MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

ΛΕΧΑΙΝΑ - ΚΥΛΛΗΝΗ













ΚΩΣΤΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ



ΛΕΧΑΙΝΑ, 3/1/2022

Σύνδεσμος βίντεο

https://youtu.be/UIRE2F6kOSk

 

ΚΥΛΛΗΝΗ, 3/1/2022

Κάστρο Χλεμούτσι

Σύνδεσμος βίντεο

https://youtu.be/Nxq0wIsvngs

 




Προς τον κ Εισαγγελέα Εφετών Λαμίας

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΑΙΤΗΣΗ

Κοιν.1. κ. Εισαγγελέα Αρείου Πάγου

2. Η Έγκριτη Ιντερνετική Εφημερίδα Ntaskaspress.

28 Δεκεμβρίου 2021

Αξιότιμε Κύριε Εισαγγελεύ,

Ήταν 2/12/2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9 π.μ. όπου πραγματοποιείται η δίκη του Αιώνα για τη Λαμία.

Δικάζονται τα 24 στελέχη της πρώην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ, ήτοι των δυο τελευταίων Διοικήσεων του Νικ. Δασκαλόπουλου & Δημητρίου Καρδάκου για ΑΠΙΣΤΙΑ επειδή χορηγούσαν Θαλασσοδάνεια έως και 300.000 ευρώ χωρίς εγγυήσεις – εξασφαλίσεις και έτσι έπεσε έξω το Ιστορικό Μας Ίδρυμα που ίδρυσαν οι παππούδες για Μας το έτος 1900.

Ο Φωτογράφος του Συλλόγου Μας (ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ Σ.Τ.Λ.) κ. Λάμπρος Ζυγούρης του Κων/νου πραγματοποιούσε φωτογραφίσεις και Βιντεοσκοπήσεις για να υπάρχουν στον Σύλλογό Μας ως ανάμνηση.

Τα κατωτέρω μου τα είπε την άλλη ημέρα 3/12/2021. Εγώ ήδη είχα φύγει για την Πελοπόννησο για να δώσω την εφημερίδα μου και μου τηλεφώνησε o Λάμπρος Ζυγούρης.

Από το τηλέφωνο λοιπόν μου είπε τα κάτωθι:

Όλα καλά και όλα ωραία, αλλά το βράδυ στις 10.30 μ.μ. ένα αυτοκίνητο σταματά έξω από το σπίτι του φωτογράφου μας κ. Λάμπρου Ζυγούρη του Κων/νου επί της οδού Στυλίδος 24, Μεγ. Βρύση Λαμίας και ένας γεροδεμένος «κυριος» με μάσκα κορονοιού και με καπέλο κτυπά την πόρτα του σπιτιού του.

ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΣ: Εσύ είσαι ο Ζυγούρης Λάμπρος του Κων/νου;

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: ΝΑΙ

ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΣ: Πήγες και τράβηξες Βίντεο και φωτογραφίες στο Εφετείο Λαμίας για τον πεινάλα τον Δημητρακόπουλο που δεν έχει χρήματα και γυρίζει από χωριό σε χωριό δίνοντας την εφημερίδα Η ΤΟΛΜΗ για να ζήσει και δεν ήλθες σε Μας να σου δώσουμε κανένα δάνειο;

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: Εγώ δάνειο δεν θέλω.

Ναι είμαι φίλος του και πήγα.

Ο μασκοφόρος έφυγε και πήγε στο αυτοκίνητο που τον περίμενε. Φίλε Κώστα (Δημητρακόπουλε) φοβάμαι μήπως άλλη φορά έλθουν με άγριες διαθέσεις και με απειλήσουν για να μην ξανάλθω να τραβήξω Βίντεο και Φωτογραφίες.

Αξιότιμε Κύριε Εισαγγελεύ,

Σε αυτό το σημείο με κατάντησε ο τότε προϊστάμενος της εισαγγελίας του Πρωτοδικείου Λαμίας Στυλιανός Κωσταρέλλος.

1. Για να μην μπορέσω να αποδείξω ότι δεν οφείλω χρήματα στη Σ.Τ.Λ. αφού κράτησε στο συρτάρι του σκόπιμα επί εφτά χρόνια την Μήνυση κατά του Νικ. Δασκαλόπουλου για τοκογλυφία και κατά παντός άλλου υπευθύνου…αν και η Πταισματοδίκης Λαμίας κα Ελένη Παππά έστελνε ανά εξάμηνο τέσσερες ΕΝΤΟΛΕΣ στη Σ.Τ.Λ. για να μου δώσουν πλήρεις και αναλυτικές καταστάσεις με τις Χρεοπιστώσεις, το λεγόμενο σεντόνι μου ως όφειλε και εκ του νόμου, αλλά απαντούσαν με ελλιπείς Καταστάσεις για να μην μπορώ να αποδείξω το δίκιο μου στο δικαστήριο.

