MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

ΠΕΡΙ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΟΥ


ΠΕΡΙ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΟΥ

Αγαπητοί Συνεταίροι

ΑΚΟΥΣΟΝ – ΑΚΟΥΣΟΝ !

Η Αμαρτωλή Διοίκηση της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας του Αθαν. Τριανταφυλλόπουλου είχε βάλει άρθρο στο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ του Ιδρύματός Μας ότι αν η Τράπεζά Μας θα έπεφτε έξω θα ευθύνονται οι κ.κ. Συνεταίροι εις το 5πλάσιο των ΜΕΡΙΔΩΝ τους.

Τα χρόνια πέρασαν. Ο νέος πρόεδρος που ανέλαβε το έτος 2000 ο Νικ. Δασκαλόπουλος άφησε ως έχει το άρθρο αυτό ενώ ήταν στην ευχέρεια του με μια Γενική Συνέλευση να το καταργήσει – όπως ενημερώθηκα από τον πρόεδρο των Μεριδιούχων της Χαλκίδας κ. Στυλιανό Πολυκράτη η τότε Διοίκηση της Τράπεζας Χαλκίδας κατάργησε το άρθρο αυτό.

Σας ενημερώνω ότι οι άλλες Συνεταιριστικές Τράπεζες στο σχετικό άρθρο είχαν βάλει το διπλάσιο ή το τριπλάσιο…οι δικοί μας οι εξυπνάκηδες έβαλαν το 5πλάσιο (πενταπλάσιο).


 Επίσης και η τελευταία Διοίκηση του Δημ. Καρδάκου δεν τόλμησε να καταργήσει το άρθρο αυτό και έτσι τώρα το άρθρο αυτό ισχύει.

Ο Σύλλογος Μας σε συνεργασία και με τους άλλους Συλλόγους της Χαλκίδας, Πάτρας, Μυτιλήνης, Δωδεκάνησου προσπαθεί να φέρει τροπολογία στη Βουλή ώστε να διορθωθεί η αδικία αυτή.

Δεν είναι δυνατόν να τιμωρηθούμε εμείς οι Συνεταίροι ενώ δεν έχουν τιμωρηθεί οι Μέτοχοι των Συστημικών Τραπεζών.

Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος
Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου
Των Mεριδιούχων της πρώην Σ.Τ.Λ.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"