MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Οι "νονοί" του Θερμαϊκού…Ορα «Συμμορία των Κολλητών» της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας

Οι "νονοί" του Θερμαϊκού…Ορα «Συμμορία των Κολλητών» της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας

Α) Όπως δούλευαν οι «νονοι» του Θερμαϊκού…..Έτσι δούλευε και η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας (Σ.Τ.Λ.) για πολλές δεκαετίες.

Β) Και έτσι κατόρθωσε να μας πάρει τα ακίνητα & τις Μερίδες – Μετοχές Μας και μάλιστα να μας ζητήσει να πληρώσουμε και στο 5πλάσιο τις Μερίδες μας, διότι οι Διοικούντες την έριξαν έξω.

Γ) Και οι Φθιωτείς κωφεύουν διότι ελπίζουν όταν γίνει η εκκαθάριση να πάρουν από 50 ευρώ έκαστος..














ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 
Θα τους πάω ως το Τέλος

Για πολλοστή φορά επαναλαμβάνω Δημόσια ότι η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας (Σ.Τ.Λ.) Κεφαλαιοποιούσε τους Τόκους ανά εξάμηνο στα  Γραμμάτια που υπογράφανε οι κ.κ. Συνεταίροι και έτσι το Αρχικό Κεφάλαιο αυξάνετο με Γεωμετρική Πρόοδο.

Με αυτόν τον τρόπο το δικό μας ίδρυμα που το φτιάξανε οι παππούδες για Μας, μας πήρε Σπίτια - Χωράφια – Καταστήματα (μπορείτε να τα δείτε στα Woord).
Όλα αυτά εγώ τότε σαν Πρόεδρος των Συνεταίρων-Δανειοληπτών - Εγγυητών της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας (Σ.Τ.Λ.) τα ανέφερα σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις και έχουν καταγραφεί στα Πρακτικά της Σ.Τ.Λ.

Όλα αυτά τα γνώριζε - γνωρίζει η Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά και οι εισαγγελείς της Λαμίας, αλλά όλοι ΜΟΥΓΚΑ για τους δικούς του λόγους έκαστος.


Κανένας εισαγγελέας ποτέ δεν με κάλεσε να καταθέσω για τη «Συμμορία των Κολλητών» της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας από το 2000 έως σήμερα.

Οι Διοικούντες τότε τη Σ.Τ.Λ. έκαναν το παν για να μην έλθει κάποιο μεγάλο κανάλι, διότι φοβόντουσαν μην πάρει το θέμα τεράστιες διαστάσεις.

Εγώ ήμουν αυτός που κατέθεσα Μήνυση για Τοκογλυφία κατά του Πρόεδρου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας (Σ.Τ.Λ.) κ. Νικ. Δασκαλόπουλου (διαβάστε την στο Woord) και ο τότε εισαγγελέας Στυλιανός Κωσταρέλλος έβαλε στο Αρχείο τη Μήνυσή μου, διότι αν κέρδιζα εγώ….θα κέρδιζαν και χιλιάδες άλλοι Συνεταίροι και η Σ.Τ.Λ. θα υποχρεούτο να μας επιστρέψει και χρήματα και ακίνητα…

Και αυτό δεν συνέφερε ούτε την Σ.Τ.Λ. αλλά ούτε και την Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία τους είχε δανείσει χρήματα για να μην κλείσει η τράπεζα Μας ήδη από το έτος 2000.

Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα διαβάσετε στο Blog www.dimitrakopulos.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟnewsIt.gr Οι "νονοί" του Θερμαϊκούhttps://www.youtube.com/watch?v=uLJ_P1ACO2w




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"