Ο προϊστάμενος όμως της εισαγγελίας Λαμίας Στυλιανός Κωσταρέλλος επέδειξε χαρακτηριστική και εντελώς ανεξήγητη αδράνεια – αδιαφορία και δεν ζήτησε εξηγήσεις από τη Σ.Τ.Λ. παρά τις τέσσερες ΕΝΤΟΛΕΣ της Πταισματοδίκου Λαμίας κας Ελένης Παππά…..Αν όμως έκανε σωστά τη δουλειά του και υποχρέωνε τη Σ.Τ.Λ. να μου δώσει πλήρεις και αναλυτικές Καταστάσεις εγώ δεν θα έχανα την περιουσία μου. Μάλιστα, το πιο πάνω συμπέρασμα καθίσταται αναμφισβήτητο, αν ληφθεί σοβαρά υπ΄όψιν ότι οι προαναφερθείσες εντολές της Πταισματοδίκου κ. Παππά, έλαβαν χώρα σε εκτέλεση της υπ΄αρ. ΑΒΜ Α2006/6683 προκαταρκτικής παραγγελίας του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας για διερεύνηση τελέσεως αξιοποίνων πράξεων κατόπιν της ανωτέρω μηνύσεως μου. Επιπροσθέτως, η εν λόγω πταισματοδίκης είχε εφιστήσει, στις δυο πιο πάνω τελευταίες εντολές της, την προσοχή στους νομίμους εκπροσώπους της ΣΤΛ ότι η μη εκτέλεση της εν λόγω Εισαγγελικής παραγγελίας συνιστά ποινικό και πειθαρχικό αδίκημα. Παρ΄όλα αυτά όμως οι νόμιμοι εκπρόσωποι της ανωτέρω τράπεζας κώφευσαν εντελώς στις παραπάνω εντολές, αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο (!!!) δεν ασκήθηκε εναντίον τους καμία απολύτως ποινική δίωξη τουλάχιστον για την πιθανή τέλεση του εγκλήματος της απείθειας (άρθρο 169 ΠΚ) για την προαναφερθείσα αιτία, με συνέπεια οι νόμιμοι εκπρόσωποι της τράπεζας να αποθρασυνθούν και να μην χορηγήσουν κανένα απολύτως έγγραφο στην οικεία διωκτική αρχή. Για τον λόγο αυτό είναι πολύ πιθανόν να έχει παραγραφεί σήμερα οποιαδήποτε αστική ή ποινική αξίωση μου από την ανωτέρω καταγγελθείσα συμπεριφορά της τράπεζας, με ανυπολόγιστες βέβαια συνέπειες για την προάσπιση των εννόμων συμφερόντων και δικαιωμάτων μου έναντι της ανωτέρω τράπεζας. Η παράλειψη του ανωτέρω Εισαγγελέως να διαφυλάξει την εκτέλεση των ίδιων των παραγγελιών του για την διερεύνηση της πιο πάνω μηνύσεως μου εγγίζει τα όρια τουλάχιστον της παράβασης καθήκοντος (άρθρο 259 ΠΚ) και της συνακόλουθης αδικοπραξίας εις βάρος μου, η οποία επιφέρει ανυπολόγιστη ζημία στα εν γένει περιουσιακά μου συμφέροντα.

Όπως είναι γενικότερα γνωστό, το έννομο αγαθό που προστατεύει η διάταξη του άρθρου 259 ΠΚ και προσβάλλεται από την αξιόποινη πράξη που προβλέπεται από αυτή είναι η ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή της δημόσιας υπηρεσίας και η λειτουργία των δημόσιων υπηρεσιών αποκλειστικά προς το συμφέρον της πολιτείας και κοινωνίας, που έχουν ταχθεί να υπηρετούν οι υπάλληλοι με χρηστότητα και καθαρότητα. Για την εφαρμογή της ανωτέρω διατάξεως αλλά και όλων των ποινικών διατάξεων που προβλέπουν και τιμωρούν εγκλήματα, υποκείμενο των οποίων είναι υπάλληλος, θεωρούνται υπάλληλοι και οι κρατικοί λειτουργοί που κατά κανόνα είναι άμεσα όργανα του κράτους (βλ. και άρθρο 2 Ν. 3126/2003 στο οποίο αναφέρεται ρητώς ότι οι Υπουργοί θεωρούνται υπάλληλοι).

