MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

ΥΠΟΜΝΗΜΑ (2/24) ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΛΑΜΙΑΣ - ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ, 18/11/2008

 ΥΠΟΜΝΗΜΑ (2/24) ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΛΑΜΙΑΣ - ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ, 18/11/2008

ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ...

 

Φίλες & Φίλοι,

Αρχίζω την Δημοσιοποίηση των 24 ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΩΝ μου που έστελνα κατά διαστήματα στην Εισαγγελία Λαμίας για να καταλάβετε πως λειτουργεί το Σύστημα της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ στη Χώρα Μας…..




Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος

Πρόεδρος των Συνεταίρων - Μεριδιούχων της πρώην

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

 

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας μου πήρε το κατάστημα μου και την πρώτη μου κατοικία για δάνεια αξίας 10.000 ευρώ - τα οποία και είχα αποπληρώσει - αξίας 600.000 ευρώ χωρίς να μου δώσει – δίνει πλήρεις Χρεωπιστωτικές πράξεις, δηλαδή το λεγόμενο Σεντόνι, αν και είχε Μηχανογραφικό Σύστημα, ώστε να μην μπορώ να αποδείξω ότι δεν χρωστάω ….με την Συγκάλυψη των δυο εισαγγελέων της Λαμίας κ. Στυλιανού Κωσταρέλλου & κ. Νικήτα Θεολογίτη, ο οποίος στο τέλος έγραψε ότι το Έγκλημα είναι Διαρκές, (Διάταξη : αριθ. 384/2017) αλλά δεν μπορεί να βρει τους ενόχους…δηλαδή τον Πρόεδρο της Συνεταιριστικής, ο οποίος έδινε και τις εντολές….….


 


Επίσης σχετική Πραγματογνωμοσύνη αναφέρει ότι: Δεδομένου ότι στις 18/2/2002 ο Κ. Δημητρακόπουλος όχι μόνον είχε εξοφλήσει την οφειλή του προς την Σ.Τ.Λ., αλλά είχε και λαμβάνειν, η Σ.Τ.Λ. δεν θα έπρεπε να εφαρμόσει το άρθρο 39 του Ν. 3259/2004 στις 04/08/2004, διότι δεν υπήρχε αντικείμενο γα την εφαρμογή του ανωτέρω νόμου.

Επίσης η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ μου «έφαγε» 1.000.000 δρχ σε Μερίδες < Μετοχές - που «κοιμόντουσαν» στο Ιστορικό μας Ίδρυμα που ιδρύσαν οι παππούδες μας το έτος 1900 - επί 30 χρόνια…Επίσης και άλλο 1.000.000 δρχ. της συζύγου μου…και τις είχαμε αγοράσει για τα γεράματά μας.

ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ μου η Εισαγγελία Λαμίας τα έβαζε στο Αρχείο…..ώστε η Συμμορία των Κολλητών να περάσει την γραμμή της….

Σας ενημερώνω επίσης ότι στην Εισαγγελία Λαμίας έχω στείλει 24 ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ και όλα έχουν μπει στο Αρχείο….καταλαβαίνετε λοιπόν περί τίνος Δικαιοσύνης Ομιλούμε…..


Με αυτά και με τα άλλα η πρώην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ έβαλε σε ΦΥΛΑΚΗ ΧΡΕΟΥΣ χιλιάδες Συνεταίρους από το έτος 1996.

Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ σε Συνεργασία με τη Δικαιοσύνη της Λαμίας & την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ μας είχαν σε ΦΥΛΑΚΗ ΧΡΕΟΥΣ από το 1996. Υπάρχουν Θάνατοι – Διαζύγια – Μαλλιά κουβάρια Συνεταίρων ως Εγγυητές.

1)    Το έτος 1996 υπογράψαμε ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ χιλιάδες Συνεταίροι των 5.500.000 δρχ. και φύγαμε από το Ταμείο με 1.500.000 δρχ…Εδώ επισημαίνω ότι μέχρι τότε Δανειοδοτούμεθα με ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ – ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ και όχι βάσει ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ..μετά αλλάξανε το χούι…

2)    Κατόπιν κραυγάζουμε να μας εντάξουν στο Νόμο του Κώστα Καραμανλή, δηλαδή να πληρώσουμε το Τριπλάσιο του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

3)    Οι Τοκογλύφοι της Συμμορίας των Κολλητών Μας εντάσσουν στο Νόμο Καραμανλή, αλλά όπως επιθυμούσαν αυτοί δηλαδή αντί του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ να πληρώσουμε το Τριπλάσιο επί του ΓΡΑΜΜΑΤΙΟΥ των 5.500.000 δρχ.  δηλαδή 16.500.000 δρχ.  και όχι 4.500.000 δρχ. ως όριζε ο νόμος.

4)    Όλα αυτά στα ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ μου τα ανέφερα στην Εισαγγελία Λαμίας, αλλά ήταν στο κόλπο και έτσι καταστραφήκαμε 16.000 Συνεταίροι..

5)    Έστειλα Επιστολές στον Υπουργό Δικαιοσύνης & στο Υπουργείο Ανάπτυξης (2013) και ζητούσα.

Α) Θα καταλογιστούν επιτέλους ευθύνες σε όσους εγκλημάτησαν σε βάρος των Συνεταίρων. Σε ποιες ενέργειες θα προβούν προκειμένου να ελεγχθούν οι καταγγελίες περί ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ των Τόκων. Έχουν οι Κυβερνώντες την απαιτούμενη πολιτική βούληση ή διστάζουν να βάλουν το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Β) Γιατί το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν απάντησε στην ερώτηση που υπέβαλα για το ίδιο θέμα. Υφίστανται δικαστικές αποφάσεις οι οποίες έχουν κρίνει ως παράνομους τους ανατοκισμούς τόκων στη ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ.

Γ) Με ποιόν τρόπο θα μεριμνήσει η Πολιτεία για την αποκατάσταση και δικαίωση οικονομικά και ηθικά των κ.κ. Συνεταίρων που δεν είμαστε μόνο Δανειολήπτες, αλλά είμαστε και ΜΕΤΟΧΟΙ..


Σας ενημερώνω δε, ότι όλα αυτά συνέβαιναν κάτω από το άγρυπνο μάτι του Υπουργού των Οικονομικών από το έτος 2019 κ. Χρήστου Σταϊκούρα (προηγούμενη θητεία: Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κατά τα έτη: 2012 – 2015.

Ο ανωτέρω Υπουργός λοιπόν ισχυρίστηκε σε μένα σε τηλεφωνική μας συνομιλία, ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το Οικονομικό Σκάνδαλο του Αιώνα της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ, το οποίο γνωρίζουν και τα μικρά παιδιά της πόλης μου, επειδή έχουν καταστραφεί οικονομικά οι Οικογένειες τους, αλλά και άλλα παιδιά μαμάδες & μπαμπάδες της Φθιώτιδας. Την συνομιλία αυτή την κρατώ προς το παρόν για προσωπική μου χρήση, Επίσης έχω καταγράψει και τους δυο ανωτέρω εισαγγελείς στα γραφεία τους, όταν τους επισκεπτόμουν τουλάχιστον με δέκα συνομιλίες και που ο ένας μάλιστα μου είπε στο γραφείο του ότι οι δικηγόροι της Λαμίας κορόιδευαν όλα αυτά τα χρόνια τους κ.κ. δικαστές της Λαμίας για να έχουν ευνοϊκές αποφάσεις για τη ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ και κατά των κ.κ. Συνεταίρων…Και αυτές οι συνομιλίες προς το παρόν είναι για προσωπική μου χρήση, αργότερα βλέπουμε…..

 

ΙΔΟΥ

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗ ΛΑΜΙΑΣ

ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Του Κων/νου Δημητρακόπουλου του Γεωργίου και της Ευαγγελίας, εμπόρου, κατοίκου Λαμίας (Καποδιστρίου 12) & Προέδρου Συνεταίρων Δανειοληπτών – Εγγυητών Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας. Κιν. 6977/88.21.19

Το ΥΠΟΜΝΗΜΑ αποτελείται από 59 σελίδες.

 

18 Νοεμβρίου 2008

 

Εν σχέσει με την διενεργουμένη προκαταρκτική εξέταση επί της από 08-05-2008 κατατεθείσης μηνύσεώς μου ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πλημ/κών Λαμίας σημειώνω τα εξής.

Με την υπ’ αριθμ. 163/2008 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του πρώτου των μηνυομένων απορρίφθηκε η αίτησή μου να είμαι υποψήφιος για το Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας στις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν την 23-03-2008 με την ψευδή αιτιολογία ότι έχω ληξιπρόθεσμες οφειλές. Το αληθές του αποκλεισμού μου είναι οι καταγγελίες μου στην Πολιτική και Δικαστική ηγεσία εναντίον των υπευθύνων του πρώτου των μηνυομένων για τις παράνομες πράξεις που γίνονται σε βάρος των Μετόχων και για την εν γένει κακή διαχείριση των Οικονομικών της Τράπεζας.

Με την κατάθεση αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων ενώπιον του Ειρηνοδικείου Λαμίας και του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λαμίας ζήτησα αντίγραφα των καρτελών μου (χρέωση – πίστωση) και αντίγραφα των συμβολαιογραφικών εντολών προς πληρωμή για την διανομή του πλειστηριάσματος της ακίνητης περιουσίας μου για να αποδείξω την ανυπαρξία της οφειλής μου πλην όμως με τις προσκομιζόμενες υπ’ αριθμ. 92/2008 (ΣΧΕΤ. I) και 1523/2008 (ΣΧΕΤ. II) αποφάσεις του Ειρηνοδικείου Λαμίας και του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λαμίας οι αιτήσεις μου δεν έγιναν δεκτές για τυπικούς λόγους.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας στις άνω δίκες προσκόμισε τις υπ’ αριθμ. Πρωτοκ. 227, 228 / 07-03-2008 βεβαιώσεις (ΣΧΕΤ. IIIIV) που απλά αναφέρουν ένα υπόλοιπο οφειλής και τίποτα άλλο και ως εκ τούτου δεν μπορούν να αποδείξουν ότι υφίσταται οφειλή. Αναφέρομαι λοιπόν και επικαλούμαι το περιεχόμενο της από 3-10-2006 μηνύσεώς μου (ΣΧΕΤ. V) και την από 25-7-2006 κοινοποιηθείσα αίτησή μου προς τον πρώτο των μηνυομένων που επιδόθη την 27-07-2006 (ΣΧΕΤ. VI).

Με την από 27-03-2008 συνταχθείσα εξώδικη δήλωσή μου, η οποία κοινοποιήθηκε στους μηνυομένους την 1-4-2008 και 4-4-2008 προσκομιζόμενες εκθέσεις επιδόσεως υπ’ αριθμ. 4205 β΄ / 1-4-2008 και 4226 β΄ / 4-4-2008 του δικαστικού επιμελητή του Πρωτοδικείου Λαμίας Δημητρίου Μαγγίπα (ΣΧΕΤ. VIIVIII) κάλεσα νόμιμα τους μηνυομένους να ανακαλέσουν τους προσβλητικούς ψευδείς κακόβουλους και συκοφαντικούς ισχυρισμούς που ενήργησαν εις βάρος μου και αναφέρονται στην επίδικο μήνυσή μου πλην όμως ο μεν πρώτος των μηνυομένων ουδέν έπραξε ο δε δεύτερος των μηνυομένων κοινοποίησε την από 04-04-2008 συνταχθείσα εξώδικη απάντησή του (ΣΧΕΤ. IX) από το περιεχόμενο της οποίας προκύπτει αδιαμφισβήτητα ότι ο δεύτερος των μηνυομένων δεν ανακαλεί όσα έγραψε στις προτάσεις που κατέθεσε ως πληρεξούσιος δικηγόρος του πρώτου των μηνυομένων λέγοντας γενικά και αόριστα ότι τα όσα δήλωσε δεν επιδέχονται παρερμηνεία και δεν έχω την παραμικρή δικαιολογία για να ενεργήσω οτιδήποτε εναντίον του !! ενώ θα έπρεπε να δηλώσει ότι όσα έγραψε στις προτάσεις του αφορούν τον εντολέα του και δεν αποτελούν προσωπική του έκφραση υιοθετώντας έτσι και ο ίδιος προσωπικά τις σε βάρος μου συκοφαντίες. Προσκομίζω λοιπόν και το συκοφαντικό σημείωμα των μηνυομένων (ΣΧΕΤ. X) που κατατέθηκε στη δίκη που εκδόθηκε η υπ’ αριθμ. 92/2008 απόφαση του Ειρηνοδικείου Λαμίας.

Δεν με ανακυρήξανε σκόπιμα υποψήφιο για να μην συμμετάσχω στο Δ.Σ. στις Εκλογές της 23 Μαρτίου 2008 - θα έβγαινα παμψηφεί - αν και γνωρίζουν όλοι τους στο Δ.Σ. ότι έχω ξεχρεωθεί, διότι τα χρήματα που έβαλα στην τσέπη μου τα πήρανε στο εκατονταπλάσιο.

 

Ο Δημ. Κοκκαλάκης ισχυρίστηκε προφορικά και εγγράφως προς τους κ.κ. Δικαστές να φροντίσω για την εξόφληση των Διαταγών Πληρωμής, ώστε ευπρόσωπα να φιλοδοξώ να βγάζω στο σφυρί περιουσίες άλλων. Οι ισχυρισμοί του αυτοί είναι λίαν προσβλητικοί, ψευδείς, κακόβουλοι και συκοφαντικοί για μένα και προσβάλουν βάναυσα την προσωπικότητά μου, 1) Εγώ με τα έγγραφα - τις Αποδείξεις και τα παραστατικά που σας προσκομίζω επαναλαμβάνω ότι δεν οφείλω χρήματα στην Σ.Τ.Λ. όπως ισχυρίζεται και έτσι κακώς με συκοφαντεί ο Κοκκαλάκης σε Δικαστές, αλλά και στην ίδια την Τοπική Κοινωνία μέσω των Μ.Μ.Ε για την οποία ενδιαφέρομαι περισσότερο από αυτόν – Αντιθέτως η Σ.Τ.Λ. μου οφείλει και μάλιστα υπέρογκα ποσά μετά από τις συστηματικές διώξεις που έκανε σε βάρος μου, αντί να καταδιώκει τους πραγματικούς μεγαλοοφειλέτες και το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Αθαν. Τριανταφυλλόπουλου το οποίο και κατάστρεψε την μισή Φθιώτιδα, 2) Εάν άλλοι από το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Σ.Τ.Λ. φιλοδοξούν να βγάζουν στο σφυρί περιουσίες άλλων ως ισχυρίζεται ο Κοκκαλάκης εμένα η φιλοδοξία μου δεν είναι αυτή και έτσι κακώς αναφέρεται στο όνομά μου. Και καλώς του έκανα Μήνυση. Τα γράφει λοιπόν με σκοπό να παραπλανεί τους κ.κ. Δικαστές για να βγάζουν Αποφάσεις εναντίον Μου.

Ο Δημ. Κοκκαλάκης επανέλαβε τις συκοφαντίες του σε βάρος μου και στους κ.κ. Δικαστές. Συνεχίζει και με συκοφαντεί για να κερδίσει τις εντυπώσεις και έτσι οι Αποφάσεις των κ.κ. Δικαστών να βγαίνουν υπέρ της Σ.Τ.Λ. Με είχε ξανασυκοφαντίσει και μέσω του «Λαμιακού Τύπου» στις 22 Μαϊου 2003. Τότε έγραφε: «……Απαντώντας στο δημοσίευμα της εφημερίδας της Πέμπτης 22 Μαΐου 2003 με τίτλο «Στα χέρια Αρεοπαγίτη φάκελος για την Συνεταιριστική» που αναφέρεται σε ενέργειες του κ. Δημητρακόπουλου, η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας θα ήθελε να επισημάνει τα κάτωθι: Ο κ. Δημητρακόπουλος είναι αναξιόπιστος και γι αυτό είναι ο τελευταίος που μπορεί να ισχυρίζεται ότι ενδιαφέρεται για το καλό της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας. Ο μέχρι σήμερα βίος και πολιτεία του έχουν αποδείξει, ότι αντιστρατεύεται ευθέως τα συμφέροντα του Ιδρύματος. Ξέρει μόνο να υβρίζει και να συκοφαντεί πρόσωπα, θεσμούς και δημόσιους λειτουργούς. Εάν επιθυμεί δημιουργικό ρόλο ως συνεταίρος, ας εξοφλήσει τις μεγάλες οφειλές από δάνεια που αυτός και η οικογένειά του καρπώθηκαν στο παρελθόν.  Η Σ.Τ.Λ. δραστηριοποιείται για το συμφέρον όλων των συνεταίρων και της οικονομίας του τόπου μας και η Διοίκηση της σταθερά επιδιώκει την επιβολή της Νομιμότητας και την απόδοση δικαιοσύνης με κάθε νόμιμο μέσο»……

κ. Εισαγγελέα

Σε άλλους Συνεταίρους ο Πρόεδρος της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ κ. Νικόλαος Δασκαλόπουλος δεν ενήργησε όπως ενήργησε σε μένα δηλαδή δεν αναφέρθηκε ποτέ για τις τεράστιες οφειλές τους προς το Ίδρυμα Μας και δεν τους πρόσβαλε ποτέ Δημόσια αν και πήραν εκατοντάδες εκατομμύριων δραχμές χωρίς Τραπεζικά κριτήρια: 1) ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ & ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, 2)  Οίνος - Πνεύματα ΑΕ…..Εκτιμώμενη ζημία: 209.000.000 δρχ., 3) Αγροτική Δομοκού ΑΕ….. Εκτιμώμενη ζημία: 116.000.000 δρχ., 4) Δυναμική ΑΕ….. Εκτιμώμενη ζημία: 134.000.000 δρχ., 5) Silver House….. Εκτιμώμενη ζημία: 50.000.000 δρχ., 6) Κώτσης Δημ…Εκτιμώμενη ζημία: 62.800.000 δρχ., 7) Αγροφίλμ ΑΕ….. Εκτιμώμενη ζημία: 182.000.000 δρχ., 8) Δαραβέλλια Αικ. ….. Εκτιμώμενη ζημία: 25.500.000 δρχ., 9) Auto Pan AE….. Εκτιμώμενη ζημία: 66.600.000 δρχ., 10) Ομιλος Εταιρ. Μιχόπουλου….. Εκτιμώμενη ζημία:  684.000.000 δρχ., 11) Δομομηχανική ΑΤΕ ….. Εκτιμώμενη ζημία: 302.000.000 δρχ., 12) Κοινοπραξία Ελιτ ΑΤΕ – Δομομηχανική  ΑΤΕ….. Εκτιμώμενη ζημία:   222.000.000 δρχ., 13) Cofiplan S.A. …Εκτιμώμενη ζημία: 785.400.000 δρχ.

Εγώ κύριε Εισαγγελέα δεν αντιστρατεύομαι τα συμφέροντα της Σ.Τ.Λ., όπως δημοσίευσε η Σ.Τ.Λ. στον «Λαμιακό Τύπο» αντιθέτως θέλω να γεμίσουν τα Ταμεία του Ίδρύματός μας με πολλά αλλά τίμια όμως χρήματα - χωρίς να ξεσπιτώνουμε τους κ.κ. Συνεταίρους. Επίσης ποτέ δεν εξύβρισα και δεν συκοφάντησα πρόσωπα, θεσμούς και Δημοσίους λειτουργούς ως αναφέρει στο λιβελογράφημά του ο Κοκκαλάκης. Αν τα είχα πράξει αυτά θα υπήρχαν Μηνύσεις σε βάρος μου. Μήπως όμως έλεγα την αλήθεια και δεν στοιχειοθετείτο αδίκημα εναντίον μου;;;

Ο Κοκκαλάκης όμως ως Δικηγόρος της Σ.Τ.Λ. γνωρίζει πολύ καλά ότι εγώ πήρα ψιχία από το Ίδρυμά Μας και έχω πληρώσει μεγάλο τίμημα γι΄αυτά. Γνωρίζει επίσης ότι η Τράπεζά Μας μου οφείλει χρήματα και δεν της οφείλω. Κακώς λοιπόν με συκοφαντεί επανειλημμένα και εγγράφως και δια μέσω του Τύπου.

Η Σ.Τ.Λ. όμως διάλεξε τον χειρότερο τρόπο για να εισπράξει χρήματα. Γι αυτό λοιπόν όπου τους δίνεται η ευκαιρία με συκοφαντούν και προσβάλουν βάναυσα την προσωπικότητά μου κρύβοντας την αλήθεια.

Για μένα οι ισχυρισμοί αυτοί είναι λίαν προσβλητικοί, ψευδείς, κακόβουλοι και συκοφαντικοί, και προσβάλλουν βάναυσα την προσωπικοτητά μου, αφού με εμφανίζουν ότι φιλοδοξώ να εισέλθω στο Διοικητικό Συμβούλιο με μοναδική μου φιλοδοξία να βγάζω στο σφυρί τις περιουσίες άλλων.

1) Συκοφαντία είναι κύριε Εισαγγελέα όταν ο Κοκκαλάκης αναφέρει ότι θα επισπεύδω τους Πλειστηριασμούς και θα παίρνω τις περιουσίες των κ.κ. Συνεταίρων. ΕΓΩ πιστεύω και διακηρύττω  τα αντίθετα από την Σ.Τ.Λ. εδώ και δέκα (10) χρόνια τώρα..

2) Συκοφαντία είναι κύριε Εισαγγελέα διότι εγώ αγωνίζομαι με Μηνύσεις, Αναφορές και Καταγγελίες ενώπιον των Αρμοδίων Πολιτικών και Δικαστικών Αρχών για την προστασία και μόνο των περιουσιών των οφειλετών – Μετόχων του Ιδρύματός μας εναντίον των οποίων έχει στραφεί ο κ. Νικ. Δασκαλόπουλος και έχουν εκπλειστηριάσει εκατοντάδες ακίνητα στη Φθιώτιδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα σε Πλειστηριασμούς που μετέχει μόνο η Σ.Τ.Λ., έχοντας έτσι δημιουργήσει σοβαρότατο Κοινωνικό και όχι μόνο πρόβλημα του οποίου ζητείται επειγόντως λύση.

3)  Συ­κο­φα­ντί­α εί­ναι κύ­ριε Ει­σαγ­γε­λέ­α ό­ταν ι­σχυ­ρί­ζε­ται ό­τι ε­γώ ο­φεί­λω α­κό­μα χρή­μα­τα στη Σ.Τ.Λ. καθ΄ην στιγ­μή γνω­ρί­ζουν όλοι τους στο Δ.Σ. πο­λύ κα­λά ότι έ­βα­λα στην τσέ­πη μου μό­νο 15.000 ευ­ρώ  - τους κα­τέ­βα­λα τμη­μα­τι­κά 30.000 ευ­ρώ και η Σ.Τ.Λ. μου πήρε α­κίνη­τα α­ξί­ας 600.000 ευ­ρώ με τις πα­ρά­νο­μες Κε­φα­λαιο­ποι­ή­σεις των Τό­κων στα Γραμ­μά­τιά της α­πό το 1982 μέ­χρι και το 1992.  Οι παράνομες αυτές Κεφαλαιοποιήσεις γινόντουσαν κατ’ ε­ξακο­λού­θη­ση και το αδίκημα είναι κακούργημα.

Οι Δια­τα­γές Πλη­ρωμής που ε­ξέ­δι­δε ο Πιστωτικός Συνεταιρισμός Τεχνοεργατών ήταν και είναι παράνομες διότι: α) Πε­ριέχουν τους πα­λαιούς Κε­φα­λαιο­ποι­η­μέ­νους Τό­κους, β) Πε­ριέχουν και τον νέ­ο τό­κο που τον προ­ει­σπρά­ξα­νε το 1992, βλέπετε η συνήθεια δεν κόπηκε, γ) Το ε­ξά­μη­νο αυ­τό του 1992 η Κυ­βέρ­νη­ση Μητσοτάκη α­πα­γό­ρευ­σε με τον νό­μο 2076/92 σε Πι­στω­τι­κό Ί­δρυ­μα να χορη­γεί νέ­α Δά­νεια για την Πλη­ρω­μή ο­φει­λο­μέ­νων τό­κων….

Ο Κοκκαλάκης με συκοφαντεί λοιπόν προφορικά και εγγράφως και στους κ.κ. Δικαστές και ισχυρίζεται ότι αν συμμετάσχω στο Διοικητικό Συμβούλιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας – και από την θέση ευθύνης αυτή θα αποφασίζω την λήψη Δικαστικών μέτρων κατά των οφειλετών κ.κ. Συνεταίρων, ή την επίσπευση των Πλειστηριασμών εναντίον των περιουσιών τους.

Εγώ από την θέση ευθύνης αυτή θα ενεργούσα διαφορετικά κ. Εισαγγελέα. Οι Διοικούντες σήμερα το Ίδρυμα μας όμως φοβούνται ότι  θα καταγγέλλω την ίδια την Διοίκηση προς τις Πολιτικές και Δικαστικές Αρχές για τα τεκταινόμενα μέσα στην Σ.Τ.Λ. και γι αυτό τον λόγο εξυφάνανε Σχέδιο για την Οικονομική μου εξόντωση και όχι μόνο.

Αν δεν είναι λοιπόν όλα αυτά συκοφαντίες τι είναι;

Σε άλλους Συνεταίρους ο Πρόεδρος της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ (Σ.Τ.Λ.) κ. Νικόλαος Δασκαλόπουλος δεν ενήργησε όπως ενήργησε σε μένα δηλαδή δεν αναφέρθηκε ποτέ για τις τεράστιες οφειλές τους προς το Ίδρυμα Μας και δεν τους πρόσβαλε ποτέ Δημόσια αν και πήραν εκατοντάδες εκατομμύριων δραχμές, όπως π.χ. τα κάτωθι δάνεια που δόθησαν χωρίς Τραπεζικά κριτήρια:

Βλέπετε Σχετ. 60 (ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)

01.  Δάνεια σε μέλη του Διοικητικού & του Εποπτικού Συμβουλίου.

02.  Οίνος – Πνεύματα ΑΕ…..Εκτιμώμενη ζημία: 209.000.000 δρχ.

03.  Αγροτική Δομοκού ΑΕ….. Εκτιμώμενη ζημία: 116.000.000 δρχ.

04.  Δυναμική ΑΕ….. Εκτιμώμενη ζημία: 134.000.000 δρχ.

05.  Silver House….. Εκτιμώμενη ζημία: 50.000.000 δρχ.

06.  Κώτσης Δημ…… Εκτιμώμενη ζημία: 62.800.000 δρχ.

