MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Αν δεν αντιδράσουμε όλοι μαζί σήμερα, αύριο θα είναι αργά. Ο καθένας μας θα είναι μόνος και αδύναμος να αντιδράσει.


Αγαπητοί Συνέταιροι, Αγαπητοί Φίλοι
Λαμία 27 Φεβρουαρίου

Με την παρούσα επιστολή μας, θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τα πεπραγμένα του Συλλόγου μας, αλλά και να σας καλέσουμε για μια ακόμη φορά σε συστράτευση στο δύσκολο αλλά δίκαιο αγώνα μας.

Ο Σύλλογός μας ιδρύθηκε πρόσφατα, στην πραγματικότητα ως συνέχεια του πολυετούς αγώνα μας κατά των συμφερόντων που οδήγησαν τη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας στην πτώχευση και την κατάρρευση, συμπαρασύροντας και όλους τους μεριδιούχους στην οικονομική ζημία και εξαθλίωση.

Ήδη έχουμε συνδεθεί και έρθει σε επαφή και με άλλους Συλλόγους Μεριδιούχων και Δανειοληπτών άλλων Συνεταιριστικών Τραπεζών, όπως της Ευβοίας, της Αχαίας, των Δωδεκανήσων.

Έχει ήδη μπει το πρώτο λιθαράκι για τη δημιουργία Ομοσπονδίας, ώστε τα προβλήματά μας, αν και χωρισμένα κατά τόπους, να αναδειχθούν ως μείζον πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας, διότι είναι κοινά για όλους τους μεριδιούχους και δανειολήπτες Συνεταιριστικών Τραπεζών ανά την Ελλάδα. Η συλλογική έκφραση θα δυναμώσει τη φωνή μας και θα δώσει μεγαλύτερο βάρος στις καταγγελίες μας.


Το πρόβλημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας έχει συγκεκριμένες αιτίες, οι δε αιτίες αυτές έχουν όνομα και επώνυμο.

Κατά καιρούς έχουμε αναφερθεί ονομαστικά σε όσους έχουν την αποκλειστική ευθύνη της κατάντιας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, αλλά και της δικής μας ως Συνεταίρων και δανειοληπτών. Κάποιοι έφαγαν καλά….Μείναμε εμείς να καθαρίσουμε τη βρωμιά….

Ήδη, τα κοράκια της PQH, της εταιρίας που έχει αναλάβει ως εκκαθαριστής, έχουν προβεί σε πλειστηριασμούς και εκποιήσεις περιουσιακών στοιχείων της τράπεζας, δηλαδή δικών σας και δικών μας, αφού ό,τι ανήκει στην τράπεζα είναι ουσιαστικά των Συνεταίρων, πληρωμένο από τα λεφτά μας, από τον μόχθο μας.

Ήδη, τα κοράκια της PQH, της εταιρίας που έχει αναλάβει ως εκκαθαριστής, έχουν ειδοποιήσει Συνεταίρους Δανειολήπτες να παραδώσουν τα κλειδιά των σπιτιών τους.

Καταλαβαίνετε αγαπητοί Συνέταιροι και Δανειολήπτες ότι, όσο κι αν φωνάζουμε εμείς και αποδεικνύουμε το σκάνδαλο, το αυτί τους δεν ιδρώνει. Καλυπτόμενοι πίσω από τις ολιγωρίες των δικαστικών αρχών, που τόσα χρόνια δεν έκαναν κάτι για να ξεκαθαρίσουν το σκάνδαλο, συνεχίζουν την δραστηριότητά τους, ξεσπιτώνοντας ανθρώπους. Σαν να μην έφτανε όσα μας έφαγαν μέσω της κατάρρευσης της τράπεζας….

Σε αυτό τον αγώνα σας καλούμε και πάλι να λάβετε μέρος αγαπητοί Συνέταιροι και Μεριδιούχοι και Δανειολήπτες της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας. Είναι καιρός για εγρήγορση και συστράτευση στον κοινό αγώνα. Αν η φωνή μας δεν είναι μαζική, δεν θα ακουστεί, θα είναι φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Αν όμως η φωνή μας είναι η φωνή των χιλιάδων συμμετεχόντων Μεριδιούχων και Δανειοληπτών, τότε θα έχει ένταση και θα ακουστεί.

