτε να βγάλετε τα ανάλογα Συμπεράσματα.

       1)   2009.07.02 Αποβολή, STAR Λαμίας, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ

2)   2009.07.02 Αποβολή STAR Λαμίας, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ  ΛΑΜΙΑΣ


3)   2012.03.19 Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας, Lamia Report

https://www.youtube.com/watch?v=tdoX1oat6dQ


4)   ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΛΑΜΙΑΣ, Κανάλι Star Λαμίας 10.11.2011



       5)   2018.06.15, Ο Γιάννης Ντάσκας στην ΕΡΤ 1

 

Υ.Γ.
Να επισκέπτεστε τακτικά το Blog του Συλλόγου Μας:

Ή γράψτε στο Google ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ.








ΙΔΟΥ Η ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ 
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ




ΙΔΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΙΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ 
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ



ΙΔΟΥ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΙΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ 
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"