MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 61 / 2018 - ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ


ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
    ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 61 / 2018

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Από τα έγγραφα αυτά αποδεικνύεται ότι τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις για την αναγνώριση του σωματείου, του οποίου ο σκοπός κατά το άρθρο 2 του Καταστατικού του είναι: «η με κάθε νόμιμο, δημοκρατικό και με σεβασμό προς το Σύνταγμα μέσο:
1. διαφύλαξη των δικαιωμάτων των μεριδιούχων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας και η διεκδίκηση των με στόχο την αποκατάσταση της ζημίας που έχουν υποστεί οι μεριδιούχοι της Τράπεζας.
2. Προαγωγή και η στήριξη των μέσων και των πρακτικών που ευνόμως ενισχύουν και συνδράμουν προς την επίτευξη του σκοπού του Σωματείου. Η καλλιέργεια του πνεύματος της αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του Σωματείου.

3. Παροχή συμβουλών, βοήθειας και συνδρομής προς αποκατάσταση της ζημίας που έχουν υποστεί οι μεριδιούχοι της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας ως και η επιστροφή στην κατοχή των μελών του Σωματείου όλων των παρανόμως εκπλειστηριασθέντων, καταχρηστικώς δωρηθέντων και αδιαφανώς αγοραπωληθέντων-καθ' οιονδήποτε τρόπο και αιτία-ακινήτων και κινητών περιουσιακών στοιχείων των μελών.
4. Σύσταση και λειτουργία «τμήματος νομικής προστασίας και ενημέρωσης» των μεριδιούχων, για την παροχή σχετικών πληροφοριών, συμβουλών και συνδρομής προς αυτούς, καθώς επίσης και για την εκπροσώπηση τους στα δικαστήρια παντός βαθμού και δικαιοδοσίας. 
5. Συνεργασία, επικοινωνία και ανταλλαγή στοιχείων και πληροφοριών με άλλα νομικά πρόσωπα, σωματεία, κινήματα, οργανώσεις κ.ο.κ., στην ημεδαπή ή και στην αλλοδαπή, που έχουν τους ίδιους ή παρεμφερείς σκοπούς, καθώς και την ανάληψη δραστηριοτήτων για την προώθηση και για την επίτευξη των-μεταξυ τους-κοινών σκοπών και στόχων.
6. Δωρεάν παροχή-πάσης φυσεως-κοινωνικών υπηρεσιών στους μεριδιούχους καθώς και την υποστήριξη ευπαθών μελών του Σωματείου βάσει των αρχών του αλληλοσεβασμού, της αγάπης, της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού.
7. Διοργάνωση κάθε είδους δρώμενων, πνευματικών εκδηλώσεων, συνεδρίων, ημερίδων, καθώς και κάθε άλλης σχετικής επιστημονικής ή κοινωνικής εκδηλώσεως». 0 σκοπός αυτός δεν είναι κερδοσκοπικός, ούτε αντίθετος στους νόμους, την ηθική και την δημόσια τάξη. Πρέπει συνεπώς η κρινόμενη αίτηση να γίνει δεκτή ως κατ' ουσία βάσιμη και να διαταχθούν όσα ορίζονται από την διάταξη του άρθρου 81 παρ. 1 του Α.Κ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"