MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ σε Βαθμούς ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ από τις Συμμορίες των Κολλητών σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ


ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ
ΤΗΣ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
(Υπό Εκκαθάριση)
Γραφεία: Καποδιστρίου 12 – Λαμία
Τηλ. 22310 42412, 6977 882119, fax. 22310 29240
Blog 2: www.dimitrakopulos.gr
f.b. Κώστας Δημητρακόπουλος Λαμία (Σύλλογος Μεριδιούχων Σ.Τ.Λ),
Τ.Κ. 35 100

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
11 Δεκεμβρίου 2018

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ & ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ
Αγαπητά 16.000 Θύματα της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, αλλά και άλλα περίπου 300.000 σε Όλη την Επικράτεια…

Ως Μεριδιούχοι έχουμε συμφέρον Ατομικό & το Συλλογικό !

Έχει διαπραχθεί ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ σε Βαθμούς ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ από τις Συμμορίες των Κολλητών σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, όπως θα διαπιστώσετε διαβάζοντας τα Κατωτέρω..

Η Πανελλήνια αυτή Συμμορία πρέπει να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη για:


1.      ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ
2.     ΑΠΙΣΤΙΑ και άλλα που οι νομικοί μας τα γνωρίζουν πολύ καλά.

ΥΠ ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ..

 Μετά από συνομιλία που είχα με τον αξιότιμο Πρόεδρο  κο Αθανάσιο Μπέλλα της υπό εκκαθάρισης ΑΧΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ με ενημέρωσε ότι με βάση Πόρισμα του Οικονομικού Εισαγγελέα διώκονται 62 άτομα της. Τώρα η Ανακρίτρια παραπέμπει τους πρώτους 10..

Του τόνισα όμως ότι:

Κώστας Δημητρακόπουλος: Συγχαρητήρια Πρόεδρε της Πάτρας για την Σύσκεψη μέσω Σκαϊπ εγώ θα προτείνω να υπογράψουμε και προσύμφωνο για την Ίδρυση Ομοσπονδίας, με σκοπό να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη Όλοι Όσοι έστησαν αυτή τη Μεγάλη Συμμορία Κολλητών Πανελλαδικά..Όχι μόνο να μην πληρώσουμε το 3πλάσιο ή το 5πλάσιο αλλά να πάρουμε και με Τόκο τις Μερίδες Μας που τις εκμεταλλεύτηκαν δεκαετίες τώρα. Έχω Μερίδες προ 40 χρόνια....ΦΥΛΑΚΗ  ΟΙ  ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ - ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ & ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ...

Φίλοι μου
Σας υπενθυμίζω ότι:

Εγώ, ο Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος, έστειλα Μηνυτήρια Αναφορά στην κα Ελένη Ραϊκου από 5 Φεβρουαρίου 2014 με αδιάσειστα στοιχεία, αλλά όμως την ΤΕΜΑΧΙΣΑΝΕ για να πέσει η Συμμορία των Κολλητών της Λαμίας στα Μαλακά..

@@@@@

 Ιδού τώρα τι συνέβη στην ΑΧΑΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ η οποία και διαφημίζεται ως Πάντα δίπλα στους κ.κ. Συνεταίρους της.

ΑΧΑΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ….Πάντα δίπλα Σας..

Iδού τι Δημοσιεύει σήμερα 11 Δεκεμβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ (E-AUCTION) 2

ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΡΟΣ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΖΟΜΕΝ0 ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ – ΤΙΜΗ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 1. ΑΧΑΪΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΥΝ.Π.Ε. (ΥΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ) – ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΑΤΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑ, ΗΛΕΙΑ Όθωνος Αμαλίας 14 Οικόπεδο επιφανείας 358,25 τ.μ € 147.000,00 2. ΑΧΑΪΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΥΝ.Π.Ε. (ΥΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ) ΠΥΡΓΟΣ, ΗΛΕΙΑ Πετροπούλου 1 Τριώροφο διατηρητέο κτίριο καταστήματος - γραφείων και κατοικίας συνολικού εμβαδού 398,34 τ.μ. σε οικόπεδο επιφανείας 193,65 τ.μ. € 30..... 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩ      ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ (E-AUCTION)


ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ


ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ-ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ

ΟΙΚΟΠΕΔΑ-ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ

ΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ

Πάτρα: «Το «φαγοπότι» στην Αχαϊκή Τράπεζα κράτησε για πάνω από δέκα χρόνια»
«Η κακοδιαχείριση οδήγησε στο μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο της περιοχής μας», σύμφωνα με τον κ. Μπέλα, πρόεδρο των μεριδιούχων της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας, για το σκάνδαλο της τράπεζας, όπως δήλωσε στην εκπομπή Ποντάρω Κόκκινο, Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7. 


