MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΟΥΦΛΙ ΕΒΡΟΥ, 20/9/2021

ΣΟΥΦΛΙ ΕΒΡΟΥ







Επειδή όμως συνεχίζεται η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ ...ΖΗΤΩ να λάμψει η δικαιοσύνη και να αποκαλυφθεί η απάτη….….






ΚΩΣΤΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ = ΤΟ ΘΥΜΑ

ΣΥΝΕΤΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ = Ο ΘΥΤΗΣ ( αυτός που προκαλεί ζημία σε κάποιον)

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας ήταν επί πολλές δεκαετίες το Μεγαλύτερο Νόμιμο Τοκογλυφικό Μαγαζί σε Ολόκληρη την Υφήλιο, διότι Κεφαλαιοποιούσε Παράνομα ανά Εξάμηνο τους Τόκους και έτσι τα δήθεν χρέη των κκ Συνεταίρων αυξάνονταν με Γεωμετρική πρόοδο. 

Επί μία 20ετια οι Εισαγγελίες του Πρωτοδικείου & του Εφετείου Λαμίας φρόντισαν να μην γίνουν οι Δικές, ώστε να μην τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της Λεηλασίας του Ιστορικού Μας Ιδρύματος (Ιδρ..1900) και να καταστραφούν όμως οι 16.000 Συνεταίροι με τα περιουσιακά τους στοιχεία και επί πλέον να χάσουν και τις ΜΕΤΟΧΕΣ - ΜΕΡΊΔΕΣ...

Δηλαδή η πολιτεία ανεχόταν τη Σ.Τ.Λ. να είναι χειρότερη και από τον χειρότερο Τοκογλύφο...

Για μικρά Δάνεια των 10.000 € πήρε περιουσίες 400.000€ και ενώ τα ΚΑΤΕΘΕΤΑ Όλα αυτά εγγράφως στην Εισαγγελία Λαμίας, αυτή τα έθετε στο ΑΡΧΕΙΟ....Φυσικά με Πολιτική Κάλυψη και με δωράκια: Προβιβασμούς, Μεταθέσεις κ α.

ΜΑΘΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ...

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΉΣ ΤΡΆΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΑΘΑΝ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ & ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΝ ΛΕΩΝ. ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥΛΗ  ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ  ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΈΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ - ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΉ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚ. ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000 ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ..

Για μικρά Δάνεια των 10.000 € η Συνεταιριστική Τράοεζα Λαμίας πήρε περιουσίες αξίας 400.000€, όπως ο χειρότερος τοκογλύφος......Ιδού ο τοκογλύφος....



ΣΟΥΦΛΙ  ΕΒΡΟΥ, 20/9/2021

https://youtu.be/TMUxDNXpkQ8


ΜΙΑ ΦΩΤΟ…ΧΙΛΙΕΣ  ΛΕΞΕΙΣ

 























@@@@@@@@@@@@

 

ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

https://www.youtube.com/channel/UCA_Vo8_CBxyv9_q5HMas6nw/videos

 

F.B. ..ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ Σ.Τ.Λ.

https://www.facebook.com/kinima.meridiouxon.stl/

 

f.b. Κώστας Δημητρακόπουλος Λαμία

https://www.facebook.com/profile.php?id=100023460576171

 

 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"