MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Η Τρίτη (29-7-2001) και Τέταρτη (19 - 5 - 2002) Ομιλία μου, από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης της Σ.Τ.Λ.

 Η δικαιοσύνη επί τέλους κάθισε στο σκαμνί του Τριμελούς Κακουργιοδικείου του Εφετείου Λαμίας τα 24 στελέχη της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας 



 





ΚΩΣΤΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

Αγαπητοί Συνεταίροι - Μεριδιούχοι 

    της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, 

Τώρα που το νερό μπήκε στο αυλάκι και η δικαιοσύνη επί τέλους κάθισε στο σκαμνί του Τριμελούς Κακουργιοδικείου του Εφετείου Λαμίας τα 24 στελέχη της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας θα σας ανεβάζω κάθε ημέρα και από μία από τις Ομιλίες μου ως Πρόεδρος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ Συνεταίρων - Δανειοληπτών - Εγγυητών της Σ.Τ.Λ. με τίτλο " Η ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΕΙΑ". 

Η Ομιλίες μου είναι καταγεγραμμένες στα ΠΡΑΚΤΙΚΑ των Γενικών Συνελεύσεων της Σ.Τ.Λ. και όλα αυτά τα γνώριζε - γνωρίζει η Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά επειδή ήταν στο Μεγάλο Κόλπο έκανε το κοροΐδο για να πάρει τα Ακίνητα των κ.κ. Συνεταίρων σε εξευτελιστικές τιμές και να τα δώσε σε Funds.

 

ΙΔΟΥ Η ΤΡΙΤΗ ΟΜΙΛΙΑ  ΜΟΥ


ΟΜΙΛΙΑ 3η - ΠΡΑΚΤΙΚΟ EΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 29-7-2001

 

Στη Λαμία σήμερα την 29Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2001, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 στην αίθουσα του Δημοτικού θεάτρου Λαμίας συνήλθαν τα μέλη του Συνεταιρισμού με την επωνυμία «ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ ΣΥΝ.Π.Ε.», στη β΄ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, όπου για την ύπαρξη απαρτίας απαιτείται η παρουσία 7 μελών. Προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου δηλαδή:

(Παρέμβαση εκτός μικροφώνου)

                     κος Πρόεδρος: Θα ακουστούν όλες οι απόψεις, μην ανησυχείτε Έχουμε χρόνο.

                      κος Δημητρακόπουλος: Ερωτήματα προς το Διοικητικό Συμβούλιο της έκτακτης γενικής συνέλευσης της 29 Ιουλίου 2001 με την παράκληση να καταχωρηθούν στα πρακτικά και να μου απαντηθούν σήμερα μέσα στην αίθουσα, αλλά και να μου αποσταλούν εγγράφως στην διεύθυνση του συλλόγου μας.

Κύριοι, γιατί δεν απαντάτε στις Αιτήσεις που σας έχουν καταθέσει εμπρόθεσμα οι κύριοι Συνεταίροι;

Γιατί εκβιάζετε τους κ.κ.Συνεταίρους να πουλήσουν τα ακίνητα τους σε εξευτελιστικές τιμές για να κάνουν ρυθμίσεις;


(ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΣΕΤΑΣ - ΚΑΣΕΤΑ No 2)                     

κος Δημητρακόπουλος: Γιατί μας καλέσατε  μέσα  στο  κατακαλόκαιρο  να ψηφίσουμε τον ίδιον Ισολογισμό που πανηγυρικά η Γενική συνέλευση της 18ης Μαρτίου 2001 δηλαδή προ 4 μηνών καταψήφισε  κρίνοντας τον μαϊμού.

Γιατί Κύριε Δασκαλόπουλε  δεν  παγώσατε  τις  κατασχέσεις  και  τους πλειστηριασμούς και μας αυξήσατε έτσι τα χρέη μας.

Γιατί κύριε  Δασκαλόπουλε  ζητάτε  προκαταβολικά το  πενήντα τοις εκατό των τόκων για να προβείτε σε ρυθμίσεις.