07.  Αγροφίλμ ΑΕ….. Εκτιμώμενη ζημία: 182.000.000 δρχ.

08.  Δαραβέλλια Αικ. ….. Εκτιμώμενη ζημία: 25.500.000 δρχ.

09.  Auto Pan AE….. Εκτιμώμενη ζημία: 66.600.000 δρχ.

10. Ομιλος Εταιρ. Μιχόπουλου….. Εκτιμώμενη ζημία:  684.000.000 δρχ.

11. Δομομηχανική ΑΤΕ ….. Εκτιμώμενη ζημία: 302.000.000 δρχ.

12. Κοινοπραξία Ελιτ ΑΤΕ – Δομομηχανική  ΑΤΕ….. Εκτιμώμενη ζημία:               222.000.000 δρχ.

13. Cofiplan S.A. ….. Εκτιμώμενη ζημία: 785.400.000 δρχ. ……αλλά και πολλά άλλα δάνεια που αναφέρονται στο Πόρισμα της Τραπέζης τη Ελλάδος.

 

Για τον Κοκκαλάκη όμως στην σελ. 82 του Πορίσματος της Τραπέζης Ελλάδος  και στην Συγκεντρωτική Κατάσταση Συμβατικών και Ειδικών Δανείων που δόθηκαν στους δικηγόρους μέχρι 31-12-1999 διαβάζουμε ότι υπάρχει πιθανή Ζημία 37.500.000 δρχ. ….Βλέπετε Σχετ. 58

Εγώ κ. Εισαγγελέα ΔΕΝ θα έκανα Πλειστηριασμούς, υπάρχουν και άλλοι τρόποι να μαζευτούν τα χρήματα από τους κ.κ. Συνεταίρους. Τα Ακίνητα θα ανήκουν στο Ίδρυμα μέχρι την πλήρη εξόφλησή τους από τους κ.κ. Συνεταίρους ή των απογόνων τους. Ποίοι όμως Συνεταίροι δεν θα ήθελαν να εξοφλήσουν ή να δώσουν καθαρό ένα Ακίνητο στα παιδιά τους; Ή και να το πουλήσουν ακόμα οι ίδιοι οι κ.κ. Συνεταίροι με την Εμπορική του όμως Αξία και έτσι να εξοφλήσουν το Ίδρυμά Μας, αλλά και να τους μείνουν και χρήματα για να τα τοποθετήσουν όπου οι ίδιοι νομίζουν;;;

Αυτά που αναφέρει σήμερα η Κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή για τα Δάνεια έπρεπε να τα είχε υιοθετήσει η Σ.Τ.Λ. προ πολλού, διότι είμαστε Συνεταίροι και όχι μόνο απλοί πελάτες. Μπορούσε κάλλιστα η νέα Διοίκηση του Νίκου Δασκαλόπουλου να το προτείνει σε Γενική Συνέλευση προς έγκριση. Δεν το έκανε όμως, προτίμησε να ξεζουμίσει τους κ.κ. Συνεταίρους δίνοντας δουλειά σε δικηγόρους και δικαστικούς επιμελητές της αρεσκείας της.

ΕΜΕΙΣ κ. Εισαγγελέα φτιάξαμε και στηρίξαμε το Ίδρυμα Μας βάζοντας εκατομμύρια δραχμές για Μετοχικό Κεφάλαιο το 1992 και για το οποίο σήμερα δεν μας δίνουν την Υπεραξία του, ούτε το αφαιρούν ταυτόχρονα από τα χρέη των κ.κ. Συνεταίρων. Λένε μόνο στους κ.κ. Συνεταίρους: Ξεχρεωθείτε πρώτα και ύστερα θα σας δώσουμε άτοκα το Μετοχικό Σας Κεφάλαιο, μετά από ένα εξάμηνο από την ημέρα που θα καταθέσετε την Αίτησή σας.

Αντιθέτως η Νέα Διοίκηση του Νίκου Δασκαλόπουλου, παραγράφει ΔΙΣ δραχμές σε Γενικές Συνελεύσεις σε βάρος των υπολοίπων Συνεταίρων.

 

Γι αυτό λοιπόν

Κατέθεσα Μήνυση κατά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας

και του δικηγόρου αυτής Δημ. Κοκκαλάκη.

Οι μηνυόμενοι λοιπόν γνωρίζουν ότι ως Πρόεδρος του Συλλόγου Συνεταίρων, Δανειοληπτών, Εγγυητών, Πελατών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας «Η Αλληλοβοήθεια» έχω αγωνιστεί με πάθος για τα συμφέροντα των μετόχων εναντίον των οποίων έχει στραφεί η Τράπεζα με αναγκαστικές εκτελέσεις και πλειστηριασμούς της ακίνητης περιουσίας τους  με Αναφορές, Καταγγελίες, Μηνύσεις και κάθε άλλη νόμιμη ενέργεια προς τις Πολιτικές και Δικαστικές Αρχές των οποίων έχω ζητήσει την άμεσο επέμβαση και την προστασία του νόμου για τον καθορισμό και διαφύλαξη των νομίμων συμφερόντων τους και είναι προφανές ότι αποτελεί ΒΑΝΑΥΣΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ Ο ΕΓΓΡΑΦΟΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΗΝΥΟΜΕΝΩΝ ΟΤΙ ΦΙΛΟΔΟΞΩ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΩ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ.

Αιτούμαι λοιπόν την ποινική δίωξη και παραδειγματική τιμωρία των μηνυομένων.

                                                                             - Ο Μηνυτής -

 

 

 

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΛΑΜΙΑΣ

Κύριε Εισαγγελέα

Με τα παρακάτω ΣΤΟΙΧΕΙΑ & ΕΓΓΡΑΦΑ που Σας παραθέτω ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ πολύ αναλυτικά ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ.

Επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά ότι η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ μου χρωστάει εκατομμύρια δρχ. ή μερικές εκατοντάδες χιλιάδων ΕΥΡΏ

1)    Εγώ, έβαλα στην τσέπη μου ελάχιστα χρήματα (ψιχία), περίπου 15.000 ευρώ και της κατέβαλα σε μετρητά περίπου 30.000 ευρώ.

2)    Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ όμως μου πήρε Ακίνητα σημερινής αξίας 600.000 ευρώ (200.000.000 δρχ.) για 15.000 ευρώ μόνο που έβαλα στην τσέπη μου και επί πλέον η Τράπεζα ισχυρίζεται ότι της χρωστάω και άλλα χρήματα.

Όσο για τις Μεγάλες μου οφειλές από Μεγάλα Δάνεια που καρπώθηκα εγώ και η οικογένειά μου – ως με εμφάνισε να οφείλω ο Κοκκαλάκης στον «Λαμιακό Τύπο» το αποδεικνύουν τα δεκάδες Έγγραφα - Παραστατικά - Εντάλματα Πληρωμής – Καταβολές και Γραμμάτια που σας ενεχειρίζω σε φωτοτυπίες και τα πρωτότυπα ανά πάσα στιγμή βρίσκονται στην διάθεσή Σας και τα οποία ο δικηγόρος μου Κων. Καραγκούνης έπρεπε από το 1997 που του τα πρωτοπήγα όλα αυτά στο γραφείο του να τα αξιοποιήσει με τον καλλίτερο τρόπο και να ενδιαφερθεί να προασπίσει τα συμφέροντά μου.

Αντιθέτως ο δικηγόρος μου ΚωνΚαραγκούνης δεν τα αναφέρει σκόπιμα στα διάφορα δικόγραφα του - παρά ελάχιστα εξ αυτών - ώστε να μην αποδεικνύεται η ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ, αλλά και η ΠΡΟΕΙΣΠΡΑΞΗ αυτών.

Ο Κων. Καραγκούνης εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη που του έδειξα - τον γνωρίζω από μικρό παιδάκι έχοντας ακόμα το γραφείο του ο αξιότιμος πατέρας του Γεώργιος Καραγκούνης επάνω ακριβώς από το κατάστημά μου στην Καποδιστρίου 12 από το 1968 που δημιούργησα την επιχείρηση μου.   

ΕΠΡΕΠΕ κύριε Εισαγγελέα να γίνω εγώ Δικηγόρος - Οικονομολόγος - Ντέντεκτιβ;;;. Γι’ αυτό απευθυνόμαστε σε Δικηγόρους και τους πληρώνουμε ό,τι μας ζητάνε για να προασπίζουν τα συμφέροντά μας και όχι να ενεργούν αντίθετα.

κ. Εισαγγελέα

Διαβάστε τις ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ προς το Σώμα της Γενικής Συνελεύσεως της 30ης Μαϊου 2007 και θα καταλάβετε γιατί θεωρώ ότι ο Κοκκαλάκης με πρόσβαλε βάναυσα…Βλ. Σχετ..134. Αυτές είναι οι απόψεις μου κ. Εισαγγελέα και αυτές θα προσπαθούσα να περάσω στο Δ.Σ. και δεν φιλοδοξώ να βγάλω στο σφυρί τις περιουσίες των κ.κ. Συνεταίρων.

Κύριε Εισαγγελέα

Προς διευκρίνιση ότι δεν οφείλω χρήματα στην Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας, αλλά αντιθέτως η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας μου οφείλει πολλά εκατομμύρια δραχμές ή εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ Σας παραθέτω αναλυτικά τα κάτωθι:

 

α.α

ΕΓΓΡΑΦΑ

 

1) ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ:

ΚΩΝ. Γ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

1ον

Το Κε­φα­λαιο­ποι­η­μέ­νο Γραμ­μά­τιο των 650.000 δρχ. Εκ­δό­σε­ως 05-02-1988 & Λή­ξε­ως 03-07-1988. Προ­έρ­χε­ται α­πό άλ­λο Κε­φα­λαιο­ποι­η­μέ­νο Γραμ­μά­τιο. Στην τσέ­πη μου δεν έ­βα­λα δραχμή. Βλέ­πε με­σο­κομ­μέ­νη υ­πο­γρα­φή μου. Το έ­χω στο Αρ­χεί­ο μου. ΣΧΕΤ. 02

2ον

Ένταλ­μα Πληρω­μής 508.265 δρχ. με α­ριθ. 4876/15-07-1988 πε­ριέ­χει τους Προ­ει­σπρα­χθέ­ντες Τό­κους/Πα­νω­τό­κια των 41.250 δρχ. για το Νέ­ο Κε­φα­λαιο­ποι­η­μέ­νο Γραμ­μά­τιο των 550.000 δρχ. Λή­ξε­ως 11-12-1988, ΣΧΕΤ. 06

3 ον

Από­δει­ξις Πλη­ρω­μής των 655.200 δρχ. με α­ριθ. 3745/15-05-1988 για Νέο Κεφαλαιοποιημένο Γραμμάτιο των 650.000 δρχ. Λή­ξε­ως 03-07-1988, ΤΟ­ΚΟΙ 5.200 Δρχ. για 12 η­μέ­ρες, Ο πλη­ρώ­σας: Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λοςΣΧΕΤ. 07

4 ον

Από­δει­ξις: 101.200 δρχ. με α­ριθ. 0952/ 09-12-1988 για α­γο­ρά Με­ρί­δωνΟ πλη­ρώ­σας  Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λοςΣΧΕΤ. 10

5 ον

Από­δει­ξις: 550.000 δρχ. με α­ριθ. 2950/09-12-1988 για το Νέ­ο Κε­φα­λαιο­ποι­ημέ­νο Γραμ­μά­τιο των 550.000 Δρχ. 11-12-1988. Ο πλη­ρώ­σας Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λος. ΣΧΕΤ. 09

6 ον

Νέ­ο Κε­φα­λαιοποι­η­μέ­νο Γραμ­μά­τιο των 550.000 δρχ. εκ­δό­σε­ως 25-07-1988 και λή­ξε­ως 11-12-1988, βλέ­πε με­σο­κομ­μέ­νη υ­πο­γρα­φή μου. Το Γραμ­μά­τιο το έ­χω στο Αρ­χεί­ο μουΣΧΕΤ. 08

7 ον

Ένταλμα Πληρωμής: 1.294.515 δρχ. με αριθ. 7938/12-12-1988 περιέχει τους προεισπραχθέντες Τόκους/Πανωτόκια 105.000 δρχ. για το Νέο Κεφαλαιοποιημένο Γραμμάτιο του 1.400.000 δρχ. (έχει παραγραφεί – πέρασε η τριετία. Άλλων Συνεταίρων η Σ.Τ.Λ. τα Γραμμάτια τα άφησε να παραγραφούν σκόπιμα. Το δικό μου ΟΧΙ – ΓΙΑΤΙ Τούτο το Γραμμάτιο μου το εξαφανίσανε και δεν το έχω στο Αρχείο μου.ΣΧΕΤ. 11

8 ον

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 1991:  Ο ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ

ΕΓΚΑΘΙΣΤΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ…..ΣΧΕΤ. 15

9 ον

Γραμ­μά­τιο Είσπρα­ξης με Πί­στω­ση του Λο­γα­ρια­σμού «Προ­ε­ξο­φλή­σεις Γραμμα­τίων»: 2.564.190 Δρχ. με α­ριθ. 0011040/14-07-1992. Με Πί­στω­ση προ­ηγ. Υ­πολ. Για προ­η­γού­με­νο ΓΡΑΜ­ΜΑ­ΤΙΟ των 1.400.000 Δρχ. Λή­ξε­ως 08-05-1989. 1) Το πα­ραγε­γραμ­μέ­νο αυ­τό Γραμ­μά­τιο των 1.400.000 Δρχ. δεν εί­ναι Αρ­χι­κό πο­σό ως α­να­γρά­φουν στην Α­πό­δει­ξη οι ψεύ­τες, αλ­λά προ­έρ­χε­ται και αυ­τό α­πό το προ­η­γού­με­νο Κε­φα­λαιο­ποι­η­μέ­νο Γραμ­μά­τιο, - 2) Κρα­τά­νε Τό­κους/Πα­νω­τό­κια 900.000 δρχ., 3) Δι­κα­στι­κά έ­ξο­δα 263.940 Δρχ., 4) 446.665 Δρχ. α­πό Με­το­χές, Σύ­νο­λο Κρα­τή­σε­ων3.010.855 δρχ., Ο Πλη­ρώ­σας Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λος..ΣΧΕΤ. 28

10

Γραμ­μά­τιο Εισπρά­ξε­ως Εις Πί­στω­σιν: 600.000 δρχ. α­ριθ. 24714/ 23-10-1991, Ο κα­τα­βά­λων Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λος. ΣΧΕΤ. 18

11

Γραμμάτιον Εισπράξεως εις Πίστωσιν: 806.920 δρχ. με αριθ. 10920/10-01-1991 (εκ παραδρομής εγράφη Γεώργιος αντί του σωστού Κων/νος). Ο καταβαλών Κων. Δημητρακόπουλος. ΣΧΕΤ. 19

12

Ένταλμα Πληρωμής εις χρέωσιν: 825.000 δρχ. με αριθ. 4927/12-01-1991. ΣΧΕΤ. 20

13

Ονομαστικές Εταιρικές Μερίδες αξίας ως Κεφάλαιο στο Ταμείο του Συνεταιρισμού: 392.740 δρχ. με αριθ. 162../1-2-3-4/14-07-1992 Ο πληρώσας Κων. Δημητρακόπουλος …ΣΧΕΤ. 25

14

Για Τέσ­σε­ρα (4) Γραμ­μά­τια Α­γο­ράς Με­ρί­δων μου κρα­τή­σα­νε: 446.665 δρχ. και έ­τσι μου δώ­σα­νε Ονο­μα­στι­κές Ε­ται­ρι­κές Με­ρί­δες Α­ξί­ας 392.740 δρχ. – Μη­δα­μι­νής α­ξί­ας για το έ­τος 2008 α­φού1) Δεν τις συμ­ψη­φί­ζουν α­φαι­ρώ­ντας τις α­πό τα χρέ­η μας και 2) δεν πλη­ρώ­νουν Υ­ΠΕ­ΡΑ­ΞΙΑ, ΓΙΑ­ΤΙ; Ι­σχυ­ρί­ζο­νται ό­τι παίρ­νει Α­πό­φα­ση η Γε­νι­κή Συ­νέ­λευση. Μα οι Γε­νι­κές Συ­νε­λεύ­σεις α­πο­τε­λού­νται α­πό 50 έ­ως 70 Συ­νε­ταί­ρους (Δι­κη­γόροι, Δι­κα­στι­κοί Ε­πι­με­λη­τές και οι οι­κο­γέ­νειες του Δ.Σ, ό­λοι οι υ­πό­λοι­ποι κ.κ. Συ­νε­ταί­ροι εί­ναι α­πο­γο­η­τευ­μέ­νοι α­πό ό­λους και α­πό ό­λα). Μπο­ρεί στο Κα­ταστα­τι­κό που συ­νέ­τα­ξαν οι Διοι­κή­σεις Α­θαν. Τρια­ντα­φυλ­λό­που­λου να α­να­φέ­ρει ό­τι και με 10 Συ­νε­ταί­ρους παίρ­νο­νται Α­πο­φά­σεις, αλ­λά το συ­ντάξα­νε τό­τε σκό­πι­μα. Είναι νόμιμο αυτό;;;

15

Γραμ­μά­τιο Εί­σπρα­ξης Α­γο­ράς Με­ρί­δων: 116.150 Δρχ., με α­ριθ. 016242/14-07-1992, Με Πί­στω­ση των Λο­γα­ρια­σμών,.. Ο πλη­ρώ­σας Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λος.. ΣΧΕΤ.26

16

Γραμ­μά­τιο Είσπρα­ξης Α­γο­ράς Με­ρί­δων105.850 δρχ. με α­ριθ. 0162244/14-07-1992, Με Πί­στω­ση των Λο­γα­ρια­σμών,. Ο πλη­ρώ­σας Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λος.. ΣΧΕΤ.27

17

Γραμ­μά­τιο Είσπρα­ξης Α­γο­ράς Με­ρί­δων: 113.665 Δρχ. με αρ. 016241/14-07-1992,  113.665 Δρχ. Με Πί­στω­ση των Λο­γα­ρια­σμών,Ο πλη­ρώ­σας Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λος…ΣΧΕΤ. 29

18

Γραμ­μά­τιο Είσπρα­ξης Α­γο­ράς Με­ρί­δων: 111.000 Δρχ. με  αρ. 162243/14-07-1992. με Πί­στω­ση των Λο­γα­ρια­σμών.. Ο πλη­ρώ­σας Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λος ..ΣΧΕΤ. 30

19

Γραμ­μά­τιο Εί­σπρα­ξης: 450.980 Δρχ. με α­ριθ. 015291/16-07-1992 με Πί­στω­ση των Λο­γα­ρια­σμών.. Εί­ναι οι Νέοι Super Προεισπρατόμενοι Τόκοι/Πανωτόκια για το Νέο Super Κεφαλαιοποιημένο Γραμμάτιο των 5.400.000 δρχ. Οι Νέ­οι αυ­τοί Τόκοι/Πανωτόκια πη­γαί­νουν στο Α­χόρ­τα­γο Πι­στω­τι­κό μας Ί­δρυ­μα. Αυ­τό λοι­πόν γι­νό­τα­νε κα­τά ε­ξα­κο­λού­θη­ση. ΣΧΕΤ. 34

20

Ε­νταλμα Πληρωμής με χρέωση Γενικού Λογαριασμού «Προεξοφλήσεις Γραμματίων»: 5.400.000 δρχμε αριθ. 014764/16-07-1992, Λή­ξε­ως: 13-12-1992, είναι το Νέο Super Κεφαλαιοποιημένο Γραμμάτιο των 5.400.000 δρχ. Με αυ­τό το Γραμ­μά­τιο με κυ­νη­γά­ει η Σ.Τ.Λ., αλλά και χιλιάδες άλλους κ.κ. Συνεταίρους. Τα χρή­μα­τα ό­μως ε­γώ αυ­τά δεν τα έ­βα­λα στην Τσέ­πη Μου,. Έ­τσι πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΙΟ­ΜΗ­ΧΑ­ΝΙΑ ΔΙΑ­ΤΑ­ΓΩΝ ΠΛΗ­ΡΩ­ΜΗΣ, Η Διαταγή Πληρωμής είναι παράνομη, διότι Κεφαλαιοποιήθηκε ο τόκος των 450.000 δρχ. ΣΧΕΤ. 33

Οι κρα­τή­σεις εί­ναι1) 446.665 δρχ. για Με­το­χι­κό Κε­φά­λαιο (Με­ρί­δες), 2) 1.400.000 δρχ. για Γραμ­μά­τιο λή­ξε­ως 8 Μα­ϊ­ου 1989 – το ο­ποί­ο εί­χε πα­ρα­γρα­φεί (εί­χε πε­ρά­σει πέ­ρα­σε η τριε­τί­α) και 900.000. δρχ. για Τό­κους / Πα­νω­τό­κια, 3) 450.000 δρχ. για προ­ει­σπρα­χθέ­ντες Τό­κους/ Πα­νω­τό­κια. Οι κρα­τή­σεις α­πό την Σ.Τ.Λ α­νέρ­χο­νται στο πο­σό των 3.196.665 δρχ. για ΚΕ­ΦΑ­ΛΑΙΟ 5.400.000 δρχ.  Δη­λα­δή στην τσέ­πη μου έ­βα­λα μό­νο 2.203.335 δρχ.

21

Αμέσως από τα χρήματα αυτά πληρώνω

για την σύζυγό μου Αναστασία Δημητρακοπούλου

ΑΛΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ.

 

2) ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΥΖ. ΚΩΝ. Γ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

22

Κε­φα­λαιο­ποιη­μέ­νο Γραμ­μά­τιο: 450.000 δρχ. Έκ­δο­ση: 12-01-1988 & Λή­ξε­ως: 19-06-1988, Προ­έρ­χε­ται α­πό άλ­λο ΚΕ­ΦΑ­ΛΑΙΟ­ΠΟΙ­Η­ΜΕ­ΝΟ ΓΡΑΜ­ΜΑ­ΤΙΟ. Βλέ­πε με­σο­κομ­μέ­νη υ­πο­γρα­φή. Στην τσέ­πη μου δεν έ­βα­λα δραχ­μή. Το έ­χω στο Αρ­χεί­ο μου.  ΣΧΕΤ. 01

23

Απόδειξις: 454.800 δρχ. με αριθ. 3500/05-07-1988, για Γραμμάτιο 450.000 δρχ. λήξεως 19-06-1988, περιέχει Τόκους/Πανωτόκια 4.800 δρχ. για περίοδο από: 19-06-1988 έως: 05-07-1988, δηλαδή για 15 ημέρες. Ο πληρώσας Κων. Δημητρακόπουλος. ΣΧΕΤ. 03

24

Έ­νταλμα Πληρωμής: 739.515 δρχ. με α­ριθ. 4820/14-07-1988. Πε­ριέ­χει τους Νέ­ους Προ­ει­σπρα­τό­με­νους Τό­κους/Πα­νω­τό­κια 60.410 δρχ. του Νέου Κεφαλαιοποιημένου Γραμματίου των 800.000 δρχ. λή­ξε­ως 10-12-1988. ΣΧΕΤ. 04

25

Κεφαλαιοποιημένο Γραμμάτιο: 800.000 δρχ. εκδόσεως 14-07-1988 και λήξεως 10-12-1988. Το Γραμμάτιο το έχω στο Αρχείο μου.  ΣΧΕΤ.05

26

Ένταλμα Πληρωμής: 647.015 Δρχ., με αριθ. 08482/30-12-1988, πε­ριέ­χει τον Νέο Προεισπρατόμενο Τόκο/Πανωτόκια ποσού 52.500 δρχ. του Νέου Κεφαλαιοποιημένου Γραμματίου των 700.000 δρχ. λή­ξε­ως 28-05-1989. ΣΧΕΤ. 12

27

Από­δει­ξις: 810.669 δρχ. με α­ριθ. 3665/30-12-1988, για Γραμμά­τιο 800.000 δρχ. λή­ξε­ως 10-12-1988, πε­ριέ­χει Τό­κους/Πα­νω­τό­κια 10.667 δρχ. για πε­ρί­ο­δο α­πό: 10-12-1988 έ­ως: 30-12-1988, δη­λα­δή για 20 η­μέ­ρες. Ο πλη­ρώ­σας Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λος. ΣΧΕΤ. 13

28

Α­πό­δει­ξις: 982.830 δρχ. με α­ριθ. 2417/07-01-1991, Πε­ριέ­χει Τό­κους/Πα­νω­τό­κια για πε­ρί­ο­δο α­πό: 29-05-1989 έ­ως: 07-01-1991 πο­σού 282.580 δρχ. για Νέ­ο Κε­φα­λαιο­ποι­η­μέ­νο Γραμ­μά­τιο των 700.000 δρχ. λή­ξε­ως: 28-05-1989. Ο πλη­ρώ­σας Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λος. ΣΧΕΤ. 14

29

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 1991:  Ο ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ

ΕΓΚΑΘΙΣΤΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ…Βλέπετε ΣΧΕΤ. 15

30

Γραμ­μά­τιο Είσπρα­ξης Α­γο­ράς Με­ρί­δων: 120.998 δρχ. με α­ριθ. 007394/07-01-1991. Με Πί­στω­ση Λο­γα­ρια­σμούΟ πλη­ρώ­σας Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λος. ΣΧΕΤ. 15

31

Γραμμάτιο Είσπραξης: 193.080 δρχ. με α­ριθ. 007227/10-01-1991 πε­ριέ­χει τους Προεισπρατόμενους Τόκους/Πανωτόκια πο­σού 192.500 δρχ.. για το Νέο Κεφαλαιοποιημένο Γραμμάτιο των 2.100.000 δρχ. και λήξεως 08- 06-1991 Ο πληρώσας Κων. Δημητρακόπουλος.…ΣΧΕΤ. 16

32

Ένταλ­μα Πλη­ρωμής: 2.100.000 δρχ. με α­ριθ. 006936/10-01-1991, Με χρέ­ω­ση Γε­νι­κού Λο­γα­ρια­σμού «Προ­ε­ξο­φλή­σεις Γραμ­μα­τί­ων» για Νέ­ο Κε­φα­λαιο­ποι­η­μέ­νο Γραμ­μά­τιο 2.100.000 δρχ. λή­ξε­ως 08-06-1991. (έ­χει πα­ρα­γρα­φεί - πέ­ρα­σε η τριε­τία). Και αυ­τό το Γραμ­μά­τιο μου το ε­ξα­φα­νί­σα­νε.  ΣΧΕΤ. 17

33

Γραμ­μά­τιο Είσπρα­ξης Α­γο­ράς Με­ρί­δων: 113.079 δρχ. αριθ016213/13-07-1992…. Με Πί­στω­ση των Λο­γα­ρια­σμών.. Ο πλη­ρώ­σας Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λος.ΣΧΕΤ. 21

34

Γραμ­μά­τιο Είσπρα­ξης Α­γο­ράς Με­ρί­δων: 105.850 δρχ. Α­ριθ…016214/13-07-1992, Με Πί­στω­ση σε Λο­γα­ρια­σμόΟ πλη­ρώ­σας Κων. Δη­μητρα­κό­που­λος. ΣΧΕΤ. 22

35

Γραμμάτιο Είσπραξης Αγοράς Μερίδων:  111.000 δρχ. αριθ. 016214/13-07-1992, Με Πίστωση σε ΛογαριασμόΟ πληρώσας Κων. Δημητρακόπουλος …ΣΧΕΤ. 23

36

Η Σ.Τ.Λ. μου παρακράτησε για Αγορά Μερίδων 332.939 δρχ, και ΟΧΙ ….296,960 δρχ. ως γράφουν στο κορνιζαρισμένο τους έγγραφο.

