MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η, 25 /11/2019


           ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ
ΤΗΣ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
Γραφεία: Καποδιστρίου 12 – Λαμία
Υπ αριθ. 61/2018 Διάταξη του Ειρηνοδικείου Λαμίας
Τηλ. 22310 42412, 6977 882119, fax. 22310 29240

f.b. Κίνημα Μεριδιούχων Σ.Τ.Λ….
Τ.Κ. 35 100
Λαμία 25 Νοεμβρίου 2019


Α Ν Α Κ Ο Ι  Ν Ω Σ Η

1) Φίλοι Συνέταιροι και Μεριδιούχοι της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, μην ακούτε τα παπαγαλάκια της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας.

2) Σπεύστε να ενημερωθείτε να καταθέσετε αγωγή για την οικονομική ζημία που υπέστημεν όλοι μας.

3) Oi ΕΓΓΡΑΦΕΣ στο Σύλλογό Μας συνεχίζονται.

4) Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι έχουμε ξεκινήσει τη διαδικασία, ώστε λίαν συντόμως, να μπορούμε να χορηγούμε μικρά δάνεια διευκόλυνσης προς τα Μέλη μας μέχρι του ποσού των 500 ευρώ, που θα είναι μια μικρή ανάσα, μια βοήθεια προς τα μέλη που το έχουν ανάγκη.

5) Επειδή η κρίση θα συνεχιστεί για πολύ ακόμη, καλούμε όλους τους κ.κ. Συνεταίρους της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, οι οποίοι έχουν μείνει άστεγοι ή θα μείνουν άστεγοι να το δηλώσουν στο Σύλλογό μας. ώστε να φροντίσουμε να βοηθηθούν. Θα τηρηθεί σαφέστατα απόλυτη εχεμύθεια. 

Καλούμε επίσης όλα τα μέλη του Συλλόγου μας ή και Συνέταιρους της Σ.Τ.Λ. οι οποίοι επιθυμούν και δύνανται να φιλοξενήσουν άστεγους Συνέταιρους της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας να το δηλώσουν στο Σύλλογό μας.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"