Κάποτε κάποιος έγραψε: « Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα. Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα. Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα. Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα, δεν υπήρχε κανείς να αντιδράσει….». Η σοφία που κρύβει το παραπάνω απόφθεγμα, αγαπητοί Συνέταιροι, Μεριδιούχοι και Δανειολήπτες είναι τεράστια.

Αν δεν αντιδράσουμε όλοι μαζί σήμερα, αύριο θα είναι αργά. Ο καθένας μας θα είναι μόνος και αδύναμος να αντιδράσει. Τώρα είναι η ευκαιρία να αναδείξουμε το κοινό πρόβλημα και το σκάνδαλο. Πρέπει να δικαιωθούμε!!! Και κανείς δεν θα αγωνιστεί για μας αν δεν το πράξουμε μόνοι μας.

Σε αυτό το κάλεσμα πανστρατιάς, σας θυμίζουμε ότι ο Σύλλογός μας πρέπει να ενισχυθεί με εγγραφές όλων μας. Πλησιάζουν εκλογές και ένας Σύλλογος με χιλιάδες μέλη θα εισακουστεί. Σας καλούμε όλους να εγγραφείτε στο Σύλλογο, ώστε να αποκτήσει η φωνή μας δύναμη. Σας καλούμε όλους να εγγραφείτε στο Σύλλογο, ώστε το δικό σας πρόβλημα, το πρόβλημα του διπλανού σας, το πρόβλημα όλων μας να ακουστεί και να βρεθεί λύση.
Εγγραφείτε στο Σύλλογο. Το κόστος σας είναι μικρό, μόλις 15 ευρώ, το αποτέλεσμα όμως είναι τεράστιο. Επιπλέον, εμείς που καθημερινά αγωνιζόμαστε για τον κοινό σκοπό θα αποκτήσουμε μεγαλύτερη ψυχική δύναμη, αν πίσω μας ξέρουμε ότι έχουμε περισσότερα και περισσότερα μέλη. Μαζί θα δώσουμε αυτόν το αγώνα και θα κερδίσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε.

Επιπλέον, ένας Σύλλογος με πολλά Μέλη θα έχει τη δυνατότητα της αλληλεγγύης μεταξύ των Μελών. Σκέψη μας είναι, σε κάθε χαρμόσυνη ή άσχημη στιγμή κάθε μέλους ο Σύλλογος να είναι συμπαραστάτης. Σκέψη μας είναι σε τέτοιες στιγμές ο Σύλλογος να έρχεται αρωγός στο κάθε Μέλος. Όλα τα Μέλη θα μπορούσαν κάλλιστα να προσφέρουν ακόμη και την ελάχιστη οικονομική βοήθεια στο Μέλος του Συλλόγου που είτε πάσχει εκείνη τη στιγμή είτε ζει ένα χαρμόσυνο γεγονός (π.χ. γάμος). Η αλληλεγγύη μεταξύ των μελών θα πρέπει να αναδειχθεί με κάθε τρόπο. Σκεφθείτε, σήμερα, στην εποχή της απομόνωσης του καθενός, να έχει ο καθένας μας δίπλα του 100, 200 ή 1000 αδερφούς και φίλους.

Εγγραφείτε στο Σύλλογο για να ενισχύσετε τον αγώνα μας και τη φωνή μας. Το πρόβλημα είναι κοινό, η λύση μπορεί να είναι μόνο κοινή.
Κανείς δεν ενδιαφέρεται για την τύχη μας, ουδείς θα φροντίσει για μας, αν δεν φροντίσουμε εμείς.

Φίλοι και φίλες, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ! ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ! ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ: ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ, ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ! ΣΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ. ΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΜΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ, ΣΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΜΕΡΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΞΩΔΩΝ.

Εκ του Προσωρινού Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Γ. Δημητρακόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"