MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Στο Εφετείο Λαμίας δικάζονται για ΑΠΙΣΤΙΑ οι Διοικήσεις της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας σήμερα 7/7/2020


Στο Εφετείο Λαμίας δικάζονται για ΑΠΙΣΤΙΑ οι Διοικήσεις της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας σήμερα 7/7/2020

2020.07.07, Στο Εφετείο Λαμίας δικάζονται για απιστία οι Διοικήσεις της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμιας των Νικ. Δασκαλόπουλου και του Δημ. Καρδάκου. 

https://youtu.be/ePHrfuuzkNw



 
ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ
ΤΗΣ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
Γραφεία: Καποδιστρίου 12 – Λαμία
Υπ αριθ. 61/2018 Διάταξη του Ειρηνοδικείου Λαμίας
Τηλ. 22310 42412, 6977 882119, fax. 22310 29240

f.b. Κίνημα Μεριδιούχων Σ.Τ.Λ….
Τ.Κ. 35 100
9 /7/2020
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Αγαπητοί Μεριδιούχοι της Σ.Τ.Λ
Όπως ήδη γνωρίζετε, την 7/07/2020 επρόκειτο να εκδικαστεί η υπόθεση με τους 20 κατηγορουμένους, οι οποίοι διώκονται για κακουργήματα κατά της Συνεταιριστικής Τράπεζας της Λαμίας.

Στη δίκη αυτή ζήτησα να παρασταθώ προς υποστήριξη της κατηγορίας (όπως τώρα πλέον λέγεται η παράσταση πολιτικής αγωγής), διότι έχω υποστεί άμεση ζημία, όπως και όλοι οι Μεριδιούχοι της τράπεζας Μας, από τις παράνομες, κακουργηματικές πράξεις των κατηγορουμένων.



 Έξω από το Εφετείο Λαμίας, όπου είχαμε συγκεντρωθεί Μεριδιούχοι της Σ.Τ.Λ. προέβην σε δηλώσεις προς τον τηλεοπτικό σταθμό STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ώστε να εκφράσω τη γνώμη μου, αλλά και τη γνώμη όλων των Μεριδιούχων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας και να παρουσιάσω τις θέσεις μας για τη ζημία που υπέστημεν από τις παράνομες πράξεις των κατηγορουμένων.

Ενώ λοιπόν ο συνήγορος των κατηγορουμένων κ Γ. Δούμας προέβη σε δήλωση, την οποία ο σταθμός STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ προέβαλε ολόκληρη, τη δική μου δήλωση την περιέκοψε, με αποτέλεσμα να μην αποτυπώνεται η άποψή μου και άποψη των Μεριδιούχων της Σ.Τ.Λ. και να μην ενημερώνεται το κοινό για την πραγματική κατάσταση.
Με την παρούσα επιστολή μου διαμαρτύρομαι για το θέμα αυτό και θεωρώ ότι κακώς και εντελώς αντιδεοντολογικά και άστοχα ο τηλεοπτικός σταθμός  STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ περιέκοψε τη δήλωσή μου, διότι με αυτό τον τρόπο δεν επέτρεψε να μάθει το κοινό την αλήθεια για τη ζημία που προκάλεσαν οι κατηγορούμενοι στους χιλιάδες Μεριδιούχους της Σ.Τ.Λ, παραβαίνοντας έτσι την υποχρέωσή του για αντικειμενική και αμερόληπτη ενημέρωση του κοινού.

Ζητώ και περιμένω από το  STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ να επανορθώσει άμεσα αυτή την αδικία εις βάρος μου, η οποία εν τέλη αφορά σε όλους τους 16.000 περίπου Μεριδιούχους της Σ.Τ.Λ.

Μετά τιμής
Κωνσταντίνος  Γ. Δημητρακόπουλος
Πρόεδρος του Δ.Σ.




Αγαπητοί Συνεταίροι
Οι υπεύθυνοι της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας χορηγούσαν σε πελάτες δάνεια με την προϋπόθεση την ύπαρξη εγγυητών, στους οποίους στη συνέχεια χορηγούσε εκ νέου δάνεια με την εγγύηση αυτή τη φορά του πρώτου δανειστή, δημιουργώντας έτσι έναν φαύλο κύκλο δανείων «φούσκες».
Μια απίστευτη υπόθεση τοκογλυφίας, μια καλά στημένη παρατραπεζική «Πυραμίδα», που για πολλά χρόνια δρούσε υπό την ύποπτη ανοχή των επισήμων  ελεγκτικών Αρχών της χώρας έρχεται στο φως…..μετά τις αποκαλύψεις για τους υπεύθυνους της απαξίωσης του Χρηματιστήριου.
Στο κύκλωμα Τοκογλυφίας συμμετείχαν στελέχη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας και Οικονομικοί παράγοντες που διέπραξαν ποικίλες κακουργηματικές πράξεις.
Οι Διοικήσεις της Σ.Τ.Λ. είχαν στήσει έναν δαιδαλώδη μηχανισμό καταχρηστικών και αυθαίρετων Δανείων - Θαλασσοδανείων, χωρίς εγγυήσεις και έξω από τη λογική των τραπεζικών κριτηρίων. 


