MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Το Οικονομικό Σκάνδαλο της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας επιβάλλεται να αναδειχθεί, ώστε να μάθει ο Φθιωτικός Λαός και το Πανελλήνιο τα Πάντα…






Kontra Channel Hellas Live Stream




Kontra: Βιογραφικό Γ. Α. Κουρή 1937 - 2018 | Kontra Channel Hellas

 Φίλες & Φίλοι

Αγαπητά 16.000 θύματα της πρώην
Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας

Το Οικονομικό Σκάνδαλο της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας επιβάλλεται να αναδειχθεί, ώστε να μάθει ο Φθιωτικός Λαός και το Πανελλήνιο τα Πάντα…










ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Κιν. 6977 882119
Φίλες & Φίλοι
Αγαπητά 16.000 θύματα της πρώην
Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας

Όπως τα ΜΜΕ έκρυψαν το ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS έτσι έκρυψαν και το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΉΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ.....

Δεν προβάλλεται από τους δημοσιογράφους, διότι έχουν ένοχη σιωπή και θέλουν να κρύψουν την αλήθεια από τον Φθιωτικό λαό και της Ελληνική κοινωνία, επειδή παίχτηκε σε βάρος 16.000 κ.κ. Συνεταίρων και αυτό το Σκάνδαλο το γνώριζαν και οι εισαγγελείς και οι δικαστές στη Λαμία, διότι ήταν κοινό μυστικό ήδη από το έτος 2000 όταν το ΣΔΟΕ Λαμίας έβγαλε το Πορισμά του από 200 σελίδες και εγώ ο ίδιος το μοίρασα σε εκατοντάδες αντίτυπα στη Λαμία….

Αλλά η Συμμορία των Κολλητών και το Παραδικαστικό Κύκλωμα στη Λαμία ήταν και είναι στο απυρόβλητο και ας καταστράφηκε Οικονομικά – Ηθικά – Κοινωνικά η μισή Φθιώτιδα…..

Ενημέρωνα εγώ ο ίδιος με εκατοντάδες e-mails και επίσημα έγγραφα τα ΜΜΕ Φθιώτιδας & Αθηνών, τον Άρειο Πάγο, την εισαγγελία Λαμίας κ.α.   

Κάποτε όμως πρέπει να μάθει ο Φθιωτικός λαός ποιοι τον κατέστρεψαν….και να βρεθούν Λεοντόκαρδοι εισαγγελείς και στον Αρειο Πάγο & στη Λαμία που θα ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ.

Στη Λαμία έχουν διεξαχθεί ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΚΕΣ από την απελευθέρωση του Ελληνικού Κράτους έως και σήμερα….Ας πραγματοποιηθεί και αυτή της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ που την ίδρυσαν οι Παππούδες για Μας το 1900 και επειδή λεηλατήθηκε εκ των έσω… έκλεισε το 2012.

Μέχρι όμως να βρεθεί ένας Λεοντόκαρδος εισαγγελέας για να διατάξει ερεύνα σε βάθος ας ενδιαφερθεί το KONTRA για την πραγματική ενημέρωση και να είναι το μοναδικό Κανάλι στην Ελληνική Τηλεόραση που θα προβάλει το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ.

Για να ενημερώσω και τους αναγνώστες μου, η εφημερίδα του αείμνηστου Γιώργου Κουρή ΑΥΡΙΑΝΗ έτρεξε να με βρει και να μου πάρει Συνέντευξη.

Έδωσα λοιπόν τότε Συνέντευξη στον δημοσιογράφο που έστειλε η ΑΥΡΙΑΝΗ, η οποία και καταγράφηκε στο μαγνητόφωνο του.

Μετά από μερικές ημέρες εμφανίστηκα στο Κανάλι στο κτίριο του Ταύρου μαζί με τον Κων. Ανθουλή και την Έλλη Καλιώρα ως Μέλη του Συλλόγου μας τότε με την επωνυμία ΣΥΛΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ – ΕΓΓΥΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ.

Μετά την εμφάνιση μας στο Κανάλι στο κτίριο του Ταύρου η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας κάθισε στο σκαμνί την ΑΥΡΙΑΝΗ στο Δικαστικό Μέγαρο της Λαμίας και έκτοτε σιώπησε η ΑΥΡΙΑΝΗ.

Αν ανατρέξει το KONTRA στο Αρχείο του θα εντοπίσει αυτήν εκπομπή.  

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"