MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Επιβάλλεται να ανοίξει ο Φάκελος "Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας"..


Επιβάλλεται να ανοίξει ο Φάκελος "Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας"..

Καταστράφηκαν 16.000 Συνεταίροι και η εισαγγελία Λαμίας βάζει τις καταγγελίες μου στο Αρχείο από το έτος 2000 έως και σήμερα.

Μήπως η Ερεύνα πρέπει να αρχίσει από τους Εισαγγελείς που πέρασαν από τη Λαμία και δυστυχώς ανέβηκαν και τα σκαλοπάτια του Εφετείου Αθηνών και του Αρείου Πάγου συγκαλύπτοντας τα πάντα;

ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Άρειος Πάγος Ακούει;  
Η Εισαγγελία Εφετών Λαμίας Ακούει;
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας Ακούει ;





 Είμαι της γνώμης ότι Όλοι ακούνε, αλλά επειδή θέλουν άλλοι να προβιβαστούν και άλλοι να συνταξιοδοτηθούν δεν βγάζουν το φίδι από την τρύπα..όρα τον Αρεοπαγίτη κ. Λαφαζάνο όταν ήλθε στο Δικαστικό Μέγαρο της Λαμίας το έτος 2003 για ελέγξει δήθεν την Εισαγγελία Λαμίας.

Επιβάλλεται λοιπόν ΕΔΩ & ΤΩΡΑ να ανοίξει ο Φάκελος «Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας».

Το φωνάζω από το 2000 έως και σήμερα.

Αν διαβάσετε το www.dimitrakopulos.gr θα τα διαπιστώσετε όλα.

Το παράδοξο όμως είναι ότι ούτε τα Πολιτικά Κόμματα δεν τολμούν να κινηθούν προς την κατεύθυνση αυτή….αν και ενημερώνονται συνεχώς…ΓΙΑΤΙ;

Πότε λοιπόν η εισαγγελία του Αρείου Πάγου θα στήσει και στη Λαμία παρόμοια επιχείρηση με το όνομα (Rinascita-Scott ) που έστησαν στην Ιταλία οι συνάδελφοί τους που να αφορούν εισαγγελείς, δικηγόρους, κλητήρες, Διοικήσεις της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας και γιατί όχι και πολιτικούς ;

Στη Λαμία ούτε μια δίκη δεν έχει αρχίσει ακόμα σε πρώτο βαθμό πόσο μάλλον να  φτάσει σε Μαζικές Καταδίκες….και ας δρα η ΣΥΜΜΟΡΙΑ  ακόμα πιο ωμά από την Ιταλία.

Μήπως η Ερεύνα πρέπει να αρχίσει από τους Εισαγγελείς που πέρασαν από τη Λαμία και δυστυχώς ανέβηκαν τα σκαλοπάτια του Εφετείου Αθηνών και του Αρείου Πάγου συγκαλύπτοντας τα πάντα;

Καταστράφηκαν 16.000 Συνεταίροι και η εισαγγελία Λαμίας βάζει τις καταγγελίες μου στο Αρχείο από το έτος 2000 έως και σήμερα.

Ενώ ενημερώνονται οι Εισαγγελείς από τα maii μου δεν ενεργούν δεόντως, αλλά βολεύονται με ευνοϊκές μεταθέσεις και άλλα bonus.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"