MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΒΕΛΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΜΕΥΕΙ ΣΤΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ.

 ΛΑΜΙΩΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΒΕΛΟΣ....

Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 40 ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ....



Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΚΑΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ....

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΒΕΛΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΜΕΥΕΙ ΣΤΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ.


ΜΑΖΕΥΟΥMΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΜΕ ΤΗΛΑΦΩΝΑ & E-MAIS....Δηλώστε τα στα Σχόλια ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ...

Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Η Λαμία, παρά το γεγονός ότι αποτελεί έδρα Περιφέρειας, παρά το γεγονός ότι αποτελεί την πρωτεύουσα ενός μεγάλου νομού της Στερεάς Ελλάδας, με την εκωφαντικά σιωπηρή ανοχή όλων των παροικούντων την Ιερουσαλήμ - βουλευτών, περιφερειαρχών, αντιπεριφερειαρχών, περιφερειακών συμβούλων, δημάρχου, δημοτικών συμβούλων, καθενός ταγού της τοπικής εξουσίας - μετατρέπεται σιγά σιγά σε προάστιο της Λάρισας.

Πολλές δημόσιες υπηρεσίες έφυγαν ή υποβαθμίστηκαν σε τμήματα υπηρεσιών της Λάρισας, οι φοιτητές έφυγαν, τμήματα του ΤΕΙ έφυγαν...
Τώρα, σε επισφράγιση όλων των ανωτέρω, ήρθε και η απόφαση της υποβάθμισης του Σιδηροδρομικού Σταθμού Λιανοκλαδίου, με την απόφαση να μην σταματάει το ταχύτατο ΛΕΥΚΟ ΒΕΛΟΣ όπως το ονομάζουν όλοι στο Λιανοκλάδι.


Ο Σιδηροδρομικός Σταθμός Λιανοκλαδίου άνοιξε στις 8 Μαρτίου 1904 και εξυπηρετείται από τα υπεραστικά τρένα που κινούνται στη Σιδηροδρομική γραμμή Αθηνών - Θεσσαλονίκης, καθώς και από τα τοπικά τρένα στη Σιδηροδρομική γραμμή Λιανοκλαδίου - Στυλίδας (Προαστιακός Λαμίας). Έχει μεγάλη ιστορία. Κι όμως, κάποιοι τον απαξιώνουν, επικαλούμενοι δήθεν κάποια λεπτά καθυστέρησης.
Πρέπει άπαντες να αντιδράσουμε. Πρέπει να διαμαρτυρηθούμε.
Πρέπει όλοι μαζί να θυμίσουμε στους ιθύνοντες ότι εδώ, σε αυτόν τον τόπο υπάρχει μια ιστορία που πρέπει όλοι να τη σέβονται.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ, 7/4/2022
Σύνδεσμος βίντεο
ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ Σ.Τ.Λ.
ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ Σ.Τ.Λ.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Κώστας Γεώργιος Δημητρακόπουλος
1 σχόλιο
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"