Οι κρατικοί λειτουργοί είναι όργανα του κράτους διάφορα των απλών υπαλλήλων και δεν είναι νοητή επ’ αυτών διάκριση μεταξύ απλού υπαλληλικού καθήκοντος και υπηρεσιακού καθήκοντος. Ως εκ τούτου, κατά την ερμηνεία των ποινικών διατάξεων που προβλέπουν ποινικά αδικήματα, υποκείμενο των οποίων είναι ο “υπάλληλος”, θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η ιδιότητα αυτή, προκειμένου σε κάθε περίπτωση ιδία όμως σε σχέση προς τη διάταξη του άρθρου 259 ΠΚ να προσδιορίζεται η έννοια, η φύση και το εύρος των καθηκόντων, η παράβαση των οποίων θα στοιχειοθετεί, συντρεχουσών και των λοιπών προϋποθέσεων το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος. Με βάση τ’ ανωτέρω, για την εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 259 και 13 περίπτ. α’ του ΠΚ υπάλληλοι θεωρούνται και οι δικαστικοί λειτουργοί στη φύση του λειτουργήματος των οποίων, ως αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας και αποστολής των, ενυπάρχει η αρχή της αμεροληψίας, αντικειμενικότητας και ουδετερότητας, η εφαρμογή της οποίας δεν συνιστά ένα απλό υπαλληλικό καθήκον αλλά ένα υπέρτατο υπηρεσιακό καθήκον που επιβάλλει στο δικαστικό λειτουργό να απέχει ακόμη και της εξώδικης έκφρασης γνώμης, όταν αυτή μπορεί να συναρτηθεί με συγκεκριμένη υπόθεση (βλ. ΟλΑΠ 6/2008 ΤΝΠ Νomos, βλ. γενικότερα σε σχέση με την αρχή της αμεροληψίας, βλ. Κ. Μαυριά, Συνταγματικό Δίκαιο, εκδ. 2000, σελ. 650). Η ύπαρξη αντικειμενικού και αμερόληπτου δικαστού αποτελεί έκφραση της γενικότερης αρχής του κράτους δικαίου αλλά και της αρχής της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης που απορρέουν από το Σύνταγμα. Δήλον ότι το καθήκον αυτό λειτουργεί τόσο στην περίπτωση που ο ίδιος δικαστικός λειτουργός χειρίζεται μία υπόθεση όσο και στην περίπτωση που άλλος δικαστικός λειτουργός χειρίζεται υπόθεση και ο πρώτος παρεμβαίνει καθ’ οιονδήποτε τρόπο προκειμένου να επιτύχει έκβαση της υποθέσεως υπέρ του ενός εκ των διαδίκων. Με άλλα λόγια, το ενυπάρχον στη φύση του λειτουργήματος του δικαστικού λειτουργού καθήκον της αμεροληψίας, αντικειμενικότητας και ουδετερότητας αποκλείει στο δικαστικό λειτουργό την υπό οποιαδήποτε μορφή παρέμβαση ή υπόδειξη σε άλλο δικαστικό λειτουργό προκειμένου να ευνοηθεί ένα από τα διάδικα μέρη. Τα ανωτέρω ισχύουν προεχόντως στις περιπτώσεις που οι παρεμβάσεις ή υποδείξεις γίνονται από ιεραρχικά ανώτερο κατά βαθμό δικαστικό λειτουργό προς κατώτερο δικαστικό λειτουργό, δεν είναι δε αναγκαίο ο ιεραρχικά κατώτερος δικαστικός λειτουργός να υπηρετεί στην περιφέρεια που υπηρετεί ο ιεραρχικά ανώτερος δικαστικός λειτουργός. Τούτο άλλωστε προκύπτει και από το περιεχόμενο της διατάξεως του άρθρου 19 § 3 του Ν. 1756/1988 (Κώδικας Οργανισμού Δικαστηρίων και Κατάστασης Δικαστικών Λειτουργών», όπως ισχύει), με την οποία ορίζεται ότι «Οποιαδήποτε οδηγία, σύσταση ή υπόδειξη σε δικαστικό λειτουργό για ουσιαστικό ή δικονομικό θέμα σε συγκεκριμένη υπόθεση ή κατηγορία υποθέσεων είναι ανεπίτρεπτη και συνιστά πειθαρχικό παράπτωμα».

