MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

 






Πενταπόσταγμα Αναρτήσεων από το Site του Συλλόγου Μας με τίτλο: ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ Σ.Τ.Λ….Googlαρετε και θα τα μάθετε Όλα,








ΚΩΣΤΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

Αγαπητοί κ.κ. Συνεταίροι

Οι Εισαγγελείς στη Λαμία ήταν για να Συγκαλύπτουν & και Όχι να Αποκαλύπτουν…

ΟΛΟΙ οι Φθιωτείς στις 17 Ιουνίου 2021 ημέρα Πέμπτη και ώρα 08.30 να είστε στο Εφετείο Λαμίας. 

Μην αδιαφορείτε άλλο. Η παρουσία Σας είναι επιβεβλημένη.

Δικάζονται τα 24 στελέχη - γνωστά ονόματα της Λαμιακής Κοινωνίας, ήτοι οι δύο τελευταίες Διοικήσεις του Νικ. Δασκαλόπουλου & Δήμ. Καρδάκου για ΑΠΙΣΤΙΑ επειδή Χορηγούσαν Θαλασσοδάνεια και έτσι προκάλεσαν ΖΗΜΙΑ 82 εκατομμύρια ευρώ στους 16.000 Συνεταίρους Μεριδιούχους και 56 εκατομμύρια ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο.

Επειδή η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης σας παραθέτω τα κάτωθι – τα οποία θα τα διαβάσετε αναλυτικότατα στο Site του Συλλόγου Μας ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ Σ.Τ.Λ. για να φρεσκάρω τη μνήμη Σας.

Λόγω του Μεγάλου Παραδικαστικού Κυκλώματος στη Λαμία, οι Μηνύσεις – Αναφορές – Καταγγελίες, αλλά και τα 20 Υπομνήματα μου προς την Εισαγγελία του Πρωτοδικείου Λαμίας έμπαιναν σκόπιμα στο συρτάρι ή στο Αρχείο για να περάσουν τα χρόνια και να μην δικαστούν οι υπεύθυνοι της λεηλασίας του Ιστορικό Μας Ιδρύματος….

Ο έγκριτος δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας είναι αυτός που κατάφερε να βγει από το συρτάρι της εισαγγελίας του Πρωτοδικείου Λαμίας το ΠΟΡΙΣΜΑ της επίκουρου αντισαγγελέως κας Ελένης Μιχαλοπούλου – τεμαχισμένο σκόπιμα - του γραφείου του εισαγγελέα Οικονομικού εγκλήματος κου Αθανασίου και να καθίσουν στο σκαμνί στις 17 Ιουνίου 2021 στο Τριμελές Κακουργιοδικείο του Εφετείου Λαμίας τα 24 πρώην στελέχη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας..


Αγαπητοί κ.κ. Συνεταίροι

ΖΗΤΟΥΜΕ να λάμψει η δικαιοσύνη και να αποκαλυφθεί η απάτη.

Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της λεηλασίας του Ιστορικού Μας Ιδρύματος που το έφτιαξαν το 1900 οι παππούδες για Μας.

@ Δεν αφαιρούσαν σκόπιμα τις παράνομες ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Τόκων που έκανε το Ίδρυμά Μας ανά εξάμηνο για πολλά χρόνια και έτσι τα δήθεν χρέη μας αυξάνονταν με Γεωμετρική Πρόοδο.

@ Κατέστρεψαν Οικονομικά – Ηθικά και Κοινωνικά χιλιάδες Συνεταίρους.

@ Ευθύνονται για τον θάνατο δεκάδων κ.κ. Συνεταίρων.

@ Έκαναν μαλλιά - κουβάρια εκατοντάδες Οικογένειες.

@ Μηδένισαν τις ΜΕΤΟΧΕΣ – ΜΕΡΙΔΕΣ των 16.000 Συνεταίρων.

@ Επίσης δεν συμψήφιζαν παράνομα τα χρηματικά ποσά των ΜΕΤΟΧΩΝ – ΜΕΡΙΔΩΝ από τα δήθεν χρέη των κ.κ. Συνεταίρων, ώστε να μην μπορούν να ξεχρεωθούν ποτέ...

