MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Τράπεζες: Ομολόγησαν κακούργημα!

 



Ο έγκριτος δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας είναι αυτός που κατάφερε να καθίσουν στο σκαμνί στις 17 Ιουνίου 2021 στο Τριμελές Κακουργιοδικείο του Εφετείου Λαμίας τα 24 πρώην στελέχη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας..


Τα 24 πρώην στελέχη ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ για ΑΠΙΣΤΙΑ επειδή χορηγούσαν ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ 100, 200, 300.000 ευρώ χωρίς εγγυήσεις και έτσι έριξαν έξω το Ιστορικό μας Ίδρυμα. Οι μέρες πλησιάζουν, να είστε όλοι στο Εφετείο Λαμίας. 

 


Αν έχετε ζημιωθεί κι εσείς να μας δηλώσετε με έγγραφα τις παράνομες πράξεις τους.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...  

Να είστε όλα τα θύματα της Σ.Τ.Λ....ΕΚΕΙ ..

Μην αδιαφορείτε άλλο....

 

Τράπεζες:Ομολόγησαν κακούργημα! Κι όμως τους αθώωσαν! Γιατί κύριε πρόεδρε στη Λαμία το Πρωτοδικείο “γεννάει” Αρεοπαγίτες;

Από

 Γιάννης Ντάσκας

 27 Μαΐου, 2021 

Υπάρχουν πειθαρχικά συμβούλια σε διάφορους κρίσιμους θεσμούς της δημόσιας ζωής. Στον θεσμό της λεγόμενης “Τέταρτης Εξουσίας” δηλαδή των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αυτά τα συμβούλια δεν εμπόδισαν και δεν εμποδίζουν την εμφάνιση ως δημοσιογράφων διαφόρων μπροστινών είτε σκοτεινών επιχειρηματιών, είτε της νύχτας, είτε τραπεζικών, επιχειρηματικών συμφερόντων, είτε και διαφόρων Υπηρεσιών.

Στο θεσμό της Νομοθετικής εξουσίας αυτά τα όργανα των κομμάτων και της Πολιτικής Εξουσίας δεν εμπόδισαν την ανάδειξη ως νομοθετών τέτοιων ακριβώς “μπροστινών” συμπεριλμβανομένων και εγκληματιών, όπως παιδόφιλων, εμπόρων ναρκωτικών μέσω υποστηρικτικού επαγγέλματος π.χ. δικηγόρων κλπ κλπ

Στο θεσμό της Δικαιοσύνης δίπλα σε ακέραιους λειτουργούς που πεθαίνουν υποστηρίζοντας την Δικαιοσύνη έναντι συμφερόντων προάγονται και φτάνουν στον Άρειο Πάγο και διάφοροι “μπροστινοί” αυτών των συμφερόντων.

Μείναμε με το στόμα ανοιχτό χθες στο Τριμ.Πλημ Λαμίας από το θράσος ενός τραπεζικού παράγοντα.

 Σε δίκη που γινόταν είπε κάποια στιγμή στους εμβρόντητους δικαστικούς Λειτουργούς του Πρωτοδικείου Λαμίας που δίκαζαν:

“Αυτό το πρωτοδικείο είναι πολύ σημαντικό, γιατί από εδώ πρωτοδίκες φτάνουν στον Αρειο Πάγο”.

Η φράση είναι ευθέως απειλητική. Από όλα τα Πρωτοδικεία είναι θεωρητικά δυνατόν άξιοι δικαστικοί λειτουργοί να φτάσουν στον Αρειο Πάγο προαγόμενοι κατά την αξία τους.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ https://ntaskaspress.gr

https://ntaskaspress.gr/trapezes-skandala-lamia-syneteristiki-trapeza-areios-pagos/

 

@@@@@@@@@@

 

ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

https://www.youtube.com/channel/UCA_Vo8_CBxyv9_q5HMas6nw/videos


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"