MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑ - ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΛΑΜΙΑΣ


ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑ - ΑΙΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΛΑΜΙΑΣ

ΙΔΟΥ τι συνέβαινε στη Λαμία επί μια 20ετία εναντίον του Προέδρου των Συνεταίρων - Δανειοληπτών - Εγγυητών κου Κώστα Δημητρακόπουλου της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, αλλά και κατά 16.000 Συνεταίρων και βγάλτε τα Συμπεράσματά Σας….

Μήπως στο πρόσωπο μου βλέπεις κι Εσύ Συνέταιρε το πρόσωπό σου ;
Μήπως και σε Σένα Αγαπητέ Συνέταιρε το ϊδρυμά Μας σου συμπεριφέρθηκε κατ αυτόν τον τρόπο;

Εσύ  όμως Φίλε – Φίλη Συνέταιρε δεν επέμενες, δεν ενδιαφέρθηκες τους έδωσες συγχωροχάρτι….Γιατί ;



Οι λίγοι μπορεί να κοροϊδεύουν τους λίγους για πολύ.
Οι λίγοι μπορεί να κοροϊδεύουν τους πολλούς για λίγο.
Αλλά αποκλείεται οι λίγοι να κοροϊδεύουν τους πολλούς γι πολύ.
(Αβραάμ Λίνκολν)




ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑ-ΑΙΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΛΑΜΙΑΣ
Την Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 κατέθεσα φίλες και φίλοι ΥΠΟΜΝΗΜΑ - ΑΙΤΗΣΗ προς τον κο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας να ανασύρει από το ΑΡΧΕΙΟ τις Μηνύσεις μου κατά παντός υπευθύνου, διότι είχαν τεθεί στο ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΙΝ την έκδοση της Συμπληρωματικής Πραγματογνωμοσύνης του Ορκωτού Λογιστή κ. Αντώνη Χαραλαμπίδη, για την οποία σας έχω ήδη ενημερώσει και σύμφωνα με την οποία, ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ  ΚΑΙ  ΕΚΠΕΙΣΤΗΡΙΑΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ  ΜΟΥ, ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας, αντίθετα η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας μου όφειλε και έπρεπε να μου επιστρέψει χρήματα.
Σημειωτέον, όπως θα δείτε στη ΔΙΑΤΑΞΗ του κου Εισαγγελέα, θέτει μεν τις Μηνύσεις στο Αρχείο, αλλά λέει χαρακτηριστικά ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ, απλά οι δράστες είναι άγνωστοι και τις θέτει στο Αρχείο αγνώστων δραστών.
Εγώ όμως ΕΝΗΜΕΡΩΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩΣ και με δικαστικό επιμελητή όλους αυτούς τους ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ επί μια 20ετία και το γνώριζε αυτό ο κ.Εισαγγελεάς από επίσημα έγγραφά μου, ήτοι από το έτος 2000 έως και την ημέρα που έβαλε λουκέτο….και όμως κατά τον Εισαγγελέα Νικήτα Θεολογίτη ..απλά οι ΔΡΑΣΤΕΣ ήταν άγνωστοι…
Προς ενημέρωσή σας ιδού η Αίτησή μου

ΕΝΩΠΙΟΝ
ΤΟΥ κου ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΛΑΜΙΑΣ

ΥΠΟΜΝΗΜΑ - ΑΙΤΗΣΗ
Του Κωνσταντίνου Δημητρακόπουλου του Γεωργίου, κατοίκου Λαμίας, οδός Καποδιστρίου αρ. 12, με ΑΦΜ: 008885260 της Δ.Ο.Υ. Λαμίας.

ΣΧΕΤ: 1) 384/2017 ΔΙΑΤΑΞΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΛΑΜΙΑΣ
          2) ΑΒΜ: Α10ΕΓΧ/2064/2.12.2010
          3) ΑΒΜ: Α11ΕΓΧ/1144/24.03.2011
         
Λαμία, 13 Μαΐου 2019
Αξιότιμε κύριε Εισαγγελεύ,
            Δυνάμει των ως άνω σχετικών μηνύσεών μου κατά των αρμοδίων υπαλλήλων του τμήματος Εμπλοκών και Καθυστερήσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας και κατά παντός υπευθύνου, ……… και κατά παντός υπευθύνου, ο κος Εισαγγελέας Πρωτοδικών Λαμίας διέταξε πραγματογνωμοσύνη.
            Πραγματογνώμονας ορίσθηκε ο Αντώνιος Χαραλαμπίδης, ο οποίος, με την από 24.01.2017 έκθεσή του δεν κατέληξε σε συμπεράσματα, και έτσι εκδόθηκε η με αρ. 384/2017 Διάταξη.
Επισυνάπτω αντίγραφα της διάταξης και των μηνύσεων:
Συνέχεια του Υπομνήματος μου μετά την ΔΙΑΤΑΞΗ του εισαγγελέα Λαμίας

