MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Παράνομη και αυθαίρετη η απαγόρευση εισόδου μαθητών στα Σχολεία χωρίς Self test.

Παράνομη και αυθαίρετη η απαγόρευση εισόδου μαθητών στα Σχολεία χωρίς Self test.

Αυτά τα περιβόητα Self tests που διαφημίζονται από τα εν πολλοίς  αναξιόπιστα μμε ,1 ολόκληρο  χρόνο γιατί δεν τα εφάρμοσε και τα επέβαλε η αλλοπρόσαλλη  Κυβέρνηση και κράτησε κλειστά τα Σχολεία?

 Οι εκπαιδευτικοί ,οι δάσκαλοι γιατί δεν εμβολιάζονται υποχρεωτικά αλήθεια?

 Γιατί το βάρος πέφτει πάλι στους ανήλικους μαθητές?

 Η απαγόρευση εισόδου απο Δντή σε μαθητή Σχολείου είναι καταρχήν αυθαιρεσία, παραβιάζει το δικαίωμα πρόσβασης στην παιδεία   και πιο συγκεκριμένα το Άρθρο 16 παρ 2 Συντάγματος, είναι  αδίκημα  αποτελεί αυτοδικία, χωρίς να του επιδοθει Διοικητική Πράξη η απόφαση  αιτιολογημένη εναντίον της οποίας μπορεί έχει έννομο συμφέρον να προσφύγει στην  Δικαιοσύνη προσβάλλοντας την με άσκηση ένδικου μέσου.

 Η αλήθεια είναι όσο και αν είναι λόγω της έξαρσης της πανδημίας απαραίτητα για την υγεία όλων οτι αποτελούν ιατρική πράξη και χρειάζεται  ρητή συγκατάθεση, συναίνεση των γονέων που παρακάμπτεται με τα Self tests και οτι σε μια  πραγματική Δημοκρατία ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα αντίθετης  άποψης η διαφωνίας χωρίς να χλευάζεται η να στοχοποιείται από κανέναν συστημικό Δημοσιογράφο η παρουσιαστή εκπομπής.

Έλλειψη πολιτισμού να υβρίζει κανείς την διαφορετική γνώμη.

 Δεν διαπράττεται  κατά την γνώμη μου κατά την υποκειμενική και αντικειμενική υπόσταση του το αδίκημα Άρθρου 191ΠΚ απο όσους γονείς αντιτίθενται στο μέτρο αυτό

 Δεν χρειάζεται αυτό το κλίμα εκφοβισμού και τρομοκρατίας της διαφωνίας.

Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ

Δικηγόρος

 

«Μην δικαιολογείτε συνέχεια την Κυβέρνηση, κ. Στεφανίδου!» Νουλέζας για self tests στην Τατιάνα

https://www.youtube.com/watch?v=sdUGwxY4q3w&ab_channel=%CE%9A%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE%CE%94%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B7

 

@@@@@@@@@@

 

ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

https://www.youtube.com/channel/UCA_Vo8_CBxyv9_q5HMas6nw/videos

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"