Γιατί κύριοι  δεν χορηγείτε τις  Αναλυτικές  Καταστάσεις, τα λεγόμενα Σεντόνια, στους κ.κ. Συνεταίρους αν και έχετε πληρωθεί παράνομα για δήθεν έξοδα.

Κύριε Δασκαλόπουλε ο  Ισολογισμός μιας επιχείρησης δεν είναι απλώς ένα κείμενο γραμμένο σ' ένα απλό χαρτί, είναι ο καθρέφτης της επιχείρησης και ένα έμπειρο μάτι ένας υπεύθυνος και τίμιος επιστήμονας μπορεί να ανακαλύψει το μέγεθος της απάτης που έγινε σε ένα Ιστορικό ίδρυμα εκατό χρόνων και πόσα χρήματα φαγώθηκαν από ημέτερους και έρχεστε τώρα εσείς που ο πατέρας σας ήταν από τα άξια στελέχη αυτού του Ιδρύματος να  μας πάρετε τα σπίτια σε εξευτελιστικές τιμές και να τα μοσχοπουλήσετε αύριο για να παρουσιάσετε κέρδη;

Όχι κύριε Δασκαλόπουλε. Ο Σύλλογος μας δεν θα σας αφήσει. Θα περάσετε απάνω από τα πτώματα μας αν προσπαθήσετε κάτι τέτοιο. Θα γεμίσει η Λαμία με μαύρες σημαίες. Ποτέ κανένας δεν μας είπε κύριε Δασκαλόπουλε τι ευθύνες έχει ο κύριος Βασιλαδιώτης, ο θεματοφύλακας του Ιστορικού αυτού ιδρύματος, που  εγκαταστάθηκε αμειβόμενος στο ίδρυμα για να προασπίσει τα συμφέροντα δέκα πέντε χιλιάδων συνεταίρων. Γιατί βρίσκεται ακόμα σ' αυτή  τη  θέση;  Δηλαδή  κύριε  Δασκαλόπουλε  έφαγαν  τα λεφτά  λίγοι  άνθρωποι  κάτω   από   τη   μύτη   του   κ. Βασιλαδιώτη και τώρα θέλετε εσείς να πάρετε τα σπίτια χιλιάδων Συνεταίρων;

Όχι. Αυτό δεν  είναι σωστό, ούτε δίκαιο. Ποια δύναμη είναι αυτή κύριε Δασκαλόπουλε που θα μπορέσει να επιβάλει σε δέκα πέντε χιλιάδες Συνεταίρους πρόστιμο το πενταπλάσιο της Μερίδας και ποια δύναμη θα το υλοποιήσει καταστρέφοντας έναν ολόκληρο Νομό.

Μην φοβίζετε λοιπόν τους κ.κ. Συνεταίρους για να ψηφίσουν σήμερα τον Ισολογισμό μαϊμού, που σύνταξαν απατεώνες κύριε Δασκαλόπουλε.  

Κύριε Δασκαλόπουλε, κύριε Πρόεδρε αυτού του Ιστορικού ιδρύματος, ο Σύλλογος μας δεν σας επισκέφθηκε στα γραφεία σας, γιατί από την επομένη   ημέρα   της ανάληψης των καθηκόντων σας προβήκατε σε κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.

Διαπιστώσαμε ότι είχατε πάρει τις αποφάσεις σας και έτσι θα κάναμε διάλογο κωφών.

Φίλοι Συνεταίροι αν δεν αναβληθεί η έκτακτη αυτή Γενική Συνέλευση   και  δεν δεσμευτεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την υλοποίηση των  αιτημάτων  μας,  τότε καταψηφίστε  τον  Ισολογισμό μαϊμού. 

Σας καταθέτω και τα σχετικά έγγραφα και την αναπάντητη Αίτηση μου για ρύθμιση του χρέους μου.

Δεν μου έχει   απαντήσει   ακόμα   το Διοικητικό   Συμβούλιο.

Ευχαριστώ κύριοι Συνεταίροι.

