MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1 Ιουνίου 2018



ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ
ΤΗΣ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
(Υπό Εκκαθάριση)
Γραφεία: Καποδιστρίου 12 – Λαμία
Τηλ. 22310 42412, 6977 882119, fax. 22310 29240
Mail: kinmerstl@gmail.com
 Blog : 1) www.kinmersynla.blogspot.gr
2) ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ
f.b. Κίνημα Μεριδιούχων Σ.Τ.Λ..... Τ.Κ. 35 100


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λαμία 1 Ιουνίου 2018

Γίνεται γνωστό σε όλα τα μέλη και τους φίλους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ ότι από την 4η Ιουνίου 2018 και κάθε μέρα, από Δευτέρα ως Παρασκευή, το ΚΙΝΗΜΑ μας θα πραγματοποιεί παρουσίες ειρηνικής διαμαρτυρίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας, οδός Καποδιστρίου αρ. 10.

Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ, αλλά και όλοι όσοι θέλουν να ενισχύσουν το ΚΙΝΗΜΑ μας στο δίκαιο αγώνα του, να δώσουν την ηχηρή, αλλά πάνω από όλα ειρηνική παρουσία τους στις διαμαρτυρίες αυτές.

Είναι κρίσιμο οι παρουσίες αυτές να έχουν μαζική συμμετοχή, ώστε οι διαμαρτυρίες μας να φτάσουν όσο το δυνατόν υψηλότερα και να φέρουν ένα αίσιο αποτέλεσμα στο δίκαιο αγώνα όλων μας.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ












Ξέρετε φυσικά ΟΛΟΙ ότι στη Λαμία συγκέντρωσαν τους ανθρώπους του μόχθου με σκοπό να τους πάρουν τον κόπο τους και την περιουσία τους μέσω μιας καλά στημένης μηχανής που λέγεται ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ.
Ξέρετε ΟΛΟΙ ΣΑΣ πως λίγοι, μετρημένοι στα δάχτυλα, μάζεψαν όλους Εμάς τα μέλη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ,αλλά και χιλιάδες άλλους κ.κ. Συνεταίρους και ενορχήστρωσαν την οικονομική μας εξαθλίωση προς το δικό τους συμφέρον.
Σήμερα εμείς έχουμε χάσει τις περιουσίες μας και τις ΜΕΤΟΧΕΣ – ΜΕΡΙΔΕΣ μας και οι υπαίτιοι δεν έδωσαν ποτέ λόγο, διότι το Σύστημα ποτέ δεν τιμωρεί τους Συστημικούς και ποτέ δεν αποκαλύπτει τα εγγενή προβλήματά του και τις παθογένειές του.

Είναι κάτι «ιερό», «θείο», κάτι που είναι ιεροσυλία να πει κανείς ότι έσφαλε. Δεν το ακουμπάει ούτε η δικαιοσύνη ούτε οι υπόλοιποι θεσμοί.
Κι όμως, ο αγώνας και η επιμονή, πάντοτε δικαιώνουν τους αθώους.
Ουδέν Κρυπτόν υπό τον ήλιο.
Μπορεί να είναι «ένα το χελιδόνι και η άνοιξη ακριβή», αλλά πάντοτε στην ιστορία ο επιμένων νικά.
Ήδη ξεκίνησε να ξετυλίγεται σιγά-σιγά το κουβάρι του εγκλήματος αποκαλύπτοντας την οικτρή πραγματικότητα.
Με τη ΝΙΚΗ
Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος
Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ Σ.Τ.Λ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"