37

Ονομαστικές Εταιρικές Μερίδες ως Κεφάλαιο στο Ταμείο του ΣυνεταιρισμούΑξίας: 296.960 δρχ, 162/3-4-5/ 13-07-1992 Ο πληρώσας Κων. Δημητρακόπουλος …ΣΧΕΤ. 24

38

Γραμμάτιο Είσπραξης: 450.980 δρχ. με αριθ015222/14-07-1992, το ποσό αυτό των 450.000 δρχ. είναι οι Νέοι Προεισπρατόμενοι Τόκοι/Πανωτόκια για το Νέο Super Κεφαλαιοποιημένο Γραμμάτιο των 5.400.000 δρχ. το ποσό αυτό πηγαίνει στο Αχόρ­τα­γο Πι­στω­τι­κό μας Ί­δρυ­μα. Αυ­τό λοι­πόν γι­νό­τα­νε κα­τά ε­ξα­κο­λού­θη­ση. Ο πληρώσας Κων. Δημητρακόπουλος ΣΧΕΤ. 31

39

Ε­νταλμα Πληρωμής με χρέωση Γενικού Λογαριασμού «Προεξοφλήσεις Γραμματίων»: 5.400.000 δρχ. αριθ. 014695/14-07-1992. Λή­ξε­ως: 11-12-1992, το Νέο Super Κεφαλαιοποιημένο Γραμμάτιο. Με αυ­τό το Γραμ­μά­τιο με κυ­νη­γά­ει η Τρά­πε­ζα, αλλά και χιλιάδες άλλους κ.κ. Συνεταίρους.  Αυτό λοιπόν γινότανε κατά εξακολούθησηΤα χρή­μα­τα ό­μως ε­γώ αυ­τά δεν τα έ­βα­λα στην Τσέ­πη Μου,. Έ­τσι πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΙΟ­ΜΗ­ΧΑ­ΝΙΑ ΔΙΑ­ΤΑ­ΓΩΝ ΠΛΗ­ΡΩ­ΜΗΣ, Η Διαταγή Πληρωμής είναι Παράνομη διότι Κεφαλαιοποίησε τον Τόκο των 450.000 δρχ. για να είναι νόμιμη έπρεπε η Διαταγή Πληρωμής να αναγράφει ποσό μικρότερο κατά 450.000 δρχ. ΣΧΕΤ. 32

3) ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ: ΚΩΝ. ΑΡΜΑΚΑΣ

40

Γραμμάτιο Είσπραξης: 450.980 δρχ. με αριθ. 017068/07-08-1992 με Πίστωση των Λογαριασμών, Είναι οι Νέοι Προεισπρατόμενοι Τόκοι/Πανωτόκια για το Νέο Super Κεφαλαιοποιημένο Γραμμάτιο των 5.400.000 δρχ.. Το ποσόν αυτό δεν μπήκε στην τσέπη του, αλλά πήγαν στο Αχόρταγο Πιστωτικό μας Ίδρυμα. Αυτό λοιπόν γινότανε κατά εξακολούθηση,    ΣΧΕΤ. 36

41

Έ­νταλμα Πληρωμής: 5.400.000 δρχ. με αριθ. 015139/07-08-1992.για το Νέο Κεφαλαιοποιημένο Γραμμάτιο των 5.400.000 δρχ., λή­ξε­ως 04-01-1993, Με αυ­τό το Παράνομο Γραμ­μά­τιο με κυ­νη­γά­ει η Τρά­πε­ζα. Τα χρή­μα­τα ό­μως αυ­τά δεν τα έ­βα­λε στην Τσέ­πη Του ούτε ο Κων. Αρμακάς.

Έ­τσι πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε και η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΙΟ­ΜΗ­ΧΑ­ΝΙΑ ΔΙΑ­ΤΑ­ΓΩΝ ΠΛΗ­ΡΩ­ΜΗΣ. Η Διαταγή Πληρωμής είναι Παράνομη διότι Κεφαλαιοποίησε τον Τόκο των 450.000 δρχ. για να είναι νόμιμη έπρεπε η Διαταγή Πληρωμής να αναγράφει ποσό μικρότερο κατά 450.000 δρχ. ΣΧΕΤ..35

 

ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΝ. ΑΡΜΑΚΑ

 

1992

Ο ΠΙ­ΣΤΩ­ΤΙ­ΚΟΣ ΣΥ­ΝΕ­ΤΑΙ­ΡΙ­ΣΜΟΣ ΤΕ­ΧΝΟ­ΕΡ­ΓΑ­ΤΩΝ ΛΑ­ΜΙΑΣ

ΚΕ­ΦΑ­ΛΑΙΟ­ΠΟΙ­ΕΙ ΠΑ­ΡΑ­ΝΟ­ΜΑ ΤΑ ΠΑ­ΛΙΑ ΔΑ­ΝΕΙΑ

ΕΤΣΙ ΧΟΡΗΓΗΣΑΝΕ ΤΟ 1992 ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝΕ ΜΕ ΝΟΜΟ: Ο Νό­μος δεν α­φή­νει κε­νά. Δια­βά­στε τον (Ν. 2076/92): Α­πα­γο­ρεύ­ε­ται σε Πι­στω­τι­κό Ί­δρυ­μα να χο­ρη­γεί νέ­α Δά­νεια για την Πλη­ρω­μή ο­φει­λο­μέ­νων τό­κων, με α­πο­τέ­λε­σμα την α­να­στο­λή ε­φαρ­μο­γής της διά­τα­ξης της παρ. 1, κα­θώς και ρύθ­μι­ση ο­φει­λών ι­σο­δύ­να­μου α­πο­τε­λέ­σμα­τος, ε­κτός ε­άν πρό­κει­ται για Σύμ­βα­ση γε­νι­κό­τε­ρης ρύθ­μι­σης ……. Α­πα­γο­ρεύ­ε­ται ε­πί­σης η Κε­φα­λαιο­ποί­η­ση τό­κων, που προ­βλέ­πε­ται σε αρ­χι­κή Δα­νεια­κή με­σο­μα­κρο­πρό­θε­σμης χρη­μα­το­δό­τη­σης….». Εγώ εμπίπτω σ’ αυτό το 6μηνιαίο χρονικό διάστημα….Έτσι μου είχε πει ο Αθηναίος Δικηγόρος μου κ. Γ. Καλυβιώτης και δεν έπρεπε να πληρώσω τίποτα. Πλήρωσες μου είχε πει; Κατέβαλα 5.616.000 δρχ. ΚΑΚΩΣ μου είπε.

1995

42

Επισκέπτομαι 5 έως 6 φορές τον Γενικό Δ/ντή της Εμπορικής Βόλου που ανήκει το Κατάστημα της Εμπορική Λαμίας και μου είπε: Εμείς κ. Δημητρακόπουλε δεν επισπεύσαμε τον Πλειστηριασμό, το πλειστηριασμό τον ζητάει επίμονα η Σ.Τ.Λ. για τους δικούς της λόγους. Εμείς δεν θέλουμε σπίτια. Σε πελάτες μας πραγματοποιούμε μέχρι και 20 Προγράμματα Πλειστηριασμών και βάλε και πάλι δεν τους εκβιάζουμε για να τους πάρουμε τα σπίτια 

Κοίταξε να τακτοποιήσεις την Σ.Τ.Λ. αυτή επιμένει να προχωρήσουμε σε Πλειστηριασμό. Τον Διευθυντή Λαμίας τον πιέζει η Σ.Τ.Λ. κοίταξε να τακτοποιήσεις την Σ.Τ.Λ… μου ξαναλέει…

Η Σ.Τ.Λ. όμως μου λέει το αντίθετο. Κώστα μας πιέζει η Εμπορική.

Ξαναπήγαινα στον Βόλο και ο Γενικός επέμενε και μου έλεγε, μην τους πιστεύεις η Σ.Τ.Λ. πιέζει.

Η Σ.Τ.Λ. όμως επιμένει στα ίδια.

43

Μετά από καιρό κατάλαβα ότι η Σ.Τ.Λ. κακώς ισχυρίζεται σε όλα τις τα δικόγραφά ότι η Εμπορική Τράπεζα επέμενε σε Πλειστηριασμό.

 

 

 

1996

44

5 Ιουνίου 1996: ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΡΟΣ την επί του Πλειστηριασμού υπαλλήλου Συμβολαιογράφο Λαμίας Αλεξάνδρα Κύρκου – Παλέτσου. ΣΧΕΤ. 37

45

16 Ιουλίου 1996: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ  Αριθ. 600: Η Συμβολαιογράφος Αλεξάνδρα Κύρκου - Παλέτσου καλεί την αναγγελθείσα δανείστρια Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας το εναπομείναν ποσό από δραχμές 2.761.843 προνομιακά και τυχαία ως δεύτερος προσημειούχος δανειστής. ΣΧΕΤ. 38

 

 

 

1997

46

13 Ιανουαρίου 1997: Γραμμάτιο Είσπραξης: 1.900.000 Δρχ., Αριθ. 101-TEL1-00019. Αυτά τα χρήματα πρέπει να αφαιρεθούν από τα δήθεν χρέη μου. Η Σ.Τ.Λ.  Ο κα­τα­θέ­των Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λος. ΣΧΕΤ. 39

47

Μάϊος 1997: Επισκέπτομαι το Δικηγόρο Κων. Καραγκούνη στο γραφείο του και του αναθέτω την υπόθεσή μου. Του εγχειρίζω ΟΛΑ τα παραστατικά της Σ.Τ.Λ. τα οποία διαθέτω και είναι ΔΕΚΑΔΕΣ (Αποδείξεις, Εντάλματα Πληρωμής, Γραμμάτια κ.ά.). Τον γνωρίζω καλά από παιδάκι ακόμα και του έχω εμπιστοσύνη. Άλλη φορά δεν είχα συνεργαστεί με Δικηγόρους. Μου είχε αγοράσει ο πατέρας του μια Τηλεόραση και θεώρησα κι εγώ καλό να του το ανταποδώσω.

48

08 Ιουλίου 1997: ΑΙΤΗΣΗ Κων. Δημητρακόπουλου ΚΑΤΑ 1) Σ.Τ.Λ., 2) Της υπ΄αριθ. 1747/1997, Εκθέσεως αναγκαστικής Κατασχέσεως…..3) Της υπ΄αριθ. 1751/1997 Περιλήψεως κατασχετηρίου. Δικηγόρος μου ο Κων. Καραγκούνης…ΣΧΕΤ. 39.1

49

Από τώρα αρχίζουν τα άσκοπα Δικαστήρια που μου κάνει ο Κων. Καραγκούνης. Θα κρατήσουν ως το 2007. Θα είναι όλα σε βάρος μου. Αν και του έδωσα ατράνταχτα στοιχεία, τα οποία όμως δεν τα ανέφερε στα Δικόγραφα που κατέθεται ο ίδιος.

50

16 Σεπτεμβρίου: Γραμμάτιο Είσπραξης: 2.000.000 δρχ. με αριθ. 101-TEL2-00075. Ο καταθέτων Κων. Δημητρακόπουλος, ΣΧΕΤ. 40

51

20 Οκτωβρίου 1997: Γραμμάτιο Είσπραξης: 250.000 δρχ. με αριθ. 005002. Ο πληρώσας Κων. Δημητρακόπουλος. ΣΧΕΤ. 41

52

17 Νοεμβρίου 1997: Γραμμάτιο Είσπραξης: 250.000 δρχ. αριθ. 009232. Ο πληρώσας Κων. Δημητρακόπουλος.ΣΧΕΤ. 42

53

22 Δεκεμβρίου 1997: Γραμμάτιο Είσπραξης: 250.000 δρχ. αριθ. 029204. Ο πληρώσας Κων. Δημητρακόπουλος. ΣΧΕΤ. 43

 

 

 

1998

54

28 Ιανουαρίου 1998: Γραμμάτιο Είσπραξης: 250.000 Δρχ. με αριθ. 010435/28-01-1998. Ο πληρώσας Κων. Δημητρακόπουλος… ΣΧΕΤ. 44

55

04 Μαρτίου 1998: Γραμμάτιο Είσπραξης: 250.000 δρχ. με αριθ. 014790/04-03-1998. Ο πληρώσας Κων. Δημητρακόπουλος... ΣΧΕΤ. 45

56

26 Μαρτίου 1998: Γραμμάτιο Είσπραξης: 250.000 δρχ. με αριθ. 013005/26-03-1998. Ο πληρώσας Κων. Δημητρακόπουλος. ΣΧΕΤ. 46

57

09 Ιουλίου 1998: Α) Η Παναγιώτα Κων. Δημητρακόπουλου υπογράφει σε Δήλωση Προσφοράς που της δίδεται στην Σ.Τ.Λ. σε προχειρογραμμένο Φυλλάδιο Όρων Πώλησης Ακινήτου της Σ.Τ.Λ. ΣΧΕΤ. 47.1

58

09 Ιουλίου: Η Παναγιώτα Κων Δημητρακοπούλου καταθέτει ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ  την Σ.Τ.Λ. ΣΧΕΤ. 47.2

59

Εγκρίνεται η προσφορά για την αγορά του Ι1 Διαμερίσματός μας, αλλά η Τράπεζα επιβάλλει τον όρο να καταβάλλει η κόρη μου όλα τα χρήματα 15.000.000. δρχ. «τοις μετρητοίς». …Η κόρη μου αρνείται να πληρώσει τοις μετρητοίς, όχι διότι δεν είχαμε χρήματα, όπως αναφέρει ο Αντωνολουκάς στις αναλυθείς & συκοφαντικές του  ΠροτάσειςΒλέπετε Σχετ. 133, σελ. 17, αλλά το θεωρούμε εκμετάλλευση, η δική μας Τράπεζα να μας πάρει ένα ακίνητο στην εξευτελιστική τιμή των 9.000.000 δρχ. ενώ η αντικειμενική του αξία ήταν 14.898.633. δρχ. και η Εμπορική του Αξία 30.000.000 δρχ. Η γνώμη μας ήταν να το πληρώσουμε όσο μας το πήρε η Σ.Τ.Λ. δηλ. 9.000.000 δρχ. συν τους μεγάλους τόκους που υπάρχουν αυτή την εποχή, διότι ήμαστε Συνεταίροι από τον πατέρας μας ακόμα. Αλλά το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζα μας: 1) Παίζει παράνομα στο Χρηματιστήριο χρήματα των κ.κ. Συνεταίρων εν αγνοία τους, 2) Δανείζει αφειδώς εκατοντάδων εκατομμύρια  δραχμές σε ημέτερους, αλλά και σε Εταιρείες μαϊμού χωρίς τις απαραίτητες εγγυήσεις και θέλει να καλύψει τις τεράστιες αυτές τρύπες από Εμάς τους μικρούς και τίμιους Συνεταίρους και αναζητά χρήματα. Αυτά όμως δεν τα γνωρίζουμε ακόμα.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ όμως θα τα μάθουμε όταν η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ θα βγάλει το ΠΟΡΙΣΜΑ τον Ιούνιο του 2000.

 

 

 

1999

60

15 Ιου­λί­ου 1999: ΔΙΕΚ­ΔΙ­ΚΗ­ΤΙ­ΚΗ  Α­ΝΑ­ΚΟ­ΠΗ - Α­ΓΩ­ΓΗ: Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου για 30.000.000 δρχ.…. ΚΑ­ΤΑ….. 1) Ε­μπο­ρι­κής Τρά­πε­ζας, 2) Της Σ.Τ.Λ., 3) Συμ­βο­λαιο­γρά­φου Α­λε­ξάν­δρας Κύρ­κου – Πα­λέ­τσου. Δι­κά­σι­μος 19 Νο­εμ­βρί­ου 1999. Δι­κη­γό­ρος μου ο Κων. Κα­ρα­γκού­νη …ΣΧΕΤ. 48

61

29 Ιουλίου 1999ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΚΟΠΗ Κων/νου Δημητρακόπουλου ΚΑΤΑ 1) ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ, 2)  Σ.Τ.Λ……Δικάσιμος 21/1/2000, Δικηγόρος μου ο Κων/νος Καραγκούνης. ΣΧΕΤ. 49

62

4 Ο­κτω­βρί­ου 1999: ΠΡΟ­ΣΘΕ­ΤΟΙ ΛΟ­ΓΟΙ: Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου…ΚΑ­ΤΑ…1) Ε­ΜΠΟ­ΡΙ­ΚΗΣ, 2) Σ.Τ.Λ….. Δι­κη­γό­ρος μου Κων. Κα­ρα­γκού­νης...ΣΧΕΤ. 50

63

12 Οκτωβρίου 1999ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Κων. Δημητρακόπουλος ….ΚΑΤΑ 1) Εμπορικής Τράπεζας, 2) Σ.Τ.Λ……Δικηγόρος μου Κων. ΚαραγκούνηςΣΧΕΤ. 51

 

 

 

2000

64

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι Διατάγες πληρωμής μου αποκτούν ισχύ Δεδικασμένου με τον νόμο 2789/2000. Μέχρι σήμερα ο δικηγόρος μου ΚωνΚαραγκούνης μπορούσε να με έχει ξεκαθαρίσει με την Σ.Τ.Λ., αλλά προτιμά να μην προασπίζει τα συμφέροντα μου ως οφείλει.

65

17 Μαρτίου 2000: Α­ΠΟ­ΦΑ­ΣΗ Α­ΠΟΔΟ­ΣΕ­ΩΣ ΚΑΡ­ΠΩΝ…110/2000 ΜΟ­ΝΟ­ΜΕ­ΛΟΥΣ ΠΡΩ­ΤΟ­ΔΙ­ΚΕΙΟΥ ΛΑ­ΜΙΑΣ…..ΓΙΑ τους λό­γους αυ­τούς Δι­κά­ζει κατ΄α­ντι­μω­λί­α των δια­δί­κων…Δέ­χε­ται εν μέ­ρει την Α­γω­γή. Υ­πο­χρεώ­νει τον ε­να­γό­με­νο να κα­τα­βάλ­λει στην ε­νά­γου­σα το πο­σό των 880.000 δρχ. με το νόμι­μο τό­κο. ΣΧΕΤ. 52

66

23 Μαρτίου 2000: ΑΙΤΗΣΗ…….1) Κων. Δημητρακόπουλου, 2) Αναστασίας Δημητρακοπούλου, 3) Κων. Αρμακά.....ΠΡΟΣ…. Σ.Τ.Λ. Δικηγόρος μου ο Κων. Καραγκούνης. ΣΧΕΤ. 53

67

27 Μαρτίου 2000: ΑΙΤΗΣΗ  ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ: Κων. Δημητρακόπουλου & Αναστασίας Δημητρακοπούλου ..ΚΑΤΑ    1) Σ.Τ.Λ.,   2) Της υπ’ αριθ. 185/1999 Διαταγής Πληρωμής του Δικαστού του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λαμίας από 29.02.2000 επιταγής προς πληρωμήν της άνω αντιδίκου Τραπέζης. Δικηγόρος μου ο Κων. Καραγκούνης...ΣΧΕΤ. 54

68

5 Απριλίου 2000: ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΛΟΓΟΙ…..1) Κων/νου Δημητρακόπουλου, 2) Αναστασίας Δημητρακοπούλου …ΚΑΤΑ….. Σ.Τ.Λ. Δικηγόρος μου ο Κων. Καραγκούνης.)..ΣΧΕΤ. 55

69

25 Απριλίου 2000: ΔΙΕΚ­ΔΙ­ΚΗ­ΤΙ­ΚΗ Α­ΝΑ­ΚΟ­ΠΗ - Α­ΓΩ­ΓΗ….. Κων/νου Δημητρακόπουλου ΚΑ­ΤΑ….1) Της Ε­ΜΠΟ­ΡΙ­ΚΗΣ, 2) Της Σ.Τ.Λ., 3) Της Α­λε­ξάν­δρας Κύρ­κου – Πα­λέ­τσου Συμ­βο­λαιο­γρά­φου Λα­μί­ας….Δι­κά­σι­μος 22 Σε­πτεμ­βρί­ου 2000. Δικηγόρος μου ο Κων. Καραγκούνης. (Στο έγγραφό του έχει την σφραγίδα του)..ΣΧΕΤ. 56

70

5 Μα­ϊ­ου 2000: ΜΗ­ΝΥ­ΤΗ­ΡΙΑ Α­ΝΑ­ΦΟ­ΡΑ. Κων Δη­μη­τρα­κό­που­λος..ΠΡΟΣ…Ει­σαγ­γε­λέ­α Πλημ­με­λειο­δι­κών Λα­μί­ας. ΣΧΕΤ. 56.1

71

19 Μαϊου 2000: ΔΙ­ΚΑ­ΣΙ­ΜΟΣ: ΣΥ­ΝΕΚ­ΔΙ­ΚΑ­ΣΗ  Κων. Δημητρακόπουλος ΚΑΤΑ Εμπορικής ΤΡάπεζας… ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟ­ΓΟΥΣ ΑΥ­ΤΟΥΣ: Συ­νεκ­δι­κά­ζει α­ντι­μω­λί­α των δια­δί­κων την α­πό 29-9-1999 α­να­κο­πή και τους α­πό 4-10-1999 προ­σθέ­τους λό­γους αυ­τής. ..Α­πορ­ρί­πτει την α­να­κο­πή….ΣΧΕΤ. 57

72

Ιούνιος 2000: ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΜΕΧΡΙ 31-12-1999. Βλέπετε ΣΧΕΤ.58 & ΣΧΕΤ.60 στη σελίδα 82 (η α­ρίθ­μη­ση δι­κή μου).

Αριθ. 03Αντωνολουκάς Ευαγ. ΠΙΘΑΝΗ ΖΗΜΙΑ: 118.900.000 Δρχ.

Αριθ. 17Κοκκαλάκης Δημ. ΠΙΘΑΝΗ ΖΗΜΙΑ: 37.500.000 Δρχ.

73

Ιούνιος 2000: ΠΟ­ΡΙ­ΣΜΑ­ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕ­ΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛ­ΛΑ­ΔΟΣ. Ε­δώ δεν έ­πρε­πε να α­να­γρά­φε­ται ο Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λος, αλλά κά­ποια άλ­λα παλη­κά­ρια. Διότι αυτά τα 2.700.000 δρχ. έπρεπε να μπουν στο Βιβλιάριο Καταθέσεών μου χωρίς να μπορώ να τα πάρω, διότι προήρχοντο από το περίσσευμα του πλειστηριασμού του Ι1 Διαμερίσματός μου. Διερωτώμαι γιατί ο κ. Βασιλαδιώτης το έγραψε ως πιθανή Ζημία στο Πόρισμα της Τραπέζης Ελλάδος. Βλέπετε Σχετ. 60 (Σελίδα 97, η α­ρίθ­μη­ση δι­κή μου) & Σχετ. 59

74

Ιούνιος 2000: ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ : ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑ­ΠΕ­ΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ ΣΥΝ.ΠΕ….ΣΧΕΤ. 60

 

 

 

2001

75

10-01-2001: Επιστολή προς τον κ. Πρωθυπουργό. ΣΧΕΤ. 60.1

76

10-01-2001: Επιστολή προς τον ANTENNAΣΧΕΤ. 60.2

77

10-01-2001: Επιστολή προς τους κ.κ. Βουλευτές του Νομού μας. ΣΧΕΤ. 60.3

78

16 Ιανουαρίου: ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ.   ΣΧΕΤ. 60.4

79

22 Ιανουαρίου: ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ν.Δ.: ΕΠΙΣΤΟΛΗΣΧΕΤ. 60.5

80

23 Ιανουαρίου: ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ: …ΣΧΕΤ. 60.6

81

26 Ιανουαρίου: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: …ΣΧΕΤ. 60.7

82

01 Φεβρουαρίου 2001ΠΡΟ­ΤΑ­ΣΕΙΣ........Σ.Τ.Λ.…..ΚΑ­ΤΑ…Κων. Δημητρακόπουλου. Δικηγόρος Σ.Τ.Λ. Ευθύμ. Καραϊσκος..ΣΧΕΤ. 61

83

01-Φε­βρουα­ρί­ου 2001: ΠΡΟ­ΤΑ­ΣΕΙΣ…….Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λος…ΚΑ­ΤΑ 1) Εμπο­ρι­κής Τρά­πε­ζας, 2) Σ.Τ.Λ.,  3) Αλε­ξάν­δρας Κύρ­κου – Πα­λέ­τσου, Συμ­βο­λαιο­γρά­φου Λα­μί­ας. Δι­κη­γόρος μου ο Κων. Κα­ρα­γκού­νης. (Στο έγ­γρα­φό του δεν έ­χει την σφρα­γίδα του)..ΣΧΕΤ. 62

84

6 Μαρτίου 2001: ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Με Αριθ. Πρωτ. 760 η Σ.Τ.Λ. μου απαντά ότι έχω 612.000 δρχ. (12 Μερίδες).

Το Μέρισμα έτους 1997 εκ δρχ. 54.000 δρχ. πιστώθηκε στο λογαριασμό σας Ταμιευτηρίου αριθ. 16147-GRD-SEVE-1 στις 20-03-1998. Για τα έτη 1998 και 1999 αντίστοιχα, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε τη μη διανομή μερίσματος…ΣΧΕΤ. 62.1

85

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι κ.κ. Συνεταίροι που αποχωρούν  παίρνουν μόνο το ΚΕΦΑΛΑΙΟ που βάλανε πριν 20 …& 50 χρόνια χωρίς να παίρνουν την ανάλογη ΥΠΕΡΑΞΙΑ. ΓΙΑΤΙ δυστυχώς κατασπαταληστήκανε τα χρήματα από τις τότε Διοικήσεις του ΑθανΤριανταφυλόπουλου. Η νέα Διοίκηση του Νικολάου Δασκαλόπουλου όμως δεν παρέπεμψε τους υπεύθυνους στη Δικαιοσύνη και θέλουν τώρα να μαζέψουν χρήματα από τους Συνεταίρους για να τα δώσουν στην Τράπεζα της Ελλάδος που τους δάνεισε. Α­παιτούν να εισπρά­ξουν τα πα­λαιά Παράνομα Κεφαλαιοποιημένα Γραμμάτια με τους μεγάλους προεισπρατόμενους Τόκους/ Πανωτόκια της εποχής εκείνης..  