Πρέπει επιτέλους να μάθει ο Φθιωτικός λαός (επειδή τα ΜΜΕ της Λαμίας από το έτος 2000 έως και σήμερα δεν μου έδιναν ούτε μικρόφωνο, ούτε κάμερα, αλλά ούτε ανέβαζαν στα Site τους τις Ανακοινώσεις του Συλλόγου Μας), ποιοι κατέστρεψαν το Ιστορικό Μας Ίδρυμα που το ίδρυσαν για Μας οι παππούδες το έτος 1900 δίνοντας Θαλασσοδάνεια σε κολλητούς τους, για να τους λιβανίζουν στις Γενικές Συνελεύσεις και έτσι να έχουν και το ακαταδίωκτο…


Η περίπτωση λοιπόν της Σ.Τ.Λ. (Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας

ήταν και είναι Μέγα Οικονομικό Σκάνδαλο:

Σκάνδαλο είναι γιατί οι Διοικήσεις της Σ.Τ.Λ. εξαπατούσαν τους Συνεταίρους με Προθεσμιακά Ομόλογα. 

Σκάνδαλο είναι γιατί οι Διοικήσεις της Σ.Τ.Λ (Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας) του Νικ. Δασκαλόπουλου και του Δημ. Καρδάκου χορηγούσαν ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ χωρίς εγγυήσεις.

Σκάνδαλο είναι γιατί, παρά το Πόρισμά της, η Τράπεζα της Ελλάδος, ως Εποπτικός Μηχανισμός επέτρεψε τη συνέχιση της λειτουργίας της Συνεταιριστικής Τράπεζας με τους ίδιους όρους, που είχε σαν αποτέλεσμα την καταστροφή των 16.000 Συνεταίρων, αφού άργησε να ανακληθεί η άδεια λειτουργίας της.

Σκάνδαλο είναι γιατί η ίδια Τράπεζα της Ελλάδος παράνομα ανέχτηκε να λειτουργεί το Ίδρυμά Μας χωρίς ΕΠΟΠΤΙΚΟ...όταν το κατάργησε ο Νικ. Δασκαλόπουλος.

 Και έτσι φτάσαμε να δικάζονται τα 24 στελέχη της Σ.Τ.Λ. μετά από 20 ολόκληρα χρόνια με τεμαχισμένα ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ για να πέσουν στα μαλακά...ΑΙΣΧΟΣ..

Ποιοι τέλος πάντων ήταν οι ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ τους τόσα χρόνια - Πρέπει να τους μάθουν οι Φθιωτείς.

Αυτό που συνέβη είναι ντροπή και για την Πολιτική - την Δικαιοσύνη, αλλά και για την πόλη της Λαμίας που ανέχτηκαν αυτή την μεγάλη καθυστέρηση στη διαλεύκανση του Οικονομικού αυτού Σκανδάλου.

Επιβάλλεται φίλοι μου να ανοίξει ο Φάκελος « ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ» ώστε να αποκαλυφθεί και το τεράστιο Παραδικαστικό Κύκλωμα σε βάρος ολόκληρου του Φθιωτικού λαού, διότι είναι χιλιάδες αυτοί που καταστράφηκαν Οικονομικά – Κοινωνικά - Οικογενειακά..

Ήδη την πρώτη κίνηση την έκανε η αντεισαγγελέας κυρία  Άννα Ζαίρη τους μπλοκάρισε τους Τραπεζικούς Λογαριασμούς.

 

Αγαπητοί κ.κ. Συνεταίροι:

Ο Νικ. Δασκαλόπουλος ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ σκόπιμα το ΕΠΟΠΤΙΚΟ.  Η Τράπεζα της Ελλάδος το ανέχτηκε και αυτή σκόπιμα και ο επόμενος πρόεδρος του Δ.Σ. ο κ. Δημ. Καρδάκος έκανε το κορόϊδο ακαι αυτός και δεν το επανέφερε σκόπιμα και έτσι συνέβησαν αυτά που συνέβησαν και ανέλαβα ΕΓΩ (ο Κώστας Δημητρακόπουλος) το έργο του Εποπτικού Συμβουλίου να ενημερώνω τις εισαγγελίες του Πρωτοδικείου Λαμίας, Εφετείου Λαμίας και Αρείου Πάγου, αλλά και τα Μ.Μ.Ε της πόλης μου και όλους τους κ.κ. Βουλευτές του νομού Φθιώτιδας, αλλά και επαγγελματίες της Φθιώτιδας επί 20 χρόνια τωρα, αλλά επί ματαίω, διότι υπήρχε τεράστιο Παραδικαστικό Κύκλωμα στη Λαμία το επαναλαμβάνω.

