MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ πως ο Νίκος Δασκαλόπουλος & ο Δημ. Καρδάκος έδωσαν τις πρώτες κατοικίες Μας στην ΤτΕ και αυτή στην PQH….

 


ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ πως ο Νίκος Δασκαλόπουλος & ο Δημ. Καρδάκος έδωσαν τις πρώτες κατοικίες Μας στην ΤτΕ και αυτή στην PQH….








 





ΚΩΣΤΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ



Ο ΠΡΩΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΤΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ. 



16.000 ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ Συνεταίροι – Μεριδιούχοι

Της Πρώην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

 

(Οι Διοικήσεις του Αθαν. Τριανταφυλλόπουλου – Νικ. Δασκαλόπουλου & Δημ. Καρδάκου έριξαν Έξω το Ιστορικό Μας Ίδρυμα (Ιδρ. 1900) σκόπιμα, δίνοντας Θαλασσοδάνεια και συγκαλύπτοντας ο ένας τον Άλλον και με τις δυο Εισαγγελίες Λαμίας να κοιτάζουν αλλού).







ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ

Πως ο Νίκος Δασκαλόπουλος & ο Δημ. Καρδάκος (πρώην πρόεδροι της πρώην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ) πήραν την πρώτη κατοικία – τα μαγαζιά – τα οικόπεδα – τα χωράφια από τους κ.κ. Συνεταίρους για μια χούφτα ευρώ και τα έδωσαν στην ΤτΕ (Τράπεζα της Ελλάδος) για προσωπικά τους οφέλη και μόνο…









 

ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ το έτος 1996 και όλοι αυτοί προσπαθούν ποικιλότροπα να βγουν λάδι και να τους ευγνωμονούμε κι όλας…..

 

Που είσαι Γιάννη Ντάσκα να τα Δημοσιοποιήσεις ΟΛΑ ΑΥΤΑ με την επαναστατική σου πέννα ;;



 

Τα καταγγέλλω ήδη Φίλοι μου, επωνύμως στην Εισαγγελία Λαμίας επί 20 χρόνια τώρα και βρίσκω Τοίχοοοοο…ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ – ΣΥΡΤΑΡΙ – ΑΡΧΕΙΟ.






24 Υπομνήματα μου στο Αρχείο της Εισαγγελίας Λαμίας σκόπιμα…..για να μην δικαστεί κανένας…και ο Αρειος Πάγος περιμένει να πάει η υπόθεση στην πόρτα του για να αποφασίσει….Ετσι λειτουργεί η Δικαιοσύνη αγαπητοί Μου στην Ελλάδα…..και δεν προσπαθεί να την φτιάξει κανένας, Γιατί ; …..

 

Στη Λαμία λοιπόν ο Νίκος Δασκαλόπουλος ως πρόεδρος από το έτος 2000 της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ μας πήρε την πρώτη Κατοικία παράνομα για να την δώσει στην ΤτΕ (Τράπεζα της Ελλάδος) και αυτή με τη σειρά της στην PQH ....τα κόλπο τους το αναφέρω χρόνια τώρα, αλλά οι Πολιτικοί και τα Μ.Μ.Ε στη Λαμία ΜΟΥΓΚΑΦΟΝ ...ΓΙΑΤΙ ;








Ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έβγαλε νόμο να πληρωθούν τα δάνεια στο Τριπλάσιο του αρχικού και μόνο Κεφαλαίου..

Οι δικοί όμως οι Εξυπνάκηδες της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ εφάρμοσαν τον νόμο Κώστα Καραμανλή κτα΄τα γούστα τους, δηλαδή στα Παράνομα Γραμμάτια που ήταν ήδη Κεφαλαιοποιήμενος ο Τόκος (καμμία άλλη Τραπεζα δεν Κεφαλαιοποιούσε τον Τόκο) ανά ΕΞΑΜΗΝΟ...δηλαδή το Γραμμάτιο έγραφε 5.500.000 δρχ. και ο Συνέταιρος είχε βάλει στην τσέπη του μόνο 1.500.000 δρχ ....και επαναλαμβάνω αντί να πολλαπλασιάσουν το 1.500.000 δρχΕΠΙ ΤΡΙΑ πολλαπλασίασαν οι Μαφιόζοι το 5.500.000 δρχΕΠΙ ΤΡΙΑ...Τώρα καταλαβαίνετε ότι τα δήθεν χρέη αυξάνονταν με Γεωμετρική Πρόοδο σε βάρος των κ.κ. Συνεταίρων.




Τα Δικαστήρια της πόλης μου τα γνωρίζανε ΟΛΑ ΑΥΤΑ, επειδή τους τα κατέθετα εγγράφως σε ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ, αλλά είχαν πάρει ΓΡΑΜΜΗ...

ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΑΡΡΑΓΕ ;

ΚΡΑΥΓΑΖΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΟΥΓΚΑΦΟΝ....

Κατά Δήλωση λοιπόν στις 20/10/2022 στο Εφετείο Λαμίας που δικάζονταν τα 24 Στελέχη της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ του έγκριτου Πραγματογνώμονα κ. Δημήτρη Τραγγανίδα, που όρισε η Εισαγγελία Λαμίας, του έδωσε μόνο 50 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ για να εντοπίσει τα Θαλασσοδάνεια ….Μήπως όμως επειδή υπάρχει μεγάλο ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ στη Λαμία από το έτος 1996 έως και σήμερα έπρεπε να του δώσει η Εισαγγελία και άλλες 50..100…200, Υποθέσεις ..λέω εγώ…

Μήπως λοιπόν η Εισαγγελία Λαμίας απέκρυψε σκόπιμα και άλλες 200- 300 Συμβάσεις ήτοι Βουλευτών - Μ.Μ.Ε & άλλων της πόλης μου της Λαμίας, και έτσι ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ κάνουν την πάπια, και δεν ενημερώνουν τον Φθιωτικό Λαό και έτσι δεν παρευρέθηκαν στις 20/10/2022 στο Εφετείο Λαμίας για να ενημερώσουν των Φθιωτικό Λαό για τις ΑΠΑΤΕΣ των 24 ;;;;Επειδή τα έχουν πάρει χοντρά ;;;….

Παρακαλώ  την Εισαγγελία Λαμίας να μου απαντήσει ΕΓΓΡΑΦΩΣ..


 

 

 

Σύνδεσμος

https://www.youtube.com/watch?v=BnqnuZNPn_g&ab_channel=%CE%9C%CE%AD%CE%A1%CE%9125

 

 





















@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ Σ.Τ.Λ. 

https://kinmersynla.blogspot.com

 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ Σ.Τ.Λ.

https://lamiaspero1.blogspot.com/

www.dimitrakopulos.gr

 

ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

https://www.youtube.com/channel/UCA_Vo8_CBxyv9_q5HMas6nw/videos

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"