MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Επιτέλους οδηγούνται στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου οι υπεύθυνοι της λεηλασίας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας.


Επιτέλους οδηγούνται στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου οι υπεύθυνοι της λεηλασίας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας.

Σ








ΚΩΣΤΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Όλα τα κατωτέρω τα γνωρίζουν στην Εισαγγελία Λαμίας από το έτος 2000 έως και σήμερα, αλλά σιωπούσαν και οι τρεις προϊστάμενοι εισαγγελείς, αλλά και οι δεκάδες άλλοι αντεισαγγελείς που υπηρέτησαν στο Πρωτοδικείο Λαμίας, γιατί;

Γιατί όλοι οι ανωτέρω δεν έπραξαν το καθήκον τους ως ορκίστηκαν; Μήπως μόνο για τα διάφορα bonus ή και για άλλες ανταμοιβές ;

Το κατάστημά μου είναι δίπλα στο Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας και το είχα γεμίσει με φωτό, γιατί οι εισαγγελείς δεν με κάλεσαν ποτέ να καταθέσω ;

Που ήταν - είναι οι Υπουργοί Οικονομικών από το 2000 έως και σήμερα ;

Ο Άρειος Πάγος Ακούει; Το Μαξίμου ακούει;



 Αγαπητοί κ.κ. Συνεταίροι,

Αγωνίζομαι επί πολλά χρόνια για να αναδείξω το Μέγα Σκάνδαλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας και δεν ήθελα να φτάσω να γίνω ένας δεύτερος Παπακυριτσόπουλος στη Λαμία που σκότωσε τους Ροζάκη και Αγγελή, βλέπε Βικιπαίδεια:
Θανάσης Παπακυριτσόπουλος

Το Μέγα Σκάνδαλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας
Είναι σκάνδαλο, διότι από το 2000 το Σ.Δ.Ο.Ε Λαμίας και η Τράπεζα της Ελλάδος με Πορίσματά τους έχουν καταλήξει για την κακοδιαχείριση της Τράπεζας, για την οποία κακοδιαχείριση καταδείκνυαν τους υπεύθυνους.
Σκάνδαλο είναι γιατί, παρά το Πόρισμά της, η Τράπεζα της Ελλάδος, ως εποπτικός μηχανισμός επέτρεψε τη συνέχιση της λειτουργίας της Συνεταιριστικής Τράπεζας με τους ίδιους όρους, που είχε σαν αποτέλεσμα την καταστροφή των Συνεταίρων, αφού ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας της. Ανακαλύφθηκε στα πορίσματα ότι οι διοικούντες έπαιρναν και έδιδαν δάνεια παράτυπα, δανειοδοτούσαν εταιρείες στο εξωτερικό χωρίς εγγυήσεις αλλά κανείς δεν δικάστηκε για αυτά.
Σκάνδαλο είναι γιατί άπειρες φορές έχουμε καταγγείλει τις παράνομες πρακτικές της Τράπεζας, την παράνομη Κεφαλαιοποίηση Τόκων, αλλά παρ’ όλα αυτά τίποτα δεν έγινε εκ μέρους της Δικαιοσύνης και χάθηκαν περιουσίες.
Σκάνδαλο είναι γιατί μετά από σωρεία μηνύσεών μου, διατάσσεται πραγματογνωμοσύνη από την Εισαγγελία Λαμίας, και η Εισαγγελία Λαμίας ανέχεται ο πραγματογνώμονας να καθυστερεί 4 χρόνια να παραδώσει την πραγματογνωμοσύνη του.
Σκάνδαλο είναι να δηλώνει η Εισαγγελία Λαμίας ανήμπορη να εξαναγκάσει την Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας να παράσχει στοιχεία.
Σκάνδαλο είναι να παραδίδεται μετά από πολλά χρόνια η πραγματογνωμοσύνη που λέει ότι την ίδια στιγμή που η τράπεζα μου εκπλειστηρίασε την περιουσία μου, εγώ, όχι μόνο δεν όφειλα – όπως κραύγαζα συνέχεια – αλλά η τράπεζα έπρεπε να μου επιστρέψει ένα ποσό περίπου 30.000 ευρώ το οποίο παράνομα εισέπραξε από μένα.
Σκάνδαλο είναι γιατί παρά τη δικαίωση των ισχυρισμών μου από την πραγματογνωμοσύνη, η Εισαγγελία Λαμίας έθεσε την υπόθεση στο αρχείο αγνώστων δραστών και κανείς δεν παραπέμφθηκε.
Σκάνδαλο είναι γιατί όλες οι μηνύσεις και οι καταγγελίες μας, είτε πέφτουν στο κενό είτε μένουν για χρόνια σε συρτάρια.
Εγώ αγωνίζομαι να αναδείξω το Μέγα αυτό σκάνδαλο των 22 δις δραχμών. Χρόνια φωνάζω. Η εφημερίδα «ΤΟΛΜΗ», όργανο του Πανελληνίου Κινήματος Πανωτοκίων, της οποίας έχω την τιμή να είμαι εκδότης και διευθυντής, διακινείται σε όλη την Ελλάδα για να μάθουν όλοι το πρόβλημα. Δημόσια αναφέρω όλα τα παραπάνω. Αλλά κανείς δεν κινείται από την πλευρά της δικαιοσύνης.
Διατηρώ επίσης τον ιστότοπο www.dimitrakopulos.gr όπου γράφω τα πάντα για τα κακώς κείμενα στην Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας. Όταν ο χρήστης μπει στον ιστότοπο αυτό θα παραπεμφθεί στο ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ. Εναλλακτικά μπορείτε να δείτε τον ιστότοπο www.lamiaspero1.blogspot.com. Στο δεύτερο αυτό blog ο χρήστης είναι αμέσως στο ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ, όπου θα δει τα πάντα, όλες τις καταγγελίες μας, τα πρακτικά, τους ισχυρισμούς μας, τα έγγραφα.
Από το 2000 στέλνω επιστολές και καταγγελίες και στον Άρειο Πάγο και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Μάλιστα έχω καταθέσει και στον αείμνηστο κύριο Μπάγια, πέραν της κατάθεσής μου και 5 βιβλία μου που αναφέρονται στο σκάνδαλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας. Ο κος Μπάγιας πέθανε αιφνιδίως από δάγκωμα σκύλου. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε έκτοτε. Κανείς δεν με ενημέρωσε τι απέγινε η έρευνα του κου Μπάγια;
Από το 2000 καταθέτω μηνύσεις και καταγγελίες. Κανείς δεν ακούει;

Μετά από όλα αυτά τα οποία γνωρίζει πολύ καλά ο έγκριτος δημοσιογράφος - δικηγόρος – ερευνητής, κάθισε και έγραψε το κάτωθι άρθρο του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ
Θα μάθετε πολλά


Στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου μέγα τραπεζικο - πολιτικό σκάνδαλο με χιλιάδες θύματα στην Ελλάδα !








ΓΙΑΝΝΗΣ  ΝΤΑΣΚΑΣ

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"