MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΟΥ


ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΟΥ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ


Πληροφορίες στο WWW. ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ


Αγαπητοί Μεριδιούχοι - Συνεταίροι
Της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας

Ο Σύλλογός Μας ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΩΤΑΤΑ δια το 5πλασιο που έβαλε η «Συμμορία των Κολλητών» του Αθαν. Τριανταφυλόπουλου της πρώην Συνεταιριστικης Τράπεζας Λαμίας για να πληρώσουν οι κ.κ. Συνεταίροι αν πέσει έξω η Τράπεζά Μας…..Και αντί οι Διοικησεις του Νίκου Δασκαλόπουλου από το έτος 2000 και αργότερα του Γιάννη Καρδάκου να φροντίσουν ώστε να μετατραπεί η ρήτρα του 5πλασίου σε 2πλασιο, όπως έχουν και πιο πολλοί Συνεταιριστικοί Σύλλογοι σε όλη την Ελλάδα…δεν το έπραξαν…


Ο Σύλλογός Μας ενεργεί προς την Πολιτεία προκειμένου να γίνει ρύθμιση από τα αρμόδια Υπουργεία για την κατάργηση της ευθύνης του 5πλασίου της αξίας των Μεριδίων - Μετοχών, που περιλαμβάνεται ως ειδική ρήτρα στο Καταστατικό Μας ώστε να απαλλαγούν τα 16.000 θύματα της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας από την ευθύνη αυτή.

Επίσης φροντίζουμε να ληφθούν μέτρα κατά της «Συμμορίας των Κολλητών» και υπαιτίων της παύσης λειτουργίας της Τράπεζάς Μας, η οποία οδήγησε σε απώλεια της αξίας των Μεριδίων - Μετοχών Μας.

Επί δεκαετίες όμως κ.κ. Συνεταίροι ακούγατε πιστά τους Θύτες Σας…Και δεν εμφανιζόσασταν στις Γενικές Συνελεύσεις και έτσι η «Συμμορία των Κολλητών» με 50 μόνο παρευρισκόμενες γλάστρες & παπαγαλάκια έγραφε στα Πρακτικά ότι ήθελε….Εγώ όμως [ Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος ] ήμουν παρόν και πάντα από το βήμα τους κεραυνοβολούσα, διότι ήθελα να γράφονται στα Πρακτικά οι ομιλίες μου: Κατωτέρω παραθέτω τις ομιλίες μου στις Γενικές Συνελεύσεις για να βγάλετε τα συμπεράσματά Σας…

14.06.2009
Γενική Συνέλευση της  Συνεταιριστικής Τράπεζας  Λαμίας, https://www.youtube.com/watch?v=ALhZ5uQVPSI

09.06.2010

Γεν Συνέλευση ΣΥΝΕΤΑΙΡ. ΤΡΑΠ. ΛΑΜΙΑΣ,


19.03.2012
Συνεταιριστική Τραπεζα Λαμίας ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ
19.03.2012
Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας, Lamia  Report, 19.03.2012


Αργότερα Ο Σύλλογός μας θα καταθέσει και εντονότατο ΨΗΦΙΣΜΑ σε όλους τους αρμόδιους φορείς … και στον Αξιότιμον Κύριον Προκόπη Παυλόπουλο - Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Αγαπητοί Μεριδιούχοι – Συνεταίροι

Εγγραφείτε στο Σύλλογό Μας. Ενωμένοι θα κερδίσουμε...Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !

Κώστας Δημητρακόπουλος
Πρόεδρος Δ.Σ. του Συλλόγου Μεριδιούχων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας
Κιν.6977 882119



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"