 

κος Δημητρακόπουλος: (Παρέμβαση εκτός μικροφώνου) ...< (Τα παπαγαλάκια που λιβάνιζαν τον κ. Δασκαλόπουλο εκτός μικροφώνου, ο υπάλληλος που έκανε την απομαγνητοφώνηση καταγράφει την φωνή τους – η δική μου φωνή όμως δεν καταγράφετε – καταλαβαίνετε γιατί )

κος Δασκαλόπουλος: Κύριε Δημητρακόπουλε κατηγορούμαστε για κάτι που δεν κάναμε.

κος Δημητρακόπουλος: (Μιλάει εκτός μικροφώνου) Τα παίρνετε τζάμπα.

κος Δασκαλόπουλος: Δεν τα παίρνουμε καθόλου τζάμπα. Τα παίρνουμε στην τιμή. Αλλά θέλετε να σας πω κάτι;

κος Πρόεδρος: Κύριε Δημητρακόπουλε αφήστε τον ομιλητή. Σας ακούσαμε κι εσάς αφήστε να απαντήσει ο Πρόεδρος,

κος Δασκαλόπουλος: Κύριε Δημητρακόπουλε δεν μου αρέσει να μπαίνω σε προσωπικά θέματα, έχετε όμως στην Τράπεζα ένα πρόβλημα. Θα το πω εγώ τώρα σε προσωπικό θέμα. Πρώτα-πρώτα μένετε σ' ένα σπίτι το οποίο είναι ιδιοκτησία της Τράπεζας επειδή το πήρε σε πλειστηριασμό….< (Υπ οψιν εδώ φίλοι μου μετά από χρόνια ο εισαγγελέας κ. Νικητας Θεολογίτης όρισε Πραγματογνόμονα τον κ. Αντώνιο Χαραλαμπίδη, ο οποίος στην Πραγματογνομωσύνη του εγραψε ότι ο Δημητρακόπουλος, όχι μόνο δεν χρωστάει στην Τράπεζα, αλλά η Τράπεζα του χρωστάει και 30.000 ευρώ, κακώς λοιπόν ενήργησαν ετσι σε βάρος του ). Επρεπε όμως ο Δημητρακόπουλος να εκτελεστεί σαν νόμιμος Πρόεδρος των Δανειοληπτών – Εγγυητών της Σ.Τ.Λ. για να τρομοκρατηθούν οι κ.κ. Συνεταιροι και να πληρώνουν τις παράνομες Κεφαλαιοποιήσεις των τόκων ανά εξάμηνο και να μην μπορουν να ξεχρεωθούν ποτέ..

κος Δημητρακόπουλος: (Μιλάει εκτός μικροφώνου) Μαϊμού. Μαϊμού κύριε Πρόεδρε.

κος Δασκαλόπουλος: Θα σας πω εγώ. Σ ένα πλειστηριασμό που έκανε η Εμπορική Τράπεζα, διότι οφείλατε και στην Εμπορική Τράπεζα,-

κος Δημητρακόπουλος: (Μιλάει εκτός μικροφώνου) Και είμαστε στα δικαστήρια και σας ...

κος Δασκαλόπουλος: Βεβαίως. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εμείς δεν σας ζητήσαμε όλον αυτόν τον καιρό ούτε καν ενοίκιο.

κος Πρόεδρος: Κύριε Πρόεδρε ολοκληρώστε ας μην  ανοίξουμε ...

κος Δασκαλόπουλος: Απλώς θέλω να σας παρακαλέσω κύριε Πρόεδρε των Συνεταίρων Δανειοληπτών Εγγυητών και Πελατών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας για δυο πράγματα, το ένα να μη μιλάτε για την τράπεζα, διότι η τράπεζα σας ευνοεί και το δεύτερο εάν θέλετε να είστε εντάξει απέναντι στους ανθρώπους που εκπροσωπείτε κι εγώ τους τιμώ να μη βάλετε μόνο κατά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας να βάλετε και εναντίον όλων των άλλων Πιστωτικών ιδρυμάτων και τότε να δούμε ποιες τράπεζες έχουν την ευνοϊκή μεταχείριση προς τους συνεταίρους αυτή που έχει η Συνεταιριστική Τράπεζας Λαμίας.