 

18 Μαρτίου: ΑΝΑΦΟΡΑ προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης…ΣΧΕΤ. 62.2

86

20 Μαρ­τί­ου 2001: Ε­ΞΩ­ΔΙ­ΚΟΣ ΔΙΑ­ΜΑΡ­ΤΥ­ΡΙΑ ΔΗ­ΛΩ­ΣΙΣ & ΠΡΟ­ΣΚΛΗ­ΣΙΣ…της Παναγιώτας Κων. Δημητρακοπούλου ΚΑ­ΤΑ…Σ.ΤΛ…….Για το 1.500.000 δρχ. που κα­τέ­βα­λε η κό­ρη μου Πα­να­γιώτα Δη­μη­τρα­κο­πού­λου για να α­γο­ρά­σει το Ι1 Δια­μέ­ρι­σμά μας ε­πί της Σκλη­βα­νιώ­τη 16 στη Λα­μί­α. Η Σ.Τ.Λ. δι­καιο­λο­γή­θη­κε ό­τι τα πα­ρα­κράτη­σε για να α­να­στεί­λει τους 2 Πλει­στη­ρια­σμούς για το Ι2 Δια­μέ­ρι­σμα και το Κα­τά­στη­μα (Αυ­τή την πε­ρί­ο­δο ό­μως α­πα­γο­ρευότα­νε οι Πλει­στη­ρια­σμοί με νό­μο). Κα­νο­νι­κά έ­πρε­πε η Σ.Τ.Λ. να της τα δώ­σει στο χέ­ρι μα­ζί με τους τό­κους – η πα­ρα­νο­μί­α της ε­δώ εί­ναι με­γά­λη. Δι­κη­γό­ρος μου ο Κων. Κα­ρα­γκού­νης. ΣΧΕΤ. 63

87

25 Απριλίου 2001ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΤΟΥ Ι2 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ. Αριθ. 2365 ή 2369.  ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ Σ.Τ.Λ. – Πλειστηριασμός 13 Ιουνίου 2001 (Αυτή την περίοδο απαγορευότανε οι Πλειστηριασμοί με νόμο). ΣΧΕΤ. 64

88

25 Απριλίου 2001: ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Ι2 ΑΡΙΘΜΟΣ  2366 ή 2370. ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ Σ.Τ.Λ. – Πλειστηριασμός 13 Ιουνίου 2001 (Αυτή την περίοδο απαγορευότανε οι Πλειστηριασμοί με νόμο). ΣΧΕΤ. 65

89

14 Μαϊου 2001: ΑΝΑΚΟΠΗ 1) Κων. Δημητρακόπουλου, 2) Αναστασίας Δημητρακοπούλου…..ΚΑΤΑ….1) Σ.Τ.Λ., 2) Της υπ αριθ. 185/1994 Διαταγής Πληρωμής. Δι­κη­γό­ρος μου ο Κων. Κα­ρα­γκού­νης..ΣΧΕΤ. 66

90

16 Μαϊου 2001: Η Σ.Τ.Λ.  με Αριθ. Πρωτ. 641 βεβαιώνει ως Δικαστικά ΈξοδαΑ) την 15-09-1997 ποσό δραχμών 1.481.788 δρχ. (4.348,61 ευρώ) & 2) την 19-09-2001 ποσό δραχμών 1.533.395 δρχ. (4.500, 06 ευρώ). Σύνολο 3.015.183 δρχ. ΣΧΕΤ. 67

91

Μαϊου 2001: ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ Το Τμήμα Εμπλοκών της Σ.Τ.Λ…αριθ. 641..Να μου χορηγήσει αντίγραφο Αναλυτικού Λογαριασμού από το οποίο θα προκύπτουν Αναλυτικά οι μέχρι σήμερα παρ΄εμού γενόμενες καταβολές, όλα τα Δικαστικά έξοδα κλπ. ΣΧΕΤ. 68

92

8 Ιου­νί­ου 2001: ΣΥ­ΝΕ­ΔΡΙΑ­ΣΕ ΔΗ­ΜΟ­ΣΙΑ ΤΟ ΠΟ­ΛΥ­ΜΕ­ΛΕΣ ΠΡΩ­ΤΟ­ΔΙ­ΚΕΙΟ ΛΑ­ΜΙΑΣ. Για την Διεκ­δι­κη­τι­κή μου Α­γω­γή των 30.000.000 δρχ. Α­ΠΟ­ΦΑ­ΣΗ  Δι­κα­στή Μαρί­ας Μαυ­ρο­μά­τη, Α­ριθ.  10/2002 …Για τους λό­γους αυ­τούς– Απορ­ρί­πτει την Α­να­κο­πή - Α­γω­γή. ΣΧΕΤ. 69

93

20 Ιουνίου 2001: ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ για το Διαμέρισμα Ι1.....Αριθ. 2.375. ΚΑΤΑ 1) Εμπορικής, 2) Σ.Τ.Λ., 3) Αλεξάνδρας Κύρκου - Παλέτσου Συμβολαιογράφου….Δικάζει αντιμωλία των Διαδίκων….Απορρίπτει την Ανακοπή –Αγωγή…. ΣΧΕΤ. 70

94

27 Αυγούστου 2001Α­ΝΑ­ΚΟ­ΠΗ ΚΑ­ΤΑ ΤΗΣ Ε­ΚΤΕ­ΛΕ­ΣΕ­ΩΣ – α­ριθ. 933 Κ.Πολ.Δ….ΜΟ­ΝΟ­ΜΕ­ΛΟΥΣ ΠΡΩ­ΤΟ­ΔΙ­ΚΕΙΟΥ ΛΑ­ΜΙΑΣ…Κων. Δημητρακόπουλου.. .ΚΑΤΑ….1) Σ.Τ.Λ., 2) Της με α­ριθ. 2370/2001 εκ­θέ­σε­ως α­να­γκα­στι­κής κα­τα­σχέ­σε­ως …..3) Της με α­ριθ. 2395/20-6-2001 πρώ­της Ε­πα­να­λη­πτι­κής πε­ρι­λή­ψε­ως κα­τα­σχε­τη­ρί­ου…….4) Πά­σης άλ­λης συνα­φούς πρά­ξε­ως ε­κτε­λέ­σε­ως. Α­φο­ρά το Κα­τά­στη­μα 17 τ.μ. στην Κα­πο­δι­στρί­ου 12. Δι­κη­γό­ρος μου ο Κων. Κα­ρα­γκού­νης..ΣΧΕΤ. 71

95

Αυ­γού­στου 2001: ­Α­ΝΑ­ΚΟ­ΠΗ ΚΑ­ΤΑ ΤΗΣ Ε­ΚΤΕ­ΛΕ­ΣΕ­ΩΣ – α­ριθ. 933 Κ.Πολ.Δ….ΜΟ­ΝΟ­ΜΕ­ΛΟΥΣ ΠΡΩ­ΤΟ­ΔΙ­ΚΕΙΟΥ ΛΑ­ΜΙΑΣ…Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου .ΚΑ­ΤΑ….1) Σ.Τ.Λ., 2) Της με α­ριθ. 2370/2001 εκ­θέ­σε­ως α­να­γκα­στι­κής κα­τα­σχέ­σε­ως …..3) Της με α­ριθ. 2395/20-6-2001 πρώ­της Ε­πα­να­λη­πτι­κής πε­ρι­λή­ψε­ως κα­τα­σχε­τη­ρί­ου…….4) Πά­σης άλ­λης συ­να­φούς πρά­ξε­ως ε­κτε­λέ­σε­ως. Α­φο­ρά Ι2 Δια­μέ­ρι­σμα στην Σκλη­βα­νιώ­τη 16. Δι­κη­γό­ρος μου ο Κων. Κα­ρα­γκού­νης..ΣΧΕΤ. 72

96

29 Αυ­γού­στου 2001ΑΙ­ΤΗ­ΣΙΣ ΣΤΟ ΜΟ­ΝΟ­ΜΕ­ΛΕΣ ΠΡΩ­ΤΟ­ΔΙ­ΚΕΙΟ ΛΑ­ΜΙΑΣ (κατ. άρ­θρο 1000 Κ.Πολ.Δ.).. Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου …ΚΑ­ΤΑ… 1) Σ.Τ.Λ., 2) Της με α­ριθ. 2370.2001 εκθέ­σε­ως α­να­γκα­στι­κής κα­τα­σχέ­σε­ως …..3) Της με α­ριθ. 2395?20-6-2001 πρώ­της ε­πα­να­λη­πτικής πε­ρι­λή­ψε­ως κα­τα­σχε­τη­ρί­ου……. Α­φο­ρά το Κα­τά­στη­μα 17 τ.μ. στην Κα­πο­δι­στρί­ου 12Δι­κη­γό­ρος μου ο Κων. Κα­ρα­γκού­νης ....ΣΧΕΤ. 73

97

Αυ­γού­στου 2001: ΑΙ­ΤΗ­ΣΙΣ ΣΤΟ ΜΟ­ΝΟ­ΜΕ­ΛΕΣ ΠΡΩ­ΤΟ­ΔΙ­ΚΕΙΟ ΛΑ­ΜΙΑΣ (κατ. άρ­θρο 1000 Κ.Πολ.Δ.).. Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου …ΚΑ­ΤΑ… 1) Σ.Τ.Λ., 2) Της με α­ριθ. 2369/2001 εκθέ­σε­ως α­να­γκα­στι­κής κα­τα­σχέ­σε­ως …..3) Της με α­ριθ. 2394/20-6-2001 πρώ­της ε­πα­να­λη­πτικής πε­ρι­λή­ψε­ως κα­τα­σχε­τη­ρί­ου……. Α­φο­ρά Κα­τά­στη­μα 17 τ.μ. στην Κα­πο­δι­στρί­ου 12.. Δι­κη­γό­ρος μου ο Κων. Κα­ρα­γκού­νης .. ΣΧΕΤ. 74

98

7 Σε­πτεμ­βρί­ου 2001: ΠΡΟ­ΣΘΕ­ΤΟΙ ΛΟ­ΓΟΙ…Ε­ΝΩ­ΠΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟ­ΝΟ­ΜΕ­ΛΟΥΣ ΠΡΩ­ΤΟ­ΔΙ­ΚΕΙΟΥ ΛΑ­ΜΙΑΣ….ΚΑ­ΤΑ…Σ.Τ.Λ….Η Δι­κά­σι­μος ο­ρί­ζε­ται δια 08/03/2002. Δι­κη­γό­ρος μου ο Κων. Κα­ρα­γκού­νης. .... ΣΧΕΤ. 75

99

10 Σε­πτεμ­βρί­ου: ΑΙ­ΤΗ­ΣΙΣ Α­ΝΑ­ΣΤΟ­ΛΗΣ Ε­ΚΤΕ­ΛΕ­ΣΕ­ΩΣ αρ­θρ.938 Κ.Πολ.Δ….Κων Δη­μη­τρα­κό­που­λου…ΚΑ­ΤΑ…1) Σ.Τ.Λ., 2) Της με α­ριθ. 2369/2001 εκ­θέ­σε­ως α­να­γκα­στι­κής κα­τα­σχέ­σε­ως……3) Της με α­ριθ. 2394/20-6-2001 πρώ­της ε­πα­να­λη­πτι­κής πε­ρι­λή­ψε­ως κα­τα­σχε­τη­ρί­ου εκ­θέ­σε­ως…..4) Πά­σης άλ­λης συ­να­φούς πρά­ξε­ως ε­κτε­λέ­σε­ως……Συ­ζη­τεί­ται: 14-9-2001… Α­φο­ρά Ι2 Δια­μέ­ρι­σμα στην Σκλη­βα­νιώ­τη 16. Δι­κη­γό­ρος μου ο Κων. Κα­ρα­γκού­νης… ΣΧΕΤ. 76

100

14 Σε­πτεμ­βρί­ου 2001Α­ΠΟ­ΦΑ­ΣΗ ΜΟ­ΝΟ­ΜΕ­ΛΟΥΣ ΠΡΩ­ΤΟ­ΔΙ­ΚΕΙΟΥ ΛΑ­ΜΙΑΣ.   Α­ριθ.  1425/2001…..Για τους λό­γους αυ­τούς Δι­κά­ζει α­ντι­μω­λί­α των δια­δί­κων….Α­πορ­ρί­πτει την Αί­τη­ση….ΣΧΕΤ. 77

101

14 Σε­πτεμ­βρί­ου 2001. Α­ΠΟ­ΦΑ­ΣΗ ΜΟ­ΝΟ­ΜΕ­ΛΟΥΣ ΠΡΩ­ΤΟ­ΔΙ­ΚΕΙΟΥ ΛΑ­ΜΙΑΣ.   Α­ριθ. 1424/2001…..Δι­κα­στής: Μα­ρί­α Μαυ­ρο­μά­τη. Για τους λό­γους αυ­τούς ….Α­πορ­ρί­πτει την Αί­τη­ση….ΣΧΕΤ. 78

102

14 Σεπτεμβρίου 2001. ΠΡΟ­ΤΑ­ΣΕΙΣ Ε­ΝΩ­ΠΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟ­ΝΟ­ΜΕ­ΛΟΥΣ ΠΡΩ­ΤΟ­ΔΙ­ΚΕΙΟΥ ΛΑ­ΜΙΑΣ.... Δι­κη­γό­ρος μου ο Κων. Κα­ρα­γκού­νης ....ΣΧΕΤ. 79

103

19 Σεπτεμβρίου 2001: Γραμμάτιο Είσπραξης: 216.606 δρχ αριθ. 074375/19-09-2001.Ο πληρώσας Κων. Δημητρακόπουλος. ΣΧΕΤ. 80

104

19 Σε­πτεμ­βρί­ου 2001: Από­δει­ξη Εί­σπρα­ξης (Μπα­κα­λί­στι­κη Α­πό­δει­ξη): των 1.500.000 Δρχ., χω­ρίς α­ριθ­μό κλ.π…Η Σ.Τ.Λ. «...ε­πι­στρέ­φει την εγ­γύ­η­ση για λό­γους ε­πιεί­κειας…». Η Πα­να­γιώ­τα Δη­μη­τρα­κο­πού­λου υ­πο­γρά­φει την Μπακα­λί­στι­κη Α­πό­δει­ξη χω­ρίς α­ριθ­μό, αλ­λά στην Τσέ­πη της δεν βά­ζει Δραχ­μή. Τις λέ­νε ό­τι τα Κρα­τά­νε για τα Δι­κα­στι­κά έ­ξο­δα της Α­να­βο­λής των δύ­ο Πλει­στη­ρια­σμών Α­κι­νή­των - Σε πε­ρί­ο­δο που α­πα­γο­ρεύ­ο­νται οι Πλει­στη­ρια­σμοί με νό­μο.

Πα­ρα­κα­λώ προ­σέξ­τε κι’ ε­σείς την Μπα­κα­λί­στι­κη αυ­τή Α­πό­δει­ξη - εί­ναι έ­γκυ­ρη; Ή Ο­ΧΙ; Που πή­γαν αυ­τά τα χρή­μα­τα. Σε κα­μιά α­φο­ρο­λό­γητη τσέ­πη κα­τα­λή­ξα­νε; ΣΧΕΤ. 81 –Η ΝΟΜΙΜΗ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ Σ.Τ.Λ. είναι: Βλέπετε ΣΧΕΤ.149,2 με αριθ. Πρωτ. Και με υπογραφές και σφραγίδες.

105

19 Σεπτεμβρίου 2001: Απόδειξη Είσπραξης: Και άλλη μπακαλίστικη Απόδειξη των 1.500.000 δρχ. με άλλη γραμματοσειρά γραμμάτων. .Με την δεύτερη αυτή απόδειξη φαίνεται ότι η Παναγιώτα Κων. Δημητρακοπούλου ξαναπαίρνει και  άλλο 1.500.000 δρχ.

Η Παναγιώτα Δημητρακοπούλου ξαναυπογράφει – έτσι της λένε – και σε δεύτερη μπακαλίστικη Απόδειξη – χωρίς αριθμό και αυτή, αλλά στην Τσέπη της δεν βάζει και πάλι δραχμή.

Παρακαλώ προσέξτε κι’ εσείς και αυτή την μπακαλίστικη Απόδειξη των 1.500.000 δρχ. – είναι έγκυρη; Ή ΟΧΙ; Που ξαναπήγαν και αυτά τα χρήματα. Σε ποια αφορολόγητη τσέπη καταλήξανε; ΣΧΕΤ. 82. - Η ΝΟΜΙΜΗ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ Σ.Τ.Λ. είναι: Βλέπετε ΣΧΕΤ.149,2 με αριθ. Πρωτ. Και με υπογραφές και σφραγίδες.

106

19 Σεπτεμβρίου 2001Α΄ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ…Αριθ. 2.394…ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Σ.Τ.Λ…..Αφορά το Ι2 Διαμέρισμα στην Σκληβανιώτη 16. ΣΧΕΤ. 83

107

19 Σεπτεμβρίου 2001: Α΄ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ…Αριθ. 2.395…ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Σ.Τ.Λ. …… Αφορά το Κατάστημα 17 τ.μ. στην Καποδιστρίου 12. ΣΧΕΤ. 84

108

24 Σεπτεμβρίου 2001: ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Σ.Τ.Λ. Να μου χορηγήσει αντίγραφο έγκρισης της χορηγηθείσης χρηματοδότησής μου. ΣΧΕΤ. 85

109

10 Οκτωβρίου 2001: ΑΙ­ΤΗ­ΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓ­ΓΕ­ΛΕ­Α όπως να μου πα­ρα­δώ­σει η Σ.Τ.Λ. ό­λες μου τις Καρ­τέ­λες. Α­πά­ντη­ση: Α­πορρίπτεται. ΣΧΕΤ. 86

110

26 Νοεμβρίου 2001: ΥΠΟΜΝΗΜΑ: ..ΠΡΟΣ…1) Νικ. Δασκαλόπουλο, 2) κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, 3) Πρόεδρο Δικηγορικού Συλλόγου, 4) κ. Νομάρχη, κ. Περιφερειάρχη. ΣΧΕΤ. 86.1

111

26 Νοεμβρίου 2001: ΕΠΙΣΤΟΛΗ: ..ΠΡΟΣ….Διοι­κη­τι­κό Συμ­βού­λιο Ε­μπο­ρι­κού Συλ­λό­γου.ΣΧΕΤ. 86.2

112

26 Νοεμβρίου 2001: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ..ΣΧΕΤ. 86.3

113

26 Νοεμβρίου 2001: ΑΙΤΗΣΗ…Κων. Δημητρακόπουλος: ..ΠΡΟΣ….Το Δ/Σ  της Σ.Τ.Λ.ΣΧΕΤ. 86.4

114

26 Νοεμβρίου 2001: Υ­ΠΟ­ΜΝΗ­ΜΑ: ..ΠΡΟΣ….το Δ.Σ. Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ανατολικής Στερεάς.ΣΧΕΤ. 86.5

115

26 Νοεμβρίου 2001: Υ­ΠΟ­ΜΝΗ­ΜΑ: ..ΠΡΟΣ….Διοι­κη­τι­κό Συμ­βού­λιο Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Φθ/δας..ΣΧΕΤ. 86.6

116

26 Νοεμβρίου 2001: Υ­ΠΟ­ΜΝΗ­ΜΑ: ..ΠΡΟΣ….Νομαρχιακό Συμβούλιο..ΣΧΕΤ. 86.7

117

26 Νοεμβρίου 2001: Υ­ΠΟ­ΜΝΗ­ΜΑ: ..ΠΡΟΣ….Δ.Σ. της Σ.Τ.Λ…..ΣΧΕΤ. 86.8

118

26 Νοεμβρίου 2001: Υ­ΠΟ­ΜΝΗ­ΜΑ: ..ΠΡΟΣ….Εποπτικό της Σ.Τ.Λ. ΣΧΕΤ. 86.9

119

26 Νοεμβρίου 2001: Υ­ΠΟ­ΜΝΗ­ΜΑ:..ΠΡΟΣ...κ. Νομάρχη ΣΧΕΤ. 86.10

120

3 Δεκεμβρίου 2001: ΕΠΙΣΤΟΛΗ: Προς το Δ.Σ. Συλλόγου Συμβολαιογράφων Λαμίας.. ΣΧΕΤ. 87.1

121

3 Νοεμβρίου 2001: ΕΠΙΣΤΟΛΗ: Προς τον Κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου..ΣΧΕΤ.  87.2

122

3 Δεκεμβρίου 2001: ΕΠΙΣΤΟΛΗ: Προς τον κ. Υπουργό Ανάπτυξης. ΣΧΕΤ. 87.3

123

5 Δεκεμβρίου 2001: ΕΠΙΣΤΟΛΗ: Προς τον κ. Εισαγγελέα Λαμίας. ΣΧΕΤ. 87.4

124

5 Δεκεμβρίου 2001: ΕΠΙΣΤΟΛΗ: Προς τον κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.ΣΧΕΤ. 87.5

125

8 Δεκεμβρίου 2001: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ..ΣΧΕΤ. 87.6

126

12 Δεκεμβρίου 2001: ΜΗΝΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΤΩΝ Σ.Τ.Λ. ΚΑΤΑ 1) Του Προέδρου του Δ.Σ., 2) Του Γεν. Δ/ντή, 3) Κατά παντός άλλου υπευθύνου. Για παράνομους Αναγκαστικού Πλειστηριασμούς.ΣΧΕΤ. 87

 

 

 

2002

127

8 Ιανουαρίου 2002: Ε­ΞΩ­ΔΙ­ΚΗ ΔΗ­ΛΩ­ΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟ­ΣΚΛΗ­ΣΗ ΜΕ ΔΙΑ­ΜΑΡ­ΤΥ­ΡΙΑ:  Πα­να­γιώ­τας Κων. Δη­μη­τρα­κο­πού­λου ..ΚΑΤΑ….Σ.Τ.Λ. …Για το 1.500.000 δρχ. για την συμ­με­το­χή της στη Διαδι­κα­σί­α εκ­ποί­η­σης του Ι1 Δια­με­ρί­σμα­τος, Σκλη­βα­νιώ­τη 16 – Λα­μί­α. Δικηγόρος μου ο  Κων. Καραγκούνης.

Τα χρήματα αυτά η Σ.Τ.Λ. αν ήθελε να είναι και να φαίνεται τίμια, έπρεπε να τα δώσει στην κόρη μου συν τους νόμιμους τόκους - από εμάς τους Συνεταίρους τους ζητάει – η Σ.Τ.Λ. όμως να μην πληρώνει, σαν τον Καραγιόζη. Την παραπλανήσανε όμως την κόρη μου και την υποχρεώσανε να υπογράψει δυο Μπακαλίστικες Αποδείξεις και έτσι αντί να βάλει στην τσέπη της 1.500.000 δρχ. συν τους νόμιμους τόκουςέφυγε με άδεια χέρια. Και πάλι ο δικηγόρος μου Κων. Καραγκούνης δεν τους κατέθεσε ΑΓΩΓΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΣ ως όφειλε παρά τις συνεχείς οχλήσεις μου. Μου έλεγε ότι άσκοπα θα μπεις σε έξοδα, δεν θα κάνεις τίποτα. Έτσι και πάλι ο Κων. Καραγκούνης δεν δουλεύει για μένα , δεν μου διασφαλίζει τα συμφέροντά μου, αλλά εργάζεται για την Σ.Τ.Λ. ενώ πληρώνεται από εμέ. Άλλος δικηγόρος στη θέση του θα τους έκανε και ΑΓΩΓΗ στα γρήγορα.

Όταν όμως ο Δικηγόρος σου επιμένει σε κάτι και σου το παρουσιάζει δύσκολο, υποκύπτεις. Και αν έχεις εξουθενωθεί και από τα πολλά Δικαστήρια δεν επιμένεις. Μου έδωσε όμως το μήνυμα ότι κάτι τρέχει. Μου σύνταξε την Εξώδικη Δήλωση έτσι για να με κοιμίζει και μόνο. ΣΧΕΤ. 88

128

10 Ιανουαρίου 2002: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Παράνομοι οι Πλειστηριασμοί του 2001. ΣΧΕΤ. 89

129

11 Ια­νουα­ρί­ου 2002: ΑΙ­ΤΗ­ΣΗ Α­ΣΦΑ­ΛΙ­ΣΤΙ­ΚΩΝ ΜΕ­ΤΡΩΝ: 1) Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου, 2) Α­να­στα­σί­ας συζ. Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου, 3) Κων. Αρ­μα­κά…..ΚΑ­ΤΑ…Σ.Τ.Λ….Η Δι­κά­σι­μος ο­ρί­ζε­ται για 7-2-2002. Αυ­τή την Αί­τη­ση των Ασφαλιστικών Μέτρων έ­πρε­πε να την εί­χε κά­νει ο Κα­ρα­γκού­νης α­πό το 1997  και ταυ­τό­χρο­να να κα­τα­θέ­σει και Α­ΝΑ­ΓΩ­ΡΙ­ΣΤΙΚΗ Α­ΓΩ­ΓΗ ΧΡΕ­ΟΥΣ…..Κα­θυ­στέ­ρη­σε λοι­πόν σκό­πι­μα. Α­ΝΑ­ΓΝΩ­ΡΙ­ΣΤΙΚΗ Α­ΓΩ­ΓΗ ΧΡΕ­ΟΥΣ δεν κα­τέ­θε­σε πο­τέ. Η Αί­τη­ση ό­μως αυ­τή των Α­σφαλι­στι­κών Μέ­τρων θα μα­ταιω­θεί στις 07-02-2002..Δη­κη­γό­ρος μο υτώ­ρα και ο Γρηγ. Γα­ϊ­τά­νης…Του είπα σε διορίζω 2ο δικηγόρο μου διότι δεν εμπιστεύομαι τον Καραγκούνη πλέον….. ΣΧΕΤ. 90

130

21 Ια­νουα­ρί­ου2002: Υ­ΠΟΥΡ­ΓΕΙΟ Ε­ΘΝΙ­ΚΗΣ ΟΙ­ΚΟ­ΝΟ­ΜΙΑΣ…ΠΡΟΣ…Σύλ­λο­γο Συ­νε­ταί­ρων.ΣΧΕΤ. 90.1

131

4 Φεβρουαρίου 2002: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΠΡΟΣ 1) Τράπεζα Ελλάδος, 2) Σύλλογο Συνεταίρων. ΣΧΕΤ. 90.2

132

25 Φεβρουαρίου 2002: Ο Βαγ­γέλης Συρ­γου­νιώ­της (Οι­κο­νο­μο­λό­γος-Λο­γι­στής) μου συ­ντάσ­σει ΕΚ­ΘΕ­ΣΗ Ε­ΛΕΓ­ΧΟΥ, που αναφέρει ότι το ποσόν των 2,761.843 δρχ. δεν αναγράφεται στα αντίγραφα των ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, την ο­ποία και την κα­τα­θέ­τω σε Δι­κα­σί­μους. ΣΧΕΤ. 91

133

6 Μαρτίου 2002: ΑΙΤΗΣΗ: Κων. Δημητρακόπουλου…ΠΡΟΣ…..Σ.Τ.Λ…. Για την τύχη του 1.900.000 δρχ. ΣΧΕΤ. 92

134

7 Μαρ­τί­ου 2002: ΠΡΟ­ΤΑ­ΣΕΙΣ Ε­ΝΩ­ΠΙΟΝ ΜΟ­ΝΟ­ΜΕ­ΛΟΥΣ ΠΡΩ­ΤΟ­ΔΙ­ΚΕΙΟΥ ΛΑ­ΜΙΑΣ: δυ­νά­μει της υπ΄ α­ριθ. 2394/2001. Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου ..ΚΑ­ΤΑ…..Σ.Τ.Λ.. Δι­κη­γό­ρος μου ο Κων. Κα­ρα­γκού­νης (Στο έγ­γρα­φό του δεν έ­χει την σφρα­γί­δα του)..ΣΧΕΤ…93.1

135

7 Μαρ­τί­ου 2002: ΠΡΟ­ΤΑ­ΣΕΙΣ Ε­ΝΩ­ΠΙΟΝ ΜΟ­ΝΟ­ΜΕ­ΛΟΥΣ ΠΡΩ­ΤΟ­ΔΙ­ΚΕΙΟΥ ΛΑ­ΜΙΑΣ: δυ­νά­μει της υπ΄ α­ριθ. 2395/2001. Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου ..ΚΑ­ΤΑ…..Σ.Τ.Λ.. Δι­κη­γό­ρος μου ο Κων. Κα­ρα­γκού­νης. (Στο έγ­γρα­φό του δεν έ­χει την σφρα­γί­δα του)..ΣΧΕΤ…93.2

136

12 Μαρτίου 2002: ΠΡΟΣΘΗΚΗ & ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗ….Η Ένσταση Δεδικασμένου που προτείνεται από την αντίδικο είναι μη νόμιμη και κατ΄ουσίαν αβάσιμη………..

