MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

ΑΝΘΕΙΑ Πάτρας, 13/01/ 2023

 Το Ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε το 2014 για να είναι και για ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ....

Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ διοικούμενη από μία αδυσώπητη σπείρα ανθρώπων, που είχε απλώσει τα πλοκάμια της παντού και έχοντας διαβρώσει το Διοικητικό- Πολιτικό και Δικαστικό Προσωπικό κατέκλεψε και κατέστρεψε Οικονομικά - Ηθικά και Κοινωνικά 16.000 Συνεταίρους .Επειδή όμως συνεχίζεται η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ ...ΖΗΤΩ να λάμψει η δικαιοσύνη και να αποκαλυφθεί η απάτη.

ΑΝΘΕΙΑ Πάτρας, 13/01/ 2023

 


Σύνδεσμος βίντεο

https://youtu.be/Q9-eGj19-qc



Άνθεια Πάτρας Η Άνθεια είναι συνοικία της Πάτρας στο νότιο δημοτικό διαμέρισμα. Η ονομασία της προέρχεται από τον Ανθέα και την αρχαία Άνθεια μία από τις τρεις πόλεις που ένωσε ο Πατρεύς και ίδρυσε την Πάτρα. Επί Τουρκοκρατίας στην περιοχή υπήρχε το κτήμα Γκρην, από την οικογένεια Γκρην, μέλη της οποίας διετέλεσαν Πρόξενοι της Αγγλίας στην Πάτρα με ανθελληνική δράση.









Άνθεια (αρχαία πόλη) Η Άνθεια ήταν αρχαία πόλη, πολίχνη, στη σημερινή Πάτρα στο Νομό Αχαΐας. Η Άνθεια ιδρύθηκε από τον Εύμηλο, αυτόχθονα Βασιλιά των Αιγιαλέων, και Βασιλιά της Αρόης. Ο Εύμηλος με τη βοήθεια του Τριπτόλεμου από την Ελευσίνα εισήγαγε την καλλιέργεια των δημητριακών και το όργωμα της γης. Ο Εύμηλος μαζί με τον Τριπτόλεμο οίκισαν ακολούθως την Άνθεια, η οποία έλαβε το όνομά της από το γιο του Ευμήλου Ανθεία. Κατά την παραμονή του Τριπτόλεμου στην Αρόη, και ένα βράδυ που κοιμόταν ο Ανθείας, καβαλάει το άρμα του, αλλά μη μπορώντας να ελέγξει τους δράκοντες πέφτει από ψηλά στη γη και σκοτώνεται. Σε εκείνο το σημείο ιδρύθηκε η Άνθεια. Σύμφωνα με ανασκαφές, σωστικές κυρίως σε οικόπεδα , η θέση της αρχαίας Άνθειας τοποθετείται στον λόφο Μυγδαλιά του Πετρωτού, στον σημερινό Δήμο Μεσσάτιδος. Η Άνθεια μαζί με την Αρόη και τη Μεσάτη ήταν οι τρεις πόλεις που ένωσε ο Πρευγένης και ο Πατρέας και ίδρυσαν την Πάτρα.



ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΑΤΑΚΟΛΟ, 2/1/2023

Σύνδεσμος βίντεο 1

https://youtu.be/GBRjg5DR_1w


Σύνδεσμος βίντεο 2

https://youtu.be/VtLRFlPyfCk


ΠΥΛΟΣ, 18/12/2022

Σύνδεσμος βίντεο

https://youtu.be/_tII-fPU-w0

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@


ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ Σ.Τ.Λ. 

https://kinmersynla.blogspot.com


ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ Σ.Τ.Λ.

https://lamiaspero1.blogspot.com/

www.dimitrakopulos.gr


ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

https://www.youtube.com/channel/UCA_Vo8_CBxyv9_q5HMas6nw/videos




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"