Φίλοι μου, ο Νικ. Δασκαλόπουλος, γνώριζε πολύ καλά ότι εγώ δεν χρωστούσα, αλλά έπρεπε να με εκτελέσει, για να τρομοκρατηθούν οι κ.κ. Συνεταίροι και να τρέξουν να πληρώσουν τα δήθεν χρέη του που αυξάνονταν με γεωμετρική Πρόοδο, διότι το Ιδρυμά μας ήταν το Μεγαλύτερο Τοκογλυφικό μαγαζί σε όλον τον Κόσμο, αλλά εγώ για την ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ που εκανε το Ιδρυμάμας για πολλά χρονια την έμαθα το έτος 2006, οπότε και κατέθεσα ΜΗΝΥΣΗ μέσω ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ για ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ….την οποία ο τότε προϊστάμενος της εισαγγελίας Λαμίας κ. Κωσταρέλλος την έβαλε στο Αρχείο για πέντε χρόνια….

κος Δημητρακόπουλος: (Μιλάει εκτός μικροφώνου) ...αλλά ο υπάλληλος της απομαγνητοφώνησης διατάχθηκε να μην γράψει τα λεγόμενά μου….

 

ΙΔΟΥ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΜΙΛΙΑ  ΜΟΥ

 

ΟΜΙΛΙΑ 4η - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ – ΕΓΓΥΗΤΩΝ – ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ «Η ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ» ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 59/2001 – ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ: ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 12 – ΛΑΜΙΑ Τηλ. (02310 47840, 26.600 Fax. (0231) 29.240

Λαμία 19 Μαΐου 2002

 

ΠΡΟΣ  Το Διοικητικό Συμβούλιο Της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 19 Μαΐου 2002 Με την παράκληση να καταχωρηθεί στα Πρακτικά Το κείμενο που μοιράστηκε σήμερα μέσα στην αίθουσα Του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας στους κ.κ. Συνεταίρους

Σήμερα συγκαλείται η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ. Κατά τη διάρκεια της όλοι οι κ.κ. Συνεταίροι καλούνται να ψηφίσουν για τα εξής θέματα:

Α) Έγκριση του ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.

Β) Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ., του Εποπτικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Λογιστή από κάθε ευθύνη.

Γ) Αύξηση του Συνεταιριστικού Κεφαλαίου.

Προκειμένου οι κ.κ. Συνεταίροι να ψηφίσουν για τα ως άνω θέματα, θα πρέπει προηγουμένως να γνωρίζουν αν ο Ισολογισμός είναι πραγματικός ή αν έχουν συμφέρον να αυξήσουν το Μετοχικό τους Κεφάλαιο.

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: Οι κ.κ. Συνεταίροι καλούνται να ψηφίσουν έναν ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ. Δεν πρόκειται για μια αυθαίρετη εκτίμηση, αλλά για συμπέρασμα στο οποίο έχει καταλήξει ο ίδιος ο Ορκωτός ελεγκτής της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ., ο οποίος θεωρεί δεδομένη την οικονομική ζημία της Τράπεζας για το έτος 2001 και προτείνει να γίνει ειδική έρευνα - μελέτη για να αποτυπωθεί και να διαπιστωθεί το πραγματικό ύφος της οικονομικής ζημίας, όπως προκύπτει και από το δημοσίευμα της έγκριτης εφημερίδας «ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ» στο φύλλο της 17 Μαΐου 2002.

Άρα κ.κ. Συνεταίροι δεν πρέπει να  περιπλανείσθε και πρέπει να ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΤΕ τον ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΙΣΟΛΟΠΣΜΟ του 2001 και ταυτόχρονα να μην απαλλάξετε από τις ευθύνες τους διοικούντες και αρμοδίους της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ, διότι προσπαθούν να σας παραπλανήσουν εμφανίζοντας προς ψήφιση ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ- ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΙΣΟΛΟΠΣΜΟ.

ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ: Για να εγκρίνεται κ.κ. Συνεταίροι την αύξηση του ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ θα πρέπει να έχετε πεισθεί ότι τα χρήματα Σας θα διατεθούν για το καλό το ΔΙΚΟ ΣΑΣ και κατ' επέκταση της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ. Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα και δεν πρόκειται να συμβεί και στο μέλλον.

Είναι χαρακτηριστικό γεγονός ότι ανάλογες αυξήσεις ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ έχουν γίνει και στο παρελθόν. Παρά ταύτα η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ έχει φθάσει στο θλιβερό σημείο σήμερα να πάσχει από ρευστότητα και να μην μπορεί να ρευστοποιήσει τις ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ των κ.κ. Συνεταίρων που κατά καιρούς θέλησαν να αποσύρουν τα χρήματα τους από τη ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ. Επομένως, κ.κ. Συνεταίροι πρέπει να ψηφίσετε:

ΟΧΙ στον ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΙΣΟΛΟΠΣΜΟ του οικονομικού έτους 2001.

ΟΧΙ στην ΑΠΑΛΛΑΓΗ των Διοικούντων - αρμοδίων από τις ευθύνες τους.  

ΟΧΙ Αύξηση του ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

Επιπρόσθετα, κ.κ. Συνεταίροι πρέπει να ενώσουμε τις φωνές ΜΑΣ και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να θέσουμε μια σειρά από ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ που βασανίζουν Εμάς τους Ιδίους και ΟΛΗ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ προς τους Διοικούντες τη ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ και αυτοπροσώπως προς τον επικεφαλή αυτών Πρόεδρο του ΑΣ. κ. Δασκαλόττουλο.

 

Τα ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ είναι:

1)   ΠΑΤΙ δεν ζητήσατε Συγνώμη από τους κ.κ. Συνεταίρους για τη ζημιά που προξένησαν στους ιδίους και στο Ίδρυμα οι προηγούμενες Διοικήσεις ;

      ΓΙΑΤΙ δεν ζητήσατε Συγνώμη για τη βιομηχανία χιλιάδων άδικων πλειστηριασμών που δημιουργήθηκε στη ΦΘΙΩΤΙΔΑ και τη διάλυση των κοινωνικών σχέσεων που προκαλέσατε;

3)  ΓΙΑΤΙ δεν ζητήσατε Συγνώμη για το διασυρμό του Ιστορικού μας Ιδρύματος στα Δικαστήρια και την κατάρρευση της φερεγγυότητας και αξιοπιστίας του ;

4)  ΓΙΑΤΙ δεν ζητήσατε Συγνώμη για την κατασπατάληση των χρημάτων των κ.κ. Συνεταίρων από τις προηγούμενες Διοικήσεις και παρά ταύτα να έχετε το θράσος να ζητάτε σήμερα και νέα αύξηση του ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ;

5)  ΓΙΑΤΙ δεν ζητήσατε Συγνώμη για τις οικογενειακές τραγωδίες, τον πανικό στην αγορά και την αναστάτωση στους χιλιάδες Συνεταίρους που προκάλεσαν και προκαλούν με τις ενέργειες τους οι εκάστοτε διοικούντες του Ιδρύματος ;

6)   ΠΑΤΙ δεν ζητήσατε Συγνώμη από όλα τα θύματα της ανεξέλεγκτης δανειοδότησης στην οποία έχει προβεί το ίδρυμα την τελευταία 10ετία;

7)  ΠΑΤΙ δεν στραφήκατε Δικαστικώς κατά των προηγουμένων Διοικήσεων της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ για τις αποδεδειγμένες ατασθαλίες τους, οι οποίες στοιχειοθετούν τα εγκλήματα της ΑΠΑΤΗΣ, της ΥΠΕΞΕΡΕΣΗΣ, της ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ και πολλά άλλα; ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ κ. Δασκαλόπουλε να συγκαλύψετε τα εν λόγω εγκλήματα;

