MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

ΕΝΑΤΗ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤYΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ, 13 Ιουνίου 2018, Τετάρτη. ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ



ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ




Ο χρόνος είναι δικαστής και τιμωρεί !
Και ευτυχώς…ΕΡΧΕΤΑΙ !!!



Γράφει ο
Πρόεδρος
Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος

Αγαπητοί Συνεταίροι μην ακούτε τους Θύτες, αλλά μόνο τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ.!

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ να δίνετε το παρόν Σας εδώ έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Λαμίας και να κάνετε και Δηλώσεις στα Μ.Μ.Ε…..

Μην φοβάστε..Τα θύματα δεν πρέπει να φοβούνται…
Πρέπει να φοβούνται μόνον οι θύτες και η «Συμμορία των Κολλητών».
Σήμερα πέρασαν πολλοί κ.κ. Συνεταίροι που μας κατήγγειλαν δικές τους ιστορίες με την Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας. Περιμένουμε κι Εσάς να μας πείτε τα δικά Σας για να μάθει το Πανελλήνιο τι συνέβαινε στη Λαμία από το 1994 έως το 2012.
1.   Ο δικηγόρος Δ.Κ. μας είπε: Εγώ πήγα στη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας για να ζητήσω συνεργασία και μου δώσανε 10 φακέλους με αρρώστους και καρκινοπαθείς να τους κυνηγήσω. Φυσικά δεν δέχτηκα και έφυγα.

[ Αγαπητοί Φίλοι είναι πολλοί οι κ.κ. Συνεταίροι που τους αρρώστησε το Ιστορικό μας Ίδρυμα, αλλά είναι και υπεύθυνο, διότι έχουν βάλει οικογένειες Συνεταίρων να γίνουν μαλλιά κουβάρια ].
2.   Άλλος Συνέταιρος πήγε στην Τράπεζά μας να πληρώσει και όταν ζήτησε να του συμψηφίσουν τις ΜΕΤΟΧΕΣ - ΜΕΡΙΔΕΣ που έχει και είναι πολλά τα χρήματα, ο αρμόδιος υπάλληλος του είπε ότι αυτά τα χρήματα των ΜΕΤΟΧΩΝ – ΜΕΡΙΔΩΝ Σας κύριε έχουν χαθεί και δεν γίνεται συμψηφισμός.
[ Αγαπητοί Φίλοι….Ποιός φταίει που χάθηκαν τα χρήματα αυτά και γιατί χάθηκαν ; Φταίνε οι κ.κ. Συνεταίροι ή οι Διοικούντες το Ίδρυμα Μας με την κακοδιαχείριση που έκαναν τόσα χρόνια και θέλουν και συγχωροχάρτι ; – καταστρέψανε Οικονομικά – Κοινωνικά και Ηθικά έναν ολόκληρο νομό και δεν τιμωρήθηκε κανένας …Που ήταν οι εισαγγελείς ; Που ήταν τα Μ.Μ.Ε. ; που ήταν οι Βουλευτές μας; ΟΛΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ – ΓΙΑΤΙ ;]
Αγαπητοί Συνεταίροι Καλείστε να παρίσταστε καθημερινά στην ειρηνική μας διαμαρτυρία στο Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας από 10.00 έως 13.00 για διεκδικήσουμε τα δίκαια Αιτήματά Μας.
Μην ακούτε τα παπαγαλάκια, αυτά λένε ότι τους λένε.

Υ.Γ.
Να επισκέπτεστε το Blog του Συλλόγου Μας:
Ή γράψτε στο Google ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ.


LAMIA NOW
Λαμία: Δικαίωση για το θάνατο της Γιαννούλας ζητούν οι ρομά/Έστησαν πανό στα Δικαστήρια (εικόνες-video)
Ο κ. Χρήστος Αθανασίου εκτός από Γραμματέας των ΡΟΜ είναι και μέλος της Διοίκησης του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ Σ.Τ.Λ....ακούστε τον.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"