MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Λεπτοκαρυά Πιερίας, 20/6/2021





Λεπτοκαρυά Πιερίας, 20/6/2021 

https://studio.youtube.com/video/zHw1CZMLI4w/edit 

 


ΚΩΣΤΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 

 

Λεπτοκαρυά Πιερίας

 

Μετά από ένα έντονο τετραήμερο στη Λαμία κατευθύνομαι προς τη Χαλκιδική......  

1. Στις 15/6 πήγα στην εισαγγελία Λαμίας μαζί με τον έγκριτο δικηγόρο - Ποινικολόγο κ. ΒΑΣΙΛΗ ΝΟΥΛΕΖΑ για να καταθέσουμε έγγραφα ώστε να μπω στη δική ως Πολιτική Αγωγή, αλλά δυσκολεύονται να με Αναγνωρίσουν...  

2. Στο Ξενοδοχείο ΕΛΕΝΑ στις 16/6 δώσαμε μια Συνέντευξη για να μάθουν οι Φθιωτείς για τη Συμμορία των Κολλητών και για το Παραδικαστικό Κύκλωμα στη Λαμία.  

3. Στις 17/6 ο Σύλλογος Μας των ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ήταν παρόν στη μεγάλη δίκη του Αιώνα στην οποία δικάζονταν 24 στελέχη της πρώην Σ.Τ.Λ. των δύο τελευταίων διοικήσεων του Νικ. Δασκαλόπουλου και του Δημ. Καρδακου, τα οποία χορηγούσαν Θαλασσοδάνεια σε φίλους τους και έτσι ρίξανε Έξω το Ιστορικό Μας Ίδρυμα, αλλά η δίκη αναβλήθηκε με το αιτιολογικό ότι δεν παραγράφεται.  


Αγαπητοί Συνεταίρου οι προσωπικές δικές όμως έγιναν.  

  • Η ΔΙΚΗ που αφορά ολόκληρη τη Φθιώτιδα αναβλήθηκε σκόπιμα....  
  • Βγάλτε τα συμπεράσματά Σας. 



 

@@@@@@@@@@@@@@

 


ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ 

https://www.youtube.com/channel/UCA_Vo8_CBxyv9_q5HMas6nw/videos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!                            ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ !!!   Παράκληση προς τις Φίλες – Φίλους του Profil μου : Αφού δ...