MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ Λαμίας, Ομιλία Αθαν Τριανταφυλλόπυλου, 03 03 2009


ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ Λαμίας, Ομιλία Αθαν Τριανταφυλλόπυλου, 03 03 2009



ΚΩΣΤΑΣ Γ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Πρώην Πρόεδρος Συνεταίρων Δανειοληπτών - Εγγυητών της Σ.Τ.Λ. & νυν Πρόεδρος του Συλλόγου '"ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ Σ.Τ.Λ."
3 Μαρτίου 2009.....Στο Φίλιο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ ...Ομιλεί ο πρώην πρόεδρος της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας Αθαν. Τριανταφυλλόπουλος που σήμερα το 2018 βρίσκεται υπό εκκαθάριση και οι 13.000 κ.κ. Συνεταίροι βρίσκονται υπό ΔΙΩΓΜΌ... Δηλαδή πληρώσαμε & πληρώνουμε παράνομες Κεφαλαιοποιήσεις Τόκων επί πολλές δεκαετίες....Οι Διοικήσεις της Σ.Τ.Λ. Δεν αφαίρεσαν και δεν αφαιρούν τις ΜΕΡΙΔΕΣ - ΜΕΤΟΧΕΣ από τα δήθεν χρέη χιλιάδων κ.κ. Συνεταίρων..λέγοντάς Τους ότι πρώτα θα εξοφλήσετε και μετά θα αφαιρέσουμε..... Με με την κακοδιαχείριση του Δ.Σ. του Αθαν. Τριανταφυλλόπουλου φαλίρισε το Ίδρυμα Μας που οι παππούδες το ίδρυσαν για Μας το έτος 1900.... Έχετε όμως υπ όψιν Σας ότι οι επόμενες Διοικήσεις της Σ.Τ.Λ. ήτοι Νικ. Δασκαλόπουλου & Δημ. Καρδάκου δεν στράφηκαν ποτέ εναντίον του.....Γιατί άραγε ;....Και έτσι επί των ημερών τους... ΈΚΛΕΙΣΕ - ΜΠΗΚΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΌ ΜΑΣ ΙΔΡΥΜΑ.... Απολαύστε τον.....Τα Συμπεράσματα δικά Σας. ..... Δυστυχώς με ΔΙΚΕΣ μαϊμού περασμένων ετών κοιμάται στο σπίτι του και όχι στη Φυλακή.....μαζί φυσικά και με άλλους της "Συμμορίας των Κολλητών" γιατί μέχρι χθες οι εισαγγελείς & οι δικαστές της Λαμίας δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους ....... Καλό Δικαστικό Έτος !



ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Σ.Τ.Λ. ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ - ΔΗΛ. ΤΗΝ ΕΔΡΑ - ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΕΠΙ ΜΙΑ 20ΕΤΙΑ…..ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΗΘΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΙ κ.κ. ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ….

 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"