@@@@@@@@

ΙΔΟΥ και Η ΔΙΑΤΑΞΗ του Εισαγγελέα Προωτοδικών Λαμίας
κ. Νικήτα Θεολογίτη…

ΕΙΣΑΓΓΕΛIΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ
ΛΑΜΙΑΣ
Αριθμ. 384/2017                                                                
                                                             
ΔΙΑΤΑΞΗ
Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λαμίας.
1.   Με τις από 2.12.2010 (ΑΒΜ Α10ΕΓΧ/2064) και 24.3.2011 (Α11ΕΓΧ/1144) εγκλήσεις του Κωνσταντίνου Δημητρακόπουλου του Γεωργίου, κατοίκου Λαμίας, ζητήθηκε η ποινική δίωξη των υπαλλήλων του τμήματος εμπλοκών -καθυστερήσεων   και   κάθε   υπευθύνου   προσώπου   της   «Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας» (με την πρώτη) και του τότε προέδρου της ιδίας τράπεζας (με τη δεύτερη), διότι, κατά τους ισχυρισμούς του, του κατακρατούσαν (τουλάχιστον) τα αναφερόμενα στο υπ' αριθμ. ΒΜ Α06/6683 κατηγορητήριο μας έγγραφα, που αφορούσαν παλαιό δανεισμό του από την ανωτέρω τράπεζα με  δυσμενείς και παράνομους  όρους,  ο  οποίος οδήγησε  στην απώλεια σημαντικών περιουσιακών του στοιχείων μέσω της κινήσεως της διαδικασίας αναγκαστικής εκτελέσεως.
2. Η διακρίβωση της υπάρξεως κρίσιμων εγγράφων, μη εμφανισθέντων ενώπιον των αστικών δικαστηρίων κατά τις κρίσιμες δίκες μεταξύ του εγκαλούντος και της τράπεζας (διότι τον ευνοούσαν), κυρίως προ του έτους 2003, κατέστησε και γι' αυτό το λόγο αναγκαία την παραγγελία μας για διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στα πλαίσια έτερης δικογραφίας μας (με αριθμό ΒΜΑ12ΕΓΧ/3292) προς το σκοπό διαπιστώσεως και των όρων του δανεισμού του.    Μετά  το  πέρας   της πραγματογνωμοσύνης (από 24.1.2017 - πραγματογνώμονας Αντώνιος   Χαραλαμπίδης), που δεν κατέληξε σε συμπέρασμα περί των όρων αυτών (και) λόγω ελλείψεως στοιχείων (παρότι και εμείς συγκεντρώσαμε κάποια στοιχεία με εμφάνιση μας στην τράπεζα, την 5n.11.2015), και κατόπιν και της από 9.3.2017 καταθέσεως του εκπροσώπου του εκκαθαριστή της τράπεζας στην Λαμία Νικολάου Καρυώτη, θεωρούμε πως τα παράπονα του  εγκαλούντος  δεν  είναι αβάσιμα.  Παρόλα  αυτά, λαμβανομένου υπόψη του ότι πρόσβαση στα συγκεκριμένα έγγραφα είχαν πολλά άτομα, θεωρούμε πως δεν είναι δυνατό να αποδοθούν συγκεκριμένες ευθύνες σε συγκεκριμένα πρόσωπα (όπως αυτά, που έδωσαν ήδη χωρίς όρκο εξηγήσεις στα πλαίσια των ανωτέρω δικογραφιών – Ε.Α. , Δ.Κ. , Γ.Δ). Λαμβανομένου επίσης υπόψη του ότι, αν τα έγγραφα αυτά δεν είχαν καταστραφεί κατά το απώτερο παρελθόν, η συνεχής απόκρυψη τους, ενδεχομένως εκτός των εγκαταστάσεων' της τράπεζας, συνιστά κατ'  εμάς διαρκές αδίκημα, αφού μάλιστα αυτά ζητήθηκαν και από εμάς το Νοέμβριο του 2015, αλλά και άλλες φορές στα πλαίσια των ανωτέρω δικογραφιών, θεωρούμε ότι δεν υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις σε βάρος των προσώπων αυτών, ώστε να ασκηθεί σχετική ποινική δίωξη κατ' αυτών, και οι κρινόμενες εγκλήσεις κατά το μέρος που στρέφονται εναντίον τους, πρέπει να απορριφθούν (άρθρο 47 παρ. 1 ΚΠΔ). Αντιθέτως, ασκείται ποινική δίωξη για την πράξη του άρθρου 242 παρ. 2 ΠΚ και η δικογραφία τίθεται στο αρχείο αγνώστων δραστών. Τα δικαστικά έξοδα δεν πρέπει να επιβληθούν σε βάρος του εγκαλούντος (άρθρο 585 παρ. 4 ΚΠΔ), διότι οι εγκλήσεις του δεν προέκυψε ότι ήταν ψευδείς.
Για τους λόγους αυτούς,
ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ εν μέρει τις από 2.12.2010 (ΑΒΜ Α10ΕΓΧ/2064) και 24.3.2011 (Α11ΕΓΧ/1144) εγκλήσεις του Κωνσταντίνου Δημητρακόπουλου του Γεωργίου, κατοίκου Λαμίας.

