MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Απαλλαγή των τραπεζικών στελεχών για το αδίκημα της απιστίας…..


ΚΩΣΤΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ


Και έτσι φτάσαμε στην Απαλλαγή…

Απαλλαγή των τραπεζικών στελεχών για το αδίκημα της απιστίας…..

Και ας Καταστράφηκαν Χιλιάδες Οικογένειες στο Ελλαδιστάν

Ιδού Φίλες & Φίλοι το Πόρισμα του ΣΔΟΕ Λαμία με 200 σελίδες από θαλασσοδάνεια ή δάνεια με αέρα
Δάνεια με αέρα
/KΑδελφός δικαιολογεί τον αδελφό του και τον πατέρα για τον «αέρα». Εκείνο το παλιό του 2016, που ‘χουμε κάνει πέρα: «Εγγύηση δεν σημαίνει και cash. Υπέγραψα εγγυήσεις με αέρα…» για δάνειο 15 εκατ. ευρώ. Εχέγγυο με υπογραφή.
       Το «δανείζειν ναυτικώς» ήταν και στην αρχαιότητα γνωστό. Με αυτήν τη σημασία απαντάται στη νομική ορολογία από τον 19ο αιώνα. Ο δανειολήπτης υποχρεωνόταν να εξοφλήσει το κεφάλαιο και πολύ υψηλό τόκο, μόνο εφόσον το πλοίο επέστρεφε αίσια από το ταξίδι του. Ναυάγια ή πειρατεία εγγυώνται ασυλία. Ακόμη κι αν ο πλοιοκτήτης είχε κι άλλη περιουσία.
       Ο Παπαδιαμάντης στα Βενέτικα δεν τα λέει ψεύτικα: «Αχ! παιδί μου, για ν’ αποκτήσει κανείς γρόσια, άλλος τρόπος δεν είναι, πρέπει νάχει μεγάλην τύχη, να εύρη στραβόν κόσμο, και να είναι αυτός μ’ ένα μάτι, δεν του χρειάζονται δυο. Πρέπει να φάει σπίτια, να καταπιεί χωράφια, να βουλιάξει καράβια, με τριανταέξ τα εκατό θαλασσοδάνεια, το διάφορο κεφάλι».

Παναγιώτης Ψυχάρης: «Παίρναμε δάνεια με αέρα»

Φίλες & Φίλοι Μου
Σας μεταφέρω τον Προβληματισμό του Κυρίου ΒΑΣΙΛΗ ΝΟΥΛΕΖΑ

Μόνον προβληματισμό μου προκαλεί η ανεξήγητη νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης να προβλέψει ότι ακόμη και η κακουργηματική απιστία τραπεζικών στελεχών διώκεται μόνον κατόπιν έγκλησης και όχι αυτεπαγγέλτως όπως ισχύει σε κάθε κράτος δικαίου.

Ουσιαστικά δεν θα διώκεται το αδίκημα αυτό θα αποτελεί νεκρή διάταξη.
Θεωρώ υποκρύπτεται πολιτική βούληση και πρόθεση  αμνήστευσης προκαταβολικής απαλλαγής ημετέρων ανώτερων στελεχών και μεγαλοτραπεζιτών.
Δεν είναι άλλωστε η μοναδική ατυχής πολιτική επιλογή της Κυβέρνησης της ΝΔ σε ότι αφορά την νέα αναθεώρηση του Ποινικού Κώδικος πού ψηφίσθηκε  από την Ολομέλεια της Βουλής.
 Αποκλείω έτσι να επέλθει συνολική κάθαρση στον τραπεζικό τομέα πέραν  της ανατροπής και εξέλιξης που φέρνει σε ήδη εκκρεμούσες ποινικές δικογραφίες

ΒΑΣΙΛΗΣ  Δ. ΝΟΥΛΕΖΑΣ
Δικηγόρος














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"