MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

ΤΡΙΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΛΑΜΙΑΣ - ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ, 14/9/2009

 


ΤΡΙΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΛΑΜΙΑΣ - ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ, 14/9/2009

 

ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ...

Για να γίνουν οι Αρπαχτές της πρώτης κατοικίας των κ.κ. Συνεταίρων από το έτος 2000 και εντεύθεν...

Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ σε Συνεργασία με τη Δικαιοσύνη της Λαμίας & την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ μας είχαν σε ΦΥΛΑΚΗ ΧΡΕΟΥΣ από το 1996. Υπάρχουν Θάνατοι – Διαζύγια – Μαλλιά κουβάρια Συνεταίρων ως Εγγυητές. 

 

Φίλες & Φίλοι,

Συνεχίζω την Δημοσιοποίηση των ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΩΝ μου που έστελνα κατά διαστήματα στην Εισαγγελία Λαμίας για να καταλάβετε πως λειτουργεί το Σύστημα της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ στη Χώρα Μας…..

 

 


 

Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος

Πρόεδρος των Συνεταίρων - Μεριδιούχων της πρώην

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

 

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας μου πήρε το κατάστημα μου και την πρώτη μου κατοικία για δάνεια αξίας 10.000 ευρώ - τα οποία και είχα αποπληρώσει - αξίας 600.000 ευρώ χωρίς να μου δώσει – δίνει πλήρεις Χρεωπιστωτικές πράξεις, δηλαδή το λεγόμενο Σεντόνι, αν και είχε Μηχανογραφικό Σύστημα, ώστε να μην μπορώ να αποδείξω ότι δεν χρωστάω ….με την Συγκάλυψη των δυο εισαγγελέων της Λαμίας κ. Στυλιανού Κωσταρέλλου & κ. Νικήτα Θεολογίτη, ο οποίος στο τέλος έγραψε ότι το Έγκλημα είναι Διαρκές, (Διάταξη : αριθ. 384/2017) αλλά δεν μπορεί να βρει τους ενόχους…δηλαδή τον Πρόεδρο της Συνεταιριστικής, ο οποίος έδινε και τις εντολές….….


 



Επίσης σχετική Πραγματογνωμοσύνη αναφέρει ότι: Δεδομένου ότι στις 18/2/2002 ο Κ. Δημητρακόπουλος όχι μόνον είχε εξοφλήσει την οφειλή του προς την Σ.Τ.Λ., αλλά είχε και λαμβάνειν, η Σ.Τ.Λ. δεν θα έπρεπε να εφαρμόσει το άρθρο 39 του Ν. 3259/2004 στις 04/08/2004, διότι δεν υπήρχε αντικείμενο γα την εφαρμογή του ανωτέρω νόμου.

 

Επίσης η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ μου «έφαγε» 1.000.000 δρχ σε Μερίδες < Μετοχές - που «κοιμόντουσαν» στο Ιστορικό μας Ίδρυμα που ιδρύσαν οι παππούδες μας το έτος 1900 - επί 30 χρόνια…Επίσης και άλλο 1.000.000 δρχ. της συζύγου μου…και τις είχαμε αγοράσει για τα γεράματά μας.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ μου η Εισαγγελία Λαμίας τα έβαζε στο Αρχείο…..ώστε η Συμμορία των Κολλητών να περάσει την γραμμή της….

Σας ενημερώνω επίσης ότι στην Εισαγγελία Λαμίας έχω στείλει 24 ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ και όλα έχουν μπει στο Αρχείο….καταλαβαίνετε λοιπόν περί τίνος Δικαιοσύνης Ομιλούμε…..

Με αυτά και με τα άλλα η πρώην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ έβαλε σε ΦΥΛΑΚΗ ΧΡΕΟΥΣ χιλιάδες Συνεταίρους από το έτος 1996.

Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ σε Συνεργασία με τη Δικαιοσύνη της Λαμίας & την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ μας είχαν σε ΦΥΛΑΚΗ ΧΡΕΟΥΣ από το 1996. Υπάρχουν Θάνατοι – Διαζύγια – Μαλλιά κουβάρια Συνεταίρων ως Εγγυητές.

1)    Το έτος 1996 υπογράψαμε ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ χιλιάδες Συνεταίροι των 5.500.000 δρχ. και φύγαμε από το Ταμείο με 1.500.000 δρχ…Εδώ επισημαίνω ότι μέχρι τότε Δανειοδοτούμεθα με ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ – ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ και όχι βάσει ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ..μετά αλλάξανε το χούι…

2)    Κατόπιν κραυγάζαμε να μας εντάξουν στο Νόμο του Κώστα Καραμανλή, δηλαδή να πληρώσουμε το Τριπλάσιο του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

3)    Οι Τοκογλύφοι της Συμμορίας των Κολλητών Μας εντάσσουν στο Νόμο Καραμανλή, αλλά όπως επιθυμούσαν αυτοί δηλαδή αντί του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ να πληρώσουμε το Τριπλάσιο επί του ΓΡΑΜΜΑΤΙΟΥ των 5.500.000 δρχ.  δηλαδή 16.500.000 δρχ. και όχι 4.500.000 δρχ ως όριζε ο Νόμος…

4)    Όλα αυτά στα ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ μου τα ανέφερα στην Εισαγγελία Λαμίας, αλλά ήταν στο κόλπο και έτσι καταστραφήκαμε 16.000 Συνεταίροι..