Λαμία, 14.9.2017
Ο Εισαγγελέας
Νικήτας Θεολογίτης
Εισ/λέας Πρ/κών
@@@@@@@@@@

Συνέχεια του Υπομνήματος μου
Κύριε Εισαγγελεύ,
Μετά την έκδοση της ανωτέρω διάταξης, ήτοι τον Δεκέμβριο του 2017, ο πραγματογνώμονας κος Αντώνιος Χαραλαμπίδης εξέδωσε δεύτερη, Συμπληρωματική Έκθεση Πραγματογνωμοσύνης, την από 15/12/2017 Συμπληρωματική Έκθεση Πραγματογνωμοσύνης, η οποία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι σχετικά με την με αρ. 186/1994 Διαταγή Πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λαμίας, την 18/12/2002 εγώ είχα εξοφλήσει κάθε οφειλή μου προς την Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας και έπρεπε να μου επιστρέψει, ως εισπραχθέν από την τελευταία άνευ νομίμου αιτίας το ποσό των:
α) 14.902,21 ευρώ σε περίπτωση που δεν έχουν Κεφαλαιοποιηθεί Τόκοι ή
β) 29.266,25 ευρώ σε περίπτωση που Κεφαλαιοποιούνταν Τόκοι.
Και καταλήγει η ως άνω Έκθεση ότι: «…Δεδομένου ότι στις 18/12/2002 ο Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος όχι μόνον είχε εξοφλήσει την οφειλή του προς την Σ.Τ.Λ. αλλά είχε και λαμβάνειν, η Σ.Τ.Λ. δεν έπρεπε να εφαρμόσει το άρθρο 39 του Ν. 3259/2004 στις 04/08/2004, διότι δεν υπήρχε αντικείμενο για την εφαρμογή του ανωτέρω νόμου…».

(ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ)
Κύριε Εισαγγελεύ,
Η δικαίωση ήρθε τόσα χρόνια μετά, αλλά ήρθε.
Ιδού η απόδειξη, μετά από εντολή της Εισαγγελίας, η Έκθεση Πραγματογνωμοσύνης του Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή Πραγματογνώμονα, λέει ξεκάθαρα ότι, στην περίπτωσή μου υπήρχαν πανωτόκια, ότι είχα εξοφλήσει ήδη το 2002, όταν και έγινε ο πλειστηριασμός του επίδικου ακινήτου.
Δυστυχώς, παρά την ως άνω δικαίωσή μου, ουδείς ευρέθη να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, γιατί επί τόσα πολλά έτη έκρυβαν τα στοιχεία, γιατί με διαπόμπευσαν και εκπλειστηρίασαν την περιουσία μου, γιατί μου πήραν το σπίτι μου, γιατί κακοδιαχειρίστηκαν την Τράπεζα, τον αρχαιότερο Πιστωτικό Συνεταιρισμό της Ελλάδος, γιατί εγκλώβισαν 16.000 περίπου Συνέταιρους και Δανειολήπτες.
Παράλληλα, όπως αποδεικνύεται και από τα έγγραφα που σας προσκομίζω, υπονόμευσαν και την προσπάθειά μου να θέσω υποψηφιότητα ως Πρόεδρος της Σ.Τ.Λ. επειδή δήθεν, κατά τους ισχυρισμούς του, χρωστούσα εκατομμύρια. Κι ας δανειοδοτούνταν τα Μέλη του Συμβουλίου και οι υπάλληλοι, χωρίς να έχουν εγγυήσεις, εξήντλησαν την αυστηρότητά τους σε μένα, γιατί είχα το θάρρος να καταγγείλω τα περίεργα που συνέβαιναν και γιατί προσπάθησα να εκφράσω την γνώμη όλων των Συνεταίρων ιδρύοντας Σύλλογο Συνεταίρων και Δανειοληπτών της ΣΤΛ.
Σαφέστατα, θα πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν σας ότι το 2000 η επιβλέπουσα Αρχή, Τράπεζα της Ελλάδος, εξέδωσε Πόρισμα το οποίο είναι καταπέλτης για τα πεπραγμένα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, πλην όμως άφησε την Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας να λειτουργεί μέχρι και το 2013, όταν και ανακάλεσε την άδεια λειτουργίας της.
Το Πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος σας επισυνάπτω ως Σχετικό 21.
Κύριε Εισαγγελεύ,
Επί τόσα χρόνια ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΩΣ ΓΡΑΦΙΚΟ.
Επί τόσα ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΧΘΗΚΑ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΟΛΩΝ.
Επί τόσα ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕ.
Η Εισαγγελία Λαμίας διέταξε ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ και ανέχθηκε τους υπαίτιους να κρύβουν στοιχεία.
Η Εισαγγελία Λαμίας διέταξε να γίνει η ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ σε 40 μέρες, αλλά ανέχθηκε μια καθυστέρηση 5 ετών, αν λάβει κανείς υπόψιν ότι και πριν τον Χαραλαμπίδη Αντώνη, είχε διατάξει και άλλη ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ.
Είναι πολλά τα στοιχεία για να θεωρηθούν συμπτώσεις.