Εγγυήσεις οι εξυπνάκηδες ζητούσαν μόνο από τους «μικρούς» Συνεταίρους - Δανειολήπτες, δηλαδή από αυτούς που πήραν τα μικρά δάνεια.
Ο Μηχανισμός που έστησαν οι Διοικήσεις της Σ.Τ.Λ. βρίθει από ένα διεφθαρμένο, αναξιόπιστο και πελατειακό σύστημα δανειοδότησης, που δημιούργησε από τη μια δεκάδες χιλιάδες εγκλωβισμένους Συνεταίρους, που έχασαν όλα τα υπάρχοντά τους, και από την άλλη, μιαν ομάδα «αετονύχηδων» που κατάφεραν να δανειστούν υπέρογκα ποσά, χωρίς μάλιστα το όνομα τους να φαίνεται πουθενά. 
Οι Διοικήσεις της Σ.Τ.Λ. κατάφεραν να μην έλθουν στη Λαμία Αθηναίοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι θα ενημέρωναν με κάθε λεπτομέρεια όλους τους έλληνες και έτσι θα αναγκαζόταν οι Άρειος Πάγος να επέμβει…
Η εισαγγελία Λαμίας όμως περιέργως ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ αυτό το τεράστιο Σκάνδαλο και πρέπει να μάθουμε όλοι οι κ.κ. Συνεταίροι ποιοι κρύβονται πίσω από το Οικονομικό αυτό Σκάνδαλο, δηλαδή ποια είναι τα μακριά χέρια που κατέστρεψαν Οικονομικά – Ηθικά και Κοινωνικά τη μισή Φθιώτιδα. 
Η περίπτωση λοιπόν της Σ.Τ.Λ. ήταν και είναι Μέγα Οικονομικό Σκάνδαλο:
Σκάνδαλο είναι γιατί οι Διοικήσεις της Σ.Τ.Λ. εξαπατούσαν τους Συνεταίρους με Προθεσμιακά Ομόλογα.
Σκάνδαλο είναι γιατί οι Διοικήσεις της Σ.Τ.Λ. χορηγούσαν Εγγυητικές Επιστολές για Δάνεια, χωρίς έλεγχο.
Σκάνδαλο είναι γιατί, παρά το Πόρισμά της, η Τράπεζα της Ελλάδος, ως Εποπτικός Μηχανισμός επέτρεψε τη συνέχιση της λειτουργίας της Συνεταιριστικής Τράπεζας με τους ίδιους όρους, που είχε σαν αποτέλεσμα την καταστροφή των 16.000 Συνεταίρων, αφού ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας της. Ανακαλύφθηκε στα Πορίσματα ότι οι Διοικούντες έπαιρναν και έδιδαν δάνεια παράτυπα, δανειοδοτούσαν εταιρείες στο εξωτερικό χωρίς εγγυήσεις αλλά κανείς δεν δικάστηκε για όλα αυτά.
Σκάνδαλο είναι γιατί άπειρες φορές έχουμε καταγγείλει τις παράνομες πρακτικές της τράπεζας μας, την παράνομη Κεφαλαιοποίηση Τόκων ανά εξάμηνο, αλλά παρ’ όλα αυτά τίποτα δεν έγινε εκ μέρους της Εισαγγελίας Λαμίας που κουκούλωσε το Σκάνδαλο και χάθηκαν έτσι  περιουσίες.
Σκάνδαλο είναι γιατί μετά από σωρεία Μηνύσεών μου, διατάσσεται πραγματογνωμοσύνη από την Εισαγγελία Λαμίας, και η Εισαγγελία Λαμίας ανέχεται ο Πραγματογνώμονας να καθυστερεί 4 χρόνια να παραδώσει την πραγματογνωμοσύνη του.
Σκάνδαλο είναι να δηλώνει η Εισαγγελία Λαμίας ανήμπορη να εξαναγκάσει την Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας να παράσχει στοιχεία.
Σκάνδαλο είναι να παραδίδεται μετά από πολλά χρόνια η Πραγματογνωμοσύνη που λέει ότι την ίδια στιγμή που η τράπεζα μου εκπλειστηρίασε την περιουσία μου, εγώ, όχι μόνο δεν όφειλα – όπως κραύγαζα συνέχεια – αλλά η τράπεζα έπρεπε να μου επιστρέψει ένα ποσό περίπου 30.000 ευρώ το οποίο παράνομα εισέπραξε από μένα.
Σκάνδαλο είναι γιατί παρά τη δικαίωση των ισχυρισμών μου από την πραγματογνωμοσύνη, η Εισαγγελία Λαμίας έθεσε την υπόθεση στο Αρχείο αγνώστων δραστών και κανείς δεν παραπέμφθηκε.
Σκάνδαλο είναι γιατί ΟΥΤΕ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΛΑΜΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Σκάνδαλο είναι γιατί όλες οι Μηνύσεις και οι καταγγελίες μας, είτε πέφτουν στο κενό είτε μένουν για χρόνια σε συρτάρια, ενώ εγώ δεν κλήθηκα ποτέ για να καταθέσω παρά τις Μηνύσεις μου και τις καταγγελίες μου.


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Για κακούργημα διώκονται πρώην εργαζόμενοι και μέλη της διοίκησης της Σ.Τ.Λ. (video) 
Γράφτηκε από τον/την Σπύρος Καρανάσιος
Δημιουργήθηκε : 07 Ιουλίου 2020

Αγαπητοί Μεριδιούχοι
ιδού τι έπρεπε να δημοσιεύσει ο Καναλάρχης, για να ενημερωθεί σφαιρικά ο Φθιωτικός λαός:

Υ.Γ.1. Υπ όψιν πιο πολλοί ήταν οι Αστυνομικοί παρά οι Μεριδιούχοι.
Υ. Γ. 2. Η δίκη ανεβλήθη για τις 18 Φεβρουαρίου 2021.

Λαμία: Για τον Φεβρουάριο αναβλήθηκε η δίκη σε βαθμό κακουργήματος πρώην στελεχών της Συνεταιριστικής Τράπεζας

 από Lamianow.gr

ΝΤΑΣΚΑΣ - ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ - ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ -ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Μέρος Α΄

ΝΤΑΣΚΑΣ - ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ - ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ -ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Μέρος Β΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"