MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Η Βουλή των Ελλήνων, με νόμο, να επιβάλει το όνομα της χώρας μας να είναι Ελλάς - Hellas


Η Βουλή των Ελλήνων, με νόμο, να επιβάλει το όνομα της χώρας μας να είναι Ελλάς !












  • ΚΩΣΤΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

  • ΦΙΛΕΣ / ΦΙΛΟΙ
  • ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ
  • ΙΔΟΥ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ.

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΣ / ΣΑΣ..

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.

ΣΤΗΡIΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ Γ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ



ΙΔΟΥ

Προς

Τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων

Αξιότιμο κο Κωνσταντίνο Τασούλα


Κοινοποίηση

Αξιότιμη κα ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Αξιότιμο κο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αξιότιμο κο ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της Βουλής των Ελλήνων.


Θέμα: Η Βουλή των Ελλήνων, με νόμο, να επιβάλει το όνομα της χώρας μας να είναι Ελλάς - Hellas

Ο Σύλλογός μας, εκτός του αγώνα που δίνει εδώ και πολλά χρόνια να καταδείξει το μεγάλο σκάνδαλο που συνέβη στον αρχαιότερο πιστωτικό Συνεταιρισμό της Χώρας μας, στην Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας, επ’ ευκαιρίας της συμπλήρωσης των διακοσίων ετών από την Εθνεγερσία του 1821, εκκίνησε και έναν αγώνα ευαισθητοποίησης και ενσυνείδησης των Ελλήνων σχετικά με την ονομασία της Χώρας μας στο εξωτερικό.

Όπως σαφέστατα γνωρίζετε, υπάρχουν δύο διαφορετικές προσφωνήσεις για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Εμείς προτιμάμε το Ελλάς ή Ελλάδα για το όνομα της χώρας και το Έλληνες για τους ανθρώπους της, ενώ οι ξένοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία προτιμούν το Greece και το Greek ή το αντίστοιχο κάθε γλώσσας.

Για παράδειγμα στην Ιταλία και την Ισπανία είναι Grecia, στη Γερμανία είναι Griechenland, στη Γαλλία Grèce, στη Σουηδία Grekland, στη Πορτογαλία Grécia.

Η λέξη που χρησιμοποιείται για την Ελλάδα στις περισσότερες γλώσσες του κόσμου δεν έχει σχέση με το Hellas, αλλά με το Greece. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Γιατί η χώρα μας λέγεται Greece κι όχι Hellas; Γιατί συνεχίζουμε να επιτρέπουμε να μας αποκαλούν με μια λέξη που έχει συνδεθεί στο υποσυνείδητο όλων με την υποτιμητική χροιά της λέξης Γραικύλος;

Στον Όμηρο εμφανίζεται η λέξη Πανέλληνες, που σημαίνει ότι είχαμε από πολύ νωρίς την αίσθηση της κοινής καταγωγής. Εν συνεχεία, ο λαός τούτος που ασταμάτητα μιλάει εδώ και χιλιάδες χρόνια την ίδια γλώσσα και κατοικεί στον ίδιο τούτο πανέμορφό τόπο, αυτοαποκαλείται Έλληνες και τη χώρα μας την ονομάζουμε Ελλάδα. Η έλευση του χριστιανισμού, εσφαλμένα ταύτισε το όνομα Έλληνας με την ειδωλολάτρη και αυτό διέκοψε τη χρήση της λέξης, μέχρι όμως του χρονικού σημείου της Εθνεγερσίας το 1821.

Με τη συμπλήρωση των διακοσίων ετών από την Επανάσταση του 1821, θεωρούμε υποχρέωση όλων μας, λαού και Πολιτείας, να γνωστοποιήσει σε όλους τους λαούς της γης ότι πρέπει να μας αποκαλούν Έλληνες και τη χώρα μας Ελλάδα, όπως έκαναν εκείνοι που έδωσαν τη ζωή τους και το αίμα τους στον αγώνα του 1821, ώστε σήμερα εμείς να μπορούμε να απολαμβάνουμε την ελευθερία μας ως λαός και Κράτος.

Επικαλούμενοι το διεθνώς αναγνωρισμένο δικαίωμα των λαών περί αυτοπροσδιορισμού, ένα δικαίωμα που επικαλείται και ο γείτονας λαός σλαβικής προέλευσης και καταγωγής, αυτοαποκαλούμενος «Μακεδόνες», επιθυμούμε και εμείς από τη διεθνή κοινότητα και κάθε ένα λαό ξεχωριστά να μας αποκαλούνε Έλληνες και τη χώρα μας Ελλάδα.

Για το λόγο αυτό αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της Βουλής των Ελλήνων, απευθύνουμε προς εσάς την επιστολή μας αυτή, υπογεγραμμένη από όλους τους επώνυμα υπογράφοντες αυτή και αιτούμαστε να γνωστοποιήσετε προς τη Βουλή των Ελλήνων ότι αίτημά μας, η Βουλή των Ελλήνων, με νόμο, να επιβάλει το όνομα της χώρας μας να είναι Ελλάδα και το όνομα των πολιτών Έλληνες. Πρέπει επιτέλους να ανακτήσουμε την εθνική μας αξιοπρέπεια, ξεκινώντας από το πιο απλό: από το όνομά μας.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

Μετά τιμής

ΟΙ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ



@@@@@@@@@@@@@


ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ Σ.Τ.Λ. 

Παρακολουθείστε τώρα το κάτωθι Βίντεο, θα μάθετε πολλά... Είναι από τη δίκη της 7 Ιουλίου 2020 που ανεβλήθη

2020.07.07, Στο Εφετείο Λαμίας δικάζονται για απιστία οι Διοικήσεις της πρώην Συνεταιριστικης Τράπεζας Λαμιας των Νικ. Δασκαλόπουλου και του Δημ. Καρδάκου. 

https://youtu.be/ePHrfuuzkNw

 

ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

https://www.youtube.com/channel/UCA_Vo8_CBxyv9_q5HMas6nw/videos


Ακούστε φίλοι μου τώρα και ένα Θύμα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου..

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΕΡΟΣ Α


https://www.youtube.com/watch?v=CB7S1kN0c54&ab_channel=%CE%99%CF%89%CF%83%CE%AE%CF%86%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B4%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82


 

 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"