MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

ΟΓΔΟΗ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤYΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ, 12 Ιουνίου 2018, Τρίτη. ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ






                              Ο χρόνος είναι δικαστής και τιμωρεί ! 
Και ευτυχώς…ΕΡΧΕΤΑΙ !!!


Γράφει ο
Πρόεδρος
Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος

Αγαπητοί Συνεταίροι μην ακούτε τους Θύτες, αλλά μόνο τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ.!

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ να δίνετε το παρόν Σας εδώ έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Λαμίας και να κάνετε και Δηλώσεις στα Μ.Μ.Ε…..
Μην φοβάστε…Τα θύματα δεν πρέπει να φοβούνται…
Πρέπει να φοβούνται μόνον οι θύτες και η «Συμμορία των Κολλητών».

Συνέχεια
Το 2013 ο κ. Γρηγόρης Πεπόνης (Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος) άσκησε νέα Ποινική Δίωξη για τα όσα συμβαίνουν και έδωσε εντολή για νέα έρευνα για τη Σ.Τ.Λ.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ: Η ζημία είναι 150.000.000 ευρώ για τη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας εκ των οποίων 82.000.000 ευρώ για τους Μεριδιούχους της Σ.Τ.Λ. και 56.000.000 ευρώ για το Δημόσιο. ΔΗΛΑΔΗ….Το Κτήριο της Σ.Τ.Λ. πουλήθηκε όπως γνωρίζετε για 1.000.000 ευρώ.

Η ΖΗΜΙΑ λοιπόν είναι 150 τέτοια κτίρια όπως το δικό Μας και επειδή δεν υπάρχουν τα 150 όμοια κτήρια θα πουληθούν εκατοντάδες άλλα, ήτοι διαμερίσματα – οικόπεδα – καταστήματα κλπ.
ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ Σ.Τ.Λ. ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ 16.000 ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ – ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΟΙ.
Επιβάλετε λοιπόν να καταδικαστούν οι Διαχειριστές της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας για να αποζημιωθούμε όλοι οι κ.κ. Συνεταίροι – Αν δεν καταδικαστούν τότε και μόνον τότε θα κληθούμε Εμείς ΟΛΟΙ οι 12.000 Συνεταίροι να πληρώσουμε.   Γι αυτό λοιπόν πρέπει καθημερινά να δίνετε το παρόν Σας εδώ έξω από το ΔικαστικόΜέγαρο της Λαμίας και να κάνετε και Δηλώσεις στα Μ.Μ.Ε…..Μην φοβάστε…Τα θύματα δεν πρέπει να φοβούνται…Πρέπει να φοβούνται μόνον οι θύτες και η «Συμμορία των Κολλητών».
Η Τράπεζα της Ελλάδος τα γνωρλιζει όλα αυτά ήδη από το έτος 2000, διότι τα ανέφερα ΜΟΝΟ ΕΓΩ στις Ομιλίες μου σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις από το έτος 2000 έως και το 2012.
ΖΗΤΑΩ και επιμένω ότι υπάρχει γύρω από τη Συνεταιριστικη Τράπεζα Λαμίας να βγει στη δημοσιότητα. 

Συνεχίζεται.
Υ.Γ.
Να επισκέπτεστε το Blog του Συλλόγου Μας:
Ή γράψτε στο Google ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"