MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !




Αναρωτιέστε γιατί κι εγώ; 
Επειδή το Δημοτικό συμβούλιο είμαστε εμείς. Οι κάτοικοι αυτής της πόλης που μεγαλώνουμε μαζί, που θέλουμε να απολαμβάνουμε με τα παιδιά μας το κάθε σημείο της. Που εργαζόμαστε σ' αυτή διασκεδάζουμε και μας αρέσει να κινούμαστε σε ανθρώπινες συνθήκες. Που χαιρόμαστε να την βλέπουμε να προοδεύει. Ο 
Νίκος Σταυρογιάννης ανέλαβε αυτή την ευθύνη πριν πέντε περίπου χρόνια και με συνέπεια εργάζεται με τους συνεργάτες του για να μας χαρίσει μια πιο όμορφη πόλη. Θέλω πολύ να γίνω μέλος της ομάδας του και να συμβάλλω στο δημιουργικό του παζλ. Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Στο χέρι σας είναι να φτιάξετε ένα Δημοτικό Συμβούλιο με τους δικούς σας ανθρώπους και μια Δημοτική αρχή με ήθος, καθαρότητα και εργατικότητα. Η "πρόταση ευθύνης" αποτελεί την δική σας πρόταση για το μέλλον του δήμου μας. Σκεφτείτε το !


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ! 

ΟΙ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΜΕΓΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ 16.000 ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"