8)   ΓΙΑΤΙ, αν και οι Νομικοί Σας Σύμβουλοι γνωρίζουν ότι το ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ υποκρύπτει ΣΥΜΒΑΣΗ, δεν προβήκατε σε σχετική ΡΥΘΜΙΣΗ, ώστε οι κ.κ. Συνεταίροι που έχουν υπογράψει ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ να ωφεληθούν από τις ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ για τα ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ;

9)   ΠΑΤΙ δεν αναρτήσατε, ως οφείλατε εκ του νόμου, σε Κεντρικά Σημεία της πόλης της Λαμίας και όλου του Νομού Φθιώτιδας την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ προκειμένου να ενημερωθούν οι κ. κ. Συνεταίροι και να παρευρεθούν σ αυτή Μήπως τελικά στην πραγματικότητα δεν Θέλετε παρόντες όλους τους Συνεταίρους;

10)  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙΤΕ στους κ.κ Συνεταίρους ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ (Σεντόνια) ως οφείλετε εκ του νόμου 2873/2000 (άρθρο 47) και 2912/2001 (άρθρο 42); Μήπως θέλετε να κρύψετε κάτι; Υποχρεούστε να χορηγήσετε τα εν λόγω αντίγραφα στους Συνεταίρους εγγράφως και ανέξοδα. Επισυνάπτουμε την Αίτηση που εκ του νόμου υποχρεούστε να απαντήσετε και ΕΣΕΙΣ σκόπιμα αποφεύγετε να απαντήσετε σε Συνεταίρους που επανειλημμένως σας υποβάλλουν δια σειράς αιτήσεων και έντονα διαμαρτύρονται με ΕΞΩΔΙΚΑ δια την σκόπιμον αρνησίν Σας. Ως εκ τούτου, πως είναι δυνατόν ο εκάστοτε Συνεταίρος οφειλέτης κ. Δασκαλόπουλε να καταγγείλει την ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ ΣΥΝ Π.Ε. για υπερβολικά επιτόκια αν ο ΙΔΙΟΣ ΑΡΝΕΙΣΤΕ πεισματικά να του ΧΟΡΗΓΗΣΕΤΕ αναλυτική χρεωπιστωτική κίνηση του λογαριασμού του προκειμένου να λάβει γνώση αυτής και να διαπιστώσει πιθανές υπερβάσεις και παρανομίες;

1ΓΙΑΤΙ έχετε στραφεί με όλα τα Δικαστικά μέσα (Διαταγές Πληρωμής, Κατασχέσεις, Πλειστηριασμούς) κατά των μικροοφειλετών καταστρέφοντας τους οικονομικά και κοινωνικά.

Από τα παραπάνω προκύπτει ολοφάνερα η Αμαρτωλή Ιστορία της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ. Παρά ταύτα, στηρίζουμε το Ίδρυμα και

ΖΗΤΑΜΕ

1)  ΔΙΚΑΙΗ και ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

     2) ΡΥΘΜΙΣΗ των ΟΦΕΙΛΩΝ των κ.κ. Συνεταίρων χωρίς ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ και με χρονικό διάστημα αποπληρωμής τα 25 έτη.

3) ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ 5% για τις ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ.

     4) Τα Δάνεια των 500.000 δρχ. - 1.000.000 δρχ. που χορηγήθηκαν το 1988, ΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ το 1992 και έφτασαν Σήμερα στο ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΣΟ των 17.000.000 δρχ. να ΕΞΟΦΛΟΥΝΤΑΙ με την ΠΛΗΡΩΜΗ του διπλασίου του ΑΡΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ως ορίζει ο νόμος.

 

ΦΙΛΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΕ, ΨΗΦΙΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΟΧΙ

Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος

Πρόεδρος του Συλλόγου Συνεταίρων

Δανειοληπτών – Εγγυητών - Πελατών

Της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας

«Η ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ»

 

 

 

 

@@@@@@@@@@@@@

 

 

ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

https://www.youtube.com/channel/UCA_Vo8_CBxyv9_q5HMas6nw/videos

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"