5)    Έστειλα Επιστολές στον Υπουργό Δικαιοσύνης & στο Υπουργείο Ανάπτυξης (2013) και ζητούσα.

Α) Θα καταλογιστούν επιτέλους ευθύνες σε όσους εγκλημάτησαν σε βάρος των Συνεταίρων. Σε ποιες ενέργειες θα προβούν προκειμένου να ελεγχθούν οι καταγγελίες περί ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ των Τόκων. Έχουν οι Κυβερνώντες την απαιτούμενη πολιτική βούληση ή διστάζουν να βάλουν το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Β) Γιατί το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν απάντησε στην ερώτηση που υπέβαλα για το ίδιο θέμα. Υφίστανται δικαστικές αποφάσεις οι οποίες έχουν κρίνει ως παράνομους τους ανατοκισμούς τόκων στη ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ.

Γ) Με ποιόν τρόπο θα μεριμνήσει η Πολιτεία για την αποκατάσταση και δικαίωση οικονομικά και ηθικά των κ.κ. Συνεταίρων που δεν είμαστε μόνο Δανειολήπτες, αλλά είμαστε και ΜΕΤΟΧΟΙ..

 

 

Σας ενημερώνω δε, ότι όλα αυτά συνέβαιναν κάτω από το άγρυπνο μάτι του Υπουργού των Οικονομικών από το έτος 2019 κ. Χρήστου Σταϊκούρα (προηγούμενη θητεία: Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κατά τα έτη: 2012 – 2015.

Ο ανωτέρω Υπουργός λοιπόν ισχυρίστηκε σε μένα σε τηλεφωνική μας συνομιλία, ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το Οικονομικό Σκάνδαλο του Αιώνα της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ, το οποίο γνωρίζουν και τα μικρά παιδιά της πόλης μου, επειδή έχουν καταστραφεί οικονομικά οι Οικογένειες τους, αλλά και άλλα παιδιά μαμάδες & μπαμπάδες της Φθιώτιδας. Την συνομιλία αυτή την κρατώ προς το παρόν για προσωπική μου χρήση, Επίσης έχω καταγράψει και τους δυο ανωτέρω εισαγγελείς στα γραφεία τους, όταν τους επισκεπτόμουν τουλάχιστον με δέκα συνομιλίες και που ο ένας μάλιστα μου είπε στο γραφείο του ότι οι δικηγόροι της Λαμίας κορόιδευαν όλα αυτά τα χρόνια τους κ.κ. δικαστές της Λαμίας για να έχουν ευνοϊκές αποφάσεις για τη ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ και κατά των κ.κ. Συνεταίρων…Και αυτές οι συνομιλίες προς το παρόν είναι για προσωπική μου χρήση, αργότερα βλέπουμε…..

 

ΙΔΟΥ

Το 3o Υπόμνημά μου της 14/9/2009

 

ΥΠΟΜΝΗΜΑ 14/9/2009

 

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

ΥΠΟΜΝΗΜΑ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

Κωνσταντίνου Γ. Δημητρακόπουλου, κατοίκου Λαμίας, οδός Καποδιστρίου 12.

 

Εν σχέση με τη διενεργούμενη προκαταρκτική εξέταση της επιδίκου εγκλήσεως Α09 ΕΓΧ/2552 του Νικολάου Δασκαλόπουλου του Ελευθερίου εναντίον μου, αναφέρω τα εξής.

Με την επίδικη ανοιχτή μου επιστολή προς τον Πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας κ. Δημήτριο Καρδάκο αναφέρθηκα στο αληθές και μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα, το οποίο αντιμετωπίζουν εκατοντάδες μέτοχοι της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, οι οποίοι μη δυνάμενοι να εξοφλήσουν τα Δάνεια που είχαν λάβει από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας - ακόμη κι αν είχαν υπογράψει ως εγγυητές - και με την υπερβολική διόγκωση αυτών από τους τόκους και τα έξοδα απώλεσαν τα ακίνητα τους, τα οποία κατά το μάλλον αποτελούσαν και τον τόπο κατοικίας τους μέσω της διαδικασίας των Δημοσίων Αναγκαστικών Πλειστηριασμών εις τους οποίους κατά σύνηθες φαινόμενο πλειοδοτεί και υπερθεματίζει η επισπεύδουσα Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας. Αυτή η πολιτική άλλωστε έχει δημιουργήσει τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα και τεράστια απογοήτευση στους μετόχους με αποτέλεσμα να μην προσέρχονται στις ετήσιες γενικές συνελεύσεις των μετόχων και αυτές να συγκεντρώνουν μερικές δεκάδες μετόχων και όχι τις χιλιάδες που συγκροτούν το σύνολο των μετόχων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας,

