MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

ΔΕΚΑΤΗ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤYΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ, 14 Ιουνίου 2018, Πέμπτη. ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ



ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Ο χρόνος είναι δικαστής και τιμωρεί !
Και ευτυχώς…ΕΡΧΕΤΑΙ !!!

Αγαπητοί Συνεταίροι μην ακούτε τους Θύτες, αλλά μόνο τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ.!
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ να δίνετε το παρόν Σας εδώ έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Λαμίας και να κάνετε και Δηλώσεις στα Μ.Μ.Ε…..
Μην φοβάστε..Τα θύματα δεν πρέπει να φοβούνται…
Πρέπει να φοβούνται μόνον οι θύτες και η «Συμμορία των Κολλητών».

Ο Γιάννης Ντάσκας στη Λαμία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις

Σήμερα Φίλες & Φίλοι δεν θα σας κουράσουμε με κείμενα, αλλά θα σας παρουσιάσουμε φωτογραφίες από την επίσκεψη του έγκριτου Δημοσιογράφου – Δικηγόρου – Ερευνητή κ. Γιάννη Ντάσκα στη Λαμία και μάλιστα στο Δικαστικό Μέγαρο, όπου και μας επισκέφθηκε για να καταγράψει και τις απόψεις του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ.



Ο Γιάννης Ντάσκας συνεχίζοντας τη δημοσιογραφική του έρευνα για την πρώην Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας μας επισκέφτηκε και ενδιαφέρθηκε να μάθει τα πάντα για τον Σύλλογό μας.

Αφού ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ Σ.Τ.Λ. κ. Κώστας Δημητρακόπουλος τον σύστησε και στα υπόλοιπα Μέλη του Κινήματος, καθίσανε όλοι μαζί και συζητήσανε γύρω από τα Αιτήματα του Συλλόγου.
Μας συνεχάρη για την προσπάθειά μας αυτή. 

Όταν τον ρωτήσαμε να γράψουμε και μία δήλωσή του μας είπε: Φαίνεται ότι η Δικαιοσύνη αρχίζει να ξυπνάει για το μεγάλο σκάνδαλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας.

LAMIA NOW

«Τα λεφτά μας πίσω…»/ Αγώνα για τα χρήματά τους ξεκινούν οι μεριδιούχοι της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας -




















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"