2. Εγώ από το έτος 2000 έως και σήμερα με Αιτήσεις μου ζητούσα να μου δώσει η Σ.Τ.Λ. πλήρεις και Αναλυτικές Καταστάσεις και η Σ.Τ.Λ. δεν μου τις χορηγούσε σκόπιμα για να μην αποκαλυφθεί η κλεψιά που μου έκαναν συστηματικά σε μετρητά, διότι τότε θα στρέφοντα και άλλοι Συνεταίροι εναντίον της…..

3. Επίσης, από το έτος 2000 όλες τις Αιτήσεις – Αναφορές – Καταγγελίες μου τις κοινοποιούσα και στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, αλλά δυστυχώς η ανωτέρω δικαστική αρχή, θέλω να πιστεύω προφανώς λόγω φόρτου εργασίας, δεν έπραξε απολύτως τίποτε, προκειμένου να υποδείξει στην προαναφερθείσα κατά τόπον και καθ ύλην αρμόδια εισαγγελική αρχή να πράξει τα δέοντα!

Έτσι λοιπόν Αξιότιμε Κύριε Εισαγγελεύ,

O εισαγγελέας Στυλιανός Κωσταρέλλος συνεχίζει την υπηρεσιακή του σταδιοδρομία, χωρίς να έχει ληφθεί καθόλου υπόψιν από την προϊσταμένη – ελεγκτική (ως προς αυτόν) δικαστική αρχή οι ανωτέρω παραλείψεις και αδράνειες του ως προς την δική μου ειδικά υπόθεση. Η ανωτέρω γενικότερη συμπεριφορά των δικαστικών αρχών αναμφίβολα δημιουργεί τόσο σε εμένα όσο και – θέλω να πιστεύω-σε οποιονδήποτε μέσο λογικό κοινωνικό άνθρωπο, που θα βρισκόταν στην δική μου θέση, την έντονη αίσθηση της αδικίας και της μεροληπτικής αντιμετώπισης από την τρίτη (δηλαδή την δικαστική) εξουσία, κάτι βέβαια το οποίο αναμφίβολα καταστρέφει τα θεμέλια του ίδιου του ισχύοντος Συντάγματος της χώρας.

Είναι σαφές ότι ο καταστατικός χάρτης της χώρας θέλει την δικαστική εξουσία να υφίσταται και να λειτουργεί επ΄ωφελεία και προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Ελληνικού λαού και όχι βέβαια του οποιουδήποτε διεφθαρμένου τραπεζίτη.

Εγώ λοιπόν με την στάση αυτή της εισαγγελίας Λαμίας, υπέστην τρομερή οικονομική ζημιά άνω των 120.000 ευρώ και με αυτά τα ποσά ωφελήθηκαν οι άρπαγες.

Χαρακτηριστικά; η εισαγγελία Λαμίας διαπίστωσε δια του πραγματογνώμονα  κ.Αντ. Χαραλαμπίδη, τον οποίο η ίδια διόρισε ότι στις 15 Δεκεμβρίου 2017, όχι μόνο δεν χρωστούσα ούτε ένα (1) ευρώ στην Τράπεζα, αλλά αντίθετα η τράπεζα μου χρωτούσε και 30.000 ευρώ.

Την ημερομηνία εκείνη η πρώτη κατοικία μου αξίας άνω των 400.000 ευρώ ήταν υπό καθεστώς μεσεγγύησης στα χέρια της Συν.Τράπεζας Λαμίας και ειδικότερα της εταιρείας PQH, η οποία ενεργούσε εκκαθάριση με εντολή της Τράπεζας της Ελλάδας και καθαρή εντολή να αποδώσει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα των Μεριδιούχων, Δανειοληπτών στους Μεριούχους, Δανειολήπτες.

Στην εταιρεία αυτή απέστειλα την εν λόγω πραγματογνωμοσύνη της Εισαγγελίας, η οποία εν τοις πράγμασιν επέχει θέση εντολής απόδοσης σε μένα της περιουσίας που μου ανήκε και ανήκει ακόμα.

Αντί αυτού οι αρμόδιοι της εταιρείας αυτής ενήργησαν κατ αποτέλεσμα ως μέλη της ίδιας οργανωμένης ομάδας που διέπραξε τα προαναφερόμενα σε βάρος μου και αντί να μου επιστρέψουν και την κατοικία και τα χρωστούμενα, τουλάχιστον 30.000 ευρώ κατά την πραγματογνωμοσύνη έπραξαν το αντίθετο.