@@@@@@

 

Σήμερα 11 Δεκεμβρίου 2018 στο Blok ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ - ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ, αντάλλαξα μερικές συνομιλίες με τον αξιότιμο Πρόεδρο των Μεριδιούχων της πρώην ΑΧΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ  κο Αθανάσιο Μπέλλα.


Ιδού οι Συνομιλία μας.


Αθαν. Μπέλλας: Σας ενημερώνουμε ότι στην Πάτρα η ανακρίτρια απαγόρευσε χθες την έξοδο από τη χώρα της κόρης κορυφαίου στελέχους του Δ.Σ της Αχαικής Συνετ. Τράπεζας. Στη Μυτιλήνη την άλλη εβδομάδα ξεκινάει μεγάλη δίκη στο 3μελές κακουργιοδικείο για την εκεί συνετ. τράπεζα. Η ώρα της τιμωρίας πλησιάζει. Η δικαιοσύνη προχωράει στο έργο της. Θαρρείτε αδελφοί.....

Κώστας Δημητρακόπουλος: Μπράβο Πρόεδρε...Εύγε στους δικαστές της Πάτρας...Στη Λαμία άλλαξε ο εισαγγελέας Εφετών κος Γάκης που ερευνούσε το Σκάνδαλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας και έρχεται νέα εισαγγελέας..αναμένουμε...


Αθαν. Μπέλλας: Αγαπητέ Πρόεδρε και λοιποί φίλοι, σας ενημερώνουμε ότι εμείς στην Πάτρα έχουμε ξεκινήσει συνεργασία με άλλους Συλλόγους Συνεταιριστικών, εκτός από εσάς στη Λαμία (Λέσβου, Δωδεκανήσου, Πελοποννήσου κλπ) για να διεκδικήσουμε την απαλλαγή των δεκάδων χιλιάδων Μεριδιούχων, με νομοθετική ρύθμιση, της ευθύνης του πολλαπλασίου (τριπλασίου σε εμάς, 5πλασίου στη Λαμία κοκ). Αν δεν επιτευχθεί τέτοια ρύθμιση, οι μεριδιούχοι, πέρα από τα χρήματα που έχασαν, θα κληθούν να πληρώσουν στους πιστωτές (στο ΤΧΣ , δηλαδή το ελληνικό Δημόσιο) και άλλα χρήματα. Αυτό θα είναι τραγικό βέβαια....Ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, από κάθε Συνεταιριστική Τράπεζα της χώρας που έκλεισε λόγω διαφθοράς των Διοικήσεων, για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας αυτά. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει σχετική ηλεκτρονική συνεδρίαση (μέσω skype) των Δ.Σ των Συλλόγων της Πάτρας, Λαμίας, Λέσβου, Πελοποννήσου, κλπ. Όσοι πιστοί προσέλθετε....

Κώστας Δημητρακόπουλος: Συγχαρητήρια Πρόεδρε της Πάτρας για την Σύσκεψη μέσω Σκαϊπ εγώ θα προτείνω να υπογράψουμε και προσύμφωνο για την Ίδρυση Ομοσπονδίας, με σκοπό να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη Όλοι Όσοι έστησαν αυτή τη Μεγάλη Συμμορία Κολλητών Πανελλαδικά..Όχι μόνο να μην πληρώσουμε το 3πλάσιο ή το 5πλάσιο αλλά να πάρουμε και με Τόκο τις Μερίδες Μας που τις εκμεταλλεύτηκαν δεκαετίες τώρα. Έχω Μερίδες προ 40 χρόνια....ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ..ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ & ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ...

Καλούμε λοιπόν όλους τους κ.κ. Μεριδιούχους της Τράπεζας  αλλά και όλα τα μέλη του Συλλόγου μας και μη, να ενεργοποιηθούμε:
. Να πληρώσουν για την ζημιά της Τράπεζας οι ένοχοι και όχι οι Μεριδιούχοι.
. Να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των εμπλεκόμενων.
. Να γίνουν γρήγορες νομικές ενέργειες χωρίς παρασκήνια, ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να δημιουργήσουμε τη βάση να μην επαναληφθούν στο μέλλον τέτοια σκάνδαλα σε επιχειρήσεις Λαϊκής βάσης.
. Να διεκδικήσουμε έντοκα την επιστροφή  των Μεριδίων μας.
. Να ασκήσουμε Αγωγές στους ενόχους ζητώντας Αποζημιώσεις για ηθική και οικονομική ζημία από το κλείσιμο της Τράπεζας.
Ο αγώνας συνεχίζεται και θα συνεχίζεται μέχρι την τελική δικαίωση.

Εκ του Προσωρινού Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Γ. Δημητρακόπουλος

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"