MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Η εκπομπή “ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ”; με το Νίκο Νικολόπουλο.


Αγαπητοί Φίλοι & Φίλες

ΑΚΟΥΣΤΕ την νέα εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου, τα λέει έξω από τα δόντια και μας ενημερώνει για τη ΔΙΑΦΘΟΡΑ στην Ελλάδα.

Παρακαλώ όμως επειδή ο Νίκος Νικολόπουλος είναι πλήρως ενημερωμένος και για το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ των 22Δις χρυσών δραχμών της πρώην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ να το αναδείξει προς χάριν του Φθιωτικού λαού, διότι υπάρχουν 16.000 ΘΥΜΑΤΑ, όπως επί 20 χρόνια τώρα τα αναλύω σε 12 ΠΡΑΚΤΙΚΑ που τα γνωρίζει και η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ από το βήμα των Γενικών Συνελεύσεων της Σ.Τ.Λ. από το έτος 2000 έως το 2012. 
 
 Μετά την ακρόαση από Σας της ΕΚΠΟΜΠΗΣ του κ. Νικολόπουλου  ΔΙΑΒΑΣΤΕ & ΑΚΟΥΣΤΕ και τα δικά μου ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ από το Blog www.dimitrakopulos.gr.

Εγώ, ο Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος, πρώην Πρόεδρος των Συνεταίρων –  Δανειοληπτών – Εγγυητών της Σ.Τ.Λ.  τα έλεγα και τα έγραφα από το έτος 2000 έως και σήμερα , αλλά οι Εισαγγελείς του Πρωτοδικείου Λαμίας, Εφετείου Λαμίας, αλλά και του Αρείου Πάγου δεν έκαναν το Καθήκον Τους και ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΥΣΑΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ….ΓΙΑΤΙ ;  

Όλα αυτά τα γνωρίζει ο κύριος Νικολόπουλος   και πιο καλά ο κ. Γιάννης Ντάσκας από το έτος 2000 και τους παρακαλώ να κάνουν μια αποκαλυπτική Εκπομπή για το ΜΕΓΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΊΑΣ για να ενημερωθεί το Πανελλήνιο, διότι τα ΜΜΕ της Λαμίας και των Αθηνών τα αποκρύπτουν από τον Ελληνικό λαό.


Η εκπομπή μας “ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ”; με το Νίκο Νικολόπουλο.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"