MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Παραπομπή στο Κακουργιοδικείο των υπευθύνων της λεηλασίας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας.


Παραπομπή στο Κακουργιοδικείο των υπευθύνων της λεηλασίας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας.

ΠΡΟΣ 

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΛΑΜΙΑΣ

Κύριε Εισαγγελέα,

Σε πλήρη εξέλιξη και όχι σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι δικαστικές έρευνες για το μέγα σκάνδαλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας.

Είναι το ίδιο σκάνδαλο για το οποίο η Εισαγγελέας κ.Ζαφειρίδου μετά απο πολυετείς αγώνες μου και μετά πολυετείς δικαστικές έρευνες ζητεί ,τώρα,19 χρόνια μετά,την παραπομπή στο Κακουργιοδικείο των υπευθύνων της λεηλασίας.
Η έναρξη των δικαστικών μου αγώνων,ακριβώς για αυτό το αποτέλεσμα έχει αφετηρια το 1999,δηλαδή 20 χρόνια πριν και αυτονόητο ότι η τύποις δικαίωσή μου ,δεν θα έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα απονομής δικαιοσύνης αφού η παραγραφή επικρέμεται.
Στο διάστημα αυτό πέρα απο την οικονομική μας καταστροφή ,υποστήκαμε και υφιστάμεθα προσωπικά βασανιστήρια με συκοφαντίες και καταρράκωση της προσωπικότητάς μας……Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ στις Φωτό







ςς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"