MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Παραπλανηθέντες δικαστές, σκάνδαλα Τραπεζών,η βίλα Κυριακού, και η Νοβάρτις!


Παραπλανηθέντες δικαστές, σκάνδαλα Τραπεζών,η βίλα Κυριακού, και η Νοβάρτις!

Μικρός που είναι ο κόσμος στα μεγάλα σκάνδαλα κ. Πρόεδρε...







Τρί, 21/08/2018 - 08:41
Γράφει το NEWSROOM
Στα μέσα του καλοκαιριού του 2012 η Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος ζήτησε από την Τράπεζα Ελλάδας στοιχεία για το ποιές κυρώσεις έχει επιβάλει στις Συνεταιριστικές Τράπεζες Αχαίκή, Λαμίας, Λήμνου, Λέσβου και τις εκθέσεις ελέγχου των Συνεταιριστικών αυτών Τραπεζών από το 2005 και εντεύθεν.

Τι είχε προηγηθεί;
Τα εξής:
Την άνοιξη του 2012 οι Τράπεζες αυτές τέθηκαν ξαφνικά απο την κυβέρνηση ενός Παπαδήμου, τον οποίο η Ιστορία δεν θέλει να θυμάται καν σε εκκαθάριση παρότι ήταν υγιέστατες. Ηθελαν χρήμα ζεστό για τις "συστημικές τράπεζες" τις οποίες είχαν τάξει με προικιά.
Η κίνηση αυτή ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών και αντιδράσεων, εργαζομένων, βουλευτών, δικηγόρων και έτσι προέκυψε η παραγγελία έρευνας από την υπηρεσία, της οποίας προίστατο ο αδεκαστος κ.Πεπόνης.
Η Λαμία δεν είναι όποια και όποια περιοχή. Εκείνη την εποχή είχε λαμπρούς άνδρες, καταγόμενους από την περιοχή  στα ύπατα οικονομικά αξιώματα. Δηλαδή τον Προβόπουλο, τον Στουρνάρα, τον Σταϊκούρα.
Η κίνηση Πεπόνη σήμανε συναγερμό στη Λαμία ιδίαίτερα.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ntokoumenta.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"