Δεν υπάρχει υπογραφή του Καραγκούνη στις ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ του και διερωτώμαι τις κατέθεσε ή ΟΧΙ ;

Δι­κη­γό­ρος μου ο Κων. Κα­ρα­γκού­νης. (Στο έγ­γρα­φό του δεν έ­χει την σφρα­γί­δα του).ΣΧΕΤ. 94

137

13 Μαρτίου 2002ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΚωνΔημητρακόπουλου και Ιωάννη Ζιάκα…ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ…1) Για Μερίσματα και 2) Χορήγηση από το έτος 1992 υπέρογκων Δανείων. ΣΧΕΤ. 95

138

22 Απριλίου 2002: Ε­ΞΩ­ΔΙ­ΚΟΣ ΔΙΑ­ΜΑΡ­ΤΥΡΙΑ, ΔΗ­ΛΩ­ΣΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟ­ΣΚΛΗ­ΣΙΣ: Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου…ΚΑΤΑ…Σ.Τ.Λ…..Για το 2.761.843 δρχ…. Δικηγόρος μου ο Κων. Καραγκούνης. ΣΧΕΤ. 96

139

15 Μαϊου 2002: Α­ΠΑ­ΝΤΗ­ΣΗ Σ.Τ.Λ. Ι­σχυρί­ζονται ό­τι για το ποσόν 1.969.740 Δρχ. προ­έ­βη­σαν σε συμ­ψη­φι­σμό του υ­πο­λοί­που 1.969.740 Δρχ. με λη­ξι­πρό­θε­σμες ο­φει­λές μου, οι οποίες και έχουν επιδικαστεί με τελεσίδικες Διαταγές Πληρωμής (υπ. Αριθ. 185/1994 και 186/1994)…. . Και το πο­σόν ό­μως αυ­τό δεν εί­ναι πε­ρα­σμέ­νο στα Α­ΝΤΙ­ΓΡΑ­ΦΑ ΤΩΝ ΔΑ­ΝΕΙΑ­ΚΩΝ ΜΟΥ ΛΟ­ΓΑ­ΡΙΑ­ΣΜΩΝΣΧΕΤ. 97

140

19 Μαϊου 2002: ΠΡΟΣ: Το Δ.Σ. της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης. ΣΧΕΤ. 97.1

141

10 Ιουνίου 2002: ΑΝΑΚΟΠΗ – ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ Κατά της εκτελέσεως αρθρ. 933 Κ.Πολ.Δ…..ΚΑΤΑ…1) Σ.Τ.Λ., 2) Της με αριθ. 2369/7-5-2001 Εκθέσεως Αναγκαστικής Κατασχέσεως….3) Της με αριθ. 2520/26-3-2002 Δευτέρας Επαναλ. Περίληψης ….,3) Πάσης άλλης…………Αφορά το Ι2 Διαμέρισμα. Την Ανακοπή την συντάσσει ο Δικηγόρος Αντων. Σωφρονίου και την σφραγίζει ο Κων. Καραγκούνης. ΣΧΕΤ. 98

142

26 Ιουνίου 2002: Β΄ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΔΗΜ. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ…Αριθ. 2.521….Αφορά το Κατάστημα της Καποδιστρίου 12 – Λαμία.. ΣΧΕΤ. 99

143

26 Ιουνίου 2002: Β΄ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΔΗΜ. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ. αριθ. 2.520….Αφορά το ΙΔιαμέρισμα επί της Σκληβανιώτη 16 – Λαμία. ΣΧΕΤ. 100

144

3 Ιουλίου 2002: ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ….της Σ.Τ.Λ.….ΚΑΤΑ….Κων. Δημητρακόπουλου. Αφορά το Ι2 Διαμέρισμα επί της Σκληβανιώτη 12 – Λαμία. Ο Δικηγόρος Ευαγ. Αντωνολουκάς…ΣΧΕΤ. 101

145

6 Σε­πτεμ­βρί­ου 2002Ε­ΦΕ­ΣΙΣ….Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου…ΚΑ­ΤΑ…..Σ.Τ.Λ., 2) Της με α­ριθ. 151/2002 Ο­ρι­στι­κής Α­πο­φά­σε­ως του Μο­νο­με­λούς Πρω­το­δι­κεί­ου Λα­μί­ας….. Την Α­να­κο­πή την συ­ντάσ­σει ο Δι­κη­γό­ρος Α­ντων. Σω­φρο­νί­ου και την σφρα­γί­ζει ο Κων. Κα­ρα­γκού­νης.. ΣΧΕΤ. 102

146

5 Νοεμβρίου 2002: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ…..Αριθ. 9.517….Η Συμβολαιογράφος Θεοδώρα Ζάχου Πολιτοπούλου…1) Επιτευχθέν εκπλειστηρίασμα για το Κατάστημα επί της Καποδιστρίου 12 – Λαμία..το ποσόν των 19.080 ευρώ.ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εμπορική του αξία είναι: 60.000 ευρώ.

2) Ο Κλητήρας πήρε 2.708,60 ευρώ

3) Προνομιακά το Ελληνικό Δημόσιο πήρε 5.268,21 ευρώ

4) Η Σ.Τ.Λ. 10.536,42 ευρώ, το οποίο έχει ασφαλίσει με υποθήκη. ΣΧΕΤ. 102.1

147

5 Νοεμβρίου 2002: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ…..Αριθ. 9.515….Η Συμβολαιογράφος Θεοδώρα Ζάχου Πολιτοπούλου…1) Επιτευχθέν εκπλειστηρίασμα για το Διαμέρισμα Ι2 επί της Σκληβανιώτη 16 – Λαμία το ποσόν των 42.555 ευρώ...ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εμπορική του αξία είναι: 250.000 ευρώ.

2) Ο κλητήρας πήρε 2.693,01 ευρώ

3) Προνομιακά το Ελληνικό Δημόσιο πήρε 13.092,93 ευρώ.

3) Η Σ.Τ.Λ. πήρε 26.185,86 ευρώ το οποίο έχει ασφαλίσει με υποθήκη. ΣΧΕΤ. 102.2

 

 

 

2003

148

10 Ιανουαρίου 2003: ΕΦΕΣΙΣ……Κων. Δημητρακόπουλου …ΚΑΤΑ…..1) Σ.Τ.Λ. , 2) Της με αριθ. 150/2002 οριστικής Αποφάσεως του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λαμίας… Την Ανακοπή την συντάσσει ο Δικηγόρος Αντων. Σωφρονίου και την σφραγίζει ο Κων. Καραγκούνης. ΣΧΕΤ. 103

149

20 Ιανουαρίου 2003: ΕΦΕΣΙΣ….1) Κων. Δημητρακόπουλου, 2) Αναστασίας συζ. Κων. Δημητρακόπουλου….ΚΑΤΑ….1) Σ.Τ.Λ., 2) της με αριθ. 149/2002 οριστικής αποφάσεως του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λαμίας. Δικηγόρος μου ο Κων. Καραγκούνης...ΣΧΕΤ. 104

150

27 Ιανουαρίου 2003: ΕΦΕΣΙΣ….Κων. Δημητρακόπουλος… ΔΙΕΚ­ΔΙ­ΚΗ­ΤΙ­ΚΗ  Α­ΝΑ­ΚΟ­ΠΗ – Α­ΓΩ­ΓΗ Κων. Δημητρακόπουλου για 30.000.000 δρχ....ΚΑΤΑ…..1) Της Εμπορικής Τράπεζας, 2) Της Σ.Τ.Λ., 3) Της Αλεξάνδρας Κύρκου – Παλέτσου, Συμβολαιογράφου Λαμίας, 4) Της υπ΄αριθ. 10/2002 Οριστικής αποφάσεως του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Λαμίας. Δικηγόρος μου ο Κων. Καραγκούνης. (Στο έγγραφό του δεν έχει την σφραγίδα του). ΣΧΕΤ. 105

151

11 Μαϊου 2003: ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ: ΣΧΕΤ. 105.1

152

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ

153

22 Μαΐου 2003: «ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ»….Στα χέρια Αρεοπαγίτη Φάκελος για τη Συνεταιριστική. ΣΧΕΤ.106

154

23 Μαΐου 2003: ΠΕ­ΡΙ­ΛΗ­ΨΗ ΚΑ­ΤΑ­ΚΥ­ΡΩ­ΤΙ­ΚΗΣ ΕΚ­ΘΕ­ΣΕ­ΩΣ…Α­ριθ. 9.970… Εκπλειστηρίασμα 19.080 ευρώ.Η Συμ­βο­λαιο­γρά­φος Λα­μί­ας Θε­ο­δώ­ρα Ζά­χου Πο­λι­το­πού­λου……Α­φο­ρά το Κα­τά­στη­μα, Καποδιστρίου 12 - -..ΣΧΕΤ. 107

155

23 Μαϊου 2003: ΠΕ­ΡΙ­ΛΗ­ΨΗ ΚΑ­ΤΑ­ΚΥ­ΡΩ­ΤΙ­ΚΗΣ ΕΚ­ΘΕ­ΣΕ­ΩΣ…Α­ριθ. 9.971….Η Συμ­βολαιο­γρά­φος Λα­μί­ας Θε­ο­δώ­ρα Ζά­χου Πο­λι­το­πού­λου……Α­φο­ρά το Ι2 Δια­μέ­ρι­σμα, Σκληβανιώτη 16 – Λαμία.. ΣΧΕΤ. 108

156

22 Μα­ϊ­ου 2003: Α­ΝΑΦΟ­ΡΑΚων. Δη­μη­τρα­κο­πού­λου…προς..κ. Ει­σαγ­γε­λέ­α Λα­μί­ας. ΣΧΕΤ. 108.1

157

24 Μαϊου 2003: «ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ»..Ο Δημητρακόπουλος ..Αναξιόπιστος….ΣΧΕΤ. 108.3

158

29 Μαϊου 2003: «ΑΥΡΙΑΝΗ»: σελ. 1, 16,17. Τίτλος: Βγάζουν στο σφυρί χιλιάδες σπίτια και χωράφια. Γεμάτη κλεψιές και σκάνδαλα η Τράπεζα της Λαμίας…..ΣΧΕΤ. 108.2

159

3 Ιουνίου 2003Ε­ΠΙ­ΣΤΟ­ΛΗ Σ.Τ.Λ  ..Α­ριθ. Πρωτ. 4763…..ΠΡΟΣ….Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λο…Α­πό­φα­ση Δ.Σ. για δια­κο­πή πα­ρο­χής η­λε­κτρι­κού ρεύ­μα­τος και νε­ρού. ΣΧΕΤ. 109

160

20 Ιου­νί­ου 2003: ΑΙ­ΤΗ­ΣΗ Α­ΣΦΑ­ΛΙ­ΣΤΙ­ΚΩΝ ΜΕ­ΤΡΩΝ  1) Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου, 2) Α­να­στα­σί­ας συζ. Δη­μη­τρα­κο­πού­λου, 3) Κων. Αρ­μα­κά….ΚΑ­ΤΑ…..Σ.Τ.Λ….Για τα τρί­α Δά­νεια…….Η Δι­κά­σι­μος ο­ρί­στη­κε για τις 10 Ιου­λί­ου 2003. Δι­κη­γό­ρος μου ο Γρηγ. Γα­ϊ­τά­νης..ΣΧΕΤ. 110

161

10 Ιουλίου 2003: ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ…1) Κων. Δημητρακόπουλου, 2) Αναστασίας συζ. Κων. Δημητρακοπούλου, 3) Κων. Αρμακά…….ΠΡΟΣ….Σ.Τ.Λ.   ….Με την παρούσα σας δηλώνουμε ότι παραιτούμαστε από το δικόγραφο της από 11-1-2002 αίτησής μας περί λήψης Ασφαλιστικών Μέτρων, η οποία στρέφεται σε βάρος σας και κατατέθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Λαμίας με αριθ. Πράξης κατάθεσης 191/Ασφ.2002 και επί της οποίας δικάσιμος προς συζήτηση είχε οριστεί η 7-2-2002, κατά την οποία και ματαιώθηκε αυτή. Αποσύρουμε αυτά τα Ασφαλιστικά Μέτρα για να καταθέσουμε άλλα. Την Εξώδικη Δήλωση την καταθέτει ο δικηγόρος μου Γρηγ. Γαϊτάνης. ΣΧΕΤ. 111

162

8 Αυγούστου 2003: ΜΗ­ΝΥ­ΣΗ ΚΑΙ Ε­ΓΚΛΗ­ΣΗ…Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου….ΚΑ­ΤΑ…όλου του Δ.Σ. της Σ.Τ.Λ. ονο­μα­στι­κά για δυ­σφή­μη­ση δια του Τύ­που.

 Η Σ.Τ.Λ. απαντώντας στο Δημοσίευμα της εφημερίδας της 22 Μαΐου 2003 «Λαμιακός Τύπος» που αναφέρεται σε ενέργειές μου, γράφει τα κάτωθι: «Απαντώντας στο δημοσίευμα της εφημερίδας σας της Πέμπτης 22 Μαΐου 2003 με τίτλο «Στα χέρια Αρεοπαγίτη φάκελος για την Συνεταιριστική» που αναφέρεται σε ενέργειες του κ. Δημητρακόπουλου, η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας θα ήθελε να επισημάνει τα κάτωθι: Ο κ. Δημητρακόπουλος είναι αναξιόπιστος και και γι αυτό είναι ο τελευταίος που μπορεί να ισχυρίζεται ότι ενδιαφέρεται για το καλό της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας. Ο μέχρι σήμερα βίος και πολιτεία του έχουν αποδείξει, ότι αντιστρατεύεται ευθέως τα συμφέροντα του Ιδρύματος. Ξέρει μόνο να θβρίζει και να συκοφαντεί πρόσωπα, θεσμούς και δημόσιους λειτουργούς. Εάν επιθυμεί δημιουργικό ρόλο ως συνεταίρος, ας εξοφλήσει τις μεγάλες οφειλές από δάνεια που αυτός και η οικογένειά του καρπώθηκαν στο παρελθόν. Η Σ.Τ.Λ. δραστηριοποιείται για το συμφέρον όλων των συνεταίρων και της οικονομίας του τόπου μας και η Διοίκηση της σταθερά επιδιώκει την επιβολή της Νομιμότητας και την απόδοση δικαιοσύνης με κάθε νόμιμο μέσο»…… Η Εφημερίδα όμως απαντά ως εξής: Περίεργες αντιλήψεις για τον τρόπο διακίνησης του χρήματος μέσα από τα Πιστωτικά Ιδρύματα της χώρας, έχει η Διοίκηση της Συν. Τράπεζας Λαμίας. Κατά την απόψή της από τους δανειολήπτες και από τους οφειλέτες θα πρέπει αυτομάτως να αφαιρείται το δικαίωμα έκφρασης. Στην πυρά για το καλό του Ιδρύματος…. 

Ο Καραγκούνης δεν μου συντάσσει ΥΠΟΜΝΗΜΑ για να το καταθέσω στην Πταισματοδίκη κ. Παππά, προβάλει φόρτο εργασίας (αν και του έχω δώσει εκατομμύρια δραχμές και δεν του αρνήθηκα ποτέ την οικονομική του τακτοποίηση, όταν σύντασσε κάποιο χαρτί μου, επιστολή ή κάποιο άλλο έγγραφο). Το συντάσσω λοιπόν μόνος μου το Υπόμνημα και έξω από την πόρτα της κ. Πταισματοδίκη μου λέει: Άντε τώρα πές την Ιστορία της ζωής σου (απ’ αυτή τη στιγμή σιγουρεύτηκα πλέον ότι δεν ενδιαφέρεται να προασπίσει τα συμφέροντά μου). Δικηγόρος μου ο Κων. Καραγκούνης. ΣΧΕΤ. 112

163

5 Σεπτεμβρίου 2003: ΕΠΙΣΤΟΛΗ: ΠΡΟΣ 1) Λαμιακό Τύπο, 2) Ευρωπαϊκή Επιτροπή, 3) Τον κ. Πρωθυπουργό, 4) Τον κ. Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, 5) Τον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας, 6) Εφημερίδα «Αυριανή».. ΣΧΕΤ. 121.1

164

6 Οκτωβρίου 2003: Α­ΠΟ­ΦΑ­ΣΗ ΔΙ­ΚΑ­ΣΤΗ Αλεξάνδρας Μπέλμπα .. Αριθ. 2014/2003  Για τους λόγους αυτούς: Δικάζει κατ΄αντιμωλίαν των διαδίκων – Δέχεται εν μέρει την αίτηση - Υποχρεώνει την καθ΄ης η αίτηση να επιδείξει προσωρινά στους αιτούντες και με δαπάνες τους χορηγήσει κεκυρωμένα αντίγραφα των εγκριτικών της αποφάσεων των υπ΄αριθ. 0161447-GRD-Disi-01, 026300GRD-DISI-01 και 012041-GRD-DISI-01 δανειακών συμβάσεων και αναλυτική κίνηση των χρεωπιστώσεων των συμβάσεων αυτών κατ το διάστημα από Ιούλιο του έτους 1992 μέχρι 6-4-1995. – ΑΠΕΙΛΕΙ κατά της καθ΄ης χρηματική ποινή 1.000 ευρώ σε περίπτωση μη συμμορφώσεως της προς την παραπάνω υποχρέωσηΣΧΕΤ. 113

165

22 Οκτωβρίου 2003: ΠΡΟ­ΤΑ­ΣΕΙΣ - ΣΗ­ΜΕΙΩ­ΜΑ…Της Σ.Τ.Λ. …..ΚΑ­ΤΑ …1) Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου, 2) Α­να­στα­σί­ςας συζ. Κων. Δη­μη­τρα­κό­πουλου, 3) Κων. Αρ­μα­κά. Οι δικηγόροι Ευαγ. Αντωνολουκάς και Δημ. ΚοκκαλάκηςΣΧΕΤ. 114

166

27 Νο­εμ­βρί­ου 2003: Α­ΓΩ­ΓΗ…Σ.Τ.Λ. …ΚΑ­ΤΑ…..Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου….Εί­μαι κύ­ριος νο­μές και κά­το­χος ..του ΙΔια­με­ρί­σμα­τος…Ο δι­κη­γό­ρος Ευαγ. Α­ντω­νο­λου­κάς. ΣΧΕΤ. 115

 

 

 

2004

167

30 Ιανουαρίου 2004: ΕΚ­ΘΕ­ΣΗ Ε­ΠΙ­ΔΟΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ…. Σ.Τ.Λ. στην ο­ποί­α ζη­τά­ω να μου ε­πι­δεί­ξει η Σ.Τ.Λ. Α­ντί­γρα­φα Δανεια­κών Λο­γα­ρια­σμών και Α­να­λυ­τι­κή κί­νη­ση των χρε­ο­πι­στώ­σε­ων των Συμ­βά­σεων αυ­τών κα­τά το διά­στη­μα α­πό Ιούλιο 1992 μέχρι 06-04-1995. Μετά από παραγγελία ……βάσει:  της υπ αριθ2014/2003 Απόφασης Μονομελούς Πρωτοδικείου Λαμίας και από 26-1-2004 παραγγελία…Την Έκθεση Επιδόσεως την καταθέτει ο Δικηγόρος μου Γρηγ. Γαϊτάνης.

ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΕ ΠΟΤΕ η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας την κίνηση των χρεοπιστώσεων μου από τον Ιούλιο 1992 μέχρι 06-04-1995 για να μην μπορώ να αποδείξω το ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ, παρά μόνο Αποσπάσματα αυτών.  

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ;

1)    Η  Σ.Τ.Λ. υπάκουσε στις Αποφάσεις των Δικαστηρίων της Λαμίας;

2)    Μπήκε από το Δικαστήριο Λαμίας η χρηματική ποινή των 1.000 ευρώ για την μη συμμόρφωση της προς την παραπάνω υποχρέωση της;

3)    Πλήρωσε η Σ.Τ.Λ. την χρηματική ποινή των 1.000 ευρώ για την μη συμμόρφωση της προς την παραπάνω υποχρέωση της; ΣΧΕΤ. 116

168

30 Ια­νουα­ρί­ου 2004: ΠΡΟ­ΤΑ­ΣΕΙΣ Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου…ΚΑ­ΤΑ..1) Σ.Τ.Λ., 2) Της με α­ριθ. 2370/7-5-2001 εκ­θέ­σε­ως α­να­γκα­στι­κής αστι­κής κα­τα­σχέ­σε­ως….3) Της με α­ριθ. 2521/26-3-2002 Β΄ Ε­πα­να­λη­πτι­κής …….4) Πά­σης άλ­λης πράξεως…….. Δι­κη­γό­ρος μου ο Κων. Κα­ρα­γκού­νης. (Στο έγ­γρα­φό του δεν έ­χει την σφρα­γί­δα του).. ΣΧΕΤ. 117

169

5 Φεβρουαρίου 2004: Α­ΠΟ­ΦΑ­ΣΗ ΜΟ­ΝΟ­ΜΕ­ΛΟΥΣ ΠΡΩ­ΤΟ­ΔΙ­ΚΕΙΟΥ ΛΑ­ΜΙΑΣ…Αριθ. 64/2004, Πρω­το­δί­κης Κων/να Φλε­τού­ρη….1) Α­πορ­ρί­πτει ο,τι κρί­θη­κε α­πορ­ρι­πτέ­ο, 2) Α­κυ­ρώ­νει α) την με α­ριθ. 2370/7-5-2001 έκ­θε­ση α­να­γκα­στι­κής……ΣΧΕΤ. 118

170

22 Μαρτίου 2004: ΑΙΤΗΣΗ …ΠΡΟΣ …Συμβολαιογράφο  Αλεξάνδρα Κύρκου – Παλέτσου….για επικυρωμένα αντίγραφα. ΣΧΕΤ. 119

171

24 Μαρτίου 2004: Ομιλία μου στης Γενική Συνέλευση. ΣΧΕΤ. 119.1

172

26 Μαρτίου 2004: ΕΠΙΣΤΟΛΗ του Συλλόγου μας…ΠΡΟΣ: κ. ΠρωθυπουργόΚοινοποίηση: 1) Στους Αρχηγούς όλων των Κομμάτων, 2) Σε Μ.Μ.Ε. ΣΧΕΤ. 119.2

173

14 Απριλίου 2004: ΠΡΑ­ΞΗ ΚΑ­ΤΑ­ΘΕ­ΣΕ­ΩΣ ΓΡΑΜΜΑ­ΤΙΟΥ ΣΥ­ΣΤΑ­ΣΕ­ΩΣ ΠΑ­ΡΑ­ΚΑ­ΤΑ­ΘΗ­ΚΗΣ, Συμ­βο­λαιο­γρά­φου Α­λεξ. Κύρ­κου - Πα­λέ­τσου. Επικυρωμένα αντίγραφαΣΧΕΤ. 120

174

Μάϊος 2004: ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Επώνυμος Πολιτικός Άρχων της πόλης μας σε τυχαία συνάντηση πλησίον της Σκληβανιώτη 16 που είναι το σπίτι μου, μου λέει: Κώστα μου προτείνανε από την Σ.Τ.Λ. να αγοράσω σε καλή τιμή το σπίτι σου, αλλά εγώ τους απάντησα, ότι δεν αγοράζω τέτοια ακίνητα..

175

21 Μαϊου 2004: ΣΥΜ­ΒΟΥ­ΛΙΟ ΠΛΗΜ­ΜΕ­ΛΕΙΟ­ΔΙ­ΚΩΝ ΛΑ­ΜΙΑΣ…Α­ριθ. 60/2004  …Για τους λό­γους αυ­τούς α­ποφαί­νε­ται να μην γί­νει κα­τη­γο­ρί­α κα­τά των 1) Νικ. Δα­σκα­λό­που­λου, 2)…, 3)……..υ­πό­λοι­πο Δ.Σ. για τις πρά­ξεις της συ­κο­φα­ντι­κής δυ­σφή­μη­σης δια του ΤύπουΣΧΕΤ. 121

Δεν προχώρησα σε άλλες Δικαστικές ενέργειες, διότι με συμβούλεψε άλλος δικηγόρος ότι: Αφού ο Καραγκούνης δεν απέδειξε Δικαστικά ότι χρωστάς ελάχιστα χρήματα και φαίνεται ότι οφείλεις 50.000.000. δρχ., μην κάνεις καμία ενέργεια, θα είναι σε βάρος σου. Έτσι δεν προχώρησα.