Κύριε Εισαγγελεύ,
Παρακαλώ να ελέγξετε με προσοχή τα στοιχεία και θα καταλάβετε ότι έχω δίκιο που φωνάζω και γράφω και αιτούμαι και αναφέρω και καταθέτω υπομνήματα. Από την πρώτη στιγμή έλεγα ότι δεν χρωστάω, αλλά κανείς, ούτε τα δικαστήρια δεν με εισάκουσαν.
Αποτέλεσμα: Εγώ έχασα το σπίτι μου – πρώτη κατοικία - και το κατάστημά μου παράνομα και οι υπαίτιοι γι’ αυτό εκφεύγουν της νόμιμης τιμωρίας.
Εγώ έχασα το σπίτι μου και την περιουσία μου παράνομα και η δικαιοσύνη κατάφερε με κωλυσιεργίες και θέτοντας στο ΑΡΧΕΙΟ τις υποθέσεις κανείς να μην  έρθει ενώπιόν της ως υπαίτιος.
Υπάρχει το έγκλημα, υπάρχει το θύμα, αλλά ως δια μαγείας κανείς δεν φταίει;
Παρακαλώ επίσης να παρατηρήσετε ότι πριν την έκθεση Πραγματογνωμοσύνης του Αντώνη Χαραλαμπίδη, η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕ τα δικαστήρια ισχυριζόμενη συνεχώς ότι οφείλω και κακώς παραπονούμαι και ότι ενασκεί νόμιμο δικαίωμά της.
Ούτε και οι δικαστικές αποφάσεις, ούτε και η Εισαγγελία Λαμίας στάθηκαν ικανές για να υποχρεώσουν την Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας να προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, από τα οποία θα προέκυπτε πανηγυρικά ότι δεν της όφειλα.
Συνεπώς, θα πρέπει κανείς να καταλάβει γιατί, σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα των 20 ετών κανένας δικαστής και κανένας εισαγγελέας δεν κατάλαβε αυτά που έλεγα, ότι δηλαδή δεν χρωστάω. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν άσκησε την εξουσία του, ώστε να πάρει αυτά τα στοιχεία από την Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας.
ΦΥΣΙΚΑ, από την άλλη, ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ….
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ κε ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥ…
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΦΟΒΟΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΚΡΥΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…
ΕΔΙΝΑΝ ΔΑΝΕΙΑ 600 ή 800 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ την Cofiplan ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ (Διοίκηση Τριανταφυλλόπουλου),
ΑΛΛΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ;
ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ, ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΕΝΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ να επιρρίψει τις ευθύνες που πρέπει;
Πιστεύω ότι όλα τα προσκομιζόμενα στοιχεία μου είναι αρκετά, ώστε να ανασύρετε από το AΡXEIO τις Mηνύσεις, διότι οι δράστες είναι υπαρκτοί και συγκεκριμένοι, είναι οι εκάστοτε Διοικήσεις της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ο προκάτοχός σας τις έθεσε στο ΑΡΧΕΙΟ αγνώστων δραστών. Ποιος άλλος μπορεί να είναι υπεύθυνος αν όχι τα Μέλη της Διοίκησης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας;
Παρακαλώ να κάνετε δεκτή την παρούσα αίτησή μου και να ανασύρετε από το ΑΡΧΕΙΟ τις Μηνύσεις και να προχωρήσετε στην άσκηση ποινικής δίωξης κατά παντός υπευθύνου.
Παρακαλώ επίσης να σπεύσετε τη διαδικασία, γιατί εγώ κοιμάμαι στο δρόμο και οι υπαίτιοι, η «Συμμορία των Κολλητών της Σ.Τ.Λ.», όπως εγώ τους αποκαλώ, κοιμούνται σε ΒΙΛΕΣ.

Ο ΑΙΤΩΝ
Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"