MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Ανταλλαγή Μηνυμάτων μεταξύ των Πρόεδρων των Μεριδιούχων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Αχαϊας (Αθαν. Μπέλλα) και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας (Κων. Δημητρακόπουλου)

Ανταλλαγή Μηνυμάτων μεταξύ των Πρόεδρων των Μεριδιούχων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Αχαϊας (Αθαν. Μπέλλα) και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας (Κων. Δημητρακόπουλου).

Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΕΣΤΑΛΗ 
KAI ΣΕ 1000 MAILS.

@@@@@@@@@

Αγαπητά 16.000 θύματα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας ενημερωθείτε βάσει των κατωτέρω Μηνυμάτων.
Ενημερώστε και φίλους Σας στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό,
διότι είναι πολλοί οι κ.κ. Συνεταίροι που ξενιτεύτηκαν λόγω της «Συμμορίας των Κολλητών της Σ.Τ.Λ.»
Τα μηνύματα αντηλλάγησαν μέσω του αναγραφόμενου f.b.
F.B. Κώστας Δημητρακόπουλος Λαμία (Σύλλογος Μεριδιούχων Σ.Τ.Λ.)
Ανταλλαγή Μηνυμάτων μεταξύ των Πρόεδρων των Μεριδιούχων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Αχαϊας (Αθαν. Μπέλλα) και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας (Κων. Δημητρακόπουλου).
14 Φεβρουαρίου 2019

ΟΜΑΔΑ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ & ΦΙΛΟΙ.

Αθαν. Μπέλλας: Σήμερα απαγόρευση εξόδου στον Ν. Δούρο και 40.000 ευρώ εγγύηση. Αύριο η σειρά του Φλωράτου.
Αθαν. Μπέλλας: Μια εικοσάδα επώνυμοι άνθρωποι που λεηλάτησαν τις αποταμιεύσεις των συμπολιτών τους στην Πάτρα για δεκάδες εκατ. ευρώ παρέμεναν ατιμώρητοι επί επτά χρόνια και τώρα ήρθε επιτέλους η ώρα της τιμωρίας τους....ανάμικτα συναισθήματα....πίκρας για την απαράδεκτη καθυστέρηση και ικανοποίησης, από την άλλη πλευρά, για την εξέλιξη αυτή.