176

10 Ο­κτω­βρί­ου 2004: ΑΙ­ΤΗ­ΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕ­Ο ΝΟ­ΜΟ: Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λος …ΠΡΟΣ….Σ.Τ.Λ…. Με τον Πλη­ρε­ξού­σιο Δι­κη­γό­ρο του Συλ­λό­γου μας Γρηγ. Γα­ϊ­τά­νη…ΣΧΕΤ. 122

 

 

 

2005

177

18 Ιανουαρίου 2005: ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΔΗΛΩΣΗ & ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του Συλλόγου Συνεταίρων της Σ.Τ.Λ….. ΚΑΤΑ ….της Σ.Τ.Λ…… Παρήλθε χρονικό διάστημα άνω των 2 μηνών και 20 ημερών εν τούτοις ουδεμία απάντηση λάβαμε μέχρι σήμερον ρητώς επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας. …ΣΧΕΤ. 123

178

31 Ια­νουα­ρί­ου 2005: Ε­ΦΕ­ΣΗ….Σ.Τ.Λ. ……ΚΑ­ΤΑ……Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου…..και κα­τά της υπ. α­ριθ. 139/2004 ο­ρι­στι­κής α­πό­φα­σης του Μο­νομε­λούς Πρω­το­δι­κεί­ου Λα­μί­ας.. Δι­κη­γό­ρος της Σ.Τ.Λ. ο Ευαγ. Α­ντω­νολου­κάς. ΣΧΕΤ. 124

179

8 Φεβρουαρίου 2005ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ. Αριθ. 141/2005Λόγω των Αοριστιών του δικηγόρου μου Κων. Καραγκούνη γύρω από το Γραμμάτιο των 5.400.000 δρχ., ένω του τα είχα δώσει όλα τα Σχετικά έγγραφα από το έτος 1997 (Αποδείξεις πληρωμής, Εντάλματα, Γραμμάτια κ.ά.), τα οποία όμως δεν τα κατέθεσε σε κανένα Δικαστήριο από τα δεκάδες που κάναμε……ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΑΨΗΛΑΦΗΣΗ. Για τους λόγους αυτούς: Δέχεται τυπικά την Έφεση και απορρίπτει αυτήν κατ΄ουσίαν. ΣΧΕΤ. 125

180

9 Μα­ϊ­ου 2005: ΠΡΟ­ΤΑ­ΣΕΙΣ…Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου…..ΚΑ­ΤΑ….1) Ε­μπο­ρι­κής, 2) Σ.Τ.Λ., 3) Της Α­λε­ξάν­δρας Κύρ­κου - Πα­λέτσου, Συμ­βο­λαιο­γρά­φου Λα­μί­ας… Δι­κη­γό­ρος μου ο Κων. Καρα­γκού­νης ΣΧΕΤ. 126

181

10 Μαϊου 2005: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ: ΣΧΕΤ. 127

182

18 Μαϊου 2005: ΟΜΙΛΙΑ μου ενώπιον της Γενικής Τακτικής Συνέλευσης των κ.κ. Συνεταίρων. ΣΧΕΤ. 127.1

183

18 Μαϊου 2005: ΦΥΛΛΑΔΙΟ που μοιράζεται κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης. ΣΧΕΤ. 127.2

 

2006

184

Μάρτιος 2006: Ζητάω επίμονα από τον δικηγόρο μου Κων. Καραγκούνη να μου δώσει νόμιμες αποδείξεις για τα χρήματα των μερικών εκατομμυρίων δρχ. που του έδωσα για να κάνει τα δεκάδες Δικαστήρια, για να τα βάλω ως έξοδα στην Αγωγή μου και μου απαντά: Δεν μπορώ να σου δώσω, γιατί δεν τα έχω δηλώσει στην Εφορία.

Δίνω προφορική εντολή στον Δικηγόρο Λαμίας ΓρηγΓαϊτάνη (άμισθο Δικηγόρο του Συλλόγου μας) να παρασταθεί κι΄αυτός στην Αγωγή μου των 600.000 Ευρώ κατά της Σ.Τ.Λ., γιατί έχω χάσει πλέον την εμπιστοσύνη μου προς τον Κων. Καραγκούνη και δέχεται.     

185

30 Ιουνίου 2006: Κατατίθεται η ΑΓΩΓΗ μου των 600.000 ευρώ από τους πληρεξουσίους μου Δικηγόρους μου και ορίζεται η συζήτησή της για την 1η Ιουνίου 2007ΣΧΕΤ. 128

186

15 Σεπτεμβρίου 2006: «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» Τίτλος: Ιδού η κατάντια του Ιδρύματός μας, μια φωτογραφία 1000 λέξεις… ΣΧΕΤ. 128.1

187

03 Οκτωβρίου 2006: ΜΗΝΥΣΗ:  Κων. Δημητρακόπουλου..ΚΑΤΑ.. Νικ. Δασκαλόπουλου και κατά παντός άλλου για Τοκογλυφία, μέσω ΑστυνομίαςΣΧΕΤ. 129

188

05 Οκτωβρίου 2006: Ε­ΦΗ­ΜΕ­ΡΙ­ΔΑ «ΣΕΙ­ΣΑΧΘΕΙΑ» Βλ. Σελ 8 & 9 τα ΚΕ­ΦΑ­ΛΑΙΟ­ΠΟΙ­Η­ΜΕ­ΝΑ ΓΡΑΜ­ΜΑ­ΤΙΑ…ΣΧΕΤ. 130

189

14 Νο­εμ­βρί­ου 2006: Ε­ΦΕ­ΤΕΙΟ ΛΑ­ΜΙΑΣ…Δι­κα­στής: Δημ. Μα­ζα­ρά­κης (Πρό­ε­δρος Ε­φε­τών)…Α­ριθ. 40/2007…..Για τους λό­γους αυ­τούς δέ­χε­ται την Έ­φε­ση α­πό τυ­πι­κή και ου­σια­στι­κή ά­ποψη. Ε­ξα­φα­νί­ζει την υπ΄α­ριθ. 64/2004 α­πό­φα­ση του Μο­νο­με­λούς Πρω­το­δι­κεί­ου Λα­μί­ας. Δια­κρα­τεί την υ­πό­θε­ση και Δι­κά­ζει την ου­σί­α της… ΠΡΟ­ΣΒΑΛ­ΛΕ­ΤΑΙ ΜΟ­ΝΟ ΜΕ Α­ΝΑ­ΨΗ­ΛΑΦ­ΣΗ ΣΧΕΤ. 131

 

 

 

2007

190

14 Μαρτίου 2007: ΚΑΤΑΘΕΣΗ - ΥΠΟΜΝΗΜΑ στην Πταισματοδίκη Λαμίας κ. Ελένη Παππά περί Τοκογλυφίας της Σ.Τ.Λ…ΣΧΕΤ. 132

191

05 Μαϊου 2007: Ο Δικηγόρος μου Κων. Καραγκούνης μου λέει: Η Σ.Τ.Λ. θα ζητήσει αναβολή για την Δικάσιμο της 1ης Ιουνίου 2007, θα την πάρουν γιατί είναι πρωτοείσακτη, δεν θα καταθέσουμε λοιπόν Προτάσεις και ΕΜΕΙΣ. Του απαντώ: Αν αυτό είναι νόμιμο κάνε ότι νομίζεις. Μήπως όμως μας την φέρουν; Αναβολή να ζητήσει όμως η Σ.Τ.Λ. και όχι εμείς. Διαφορετικά σύνταξε ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Όχι μου λέει δεν χρειάζεται.

192

11 Μα­ΐ­ου 2007ΠΡΟ­ΤΑ­ΣΕΙΣ …..Σ.Τ.Λ. …..ΚΑ­ΤΑ….ΚωνΔη­μη­τρα­κό­που­λου……Ο Δι­κη­γό­ρος της Σ.Τ.Λ. Ευαγ­γ. Α­ντω­νο­λου­κάς κα­τα­θέτει τις Προ­τά­σεις του και ό­λα τα Σχε­τι­κά έγ­γρα­φα ε­να­ντί­ον της Α­γω­γής Μου. Αυ­τό ό­μως ε­γώ δεν το γνω­ρί­ζω α­κό­μα…Στις Προ­τά­σεις του ψεύ­δεται ασυστόλως…. ΣΧΕΤ.133

193

15 Μαϊου 2007: ΑΝΑΦΟΡΑ: Κων. Δημητρακόπουλου..ΠΡΟΣ..κ. Εισαγγελέα Εφετών Λαμίας, για Μερίσματα, Ισολογισμούς. Προβείτε σε πραγματική έρευνα για τυχόν ευθύνες (αστικές-πολιτικές-ποινοικές) όλων των πιθανά εμπλεκομένων. Ο κ. Εισαγγελέας Εφετών Λαμίας διαβίβασε την Αναφορά μου στον κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Λαμίας (Α07/3484/01-06-2007) ΣΧΕΤ. 133.1

194

15 Μαϊου 2007: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ: Κων. Δημητρακόπουλου..ΠΡΟΣκ. Εισαγγελέα Εφετείου Λαμίας, ζητάμε την προστασία Σας... ΣΧΕΤ. 133.2

195

30 Μαΐου 2007Έγχρωμο δισέλιδο Φυλλάδιο με τις ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ μου που μοιράστηκε στους κ.κ. Συνεταίρους στην Γενική Συνέλευση της 30 Μαΐου 2007ΣΧΕΤ.134

196

1η Ιου­νί­ου 2007Η­ΜΕ­ΡΑ της Συ­ζή­τη­σης της Αγω­γής μου των 600.000 Ευ­ρώ – της Α­γω­γής της ζω­ής μου – Ώ­ρα 08.40:  Στην εί­σο­δο των Δι­κα­στη­ρί­ων συ­να­ντώ τον Δι­κη­γό­ρο της Σ.Τ.Λ. Ευαγ. Α­ντω­νο­λου­κά και του λέ­ω: Ό­λο α­να­βο­λές ζη­τά­τε Ε­ΣΕΙΣ, μου α­πα­ντά: Ε­ΓΩ ΗΛ­ΘΑ ΝΑ ΔΙ­ΚΑ­ΣΩ…και να ξεμπερδεύουμε και με σένα Δημητρακόπουλε…Πη­γαί­νω έ­ξαλ­λος στο γρα­φεί­ο του δι­κη­γό­ρου μου ΚωνΚα­ρα­γκού­νη ….. Με­τά α­πό φα­σα­ρί­α στο γρα­φεί­ο του αλ­λά και μετέπειτα πα­ρου­σί­α των κ.κ. Δι­κα­στών της Έ­δρας: Κα­ρα­γκού­νης και Α­ντω­νο­λου­κάς α­ποφα­σί­ζουν α­να­βο­λή της δί­κης κοι­νή συ­ναι­νέ­σει, διό­τι δεν γι­νό­τα­νε αλ­λιώς έτσι μου εί­πε ο Κα­ρα­γκού­νης, δεν εί­χα άλ­λη ε­πι­λο­γή και δέ­χτη­κα. Η συ­ζή­τη­ση της ο­ρί­στη­κε για τις 18 Ια­νουα­ρί­ου 2008.

197

5 Ιουλίου 2007: ΑΝΑΦΟΡΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Κων. Δημητρακόπουλου   στον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου ΚΑΤΑ των Κων. Καραγκούνη & Γρηγ. Γαϊτάνη…ΣΧΕΤ. 135

198

Αναρτώ σε τρεις βιτρίνες των καταστημάτων μου αφίσα με την Αναφορά-Καταγγελία μου προς τον Δικηγορικό Σύλλογο Λαμίας χωρίς να αναγράφω τα ονόματά των δικηγόρων μου. Στην αφίσα μου δεν γράφω ψέματα και δεν συκοφαντώ τους δικηγόρους μου, των οποίων τα ονόματα δεν δημοσιεύω. Γράφω μόνο την αλήθεια, όπως συνέβησαν τα γεγονότα..ΣΧΕΤ. 136

199

23 Ο­κτω­βρί­ου 2007: Ε­ΞΩ­ΔΙ­ΚΟΣ ΔΙΑ­ΜΑΡ­ΤΥ­ΡΙΑ, ΔΗ­ΛΩ­ΣΗ – ΠΡΟ­ΣΚΛΗ­ΣΗ: 1) Κων. Κα­ρα­γκού­νη, 2) Γρηγ. Γα­ϊ­τά­νη ΚΑ­ΤΑ 1) Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου, 2) Πα­να­γιώ­τας Κ. Δη­μη­τρα­κο­πού­λου… ΣΧΕΤ. 137

200

25 Οκτωβρίου 2007: ΜΗΝΥΣΗ: 1) Κων. Καραγκούνη, 2) Γρηγ. Γαϊτάνη ΚΑΤΑ 1) Κων. Δημητρακόπουλου και 2) Παναγιώτας Κων. Δημητρακόπουλου…

Δη­λα­δή ο Κα­ρα­γκού­νης με­τά α­πό ΔΕΚΑΔΕΣ Α­ΠΟ­ΤΥ­ΧΗ­ΜΕ­ΝΑ ΣΚΟΠΙ­ΜΩΣ ΔΙ­ΚΑ­ΣΤΗ­ΡΙΑ σε βά­ρος μου δια­μαρ­τύ­ρε­ται ε­ντο­νό­τα­τα και ι­σχυ­ρί­ζε­ται ψευδώς ό­τι η κα­ταγ­γε­λί­α μου της 05-07-2007 προς τον Δι­κη­γο­ρι­κό Σύλ­λο­γο Λα­μί­ας εί­ναι: ψευ­δή, α­να­λη­θή και α­βά­σι­μη.

Ο Κων. Κα­ρα­γκού­νης κ. Ει­σαγ­γε­λέ­α γνω­ρί­ζει πο­λύ κα­λά ό,τι στην Α­ΝΑ­ΦΟ­ΡΑ - ΚΑ­ΤΑΓ­ΓΕ­ΛΙΑ μου γρά­φω μό­νο την α­λή­θεια, αλ­λά α­φού με κα­τέ­στρε­ψε Οι­κο­νο­μι­κά-η­θι­κά-κοι­νω­νι­κά & οι­κο­γε­νεια­κά θέ­λει τώ­ρα να βγει και α­πό πά­νω…αρ­νεί­ται τις κα­τη­γο­ρί­ες και θέ­λει να με κα­τα­δι­κά­σει κιό­λας, δη­λα­δή ζη­τά­ει και τα ρέ­στα…ΣΧΕΤ. 138

201

26 Οκτωβρίου 2007: ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ: 1) Κων. Καραγκούνη, 2) Γρηγ. Γαϊτάνη, ΚΑΤΑ 1) Κων. Δημητρακόπουλου, 2) Παναγιώτας Κ. Δημητρακοπούλου…για να αφαιρέσω από τις τρεις βιτρίνες των καταστημάτων μου τις ΑΦΙΣΕΣ….

Στον Δικαστή κ. Κλάδο απαντώ ως εξής: Αφού με διατάσσετε Εσείς κύριε Πρόεδρε θα τις αφαιρέσω τις Αφίσες από τις βιτρίνες μου, αν και γράφω μόνο την αλήθεια και όχι επειδή επιμένουν οι δικηγόροι του Καραγκούνη.. ΣΧΕΤ. 139

202

29 Οκτωβρίου 2007: ΑΓΩΓΗ: 1)Κων. Καραγκούνη, 2) Γρηγ. Γαϊτάνη ΚΑΤΑ 1) Κων. Δημητρακόπουλου, 2) Παναγιώτας Κ. Δημητρακόπουλου..

Με την Αγωγή του αυτή ο Καραγκούνης μας ζητάει να καταβάλουμε σαν χρηματική ικανοποίηση στον πρώτο 350.044 ευρώ και στον δεύτερο άλλα 350.044 ευρώ.

Ο Κων. Καραγκούνης διαμαρτύρεται εντονότατα και ισχυρίζεται ότι ασκεί στην πόλη της Λαμίας το επάγγελμα του δικηγόρου για 23 συναπτά έτη και αντιμετωπίζει το επάγγελμά του ουσιαστικά ως λειτούργημα, με πίστη στη δικαιοσύνη και στο καθήκον του, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα να τον κατηγορήσει κάποιος από τον επαγγελματικό του κύκλο.  

Σας ερωτώ λοιπόν κ. Εισαγγελέα:

 

1) Στην περίπτωσή μου ο Καραγκούνης νομίζετε ότι είδε το επάγγελμά του ως λειτούργημα αφού δεν προάσπιζε επί 10 χρόνια τώρα τα συμφέροντά μου;

2) Είναι φαεινότερο ηλίου ότι ο δικηγόρος Κων. Καραγκούνης θέλει από ένα σφάγειο να πάρει δυο τομάρια.

3) Εσείς κ. Εισαγγελέα στην θέση μου τι θα κάνατε;;;

 

Ο Κων. Καραγκούνης παρά του ότι το 1997 είχε 15 έτη δικηγορίας γνώριζε τουλάχιστον τα βασικά της Δικηγορίας αλλά δεν μου ΠΡΟΑΣΠΙΣΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ. Και ένας νεότερος του συνάδελφος σε χρόνια και σε πείρα από την αρχή που πρωτοπήγα στο γραφείο του και του έδωσα τα δεκάδες παραστατικά της Σ.Τ.Λ. που διέθετα (Γραμμάτια, Εντάλματα Πληρωμής, Αποδείξεις, κ.ά.)

Θα έκανε

1) ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ να μας δοθούν όλες οι ΚΑΡΤΕΛΕΣ και τα ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ,

2) ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΧΡΕΟΥΣ,

3) Θα ερευνούσε για την παράνομη προείσπραξη και την Κεφαλαιοποίηση των Τόκων,

4) Θα έκανε ταχύτατα α) την ΑΓΩΓΗ των 600.000 ευρώ από το 1997 και ΟΧΙ στις 30-06-2006 και β) δεύτερη ΑΓΩΓΗ για το 1.500.000 δρχ. που παρακράτησε παράνομα η Σ,Τ.Λ.,

ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΌ ΟΛΑ.

Ο Κων. Καραγκούνης λοιπόν συμμάχησε με τον Γρηγ. Γαϊτάνη και για μια Αφίσα που γράφει την ΑΛΗΘΕΙΑ – και η οποία δεν γράφει τα ονόματά τους - βάζουν εννέα δικηγόρους (όλοι τους έχουν γραφεία στον ίδιο όροφο της Καποδιστρίου 12) ως μάρτυρες, ότι δηλαδή αυτοί οι εννέα συνάδελφοί τους γνωρίζουν ότι εγώ είχα δικηγόρο τον Κων. Καραγκούνη & τον Γρηγ. Γαϊτάνη και στα μάτια τους μειωθήκανε και γι΄αυτό μου ζητάνε να τους δώσω 700.000 ευρώ νομιμοτόκως από της επιδόσεως της παρούσης και μέχρις ολοσχερούς εξοφλήσεως…..

Σας ερωτώ λοιπόν: Αν εγώ κάνω Αγωγή για Απιστία στον Κων. Καραγκούνη πόσα εκατομμύρια ευρώ πρέπει να του ζητήσω για ότι έκανε αυτός σκόπιμα σε βάρος μου. ΣΧΕΤ. 140

203

08 Νοεμβρίου 2007: ΑΠΟΦΑΣΗ: Δι­κα­στή κ. Νικ. Ντί­του­ρα (Πρό­ε­δρος Πρω­το­δι­κών) για υ­πό­θε­ση Κα­ρα­γκού­νη – Γα­ϊ­τά­νη. …..Υ­πο­χρε­ώ­νει τους κα­θών να πα­ρα­λεί­πουν στο μέλ­λον την καθ’ οιον­δή­πο­τε τρό­πο προ­σβο­λή της προ­σω­πι­κό­τη­τας των αι­τού­ντων..ΣΧΕΤ. 141

204

13 Νοεμβρίου 2007: ΔΗ­ΛΩ­ΣΗ:  Ο Κων. Κα­ρα­γκού­νης μέσω του δικηγόρου του απαιτεί να υ­πο­γρά­ψω την κάτωθι Δήλωση – Αν εί­ναι δυ­να­τόν. ΕΣΕΙΣ κ Εισαγγελέα θα υ­πο­γρά­φα­τε πο­τέ τέτοια Δήλωση με­τά α­πό όσα έκανε σε βάρος μου ο Καραγκούνης;;;.. ΣΧΕΤ. 142

«Η Δήλωση έχει ως εξής: Τιμώ, σέβομαι και υπολήπτομαι τους Δικηγόρους του Πρωτοδικείου Λαμίας Κων/νο Καραγκούνη και Γρηγόριο Γαϊτάνη, ως άτομα και επιστήμονες. Τα όσα εις βάρος των κατήγγειλα και εν συνεχεία δημοσιοποίησα με αφίσες μετά από νηφάλια από μέρους μου θεώρηση των πραγμάτων θεωρώ ότι ήταν ενέργειες παρόρμησης και σαφώς ατυχείς και συνεπώς κανένα απολύτως πταίσμα ως προς την διαχείριση των υποθέσεών μου βαρύνει τους καταγγελλομένους, που επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο στην ενάσκηση των καθηκόντων τους».

205

14 Νο­εμ­βρί­ου 2007: ΜΗΝΥ­ΣΙΣ: Κων. & Πα­να­γιώ­τας Δη­μη­τρα­κο­πού­λου.. ΚΑ­ΤΑ… Κων. Κα­ρα­γκού­νη & Γρηγ. Γα­ϊ­τά­νη. Δι­κη­γό­ρος μου ο Α­ντώνης Χον­δρο­γιάν­νης. ΣΧΕΤ. 143

206

14 Νο­εμ­βρί­ου 2007: Α­ΓΩ­ΓΗ: Κων. & Πα­να­γιώ­τας Δη­μη­τρα­κο­πού­λου…..ΚΑ­ΤΑ ..Κων. Κα­ρα­γκού­νη & Γρηγ. Γα­ϊ­τά­νη… ΣΧΕΤ. 144

207

14 Νοεμβρίου 2007: ΣΗΜΕΙΩΜΑ: 1) Κων. Δημητρακόπουλου, 2) Παναγιώτας Κ. Δημητρακοπούλου ΚΑΤΑ 1)Κων. Καραγκούνη, 2) Γρηγ. Γαϊτάνη. Δικηγόρος μου ο Αντώνης Χονδρογιάννης…ΣΧΕΤ. 145

208

21 Νοεμβρίου 2007: ΚΛΗ­ΣΗ ΓΙΑ Α­ΝΑ­ΚΡΙΣΗ, Κα­λού­με τον Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λο….για να υ­πό­θε­ση κα­τά του Νικ. Δα­σκα­λό­που­λου…περί Τοκογλυφίας….ΣΧΕΤ. 146

209

23 Νοεμβρίου 2007: ΒΕ­ΒΑΙΩ­ΣΗ ΔΟΥ ΛΑ­ΜΙΑΣ:  Προς τον Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λο. Σας γνω­ρί­ζου­με…..την 26-06-2002 ό­τι τα βε­βαιω­μέ­να χρέ­η α­νέρ­χο­νται στο πο­σόν των 36.399,14 ευ­ρώ (Κεφ. 16.214,82 και Προ­σαυ­ξή­σεις 20.184, 32). ΣΧΕΤ. 147

Ο Α­ντω­νο­λου­κάς στις Προ­τά­σεις του όμως ψευ­δώς α­να­φέ­ρει ό­τι: Το Ελ­λη­νι­κό Δη­μό­σιο εί­χε α­ναγ­γελ­θεί για πο­σά 36.399,31 και 36,587,34 ευ­ρώ αντι­στοί­χως, Βλέπετε ΣΧΕΤ.133, σελ. 15 των Προ­τά­σε­ων του της 11-05-2007

210

14 Δεκεμβρίου 2007: Υ­ΠΟ­ΜΝΗ­ΜΑ: ΕΝΩ­ΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΤΑΙ­ΣΜΑ­ΤΟ­ΔΙ­ΚΕΙΟΥ ΛΑ­ΜΙΑΣ: 1) Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου, 2) Πα­να­γιώ­τας Κων. Δη­μη­τρα­κο­πού­λου…ΚΑΤΑ… 1) Κων. Καραγκούνη, 2) Γρηγ. Γαϊτάνη για την Αφίσα. ΣΧΕΤ. 148

 

 

 

2008

211

18 Ιανουαρίου 2008: Αποσύρεται η Αγωγή μου των 600.000 ευρώ.

212

19 Φεβρουαρίου 2008: ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ έγγραφα για τις Αρχαιρεσίες της Σ.Τ.Λ. ..στις 23-03-2008.

213

25 Φεβρουαρίου 2008: Συνεδριάζει το Δ.Σ. της Σ.Τ.Λ. και απορρίπτει την από 19-02-2008 αίτησή μου για να είμαι υποψήφιος για το Δ.Σ. στις Εκλογές της 23-03-2008 και δεν με ανακηρύσσουν ως υποψήφιο του Δ.Σ.