Δηλαδή με τις βαρύτατες παραλείψεις της εισαγγελίας Λαμίας, αλλά και με την εν τοις πράγμασι ανοχή της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου έχασα το κατάστημα μου εκ 30 τ.μ. και την πρώτη μου κατοικία αξίας 400.000 ευρώ (Οροφοδιαμέρισμα αποτελούμενο εκ του Ι1 & Ι2 εκτάσεως 200 τ.μ).

Ενώ επί 3-4 χρόνια με άφηναν με την εντύπωση ότι επίκειται η επιστροφή της περιουσίας μου την άνοιξη του 2021 με απέβαλαν από αυτή και την οδήγησαν σε πλειστηριασμό με σκοπό να προσπορίσουν στον εαυτό τους παράνομο-κατά τα ανωτέρω-περιουσιακό όφελος άνω των 120.000 ευρώ.

Την ίδια ακριβώς συμπεριφορά είχε η εν λόγω εταιρεία στην υπόθεση του Γεωργίου Μανδηλά, ως προς τα Μερίδια - Μετοχές και την ίδια συμπεριφορά είχε η ομάδα προσώπων της Συν.Τράπεζας Λαμίας στην περίπτωση της Μεριδιούχου - Δανειολήπτριας Αναστασίας Αλαμάνου, όπως καταγράφεται στο βιβλίο του ανωτέρω ερευνητή-δημοσιογράφου κου Γιάννη Ντάσκα.

Ενδεχόμενο καλοπιστίας δεν υπάρχει, αφού η Συν.Τράπεζα Λαμίας είχε καταδικαστεί  από περίπου το έτος 2000 στην υπόθεση της Αλαμάνου από τα δικαστήρια της Λαμίας και είχε σε βάρος της Αγωγή από τον Γεώργιο Μανδηλά απο το 1999 από ότι είμαι σε θέσει να γνωρίζω.

Αντί, κατόπιν αυτών να επιστρέψει σε καθεστώς νόμιμης λειτουργίας συνέχιζε την αρπαγή των περιουσιών. Και αντί η Εισαγγελία Λαμίας να επιβάλει στην Τράπεζα και στην ομάδα των προσώπων που διαχειρίστηκαν αυτές τις υποθέσεις την νόμιμη λειτουργία συγκάλυψε κατ αποτέλεσμα την παράνομη λειτουργία της.

Επίσης Αξιότιμε Κύριε Εισαγγελεύ,

Τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι στις περιπτώσεις μας πλείονα του ενός προσώπων εντός και εκτός της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας είχαν συστήσει Εγκληματική Οργάνωση σε βάρος 16.000 Συνεταίρων με όλα τα επακόλουθα 

Παρακαλώ η υπηρεσία Σας να μην κωφεύσει και στις εν λόγω μελλοντικές καταγγελίες μου, ενώ συγχρόνως (το κυριότερο) θέλω να πιστεύω ότι, έστω και τώρα, με την ιδιότητα Σας ως προϊσταμένης – ελέγχουσας αρχής των πράξεων ή παραλείψεων εκ μέρους των λειτουργών της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας θα προβείτε στις δέουσες ενέργειες, προκειμένου να εκτελεστούν οι προαναφερθείσες εισαγγελικές εντολές για την χορήγηση από την ΣΤΛ (εν προκειμένω από την εταιρεία εκκαθάρισης PQH) όλων ανεξαιρέτως των εγγράφων (χειρόγραφες καρτέλες, αναλυτική κίνηση λογαριασμών κλπ), που διαθέτει αυτή η τελευταία σε σχέση με τις υποτιθέμενες οφειλές μου, ώστε περαιτέρω να περατωθεί η προκαταρκτική εξέταση για την πλήρη διερεύνηση της ανωτέρω μηνύσεως μου και να υπάρξει κάποιο οριστικό αποτέλεσμα επ΄αυτής.

Ενημερώνω την υπηρεσίας Σας ότι η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας διέθετε πάντα Μηχανογραφικό Σύστημα.

Παρακαλώ για τις νόμιμες ενέργειες Σας το συντομότερο δυνατόν.

Επισυναπτόμενα

Η Μήνυση και οι 4ΧΕντολές

Με Τιμή

Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος

 












@@@@@@@@@@@@@@@@@

 


ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

https://www.youtube.com/channel/UCA_Vo8_CBxyv9_q5HMas6nw/videos

 

F.B. ..ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ Σ.Τ.Λ.

https://www.facebook.com/kinima.meridiouxon.stl/

 

f.b. Κώστας Δημητρακόπουλος Λαμία

https://www.facebook.com/profile.php?id=100023460576171

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!                            ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ !!!   Παράκληση προς τις Φίλες – Φίλους του Profil μου : Αφού δ...