MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Μήπως κάποιοι είχαν επί χρόνια αγαστή συνεργασία με την Ελληνική Δικαιοσύνη και θέλουν να τη διατηρήσουν...


Μήπως κάποιοι είχαν επί χρόνια αγαστή συνεργασία με την Ελληνική Δικαιοσύνη και θέλουν να τη διατηρήσουν...

Ή έχουμε ανεξάρτητη δικαιοσύνη η οποία ορίζεται βάσει Συντάγματος και νόμων, που δεν έχει θεσπίσει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ή κάποιοι είχαν επί χρόνια αγαστή συνεργασία με την Ελληνική Δικαιοσύνη και θέλουν να τη διατηρήσουν... (video)

https://www.kaliterilamia.gr/2019/05/video_77.html


ΔΕΙΤΕ και τον Κώστα Δημητρακόπουλο να παραδίδει τις 29 Νοεμβρίου 2014 τον ΦΑΚΕΛΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ στον μέλλοντα τότε Πρωθυπουργό Κύριο Τσίπρα, αλλά δυστυχώς δεν έδωσε τις απαιτούμενες εντολές όταν έγινε Πρωθυπουργός....




Με ευκαιρία όμως της συνέντευξης που έδωσε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ιωάννης Σαρακιώτης στην Θώμη Παληού στο Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του Star Kentrikis Elladas
       ΔΙΑΒΑΣΤΕ και τις απόψεις του Κώστα Γ. Δημητρακόπουλου κατοίκου Λαμίας που επί μια 20ετία τώρα (2000 - 2019) αγωνίζεται ώστε η Εισαγγελία της Λαμίας να αποκαλύψει το ΜΕΓΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ της «Συμμορίας των Κολλητών & και του Αρχηγού της».

Φίλες & Φίλοι
Αγαπητά 16.000 θύματα της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας,

εντός του Δικαστικού Μεγάρου της Λαμίας εκτυλίχθηκαν συνταρακτικές δίκες, που είναι Πανελληνίως γνωστές, και στις οποίες δικηγόροι-μέλη του Δ.Σ.Λ. διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σημαντικότερες είναι:

α). Η δίκη του Κιλελέρ (1910),
β). Η δίκη του Εκτάκτου Στρατοδικείου Λαμίας (1918),
γ).«Η Δίκη της Λαμίας» (1922) (Αλ. Παπαναστασίου – Δημοκρατικό Μανιφέστο),
δ). Οι δίκες του Στρατοδικείου Λαμίας (1945-1950),
ε). Η δίκη της Σπυριδούλας (1956) και
στ). Η δίκη του Γοργοποτάμου (1965).

Στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλες πολύ σοβαρές δίκες.

Επιβάλλεται όμως να πραγματοποιηθεί και η δίκη της «Συμμορίας των Κολλητών & του Αρχηγού της» που κατέστρεψε 16.000 Συνεταίρους και τη μισή Φθιώτιδα μόνο & μόνο για Κομματικές και πελατειακές σχέσεις που παραμένουν ισχυρές και διαχρονικές, όπως και την εποχή του δεύτερου μισού του 19ου αιώνα.

Ιδού τι διέταξε ο τότε Άρειος Πάγος για ένα κάτοικο της Λαμίας που
φυλακίστηκε για “απαγωγή” της κοπέλας που αγάπησε και το 1887 -1888 αναγκάστηκε να αποδράσει από τις φυλακές Λαμίας, για να σωθεί από τις εκδικητικές απειλές Κομματικών μπράβων.

«Ουδεμία διαπραγμάτευσις. Εξοντώσατε ληστοσυμμορίαν πριν επέλθη το σκότος της νυκτός. Μη φεισθήτε θυσίας δικαστικών».

Την εποχή εκείνη ο Άρειος Πάγος ΔΙΕΤΑΣΣΕ !!!…στην εποχή μας ΔΕΝ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ αν και καταστράφηκαν Οικονομικά – Επαγγελματικά και Οικογενειακά 16.000 Συνεταίροι από τη «Συμμορία των Κολλητών» και τον Αρχηγό της, αλλά μήπως (ο Αρειος Πάγος) προβιβάζει εισαγγελείς και δικαστές της Λαμίας για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν ή μετατίθενται σε θέσεις της αρεσκείας  τους; Διαφορετικά δεν εξηγείται η αδιαφορία του για το ΜΕΓΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ….για να ΔΙΑΤΑΞΕΙ να ανοίξει ο ΦΑΚΕΛΟΣ «ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ».

Για να δούμε όμως η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Αρείου Πάγου θα διατάξει τάχιστα ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ για τη «Συμμορία των Κολλητών» διότι πρόκειται ΠΕΡΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ  που συγκαλύφθηκαν σκόπιμα με δίκες μαϊμού και άλλες δικαστικές ενέργειες.



Όσοι αναγνώστες διαθέτετε λίγο χρόνο διαβάστε και το κάτωθι άρθρο θα μάθετε πολλά.

Ιστορική αναδρομή του Δικαστικού Μεγάρου της Λαμίας




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"