214

26 Φεβρουαρίου 2008: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ….. ΣΧΕΤ. 148.1

215

29 Φε­βρουα­ρί­ου 2008ΣΥ­ΖΗ­ΤΗ­ΣΗ Α­ΣΦΑ­ΛΙ­ΣΤΙ­ΚΩΝ ΜΕ­ΤΡΩΝ για τις Αρ­χαι­ρε­σί­ες. Δι­κά­σι­μος στις 20-03-2008. Δι­κη­γό­ρος μου ο Α­ντώ­νης Χον­δρο­γιάν­νης. ΣΧΕΤ. 149

216

4 Μαρ­τί­ου 2008: ΠΡΟ­ΤΑ­ΣΕΙΣ: Σ.Τ.Λ. ..ΚΑ­ΤΑ..Κων. Δη­μη­τρα­κο­πούλου. Ο α­ντί­δι­κος ε­ξα­κο­λου­θεί να μου ο­φεί­λει και σή­με­ρα το Κε­φά­λαιο – διό­λου μά­λι­στα αυ­κα­τα­φρό­νη­το – των τε­λε­σι­δί­κων Δια­τα­γών Πλη­ρω­μής, και βε­βαί­ως τους τό­κους κα­τά τους ι­σχύ­ο­ντες νό­μους.- Τού­το ο α­ντί­δι­κος το γνωρί­ζει κα­λώς, κα­θώς έ­χει ε­νη­με­ρω­θεί ή­δη α­πό ε­τών για το τό­τε ύ­ψος των ο­φειλών του.- Ε­πι­θυ­μώ­ντας να συμ­με­τέ­χει στο Διοι­κη­τι­κό Συμ­βού­λιο της Σ.Τ.Λ. και α­πό την θέ­ση ευ­θύ­νης αυ­τή να α­πο­φα­σί­ζει την λή­ψη δι­κα­στι­κών μέ­τρων κα­τά ο­φει­λε­τών συ­νε­ταί­ρων, την ε­πί­σπευ­ση πλει­στη­ρια­σμών ε­να­ντί­ον τω ν πε­ριου­σιών τους, θα ό­φει­λε, του­λά­χι­στον, να εί­χε φρο­ντί­σει για την ε­ξό­φλη­ση των δι­κών του δια­τα­γών πλη­ρω­μής ώ­στε ευ­πρό­σω­πα να φι­λο­δο­ξεί να βγά­ζει στο σφυ­ρί πε­ριου­σί­ες άλ­λων.-  ΣΧΕΤ. 149.3

217

5 Μαρτίου 2008: ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ αριθ. 92/2008. Για τους λόγους αυτούς: Κηρύσσεται αναρμόδιο προς εκδίκαση της…..παραπέμπει στο Μονομελές ΠρωτοδικείοΣΧΕΤ. 149.4

218

7 Μαρτίου 2002: ΒΕΒΑΙΩΣΗ Σ.Τ.Λ. ότι ο Κων. Δημητρακόπουλος οφείλει 41.177,24 ευρώ βάσει της υπ΄αριθ. 424/1994 Διαταγής Πληρωμής. ΣΧΕΤ. 149.1 

219

7 Μαρτίου 2008: : ΒΕΒΑΙΩΣΗ Σ.Τ.Λ. ότι ο Κων. Δημητρακόπουλος οφείλει 68.504,04 ευρώ βάσει της υπ΄αριθ. 185/1994 Διαταγής Πληρωμής. ΣΧΕΤ. 149.2

220

20 Μαρτίου 2008: ΑΠΟΦΑΣΗ: 650/2008. Δικαστής ο κ. Αποστ. Ντίτουρας (Πρόεδρος Πρωτοδικών). Απορρίπτεται η ΑίτησηΣΧΕΤ.150

221

23 Μαρτίου 2008

Αρχαιρεσίες για την Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας.

222

24 Μαρτίου 2008: ΑΝΑΦΟΡΑ προς: 1) Τον Υπουργό των Οικονομικών, 2) Τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, 3) Τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, 4) Τον Προϊστάμενο του Πρωτοδικείου Λαμίας…..Για ακύρωση των αρχαιρεσιών……ΣΧΕΤ. 151

223

27 Μαρτίου 2008: ΕΞΩΔΙΚΟ Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου, ΚΑ­ΤΑ 1) Σ.Τ.Λ., 2) Δημ. Κοκ­κα­λά­κη. Δι­κη­γό­ρος μου ο Α­ντώ­νης Χον­δρο­γιάν­νης..ΣΧΕΤ. 152

224

1 Α­πρι­λί­ου 2008: Ε­ΞΩ­ΔΙ­ΚΗ ΔΗΛΩ­ΣΗ: Αριθ. 4205. Κων. Δη­μη­τρα­κο­πού­λου…ΚΑ­ΤΑ….1) Σ.Τ.Λ., 2) Δημ. Κοκ­κα­λά­κη. ΣΧΕΤ. 152.1

225

4 Α­πρι­λί­ου 2008: Ε­ΞΩ­ΔΙ­ΚΗ Α­ΠΑ­ΝΤΗ­ΣΗ: Δημ. Κοκ­κα­λά­κη..ΚΑ­ΤΑ..Κων. Δη­μη­τρα­κο­πού­λου. ΣΧΕΤ. 152.2

226

4 Α­πρι­λί­ου 2008: Ε­ΞΩ­ΔΙ­ΚΗ ΔΗ­ΛΩ­ΣΗ: Αριθ. 4226. Κων. Δη­μητρα­κό­που­λος..ΚΑ­ΤΑ….1) Σ.Τ.Λ.  2) Δη­μη. Κοκ­κα­λά­κη. ΣΧΕΤ. 152.3

227

07 Α­πρι­λί­ου 2008: Ε­ΞΩ­ΔΙ­ΚΟ Δημ. Κοκ­κα­λά­κη ΚΑ­ΤΑ. Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου. ΣΧΕΤ. 153

228

22 Απριλίου 2008: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ: Κων. Δημητρακόπουλου… ΚΑΤΑ .. Σ.Τ.Λ….Η Δικάσιμος ορίζεται για τις 08-05-2008Δι­κη­γό­ρος μου ο Α­ντώ­νης Χον­δρο­γιάν­νης..ΣΧΕΤ. 154

229

08 Μαϊου 2008: ΜΗΝΥΣΙΣ: Κων. Δημητρακόπουλου…ΚΑΤΑ… 1) Σ.Τ.Λ. ..2) Δημ. Κοκκαλάκη.. Δι­κη­γό­ρος μου ο Α­ντώ­νης Χον­δρο­γιάν­νης..ΣΧΕΤ. 155

230

29 Μαϊου 2008: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - ΣΗΜΕΙΩΜΑ: Σ.Τ.Λ. …ΚΑΤΑ…. Κων. ΔημητρακόπουλουΣτις σελ. 2 & 3 διαβάζουμε:

1) Οι οφειλές για τις οποίες ζητούνται στοιχεία, δηλαδή δεν αναφέρονται τα Δάνεια, ποιος τα είχε λάβει, ημερομηνίες χορήγησης κ.λ.π.

2) Γί­νε­ται γε­νι­κή και α­ό­ρι­στη ε­πί­κλη­ση σε έγ­γρα­φα Συμ­βο­λαιο­γρα­φι­κών ε­ντο­λών !!! χω­ρίς να ε­ξει­δι­κεύ­ε­ται Συμ/φος συ­γκε­κρι­μέ­νο έγγρα­φο και τι α­φο­ρά η ε­ντο­λή.

3) Γί­νε­ται γε­νι­κή και α­ό­ρι­στη ε­πί­κλη­ση σε απο­δεί­ξεις εί­σπρα­ξης χρη­μα­τι­κών πο­σών α­πό εκ­πλει­στη­ριά­σμα­τα, χω­ρίς να α­να­φέ­ρο­νται συ­γκε­κρι­μέ­νοι πλει­στη­ρια­σμοί, η­με­ρο­μη­νί­ες διε­νέργειάς τους, πί­να­κες κα­τά­τα­ξης δα­νει­στών.

4) Η Σ.Τ.Λ. ει­σέ­πρα­ξε α­πό το εν λό­γω εκ­πλει­στη­ρί­α­σμα το πο­σό των 8.105,18 ευ­ρώ συν 734,67υ­ρώ για δι­κα­στι­κά έ­ξο­δα.

5) Η Σ.Τ.Λ. ει­σέ­πρα­ξε α­πό το εν λό­γω εκ­πλει­στη­ρί­α­σμα το πο­σό των 26.185,86 ευ­ρώ  συν 1.414, 90 ευ­ρώ για δι­κα­στι­κά έ­ξο­δα,

6) Η Σ.Τ.Λ. ει­σέ­πρα­ξε α­πό το εν λό­γω εκ­πλει­στη­ρί­α­σμα το πο­σό των 10.536,42 ευρώ συν 1.329,42 ευ­ρώ για δι­κα­στι­κά έ­ξο­δα ……ΣΧΕΤ. 156

231

29-05-2008: Α­ΠΟ­ΦΑΣΗ: Α­ριθ. 1523/2008. Δι­κα­στής: Α­πό­στο­λος Ντί­του­ρας (Πρό­ε­δρος Πρω­το­δι­κών). Για τους λό­γους αυ­τούς…Α­πορ­ρίπτει την Αί­τη­ση..ΣΧΕΤ. 156.1

232

29 Μαΐου 2008: ΑΠΟΦΑΣΙΣ: … 1523/2008, Δικαστής Αποστ. Ντίτουρας (Πρόεδρος Πρωτοδικών) Απορρίπτει την Αίτηση…ΣΧΕΤ. 157

233

03 Ιουνίου 2008: ΣΗΜΕΙΩΜΑ: Κων. Δημητρακόπουλου..ΚΑΤΑ.. Σ.Τ.Λ…. Δι­κη­γό­ρος μου ο Α­ντώ­νης Χον­δρο­γιάν­νης..ΣΧΕΤ. 158

234

13 Ιου­νί­ου 2008: Α­ΝΑ­ΚΟΠΗ: Πα­να­γιώ­τας Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου..ΚΑ­ΤΑ…Σ.Τ.Λ…. Για Α­πο­βο­λή της α­πό το γραφείο της Κα­πο­δι­στρί­ου 12. Δι­κη­γό­ρος μου ο Α­ντώ­νης Χον­δρο­γιάν­νης..ΣΧΕΤ. 159

235

17 Ιουνίου 2008: ΑΙ­ΤΗ­ΣΗ Α­ΝΑ­ΣΤΟ­ΛΗΣ Ε­ΚΤΕΛΕ­ΣΗΣ Πα­να­γιώ­τας Κων. Δη­μη­τρα­κο­πού­λου…. ΚΑ­ΤΑ…. Σ.Τ.Λ…. Η Τρά­πε­ζα πε­τυ­χαί­νει την Α­πο­βο­λή της κό­ρης μου από το Γρα­φεί­ο της της Κα­πο­δι­στρί­ου 12Δι­κη­γό­ρος μου ο Α­ντώ­νης Χον­δρο­γιάν­νης…ΣΧΕΤ. 160

236

26 Ιουνίου 2008:  ΦΥΛΛΑΔΙΟ: Έγχρωμο δισέλιδο Φυλλάδιο: Ή Διαπλοκή στη Λαμία σε όλα τα επίπεδα πάει σύννεφο. ΣΧΕΤ. 161

237

04 Σεπτεμβρίου 2008: ΑΝΑΦΟΡΑ: ….ΠΡΟΣ 1) Πρόεδρο Αρείου Πάγου, 2) Τον Προϊστάμενο του Πρωτοδικείου Λαμίας. Για αποβολή της Παναγιώτας Κων. Δημητρακοπούλου κ.α…. Δι­κη­γό­ρος μου ο Α­ντώ­νης Χον­δρο­γιάν­νης..ΣΧΕΤ. 162

238

10 Σεπτεμβίου 2008: ΦΥΛΛΑΔΙΟ: Έγχρωμο δισέλιδο Φυλλάδιο για την καταστροφή της μισής Φθιώτιδας από την Σ.Τ.Λ…..κ.α…ΣΧΕΤ. 163

 

 

 

 

Συ­νημ­μέ­να κ. Εισαγγελέα Σας ε­πι­συ­νά­πτω τα Κά­τω­θι Δι­κό­γρα­φα - Έγ­γρα­φα Ε­πι­στο­λές κ.ά. τα οποία θα σας βοηθήσουν στο Έργο Σας.

 

ΣΧΕΤ

ΘΕΜΑ

Σελ.

Ημέρα

Σύνταξης

Αριθμός

Εγγράφου

01

Νέο Κεφαλαιοποιημένο Γραμμάτιο: 450.000 ΔρχΑ­να­στα­σί­ας Δη­μη­τρα­κο­πού­λου.

1

12-01-1988

-----------

02

Νέ­ο Κε­φα­λαιο­ποι­η­μέ­νο Γραμ­μά­τιο: 650.000 δρχ…..Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λος

1

05-02-1988

-----------

03

Α­πόδειξις Πληρωμής: 454.800 Δρχ., για Γραμ­μά­τιο 450.000 δρχΑ­να­στα­σί­α Δη­μη­τρα­κο­πού­λου.

1

05-01-1988

3500

04

Ένταλμα Πληρωμής: 739.515 δρχ. Α­να­στα­σί­ας Δη­μη­τρα­κο­πού­λου

1

14-07-1988

4820

05

Νέ­ο Κε­φα­λαιο­ποι­η­μέ­νο Γραμ­μά­τιο: 800.000 Δρχ. Α­να­στα­σί­ας Δη­μη­τρα­κο­πού­λου

1

14-07-1988

-----------

06

Ένταλμα Πληρωμής: 508.265 Δρχ. Κων. Δη­μητρα­κό­που­λος

1

15-07-1988

4876

07

Α­πόδειξις Πληρωμής: 655.200 δρχΚων. Δη­μη­τρακό­που­λος

1

15-07-1988

3745

08

Κεφαλαιοποιημένο Γραμμάτιο: 550.000 Δρχ. Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λος

1

25-07-1988

----------

09

Απόδειξις: 550.000 δρχΚων. Δημητρακόπουλος

1

09-11-1988

2950

10

Απόδειξις:   101.200 Δρχ. για Α­γο­ρά Με­ρί­δωνΚωνΔη­μη­τρα­κό­που­λος.

1

09-12-1988

0952

11

Έ­νταλμα Πληρωμής: 1.294.545 Δρχ., Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου

1

10-12-1988

7938

12

Έ­νταλμα Πληρωμής: 647.015 Δρχ., πε­ριέ­χει τον Νέ­ο Προ­ει­σπρατ­τό­με­νο Τό­κο/Πα­νω­τό­κια ποσού 52.500 δρχ. του Νέου Κεφαλαιοποιημένου Γραμματίου των 700.000 δρχ. λή­ξε­ως 28-05-1989, Α­να­στα­σί­ας Δη­μη­τρα­κο­πού­λου.

1

30-12-1988

08482

13

Α­ΠΟ­ΔΕΙ­ΞΙΣ: 810.667 Δρχ. για Γραμ­μά­τιο 800.000 Δρχ. Α­να­στα­σί­α Δη­μη­τρα­κο­πού­λου

1

30-12-1988

3665

14

Α­ΠΟ­ΔΕΙ­ΞΙΣ: 982.830 Δρχ., Α­να­στα­σί­ας Δη­μη­τρα­κο­πού­λου

1

07-01-1991

2417

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 1991: Ο ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ Βλ. Σχετ. 15

15

ΓΡΑΜ­ΜΑ­ΤΙΟ ΕΙ­ΣΠΡΑ­ΞΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕΡΙΔΩΝ: 120.998 Δρχ.Με Πίστωση σε Λογαριασμό,

Α­να­στα­σί­ας Δη­μη­τρα­κο­πού­λου.

1

07-01-1991

007394

16

ΓΡΑΜ­ΜΑ­ΤΙΟ ΕΙ­ΣΠΡΑ­ΞΗΣ: 193.000 Δρχ. Α­να­στα­σί­α Δη­μη­τρα­κο­πού­λου.

1

10-01-1991

007227

17

ΕΝΤΑΛΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: 2.100.000 Δρχ. Αναστασίας Δημητρακοπούλου.

1

10-01-1991

006936

18

ΓΡΑΜΜΑΤΙΟΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΣ ΕΙΣ ΠΙΣΤΩΣΙΝ: 600.000 Δρχ., Ο ΚαταβάλωνΚων. Δημητρακόπουλος.

1

23-10-1991

24714

19

ΓΡΑΜΜΑΤΙΟΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΕΙΣ ΠΙΣΤΩΣΙΝ: 806.920 Δρχ., Ο ΚαταβάλωνΚων. Δημητρακόπουλος.

1

10-01-1991

10920

20

Ε­ΝΤΑΛ­ΜΑ ΠΛΗ­ΡΩ­ΜΗΣ: 825.000 Δρχ. Ο Λα­βών Κων.Δη­μη­τρα­κό­που­λος.

1

12-01-1991

4927

 

1992

Ο ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΟΕΡΓΑΤΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΧΟΡΗΓΕΙ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ: Ο Νό­μος δεν α­φή­νει κε­νά. Δια­βά­στε τον (Ν. 2076/92): Α­πα­γο­ρεύ­ε­ται σε Πι­στω­τι­κό Ί­δρυ­μα να χο­ρη­γεί νέ­α Δά­νεια για την Πλη­ρω­μή ο­φει­λο­μέ­νων τό­κων, με α­πο­τέ­λε­σμα την α­να­στο­λή ε­φαρ­μο­γής της διά­τα­ξης της παρ. 1, κα­θώς και ρύθ­μι­ση ο­φει­λών ι­σο­δύ­να­μου α­πο­τε­λέ­σμα­τος, ε­κτός ε­άν πρό­κει­ται για Σύμ­βα­ση γε­νι­κό­τε­ρης ρύθ­μι­σης ……. Α­πα­γο­ρεύ­ε­ται ε­πί­σης η Κε­φα­λαιο­ποί­η­ση τό­κων, που προ­βλέ­πε­ται σε αρ­χι­κή Δα­νεια­κή με­σο­μα­κρο­πρό­θε­σμης χρη­μα­το­δό­τη­σης….».

Εγώ και άλλοι χιλιάδες κ.κ. Συνεταίροι ΕΜΠΙΠΤΟΥΜΕ σ’ αυτό το 6μηνιαίο χρονικό διάστημα.

….Έτσι μου είχε πει το έτος 2000 ο Αθηναίος Δικηγόρος μου κ. Γ. Καλυβιώτης και δεν έπρεπε να πληρώσω δραχμή. Πλήρωσες μου είχε πει; Κατέβαλα 5.616.000 δρχ….. ΚΑΚΩΣ μου είπε.

21

ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕΡΙΔΩΝ: 113.079 Δρχ. Αναστασίας Δημητρακοπούλου.

1

13-07-1992

016213

22

ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕΡΙΔΩΝ: 105.850 Δρχ. Αναστασίας Δημητρακοπούλου.

1

13-07-1992

016215

23

ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕΡΙΔΩΝ: 111.000 Δρχ. Αναστασίας Δημητρακοπούλου.

1

13-07-1992

016214

24

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ: 296.960 Δρχ., Αναστασίας Δημητρακοπούλου

1

13-07-1992

162/3-4-5

25

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ 392.740 Δρχ., Κων. Δημητρακόπουλος.

1

14-07-1992

1624/2-3-4

26

ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕΡΙΔΩΝ: 116.150 Δρχ., Κων. Δημητρακόπουλος

1

14-07-1992

016242

27

ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕΡΙΔΩΝ: 105.850 Δρχ. Κων. Δημητρακόπουλος

1

14-07-1992

0162244

28

ΓΡΑΜ­ΜΑ­ΤΙΟ ΕΙ­ΣΠΡΑ­ΞΗΣ: 2.564.190 Δρχ. Με Πί­στω­ση προ­ηγ. Υ­πολ. Λή­ξης 08-05-1989 Γραμ­μά­τιο 1.400.000 Δρχ.. 1) Το 1.400.000 Δρχ. δεν εί­ναι Αρ­χι­κό πο­σό ως α­να­γρά­φουν στην Α­πό­δει­ξη οι ψεύ­τες, αλ­λά προ­έρ­χε­ται και αυ­τό α­πό το προ­η­γού­με­νο ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ, 2) Κρα­τά­νε ΤΟΚΟΥ/ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ 900.000 δρχ. , 3) Δι­κα­στι­κά έ­ξο­δα 263.940 Δρχ., 4) 446.665 Δρχ. α­πό ΜΕΤΟΧΕΣ. ΣΥ­ΝΟ­ΛΟ ΚΡΑ­ΤΗ­ΣΕ­ΩΝ: 3.010.855 Δρχ., Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λος.

1

14-07-1992

0011040

29

ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕΡΙΔΩΝ: 113.665 Δρχ. Με Πίστωση των Λογαριασμών, Κων. Δημητρακόπουλος.

1

14-07-1992

016241

30

ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕΡΙΔΩΝ: 111.000 Δρχ. Με Πίστωση των Λογαριασμών, Κων. Δημητρακόπουλος.

1

14-07-1992

0162243

31

ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ: 450.980 Δρχ. Αναστασία Δημητρακοπούλου.

1

14-07-1992

015222

32

Ε­ΝΤΑΛ­ΜΑ ΠΛΗ­ΡΩ­ΜΗΣ: 5.400.000 Δρχ. Α­να­στα­σί­α Δη­μη­τρα­κο­πού­λου.

1

14 - 07-1992

014695

33

Ε­ΝΤΑΛ­ΜΑ ΠΛΗ­ΡΩ­ΜΗΣ: 5.400.000 Δρχ. Κων. Δημητρακόπουλος

1

14-07-1992

014764

34

ΓΡΑΜ­ΜΑ­ΤΙΟ ΕΙ­ΣΠΡΑ­ΞΗΣ: 450.980 Δρχ. ΠΡΟΕΙΣΠΡΑΤΟΜΕΝΟ ΠΟΣΟΝ με Πί­στω­ση των Λο­γα­ρια­σμών, ΤΟ­ΚΟΙ/ΠΑ­ΝΩ­ΤΟ­ΚΙΑ, το ο­ποί­ο δεν το έβαλα στην τσέ­πη μας αλ­λά πή­γε στο Αχόρ­τα­γο Πι­στω­τι­κό μας Ί­δρυ­μα. Αυ­τό λοι­πόν γι­νό­τα­νε κα­τά ε­ξα­κο­λού­θη­ση, Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λος.

1

16-07-1992

0115291

35

Ε­ΝΤΑΛ­ΜΑ ΠΛΗ­ΡΩ­ΜΗΣ: 5.400.000 Δρχ. Κων. Αρ­μα­κά.

1

07-08-1992

015139

36

ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ: 450. 980Δρχ. Κων. Αρ­μα­κά.

1

07-08-1992

017068

37

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

 

05-06-1996

 

38

ΠΡΟ­ΣΚΛΗ­ΣΗ  ΔΑ­ΝΕΙ­ΣΤΩΝ

3

16-07-1996

600

39

ΓΡΑΜ­ΜΑ­ΤΙΟ ΕΙ­ΣΠΡΑ­ΞΗΣ: 1.900.000 Δρχ., Ο Κα­τα­θέ­των Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λος.

1

13-01-1997

101-TEL1-00019

39.1

ΑΙ­ΤΗ­ΣΗ Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου ΚΑ­ΤΑ 1) Σ.Τ.Λ., 2) Της υπ΄α­ριθ. 1747/1997 Εκ­θέ­σε­ως α­να­γκα­στι­κής Κα­τα­σχέ­σε­ως…..3) Της υπ΄α­ριθ. 1751/1997 Πε­ρι­λή­ψε­ως κα­τα­σχε­τη­ρί­ου……Δι­κη­γό­ρος μου ο Κων. Κα­ρα­γκού­νης

5

08-07-1997

 

40

ΓΡΑΜ­ΜΑ­ΤΙΟ ΕΙ­ΣΠΡΑ­ΞΗΣ: 2.000.000 Δρχ. Ο Κα­τα­θέ­των Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λος,

1

16-09-1997

101-TEL2-00075

41

ΓΡΑΜ­ΜΑ­ΤΙΟ ΕΙ­ΣΠΡΑ­ΞΗΣ: 250.000 Δρχ. Ο Πλη­ρώ­σας Κων. Δη­μη­τρα­κόπου­λος.

1

20-10-1997

005002

42

ΓΡΑΜ­ΜΑ­ΤΙΟ ΕΙ­ΣΠΡΑ­ΞΗΣ: 250.000 Δρχ. Ο Πλη­ρώ­σας Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λος.

1

17-11-1997

009232

43

ΓΡΑΜ­ΜΑ­ΤΙΟ ΕΙ­ΣΠΡΑ­ΞΗΣ: 250.000 Δρχ. Ο Πλη­ρώ­σας Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λος.

1

22-12-1997

029204

44

ΓΡΑΜ­ΜΑ­ΤΙΟ ΕΙ­ΣΠΡΑ­ΞΗΣ: 250.000 Δρχ. Ο Πλη­ρώ­σας Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λος.

1

28-01-1998

010435

45

ΓΡΑΜ­ΜΑ­ΤΙΟ ΕΙ­ΣΠΡΑ­ΞΗΣ: 250.000 Δρχ. Ο Πλη­ρώ­σας Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λος.

1

04-03-1998

014790

46

ΓΡΑΜ­ΜΑ­ΤΙΟ ΕΙ­ΣΠΡΑ­ΞΗΣ: 250.000 Δρχ. Ο Πλη­ρώ­σας Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λος.

1

26-03-1998

013005

47.1

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΟΡΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Σ.Τ.Λ.

3

09-07-1998

 

47.2

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Παναγιώτας Κων. Δημητρακοπούλου ΠΡΟΣ  την Σ.Τ.Λ.

1

09-07-1998

 

48

ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΠΗ – ΑΓΩΓΗ: 30.000.000 Δρχ. Η Σ.Τ.Λ. προφανώς για να προχωρήσει στην Οικονομική μη μου εξόντωση κατέστρωσε σχέδιο υφαρπάξεως του ακινήτου μου Ι1. Ζήτησε να πληρωθεί και έτσι δεν παρέστη στον Πλειστηριασμό πλην όμως……επίσπευση παραλλήλως δυο Πλειστηριασμών……..Δικάσιμος 19-11-1999.

14

15-07-1999

 

49

ΑΙ­ΤΗ­ΣΗ Α­ΝΑ­ΣΤΟ­ΛΗΣ - Α­ΝΑ­ΚΟ­ΠΗ Κων/νου Δη­μη­τρα­κό­που­λου ΚΑ­ΤΑ 1) Ε­ΜΠΟ­ΡΙ­ΚΗΣ, 2)  Σ.Τ.Λ……Δι­κάσι­μος 21/1/2000, Δικηγόρος μου ο Κων/νος Καραγκούνης.

16

29-07-1999

Αριθ…???

50

ΠΡΟ­ΣΘΕ­ΤΟΙ ΛΟ­ΓΟΙ Κων. Δημητρακόπουλου ΚΑ­ΤΑ 1) Ε­ΜΠΟ­ΡΙ­ΚΗΣ, 2) Σ.Τ.Λ…

.Δικηγόρος μου Κων/νος Καραγκούνης.

5

04-10-1999

Αριθ…???

51

 

ΠΡΟ­ΤΑ­ΣΕΙΣ Κων. Δημητρακόπουλου ΚΑ­ΤΑ 1) Ε­ΜΠΟ­ΡΙ­ΚΗΣ, 2) Σ.Τ.Λ.  

Δικηγόρος μου Κων/νος Καραγκούνης.

13

12-10-1999

 

52

Α­ΠΟ­ΦΑ­ΣΗ Α­ΠΟ­ΔΟ­ΣΕ­ΩΣ ΚΑΡ­ΠΩΝ…….για το Ι1 Δια­μέ­ρι­σμα..Α­ριθ..110/2000

11

17-03-2000

110/2000

53

ΑΙ­ΤΗ­ΣΕΙΣ…………….….1) Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου, 2) Α­να­στα­σί­ας Δη­μη­τρα­κο­πού­λου, 3) Κων. Αρ­μα­κά ΠΡΟΣ…. Σ.Τ.Λ. Να μας χο­ρη­γή­σε­τε Α­ντί­γραφα α­να­λυ­τι­κών Λο­γα­ρια­σμών. Δι­κη­γό­ρος μου Κων/νος Κα­ρα­γκού­νης.

