MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Τα καρτέλ παίζουν τα ρέστα τους στην Επιτροπή Ανταγωνισμού εναντίον της Θάνου, 3/9/2019


Αγαπητοί Φίλες & Φίλοι

Σε άρθρο του στις 2/9/2019 ο έγκριτος δημοσιογράφος –ερευνητής –δικηγόρος Γιάννης Ντασκας με τίτλο: Τα καρτέλ παίζουν τα ρέστα τους στην Επιτροπή Ανταγωνισμού εναντίον της Θάνου…. αναφέρεται και πάλι στον Πρόεδρο των Συνεταίρων Δανειοληπτών της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ κ. Κώστα Δημητρακόπουλο.

Ιδού τι έγραψε:

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας χρέωνε από το 1992 μέχρι το 2012 ό,τι ήθελε σε πανωτόκια κλπ Και δάνειζε όποιον ήθελε με όρους που κανείς δεν ήλεγχε. Διαπιστώθηκαν αυτά από τη Δικαιοσύνη. Μέχρι και σήμερα υπάρχει ανοιχτή δικαστική έρευνα για κακουργήματα και για να την κουκουλώνουν κάνουν απίστευτα κόλπα και κυρίως χρεώνουν σε δικαστικό που μετατίθεται, ώστε να κουκουλώνει και να παίρνει μπόνους μετάθεσης…
Σήμερα ,που γράφονται αυτά, η σπουδαιότερη έρευνα έχει ανατεθεί σε λειτουργό που ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΕΤΑΤΕΘΕΙ και θα δώσει την έρευνα ενώ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ από την περιοχή…

Η εταιρεία εκκαθάρισης που ανέλαβε να αποδώσει ΔΙΚΑΙΟ μέσω αυτής της διαδικασίας για τα πεπραγμένα της Τράπεζας, βγάζει στον πλειστηριασμό ακίνητο ανθρώπου που δικαιώθηκε ,ως αδίκως υπερχρεωθείς.
Οταν ο άνθρωπος ειδοποιεί μέσω εξωδίκου την εταιρεία εκκαθάρισης, αντί να τον καλέσει και να του αποδώσει το δίκιο του, του γράφει στο εξής νόημα: “αφού σε προλάβαμε και σου βγάζουμε στον πλειστηριασμό το σπίτι που άδικα σου άρπαξε η Τράπεζα και μας το παρέδωσε, καλά σου κάνουμε και ας έχεις δίκιο. Πήγαινε ξανά στη Δικαιοσύνη να βρεις το δίκιο σου,αν μας προκάνεις και δεν πουλήσουμε το σπίτι σου”!!!
Η υπόθεση αυτή αφορά όχι τυχαίο πρόσωπο δανειολήπτη.
Αφορά τον Πρόεδρο των Δανειοληπτών Λαμίας Κώστα Δημητρακόπουλο.
Προσπάθησαν λυσσαλέα με πολιτικό παρασκήνιο, αλλά και  με αθλιότητες δικαστικών της Λαμίας που έλαβαν και “μπονους” ευνοϊκών μεταθέσεων για τις αθλιότητες να τσακίσουν τον πρόεδρο για να μην οργανωθούν οι 16.000 δανειολήπτες.
Πριν 3 ημέρες βρεθήκαμε στον προθάλαμο της Εισαγγελίας Εφετών και συναντήσαμε δικηγόρους ,πολίτες και την νέα προϊσταμένη της Εισαγγελίας κ.Αποστολάκη.
Ούτε 2-3 δικηγόροι, τους οποίους ρωτήσαμε, ούτε πελάτες τους μεριδιούχοι -συνεταίροι της Συνεταιριστικής γνώριζαν ότι ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ υπάρχει στη Λαμία ανοιχτή ποινική κακουργηματική έρευνα για τη λεηλασία της Συνεταιριστικής.
Η αντιμετώπιση των δανειοληπτών απο την Δικαιοσύνη της περιοχής;Εχθρικότατη!!!Με ορισμένες λαμπρές εξαιρέσεις.
Ποιά σχέση έχει αυτό με το κράτος δικαίου που γράφουμε παραπάνω;
Τις επόμενες ημέρες θα δημοσιεύσουμε συνέντευξη του Προέδρου των Δανειοληπτών και θα φρίξετε με όσα συνέβησαν και συμβαίνουν…



ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ
ΤΗΣ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
Γραφεία: Καποδιστρίου 12 – Λαμία
Υπ αριθ. 61/2018 Διάταξη του Ειρηνοδικείου Λαμίας
Τηλ. 22310 42412, 6977 882119, fax. 22310 29240

f.b. Κίνημα Μεριδιούχων Σ.Τ.Λ….
Τ.Κ. 35 100



@@@@@@@@@@@@@@@

Και τώρα διαβάστε για τα καρτελ που παίζουν τα ρέστα τους……

stoakroatirio.gr , Γιάννης Ντάσκας, 2 Σεπτεμβρίου 2019

 

Τα καρτέλ παίζουν τα ρέστα τους στην Επιτροπή Ανταγωνισμού εναντίον της Θάνου!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"