MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


"ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ" Με τον ΚΩΣΤΑ ΟΥΙΛΣ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ 11:00-14:00

 



"ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ" Με τον ΚΩΣΤΑ ΟΥΙΛΣ   Αποκαλυπτική καταγγελτική εκπομπή για ανθρώπους που νοιάζονται και ανησυχούν, γιά ανθρώπους χωρίς κομματικές παρωπίδες και φυσικά όχι γιά τους βολεμένους και εφησυχασμένους του καναπέ, του τι να κάνουμε, του άσε να δούμε και του έχει ο θεός.

Μία εκπομπή για όσους αντιδρούν και αγωνίζονται για να προστατεύσουν αυτά που πιστεύουν και αγαπούν.Μία εκπομπή για την Ελλάδα που μας κλέβουν,για την Ελλάδα που σβήνει δημογραφικά και κάθε μέρα χάνεται, για την Ελλάδα που κινδυνεύει από τους "Έλληνες"!
Μας ακούτε: www.artfm906.gr

 


Η σημερινή συνέντευξη του κ. Κώστα Δημητρακόπουλου αρχίζει από: 2ωρ:13 πρώτα:11 δεύτερα…. και διαρκεί περίπου μισή ώρα……Τα λέει ΟΛΑ και με ΟΝΟΜΑΤΑ…..ΚώσταρέλλοςΘεολογίτηςΔασκαλόπουλος….ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ….Εγώ ευχαριστώ τον κύριο ΚΩΣΤΑ ΟΥΙΛΣ που διαθέτει Ραδιοφωνικό Σταθμό για Όλες τις ΑΠΟΨΕΙΣ….


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το ηχητικό είναι στο τέλος του άρθρου του Γιάννη Ντάσκα.

Επίσης θα τα μάθετε ΟΛΑ..δηλαδή πως η πρώην Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕ Χιλιάδες Συνεταίρους – Μεριδιούχους.

Ζητάμε λοιπόν για μια ακόμη φορά να τιμωρηθούν οι ΕΝΟΧΟΙ από ΕΝΤΙΜΟΥΣ Δικαστές….

Σύνδεσμος βίντεο

https://ntaskaspress.gr/egklima-apisteftes-kataggelies-gynaikon-gia-egkimosini-17-minen-ksilokopima-kai-apokalipsi-taftotitas-gynaikas-martyra-dimosiou-symferontos-ekpompi-sok-tou-kosta-ouils/

 

 @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ Σ.Τ.Λ. 

https://kinmersynla.blogspot.com

 

ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

https://www.youtube.com/channel/UCA_Vo8_CBxyv9_q5HMas6nw/videos

 

F.B. ..ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ Σ.Τ.Λ.

https://www.facebook.com/kinima.meridiouxon.stl/

 

f.b. Κώστας Δημητρακόπουλος Λαμία

https://www.facebook.com/profile.php?id=100023460576171

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"