Αν όμως  επενέβαιναν οι Αρμόδιες Αρχές δεν θα υπήρχε αυτή η λεηλασία του Ιστορικού Μας ιδρύματος που το ίδρυσαν οι παππούδες για Μας και το κατέστρεψαν οι τρεις τελευταίες Διοικήσεις της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας…

ΒΟΥΛΕΥΜΑ - ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ

Ελληνική Δημοκρατία   /                                          

Πρωτοδικείο Λαμίας                                                                                  

Αριθμός 121/2019 

TO ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΛΑΜΙΑΣ

Αποτελούμενο από τους Δικαστές Δημήτριο Βασιλόπουλο, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Ελένη Μπέτα, Πρωτοδίκη και Μαρία Φτάκα, Πρωτοδίκη-Εισηγήτρια.

Ακολούθως, με την από 11/09/2018 έγγραφη παραγγελία για διενέργεια περαιτέρω κύριας ανάκρισης του Εισαγγελέα Εφετών, στον οποίο υποβλήθηκε η δικογραφία δυνάμει των άρθρων 1 περ. β και 3 του Ν. 4022/2011, λήφθησαν απολογίες και των υπό στοιχεία 21), 23) 24) 25), 27) και 35).

Μετά τις απολογίες τους, το πέρας της κύριας ανάκρισης γνωστοποιήθηκε στους αντικλήτους των κατηγορουμένων ή στους ίδιους (βλ. τις σχετικές εκθέσεις γνωστοποιήσεως πέρατος ανάκρισης), εκτός από τους υπό στοιχεία 22, 26, 28, 29), 30), 31), 32), 33), 34), 36), 37), 38), 39) και 40) κατηγορουμένους, για τους οποίους εκδόθηκε τυπική κλήση.


Στους κατηγορούμενους, μετά την απολογία τους δεν επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, κατόπιν της σύμφωνης γνώμης και του Εισαγγελέα.

Ο νόμος ορίζει ότι από το έτος 2012 που Η ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ τη ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ έπρεπε να κινηθεί η ΙΔΙΑ εναντίον της "Συμμορίας των Κολλητών" , γιατί δεν το έκανε τότε; Και το κάνει τώρα μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια.

Γιατί όταν ο Νικ. Δασκαλόπουλος κατήργησε ολόκληρο το Εποπτικό Συμβούλιο, η Τράπεζα της Ελλάδος δεν το επανάφερε; Αυτή ήταν και η αποστολή της. Γιατί δέχτηκε αυτή την παράνομη κατάσταση;  

Γιατί όταν ο Νικ. Δασκαλόπουλος βρήκε άδειο το Χρηματοκιβώτιο από τη Διοίκηση του Αθαν. Τριανταφυλλόπουλου δεν πήγε στον Εισαγγελέα ;

Τι συμφέροντα κρύβονται ; 

 

Αγαπητοί κ.κ. Συνεταίροι:

Την ημέρα της δίκης – 17 Ιουνίου 2021, ημέρα Πέμπτη - το Κόμμα των ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ του Γιώργου Μπαρτζώκη θα συμπαρασταθεί έμπρακτα στο Σύλλογο των ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας.

Στη δίκη αυτή θα ζητήσω να παρασταθώ προς υποστήριξη της κατηγορίας (όπως τώρα πλέον λέγεται η παράσταση πολιτικής αγωγής), διότι έχω υποστεί άμεση ζημία μέσω των ΜΕΡΙΔΩΝ - ΜΕΤΟΧΩΝ, όπως και όλοι οι Μεριδιούχοι της Τράπεζας Μας, από τις παράνομες και κακουργηματικές πράξεις των κατηγορουμένων.

Η ζημία έγκειται στο γεγονός ότι έχουν ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ οι Μερίδες – Μετοχές Μας υπαιτιότητι των Διοικούντων το Ιδρυμά Μας.













 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"