MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Συνέχεια Αποκαλύψεων της εγκριτης εφημερίδας Documento του Κώστα Βαξεβάνη


Συνέχεια Αποκαλύψεων της έγκριτης εφημερίδας Documento του Κώστα Βαξεβάνη


















ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ  

ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΜΜΕΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ….

 

Αγαπητοί Συνεταίροι

Φίλοι Λαμιώτες - Φθιωτείς

 

Ολοι μας πληρώνουμε το τίμημα των λαθών Μας. Η «Συμμορία των Κολλητών» της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας προσπαθεί με τους Μπαρμπάδες στην Κορώνη να μην πληρώσουν το Τίμημα της Απιστίας τους προς τους 16.000 Συνεταίρους….Απ ότι ακούστηκε προσέφυγαν στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου για να τους ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ….


ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΗΝ ΑΠΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗ  «ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ»…ΘΑ ΑΔΙΚΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ 16.000 ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΑΣ….ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ…..

 


Ως Πιστωτικός Συνεταιρισμός το Ίδρυμά Μας ιδρύθηκε το 1900 με σκοπό να βοηθήσει τους μικροεπαγγελματίες της Λαμίας και του Νομού Φθιώτιδας.

Διαβάστε την εξαίρετη Πτυχιακή Εργασία της σπουδάστριας Μίχα Ευστ. Αικατερίνη του έτους 2002.

http://repository.library.teimes.gr/xmlui/bitstream/handle/123456789/1728/dikseo_0699.pdf?sequence=1

 

Το έτος 1992 μετατράπηκε σε Πιστωτικό Ίδρυμα.

Από το έτος 1994 όπως λέει και το Πόρισμα του 1999 του ΣΔΟΕ Λαμίας, αλλά και το Πόρισμα της Τραππεζης της Ελάδος του 2000 χορηγούσαν δάνεια χωρίς εμπράγματες εξασφαλίσεις και έτσι ζημίωναν συνεχώς το ίδρυμα Μας.

Ο Νίκος Δασκαλόπουλος το έτος 2000 όταν ανέλαβε τη Διοίκηση του Ιδρύματος μας και βρήκε το χρηματοκιβώτιο άδειο δεν οδήγησε την Διοίκηση του Αθαν. Τριανταφυλλόπουλου στην δικαιοσύνη ως όφειλε.

Το Ίδρυμά Μας τότε είχε 16.000 Συνεταίρους – Μεριδιούχους. Οι περισσότεροι ήταν μικροεπαγγελματίες και δεν αντιλαμβάνονταν ούτε έψαξαν το δουν τι γίνεται.

Τότε παίρναμε και ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, αλλά το έτος 2000 και μετά σταματήσαμε να τα λαμβάνουμε εξ αιτίας της ΑΠΙΣΤΙΑΣ των Διοικήσεων που χορηγούσαν Δάνεια σε Αφερέγγυους ακόμα και σε Μέλη των Διοικήσεων, χωρίς εμπράγματες εξασφαλίσεις με αποτέλεσμα να ρίξουν έξω το Ίδρυμά Μας.

Οι Διοικήσεις του Νικ. Δασκαλόπουλου  και Δημ. Καρδάκου κατήργησαν το ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ με αποτέλεσμα να κάνουν ότι θέλουν.

Τα πράγματα αυτά τα έκαναν εν γνώσει τους για να δίνουν σε πρόσωπα δικά τους δάνεια χωρίς εξασφαλίσεις, ενώ αντιθέτως τους μικροδανειολήπτες τους εξόντωναν μέσω των δικαστηρίων οικονομικά και τους πήραν την πρώτη κατοικία, τα κτήματά τους κ.α.

Εγώ σαν Πρόεδρος τότε του Συλλόγου "Η ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ" των Συνεταίρων - Εγγυητών - Δανειοληπτών της Συνεταιριστικής Λαμίας τα τόνιζα σε ΟΛΕΣ της Γενικές Συνελεύσεις, αλλά αυτοί συνέχιζαν τις Απιστίες τους.

Επίσης και στις 18 Φεβρουαρίου 2021 θα κατέθετα σαν μάρτυρας, αλλά η δίκη αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού.

Προσωπικά πιστεύω ότι έπαιρναν και μίζες, αλλά κάτω από το τραπέζι….


Έκαναν Γενικές Συνελεύσεις χωρίς την συμμετοχή των απαιτουμένων αριθμό Μελών του Καταστατικού.

Με αυτόν τον τρόπο οι κατηγορούμενοι δεν διαχειρίστηκαν καλά τα περιουσιακά στοιχεία του Ιδρυματός Μας με αποτέλεσμα να ζημιώσουν το Ελληνικό Δημόσιο, αλλά και Εμάς τους Μεριδιούχους που χάσαμε τα περιουσιακά μας στοιχεία (πρώτη κατοικία, καταστήματα, κτήματα και λοιπά.

ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ – Η ΠΡΩΤΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ - σε εφημερίδα ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ εμβέλειας να γίνεται αναφορά στο ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ που έλαβε χώρα στη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας.

Την 18 Φεβρουαρίου επρόκειτο να εκδικαστεί στο ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ  η υπόθεση των ΥΠΑΙΤΙΩΝ για τα "ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ" που οδήγησαν στην πτώχευση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, του αρχαιότερου πιστωτικού Συνεταιρισμού της Ελλάδας, μετά των Ιωαννίνων.

ΚΙ ΟΜΩΣ, ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ από τα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης., πλην της ΚΑΛΛΙΤΕΡΗΣ ΛΆΜΙΑΣ

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ από τους Πολιτικούς Μας.

Η υπόθεση αναβλήθηκε με πρόσχημα τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Κι όμως, άλλες υποθέσεις έγιναν.

Αναρωτιέται κανείς αν μεθοδεύεται να παραγραφεί η υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ στην εφημερίδα DOCUMENTO

https://www.documentonews.gr/article/sto-skamni-meta-apo-xronia-gia-to-megalo-fagopoti-sth-synetairistikh-trapeza-lamias-eggrafa

 

 

Επίσης, συνεχίστε την ανάγνωση διαβάζοντας την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ










Παρακολουθείστε το κάτωθι Βίντεο, θα μάθετε πολλά... Είναι από τη δίκη της 7 Ιουλίου 2020 που ανεβλήθη…

2020.07.07, Στο Εφετείο Λαμίας δικάζονται για απιστία οι Διοικήσεις της πρώην Συνεταιριστικης Τράπεζας Λαμιας των Νικ. Δασκαλόπουλου και του Δημ. Καρδάκου.

https://youtu.be/ePHrfuuzkNw


 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

https://www.youtube.com/channel/UCA_Vo8_CBxyv9_q5HMas6nw/videos










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"