Οι καταγγελίες στις οποίες προέβην μέσω της επιδίκου ανοιχτής επιστολής αποτελούν το περιεχόμενο των ομιλιών μου στις ετήσιες γενικές συνελεύσεις των μετόχων τα τελευταία χρόνια και συνιστούν κριτική της διαχείρισης των οικονομικών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας την οποία γνωρίζει ο μηνυτής αλλά ουδέποτε προσέφυγε στη δικαιοσύνη για τις ομιλίες αυτές, παρότι παρίστατο σε όλες τις γενικές συνελεύσεις αφού γνωρίζει καλύτερα απ! τον καθένα ότι αναφέρονται στην αγωνία χιλιάδων μετόχων για όσα συμβαίνουν στη Τράπεζα και εγώ πλην των άλλων και ως Πρόεδρος του Συλλόγου δανειοληπτών οφείλω και έχω υποχρέωση να ασκώ τη νόμιμη κριτική εν σχέση με την έγκριση του απολογισμού της Διοίκησης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας.

Ο μηνυτής αναφέρει ότι δυσφημίστηκε, ξεχνά όμως ότι μόλις τον Φεβρουάριο του 2009 απομακρύνθηκε με απόφαση του Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος από τη θέση του Προέδρου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας - το επαχθέστερο μέσον εποπτείας - λόγω της κακοδιαχείρισης των οικονομικών της Τράπεζας και λόγω των σε βάρος του καταγγελιών. Γι' αυτό άλλωστε αποφεύγει έντεχνα να αναφέρει στη μήνυση του ποιοι είναι οι εν γνώσει μου προβληθέντες ψευδείς ισχυρισμοί, αναφέροντας γενικώς και αορίστως ότι δυσφημίστηκε και ότι οι ισχυρισμοί μου είναι ψευδείς καθιστώντας έτσι την επίδικη μήνυση εντελώς αόριστη και ανεπίδεκτη δικαστικής εκτιμήσεως. Πέραν τούτων θα πρέπει να κληθεί η Τράπεζα της Ελλάδος να καταθέσει δια τους λόγους απομάκρυνσης του μηνυτή από τη θέση του Διοικητή της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας αλλά και να κατατεθούν τα πορίσματα ελέγχου της Τράπεζας της Ελλάδος επί της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας μετά το 2003 που έληξε η επιτροπεία δια να αποδειχθεί το ποιος ευθύνεται για την κακοδιαχείριση των οικονομικών της Τράπεζας και ποιες ποινικές ευθύνες και για ποιους προκύπτουν από τους ελέγχους αυτούς.

Πρέπει λοιπόν να απαλλαγώ από την επίδικο αποδιδόμενη κατηγορία η οποία είναι ψευδής, αβάσιμος, όλως αόριστη και ανεπίδεκτη δικαστικής εκτιμήσεως.

 

Επίσης σας καταθέτω:

1)  ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ - ΠΟΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (Σ.Δ.Ο.Ε) της 5ης Ιουνίου 2000 την οποία υπογράφει ο Προϊστάμενος Νικ. Βερναδάκης ΠΕ/Α.

2)  ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ ΣΥΝ.ΠΕ από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2000.

3) ΑΦΙΣΑ που κυκλοφόρησα στη Λαμία στις 26 Ιουνίου 2008 και η οποία απεστάλη στον Αξιότιμο Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως κύριο Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου.

4) Φυλλάδιο που περιέχει αποσπάσματα από το ΠΟΡΙΣΜΑ του Σ.Δ.Ο.Ε και το οποίο μοιράστηκε από εμέ στη Γενική Συνέλευση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας την 14η Ιουνίου 2009.

5) Δισέλιδο των 89 Ακινήτων που πουλάει η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας μέσω Internet και το οποίο μοιράστηκε από εμέ στη Γενική Συνέλευση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας την 14η Ιουνίου 2009.

6) Η Ομιλία μου προς τη Γενική Συνέλευση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας της 14ης Ιουνίου 2009.

7) ΙΔΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ.

8) CD σχετικά με τα τεκταινόμενα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας σε δύο συνεντεύξεις μου που έδωσα α) στον Ρ/Σ FM1 της Λαμίας και β) στον Bluesky TV των Αθηνών.

9) CD που δείχνει τα χάλια της Γενικής Συνέλευσης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας της 14ης Ιουνίου 2009.

Λαμία, 14/09/2009

Ο Μηνυόμενος

 




 

@@@@@@@@@@@@@@@@

 

Ιστολόγια και για Δικαστική Χρήση

 

ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ Σ.Τ.Λ. 

https://kinmersynla.blogspot.com

 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ Σ.Τ.Λ.

https://lamiaspero1.blogspot.com/

www.dimitrakopulos.gr

 

ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

https://www.youtube.com/channel/UCA_Vo8_CBxyv9_q5HMas6nw/videos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"