MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

ΠΕΡΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

 

ΠΕΡΙ  ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥ  ΤΟΥ  ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ



 

ΚΩΣΤΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 


Φίλες & Φίλοι

Αγαπητοί κ.κ. Συνεταίροι της πρώην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ, αλλά και εκατοντάδες φίλοι μου ανά την ΥΦΗΛΙΟ, που έχετε ΞΕΝΙΤΕΥΤΕΙ για να πληρώσετε τα ΔΗΘΕΝ ΧΡΕΗ ΣΑΣ προς τη «Συμμορία των Κολλητών» που οι δυο τελευταίες Διοικήσεις του 



Νικ. Δασκαλόπουλου & Δημ. Καρδάκου
έριξαν ΕΞΩ το Ιστορικό Μας ΙΔΡΥΜΑ που ίδρυσαν οι Παππούδες για ΜΑΣ τους 16.000 Συνεταίρους και τώρα έχουν ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ – ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΑΣ…


Ακούστε – Ακούστε,

Τι έκανε η Εγκληματική Διοίκηση του Νικ. Δασκαλόπουλου:

Τα έχω γράψει πολλές φορές, αλλά δεν εισακούγομαι….

Η προηγούμενη λοιπόν ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ του του Αθαν. Τριανταφυλλόπουλου "ΚΥΝΗΓΗΣΕ" χιλιάδες Συνεταίρους με ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ (Το ανέφερα σε Όλες τις Γενικές Συνελεύσεις επί 13 χρόνια– είναι γραμμένα στα ΠΡΑΚΤΙΚΑ), λέω παράνομες, διότι οι Συνεταίροι υπέγραψαν στο γκισέ για π.χ. 5.500.000 δρχ.(5.000.000 δρχ. και 500.000 δρχ. ο τόκος που προεισπράττονταν παράνομα) ενώ πήραν στο χέρι μόνο 2.500.000 δρχ. Τα υπόλοιπα χρήματα ήταν οι Παράνομοι Κεφαλαιοποιμενοι Τόκοι ανά εξάμηνο.

 

Η Νέα Διοίκηση λοιπόν του Νικ. Δασκαλόπουλου μας ενέταξε  στο Νόμο του Κώστα Καραμανλή που έλεγε εις το ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ και έτσι Απαίτησε να πληρώσουμε 5.500.000 δρχ. Χ3 = 16.500.000 δρχ.....Και δυστυχώς οι κ.κ. Συνεταίροι το αποδέχτηκαν. Αντί του σωστού 2 500.000 δρχ που πήραμε στο χέρι φεύγοντας από το γκισέ Χ 3 του Κωστα Καραμανλή = 7.500.000 δρχ .

 


Ήμουν ο μόνος από τους 16.000 Συνεταίρους που έκανα ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ το έτος 2006 όταν διαπίστωσα την ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ. Νωρίτερα δεν το γνώριζα και δεν μας το αποκάλυπταν και οι δικηγόροι Μας, λόγω τεράστια ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.…

 

Το ετος 2006 λοιπόν ήταν προϊστάμενος στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λαμίας ο Στυλιανός Κωσταρέλλος. Έλαβε  λοιπόν την Μήνυση μου από το Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας και την κράτησε στο ΣΥΡΤΑΡΙ του για Χρόνια.

 

Μετά όταν έγινε προϊστάμενος της Εισαγγελίας Λαμίας ο κ. Νικήτας Θεολογίτης και κατόπιν πολλών επισκέψεων μου στο γραφείο του την προχώρησε, έγινε η δίκη, η οποία και κράτησε 2 ημέρες (ο Νικ. Δασκαλόπουλος κάθισε στο σκαμνί για δυο ημέρες), αλλά απαλλάχτηκε, διότι οι δικηγόροι του έριξαν το βάρος στους ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ της Τράπεζας και ότι ο Δασκαλόπουλος ως Πρόεδρος του Ιδρύματός Μας ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΟ με αυτά τα ΘΕΜΑΤΑ και η ΕΔΡΑ το δέχτηκε….τώρα πολλοί αντιλαμβάνεστε Όλοι γιατί το δέχτηκε….

Εγώ την άλλη ημέρα κατέθεσα Μήνυση κατά των Υπαλλήλων…

Ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Λαμίας λοιπόν κ. Νικήτας Θεολογίτης δεν προχώρησε την Μήνυσή μου κατά των Υπαλλήλων, αλλά έβγαλε ΔΙΑΤΑΞΗ στην οποία έγραψε ότι το Έγκλημα είναι ΔΙΑΡΚΕΣ, αλλά δεν μπορεί να βρει τους υπευθύνους..

 

Τώρα και πάλι Ολοι Σας καταλαβαίνετε το ΓΙΑΤΙ…

 

Αυτά λοιπόν προς το παρόν περί Δικαιοσύνης στη πόλη μου την Λαμία


Με Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς

Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος

Λαμία

 

@@@@@@@@@@@@

 

 

ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

https://www.youtube.com/channel/UCA_Vo8_CBxyv9_q5HMas6nw/videos

 

f.b. Κώστας Δημητρακόπουλος Λαμία

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"