Αθαν. Μπέλλας: Όλα τα παραπάνω αφορούν την υπόθεση του σκανδάλου της Αχαϊκής Συνετ. Τράπεζας....ήδη η ζημιά το Δημοσίου και των μεριδιούχων υπερβαίνει τα 100 εκατ. ευρώ. Ερώτηση: που πήγαν αυτά τα χρήματα; Ποιός θα τα αναζητήσει; Γιατί σε αυτή τη χώρα υπάρχει τόσο ακραία ατιμωρησία; Δεν έχουν δίκιο τα παιδιά μας που φεύγουν σε άλλες χώρες περιφρονώντας την κοινωνία αυτή που εμείς τους παραδώσαμε και πού μοιάζει με ζούγκλα;
Κων. Δημητρακόπουλος: Τα ίδια αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, αγαπητέ Αθανάσιε Μπέλλα της Αχαϊκής Τράπεζας συνέβησαν και στη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας και η εισαγγελία Λαμίας έκανε γάργαρα το σκάνδαλο των 20 ΔΙΣ δραχμών....Οι Συμμορίες των Κολλητων στην Ελλάδα ήταν - είναι πολλές και συγχρονίζονται πολύ καλά χρόνια τώρα..,.
Κων. Δημητρακόπουλος: Ο νέος εισαγγελέας όμως της Λαμίας κύριος Λακαφώσης έχει αρχίσει εδώ και έξι μήνες νέες ανακρίσεις βάσει του Πορίσματος του κ. Τραγγανίδα για την ζημιά των 150 εκατοντάδες ευρώ (80 οι ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ και 70 το ελληνικό Δημόσιο) και περιμένουμε αγωνιωδώς τη δικάσιμο .....
Κων. Δημητρακόπουλος: Για αυτό το λόγο πρέπει οι κύριοι ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ να αγκαλιάσουν τον Σύλλογο μας ώστε στη δίκη να απαιτήσουν η δικαιοσύνη να πράξει το καθήκον της και να τιμωρήσει παραδειγματικά τους υπεύθυνους της λεηλασίας του Ιδρύματος Μας....Οι εγγραφές συνεχίζονται...ενημερώστε τους φίλους Σας..
Αθαν. Μπέλλας: Αγαπητέ Πρόεδρε κύριε Δημητρακόπουλε, καλό κουράγιο στον αγώνα σου. Αφού εδώ συμβαίνουν όλα αυτά τα απίθανα, όλες οι Συνεταιριστικές Τράπεζες μαζί θα προσφύγουμε στην Ευρωπαϊκή δικαιοσύνη για να αποδείξουμε ότι στο σχέδιο εξόντωσης των Συνεταιριστικών Τραπεζών στη χώρα μας έχουν συμμετοχή και οι υψηλά ιστάμενοι με πρώτη την τότε Διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδας. Αυτής που παρέδωσε την Αγροτική Τράπεζα στην Πειραιώς και διάλυσε, μεταξύ άλλων και την αγροτική πίστη. Εμείς στην Αχαϊκή Τράπεζα, ήδη καταθέσαμε αγωγές εναντίον της, καθώς και εναντίον της ΕΚΤ, δηλ. της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Η ΕΚΤ πήρε προθεσμία δυο μηνών -όχι επτά ετών όπως εδώ στη χώρα μας- για να καταθέσει την απολογία της. Πρέπει να αποδείξουμε στο όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι υπήρξε συστηματικό σχέδιο από τις ελληνικές αρχές καταστροφής των Συνεταιριστικών Τραπεζών που το υλοποίησαν διά αντιπροσώπων, δηλαδή με μια εκατοντάδα επώνυμων πλουτοκρατών της κάθε περιοχής που έκλεβαν το ταμείο επί δεκαετίες με την ανοχή της εποπτεύουσας αρχής, της Τρ. Ελλάδας. Για όλα αυτά υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία και νομίζουμε ότι θα μπορέσουμε να το προχωρήσουμε. Ο.... κακός Σόιμπλε το είπε πολύ εύστοχα: το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι διοικείται από μια ομάδα διεφθαρμένων πολιτικών κλπ κλπ, ας μη τα επαναλαμβάνουμε.
Κων. Δημητρακόπουλος: Εμείς αγαπητέ κύριε Μπέλλα ετοιμάζουμε αγωγές κατά της Τραπέζης της Ελλάδος, διότι τα γνώριζε όλα αυτά από το έτος 2000 . Εγώ τα κατήγγειλα όλα αυτά στις Γενικές Συνελεύσεις και είναι γραμμένα στα Πρακτικά. Όσο για την Ε.Ε. θα συστρατευτούμε και εμείς μαζί Σας. Θα ενημερώσω το Δ.Σ. εντός των ημερών και μέσω του δικηγόρου μας θα σου απαντήσω εγγράφως. Ευχαριστούμε που μας ενημερώνεις.
Αθαν. Μπέλλας: Μπράβο σας και καλή επιτυχία στις προσπάθειες σας και σε όλους μας.
Αθαν. Μπέλλας: Αν και αυτά δεν πρέπει να λέγονται από εδώ γιατί υπάρχουν πολλοί "εφιάλτες" γύρω μας,
Αθαν. Μπέλλας: Μπορώ να σας πω ότι έχουμε υλικό κατά της Τράπεζας της Ελλάδας που μπορείτε κι εσείς να χρησιμοποιήσετε, πέρα βέβαια από το αυτονόητο δικό σας.
Κων. Δημητρακόπουλος: Να λέγονται, για να μην μπορούν να κοιμηθούν πλέον....να πετάγονται στον ύπνο τους...
Αθαν. Μπέλλας: Υπάρχουν άλλες δίκες στις οποίες η ίδια η Τράπεζα της Ελλάδας, όταν στριμώχτηκε με προσφυγές εναντίον της από τα δικά της πιόνια που επί χρόνια στήριζε και ανεχόταν, ομολόγησε ενώπιον δικαστηρίων για να αμυνθεί, ότι επί χρόνια συγκάλυπτε αυτά τα οικονομικά εγκλήματα. Έπεσε μόνη της στη δική της παγίδα....
Κων. Δημητρακόπουλος: Θα ενημερώσω το νομικό μας τμήμα και θα σου ζητήσουμε ντοκουμέντα.
Αθαν. Μπέλλας: Θα τα πούμε, η συνεργασία και η ενότητα μας σε πανελλαδικό επίπεδο μπορεί να έχει αποτελέσματα, γιατί έτσι αποδεικνύεται η δολιότητα και η συστηματικότητα των ενεργειών της Κεντρικής Τράπεζας. Μεμονωμένα κάθε ατομική υπόθεση χάνεται στα πολύπλοκα γρανάζια των τοπικών δικαστηρίων, στις χωριστές ανακρίσεις, στις τοπικές πιέσεις που ασκούνται κοκ. Ενώ, σε συνολικό επίπεδο, φαίνεται ξεκάθαρα ότι η ΤτΕ το ίδιο πράγμα -ανοχή, συγκάλυψη, αδράνεια λήψης μέτρων κλπ- το επανέλαβε πολλές φορές, άρα.......

@@@@@@@

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....17.02.2019..22.00
Μόλις με ενημέρωσε ο κ. Μπέλλας….Διαβάστε τον
Και κάτι τελευταίο: την τελευταία Παρασκευή κορυφαίο στέλεχος της διοίκησης της Αχαϊκής Τράπεζας έλαβε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, παρουσία στο Αστυνομικό Τμήμα δις το μήνα και του ζητήθηκε να καταθέσει εγγύηση 80.000 ευρώ (τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα που επεβλήθει στους ενόχους).
Θα περιμένουμε να δούμε ποιές κατηγορίες θα τους απαγγελθούν.
Στην ανάκριση κλήθηκαν από την Ανακρίτρια σχεδόν 90 άτομα.
Αθαν. Μπέλλας
Πρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου Μεριδιούχων Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"