5

23-03-2000

 

54

ΑΙ­ΤΗ­ΣΗ  Α­ΝΑ­ΣΤΟ­ΛΗΣ Ε­ΚΤΕ­ΛΕ­ΣΕ­ΩΣ 1) Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λος, 2) Α­να­στα­σί­ας συζ. Κων. Δη­μη­τρα­κο­πού­λου……...ΚΑ­ΤΑ…1) Σ.Τ.Λ., 2) Της υπ΄α­ριθ. 185/1999 Δια­τα­γής Πλη­ρω­μής. Δι­κη­γό­ρος μου Κων/νος Κα­ρα­γκού­νης.

18

27-03-2000

 

55

ΠΡΟ­ΣΘΕ­ΤΟΙ ΛΟ­ΓΟΙ…..1) Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λος, 2) Α­να­στα­σί­ας συζ. Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου…..ΚΑ­ΤΑ….. Σ.Τ.Λ…Δι­κη­γό­ρος μου ο Κων. Κα­ρα­γκού­νης

5

05-04-2000

 

56

ΔΙΕΚ­ΔΙ­ΚΗ­ΤΙ­ΚΗ Α­ΝΑ­ΚΟ­ΠΗ - Α­ΓΩ­ΓΗ…..Κων. Δημητρακόπουλου…ΚΑ­ΤΑ….1) Της Ε­ΜΠΟ­ΡΙ­ΚΗΣ, 2) Της Σ.Τ.Λ., 3) Της Α­λε­ξάν­δρας Κύρ­κου – Πα­λέ­τσου Συμ­βο­λαιο­γρά­φου Λα­μί­ας….Δι­κά­σι­μος 22 Σε­πτεμ­βρί­ου 2000. Δικηγόρος μου ο Κων. Καραγκούνης

10

25-04-2000

 

56.1

5 Μα­ϊ­ου 2000: ΜΗ­ΝΥ­ΤΗ­ΡΙΑ Α­ΝΑ­ΦΟΡΑ. Κων Δη­μη­τρα­κό­που­λος..ΠΡΟΣ…Ει­σαγ­γε­λέ­α Πλημ­με­λειο­δι­κών Λα­μί­ας.

4

05-05-2000

 

57

ΣΥ­ΝΕΚ­ΔΙ­ΚΑ­ΣΗ  Κων. Δημητρακόπουλος ΚΑΤΑ Ε­ΜΠΟ­ΡΙ­ΚΗΣ.

3

19-05-2000

 

58

ΣΕ­ΛΙ­ΔΑ 82 (η α­ρίθ­μη­ση δι­κή μου) ΤΟΥ ΠΟ­ΡΙ­ΣΜΑ­ΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑ­ΠΕ­ΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛ­ΛΑ­ΔΟΣ.

1

00-06-2000

 

59

ΣΕ­ΛΙ­ΔΑ 97 (η α­ρίθ­μη­ση δι­κή μου) ΤΟΥ ΠΟ­ΡΙ­ΣΜΑ­ΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕ­ΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛ­ΛΑ­ΔΟΣ.

1

00-06-2000

 

60

ΠΟ­ΡΙ­ΣΜΑ Ε­ΛΕΓ­ΧΟΥ ΣΥ­ΝΕΤΑΙ­ΡΙ­ΣΤΙ­ΚΗΣ ΤΡΑ­ΠΕ­ΖΑΣ ΛΑ­ΜΙΑΣ ΣΥΝ.ΠΕ α­πο­τε­λού­με­νο από 129 σε­λί­δες δι­κής μου α­ρίθ­μη­ση.

129

00-06-2000

 

60.1

ΕΠΙΣΤΟΛΗΠρος τον κ. Πρωθυπουργό.

2

10-01-2001

 

60.2

ΕΠΙΣΤΟΛΗΠρος τον ANTENNA.

2

10-01-2001

 

60.3

ΕΠΙΣΤΟΛΗΠρος τους κ.κ. Βουλευτές του Νομού μας.

2

10-01-2001

 

60.4

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

1

16-01-2001

 

60.5

Α­ΠΟ ΓΡΑ­ΦΕΙΟ ΠΡΟ­Ε­ΔΡΟΥ Ν.Δ.: Ε­ΠΙ­ΣΤΟ­ΛΗ

1

22-01-2001

 

60.6

Α­ΠΟ ΠΟ­ΛΙ­ΤΙ­ΚΟ ΓΡΑ­ΦΕΙΟ ΠΡΩ­ΘΥ­ΠΟΥΡ­ΓΟΥ: …

1

23-01-2001

 

60.7

ΔΕΛ­ΤΙΟ ΤΥ­ΠΟΥ…

1

26-01-2001

 

61

ΠΡΟ­ΤΑ­ΣΕΙΣ............Σ.Τ.Λ. ΚΑ­ΤΑ…Κων. Δημητρακόπουλου. Ο Δικηγόρος: Ευθυμ. Καραϊσκος.

13

01-02-2001

 

62

ΠΡΟ­ΤΑ­ΣΕΙΣ…….Κων Δη­μη­τρα­κό­πουλου ΚΑ­ΤΑ  1) Εμπο­ρι­κής, 2) Σ.Τ.Λ.,  3) Αλε­ξάν­δρας Κύρ­κου – Πα­λέ­τσου, Συμ­βο­λαιο­γρά­φου Λα­μί­ας. Α­νυπό­γρα­φο Δι­κό­γρα­φο. Δι­κη­γό­ρος μου ο Κων. Κα­ρα­γκού­νη

14

01-02-2001

 

62.1

ΒΕΒΑΙΩΣΗ Σ.Τ.Λ. για 12 Συνεταιριστικές Μερίδες.

1

 

 

62.2

ΑΝΑΦΟΡΑ προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

2

18-03-2001

 

63

Ε­ΞΩ­ΔΙ­ΚΟΣ ΔΙΑ­ΜΑΡ­ΤΥ­ΡΙΑ ΔΗ­ΛΩ­ΣΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟ­ΣΚΛΗ­ΣΙΣ Πα­να­γιώ­τας Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου ΚΑ­ΤΑ…. Σ.Τ.Λ…..«……πα­ρά τις ε­πα­νει­λημ­μένες έ­κτο­τε ο­χλή­σεις μου να μου ε­πι­στρέ­ψε­τε το 1.500.000 Δρχ., το ο­ποί­ον πα­ρα­νό­μως και α­δι­καιο­λο­γή­τως κρα­τεί­τε. Δι­κη­γό­ρος μου ο Κων. Κα­ρα­γκού­νης.

3

20-03-2001

 

64

ΔΕΝ  ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ

65

ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ για το Κατάστημα Αριθ. 2366 για Λογαριασμό της Σ.Τ.Λ.  – Πλειστηριασμός 25-04-2001 (Αυτή την περίοδο απαγορευότανε οι Πλειστηριασμοί με νόμο).

7

25-04-2001

2366

2370

66

ΑΝΑΚΟΠΗ 1) Κων. Δημητρακόπουλος, 2) Αναστασίας συζ. Κων. Δημητρακόπουλου…..ΚΑΤΑ….1) Σ.Τ.Λ., 2) Της υπ αριθ. 185/1994 Διαταγής Πληρωμής. Δικηγόρος μου ο Κων. Καραγκούνης

12

14-05-2001

 

67

Η Σ.Τ.Λ.  με Α­ριθ. Πρωτ. 641 βε­βαιώ­νει ως Δι­κα­στι­κά Έ­ξο­δα: 1) την 15-09-1997 πο­σό δραχ­μών 1.481.788 δρχ. (4.348,61 ευ­ρώ) & 2) την 19-09-2001 πο­σό δραχ­μών 1.533.395 δρχ. (4.500, 06 ευ­ρώ) = Σύ­νο­λο 3.015.183 δρχ.

1

16-05-2001

 

68

ΑΙ­ΤΗ­ΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ Ε­ΜΠΛΟ­ΚΩΝ ΤΗΣ Σ.Τ.Λ. …Α­ριθ641..Να μου χο­ρη­γή­σει α­ντί­γρα­φο Α­να­λυ­τι­κού Λο­γα­ρια­σμού α­πό το ο­ποί­ο θα προ­κύ­πτουν Α­να­λυ­τι­κά οι μέ­χρι σή­με­ρα παρ΄ε­μού γε­νόμε­νες κα­τα­βο­λές, ό­λα τα Δι­κα­στι­κά έ­ξο­δα κλπ…

1

16-05-2001

 

69

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ. Αριθ.  10/2002 Για την Διεκδικητική μου Αγωγή των 30.000.000 δρχ. για το Ι1 Διαμέρισμα. Δικαστής; Αικατερίνη Κρυσταλλίδου (Πρόεδρος Πρωτοδικών)  …Για τους λόγους αυτούς….Απορρίπτει την Ανακοπή – Αγωγή.

7

08-06-2001

Αριθ…???

70

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ το Διαμέρισμα Ι2 και το Κατάστημα: Αριθ. 2.374 & 2.375. ΚΑΤΑ 1) ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ, 2) Σ.Τ.Λ., 3) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΥΡΚΟΥ - ΠΑΛΕΤΣΟΥ Συμβολαιογράφου….

Δικάζει: αντιμωλία των Διαδίκων….Απορρίπτει την Ανακοπή  Αγωγή…..

16

20-06-2001

Αριθ. 2374, 2375

71

Α­ΝΑ­ΚΟ­ΠΗ ΚΑ­ΤΑ ΤΗΣ Ε­ΚΤΕ­ΛΕ­ΣΕ­ΩΣ – α­ριθ. 933 Κ.Πολ.Δ….ΜΟ­ΝΟ­ΜΕ­ΛΟΥΣ ΠΡΩ­ΤΟ­ΔΙ­ΚΕΙΟΥ ΛΑ­ΜΙΑΣ…Κων. Δημητρακόπουλου…...ΚΑΤΑ….1) Σ.Τ.Λ., 2) Της με α­ριθ. 2370/2001 εκ­θέ­σε­ως α­να­γκα­στι­κής κα­τα­σχέ­σε­ως …..3) Της με α­ριθ. 2395/20-6-2001 πρώ­της Ε­πα­να­λη­πτι­κής πε­ρι­λή­ψε­ως κα­τα­σχε­τη­ρί­ου…….4) Πά­σης άλ­λης συνα­φούς πρά­ξε­ως ε­κτε­λέ­σε­ως. Α­φο­ρά το Κα­τά­στη­μα 17 τ.μ. στην Κα­πο­δι­στρί­ου 12. Δικηγόρος μου ο Κων. Καραγκούνης

9

27-08-2001

 

72

Α­ΝΑ­ΚΟ­ΠΗ ΚΑ­ΤΑ ΤΗΣ Ε­ΚΤΕ­ΛΕ­ΣΕ­ΩΣ-α­ριθ. 933 Κ.Πολ.Δ….ΜΟ­ΝΟ­ΜΕ­ΛΟΥΣ ΠΡΩ­ΤΟ­ΔΙ­ΚΕΙΟΥ ΛΑ­ΜΙΑΣ…Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου .ΚΑ­ΤΑ….1) Σ.Τ.Λ., 2) Της με α­ριθ. 2370/2001 εκ­θέ­σε­ως α­να­γκα­στι­κής κα­τα­σχέ­σε­ως …..3) Της με α­ριθ. 2395/20-6-2001 πρώ­της Ε­πα­να­λη­πτι­κής πε­ρι­λή­ψε­ως κα­τα­σχε­τη­ρί­ου…….4) Πά­σης άλ­λης συ­να­φούς πρά­ξε­ως ε­κτε­λέ­σε­ως. Α­φο­ρά Ι2 Δια­μέ­ρι­σμα στην Σκλη­βα­νιώ­τη 16. Ανυπόγραφο Δικόγραφο..Δι­κη­γό­ρος μου ο Κων. Κα­ρα­γκού­νης

8

27-08-2001

 

73

ΑΙ­ΤΗ­ΣΙΣ ΣΤΟ ΜΟ­ΝΟ­ΜΕ­ΛΕΣ ΠΡΩ­ΤΟ­ΔΙ­ΚΕΙΟ ΛΑ­ΜΙΑΣ (κατ. άρ­θρο 1000 Κ.Πολ.Δ.)..Κων. Δη­μη­τρακό­που­λου….ΚΑ­ΤΑ…1)  Σ.Τ.Λ., 2) Της με α­ριθ. 2370.2001 εκ­θέ­σε­ως α­να­γκα­στι­κής κα­τα­σχέ­σε­ως …..3) Της με α­ριθ. 2395?20-6-2001 πρώ­της ε­πα­να­λη­πτι­κής πε­ρι­λή­ψε­ως κα­τα­σχε­τη­ρί­ου……. Α­φο­ρά το Κα­τά­στη­μα 17 τ.μ. στην Κα­πο­δι­στρί­ου 12. Δι­κη­γό­ρος μου ο Κων. Κα­ρα­γκού­νης

6

29-08-2001

 

74

ΑΙ­ΤΗ­ΣΙΣ ΣΤΟ ΜΟ­ΝΟ­ΜΕ­ΛΕΣ ΠΡΩ­ΤΟ­ΔΙ­ΚΕΙΟ ΛΑ­ΜΙΑΣ (κατ. άρ­θρο 1000 Κ.Πολ.Δ.)..Κων. Δη­μη­τρακό­που­λου ….ΚΑ­ΤΑ… 1) Σ.Τ.Λ., 2) Της με α­ριθ. 2369/2001 εκ­θέ­σε­ως α­να­γκα­στι­κής κα­τα­σχέ­σε­ως …..3) Της με α­ριθ. 2394/20-6-2001 πρώ­της ε­πα­να­λη­πτι­κής πε­ρι­λή­ψε­ως κα­τα­σχε­τη­ρί­ου…….Α­φο­ρά το Δια­μέ­ρι­σμα Ι2 ε­πί της Σκλη­βα­νιώ­τη 16. Ανυπόγραφο Δικόγραφο. Δι­κη­γό­ρος μου ο Κων. Κα­ρα­γκού­νης

5

29-08-2001

 

75

ΠΡΟ­ΣΘΕ­ΤΟΙ ΛΟ­ΓΟΙ…Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου..….ΚΑ­ΤΑ…Σ.Τ.Λ….Η Δι­κά­σι­μος ο­ρί­ζε­ται δια 08/03/2002. Δι­κη­γό­ρος μου ο Κων. Κα­ρα­γκού­νης

4

07-09-2001

 

76

ΑΙ­ΤΗ­ΣΙΣ Α­ΝΑ­ΣΤΟ­ΛΗΣ Ε­ΚΤΕ­ΛΕ­ΣΕ­ΩΣ αρ­θρ.938 ….Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λος….ΚΑ­ΤΑ…1) Σ.Τ.Λ., 2) Της με α­ριθ. 2369/2001 εκ­θέ­σε­ως α­να­γκα­στι­κής κα­τα­σχέ­σε­ως……3) Της με α­ριθ. 2394/20-6-2001 πρώ­της ε­πα­να­λη­πτι­κής πε­ρι­λή­ψε­ως κα­τα­σχε­τη­ρί­ου εκ­θέ­σε­ως…..4) Πά­σης άλ­λης συ­να­φούς πρά­ξε­ως ε­κτε­λέ­σε­ως……Συ­ζη­τεί­ται: 14-9-2001… Α­φο­ρά Ι2 Δια­μέ­ρι­σμα στην Σκλη­βα­νιώ­τη 16. Δι­κη­γό­ρος μου ο Κων. Κα­ρα­γκού­νης

19

10-09-2001

 

77

Α­ΠΟ­ΦΑΣΗ ΜΟ­ΝΟ­ΜΕ­ΛΟΥΣ ΠΡΩ­ΤΟ­ΔΙ­ΚΕΙΟΥ ΛΑ­ΜΙΑΣ. Α­ριθ.  1425/2001…..Για τους λό­γους αυ­τους….Α­πορ­ρί­πτει την Αί­τη­ση….

4

14-09-2001

1425/2001

78

Α­ΠΟ­ΦΑ­ΣΗ ΜΟ­ΝΟ­ΜΕ­ΛΟΥΣ ΠΡΩ­ΤΟ­ΔΙ­ΚΕΙΟΥ ΛΑ­ΜΙΑΣ. Δικαστής: Μαρία Μαυρομάτη, Αριθ. 1424/2001…..Για τους λό­γους αυ­τούς Δι­κά­ζει α­ντι­μω­λί­α των δια­δί­κων….Α­πορ­ρί­πτει την Αί­τη­ση

4

14-09-2001

 

79

ΠΡΟ­ΤΑ­ΣΕΙΣ Ε­ΝΩ­ΠΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟ­ΝΟ­ΜΕ­ΛΟΥΣ ΠΡΩ­ΤΟ­ΔΙ­ΚΕΙΟΥ ΛΑ­ΜΙΑΣ…..Κων. Δημητρακόπουλος ΚΑΤΑ….Σ.Τ.Λ….Δικηγόρος μου ο Κων. Καραγκούνης

14

14-09-2001

 

80

Γραμ­μά­τιο Είσπρα­ξης: 216.606 δρχ. Ο πλη­ρώ­σας Κων. Δη­μη­τρα­κό­πουλος.

1

19-09-2001

 

81

Απόδειξις Είσπραξης: 1.500.000 Δρχ. = Μπακαλίστική Απόδειξη.

1

19-09-2001

 

82

Από­δει­ξη Εί­σπρα­ξης: 1.500.000 Δρχ. = Μπα­κα­λί­στι­κή Α­πό­δειξη. Η Πα­να­γιώ­τα Δη­μη­τρα­κο­πού­λου υ­πο­γρά­φει την Μπα­κα­λί­στι­κη Α­πό­δει­ξη, αλ­λά στην Τσέ­πη της δεν βά­ζει Δραχ­μή. Τις λέ­νε ό­τι τα Κρα­τά­νε για τα Δι­κα­στι­κά έ­ξο­δα της Α­να­βο­λής των 2 Πλει­στη­ριασμών Α­κι­νή­των.

1

19-09-2001

 

83

Α΄ Ε­ΠΑ­ΝΑΛΗ­ΠΤΙ­ΚΗ ΠΕ­ΡΙ­ΛΗ­ΨΗ ΚΑ­ΤΑ­ΣΧΕ­ΤΗ­ΡΙΑΣ ΕΚ­ΘΕ­ΣΗΣ…Α­ριθ. 2.394 Για Λο­γα­ρια­σμό της Σ.Τ.Λ.

9

19-09-2001

 

84

Α΄ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ…

 

19-09-2001

2395

85

ΑΙ­ΤΗ­ΣΗ: Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου για χο­ρή­γη­ση έ­γκρι­σης ….ΠΡΟΣ ΤΗΝ Σ.Τ.Λ…

1

24-09-2001

 

86

ΑΙ­ΤΗ­ΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓ­ΓΕ­ΛΕ­Α Λαμίας.

2

10-10-2001

1856/12-10-2001

86.1

ΥΠΟΜΝΗΜΑ: ..ΠΡΟΣ…1) Νικ. Δασκαλόπουλο, 2) κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, 3) Πρόεδρο Δικηγορικού Συλλόγου, 4) κ. Νομάρχη, κ. Περιφερειάρχη.

4

26-11-2001

 

86.2

ΕΠΙΣΤΟΛΗ: ..ΠΡΟΣ….Διοι­κη­τι­κό Συμ­βού­λιο Ε­μπο­ρι­κού Συλ­λό­γου.

1

26-11-2001

 

86.3

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ..

1

26-11-2001

 

86.4

ΑΙΤΗΣΗ…Κων. Δημητρακόπουλος: ..ΠΡΟΣ….Το Δ/Σ  της Σ.Τ.Λ.

1

26-11-2001

 

86.5

Υ­ΠΟ­ΜΝΗ­ΜΑ: ..ΠΡΟΣ….το Δ.Σ. Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ανατολικής Στερεάς.

2

26-11-2001

 

86.6

Υ­ΠΟ­ΜΝΗ­ΜΑ: ..ΠΡΟΣ….Διοι­κη­τι­κό Συμ­βού­λιο Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Φθ/δας..

2

26-11-2001

 

86.7

Υ­ΠΟ­ΜΝΗ­ΜΑ: ..ΠΡΟΣ….Νο­μαρ­χια­κό Συμ­βού­λιο..

2

26-11-2001

 

86.8

Υ­ΠΟ­ΜΝΗ­ΜΑ: ..ΠΡΟΣ….Δ.Σ. της Σ.Τ.Λ…..

1

26-11-2001

 

86.9

Υ­ΠΟ­ΜΝΗ­ΜΑ: ..ΠΡΟΣ….Ε­πο­πτι­κό της Σ.Τ.Λ.

1

26-11-2001

 

86.

10

Υ­ΠΟ­ΜΝΗ­ΜΑ:..ΠΡΟΣ...κ. Νο­μάρ­χη

1

26-11-2001

 

87.1

ΕΠΙΣΤΟΛΗ: Προς το Δ.Σ. Συλλόγου Συμβολαιογράφων Λαμίας..

2

03-12-2001

 

87.2

ΕΠΙΣΤΟΛΗ: Προς τον κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

2

03-12-2001

 

87.3

ΕΠΙΣΤΟΛΗ: Προς τον κ. Υπουργό Ανάπτυξης

1

03-12-2001

 

87.4

ΕΠΙΣΤΟΛΗ: Προς τον κ. Εισαγγελέα Λαμίας.

1

05-12-2001

 

87.5

ΕΠΙΣΤΟΛΗ: Προς τον κ. Εισαγγελέα του Αρείου

1

05-12-2001

 

87.6

ΕΠΙΣΤΟΛΗ: Προς τον κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

1

08-12-2001

 

87

ΜΗ­ΝΥ­ΣΗ ΣΥΛ­ΛΟ­ΓΟΥ ΔΑ­ΝΕΙΟ­ΛΗ­ΠΤΩΝ…ΚΑ­ΤΑ…1) Νικ. Δα­σκα­λό­που­λου, 2) Του Γε­νι­κού Διευ­θυ­ντή, 3) Πα­ντός άλ­λου….

6

12-12-2001

9004/12-12-2001

88

Ε­ΞΩ­ΔΙ­ΚΗ ΔΗ­ΛΩ­ΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟ­ΣΚΛΗ­ΣΗ ΜΕ ΔΙΑ­ΜΑΡ­ΤΥ­ΡΙΑ:  Πα­να­γιώ­τας Κων. Δη­μη­τρα­κο­πού­λου …ΚΑ­ΤΑ….Σ.Τ.Λ…..Για το 1.500.000 δρχ…….

8

08-01-2002

 

89

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ:

1

10-01-2002

 

90

ΑΙ­ΤΗ­ΣΗ Α­ΣΦΑ­ΛΙ­ΣΤΙ­ΚΩΝ ΜΕ­ΤΡΩΝ: 1) Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου, 2) Α­να­στα­σί­ας συζ. Κων. Δη­μη­τρα­κο­πού­λου, 3) Κων. Αρ­μα­κά….ΚΑ­ΤΑ…Σ.Τ.Λ…Για Καρτέλες. Ο Δικηγόρος μου Γρηγ. Γαϊτάνης.

6

11-01-2002

 

90.1

Υ­ΠΟΥΡ­ΓΕΙΟ Ε­ΘΝΙ­ΚΗΣ ΟΙ­ΚΟ­ΝΟ­ΜΙΑΣ…ΠΡΟΣ…Σύλ­λο­γο Συ­νε­ταί­ρων.

1

21-01-2002

 

90.2

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: ΠΡΟΣ…1) Τράπεζα της Ελλάδος, 2) Σύλλογος Συνεταίρων.

1

04-02-2002

 

91

Ο Βαγ­γέλης Συρ­γου­νιώ­της (Οι­κο­νο­μο­λό­γος-Λο­γι­στής) μου συ­ντάσ­σει ΕΚ­ΘΕ­ΣΗ Ε­ΛΕΓ­ΧΟΥ.

5

25-02-2002

 

92

ΑΙ­ΤΗ­ΣΗ: Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου…ΠΡΟΣ…..Σ.Τ.Λ…. Για την τύ­χη του 1.900.000 δρχ.

2

06-03-2002

2844/07-03-2002

93.1

ΠΡΟ­ΤΑ­ΣΕΙΣ Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου....της υπ΄ α­ριθ. 2394/2001ΚΑ­ΤΑ…..Σ.Τ.Λ…Χω­ρίς σφρα­γί­δα Δι­κό­γρα­φο. Δι­κη­γό­ρος μου ο Κων. Κα­ρα­γκού­νης.

14

07-03-2002

 

93.2

ΠΡΟ­ΤΑ­ΣΕΙΣ Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου....της υπ΄ α­ριθ. 2395/2001ΚΑ­ΤΑ…..Σ.Τ.Λ…Χω­ρίς σφρα­γί­δα Δι­κό­γρα­φο. Δι­κη­γό­ρος μου ο Κων. Κα­ρα­γκού­νης.

13

07-03-2002

 

94

ΠΡΟΣΘΗΚΗ & ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗ….

11

12-03-2002

 

95

ΜΗ­ΝΥ­ΤΗ­ΡΙΑ Α­ΝΑ­ΦΟ­ΡΑ: 1) Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λος, 2) Ιω­άν. Ζιά­κας…ΚΑ­ΤΑ ..Πα­ντός Υ­πευ­θύ­νου..Για Με­ρί­σμα­τα…και Πλα­σμα­τι­κοί Ι­σο­λο­γι­σμοί..

3

13-03-2002

 

96

Ε­ΞΩ­ΔΙ­ΚΟΣ ΔΙΑ­ΜΑΡ­ΤΥΡΙΑ, ΔΗ­ΛΩ­ΣΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟ­ΣΚΛΗ­ΣΙΣ: Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου…ΚΑΤΑ…Σ.Τ.Λ…..Για το 2.761.843 δρχ…. Δικηγόρος μου ο Κων. Καραγκούνης

4

22-04-2002

 

97

Α­ΠΑ­ΝΤΗ­ΣΗ Σ.Τ.Λ.: Η Σ.Τ.Λ….για το 1.969.740 δρχ. …………..

1

15-05-2002

3171

97.1

ΠΡΟΣ: Το Δ.Σ. της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

3

19-05-2002

 

98

Α­ΝΑ­ΚΟ­ΠΗ – Α­ΝΤΙΡ­ΡΗ­ΣΕΙΣ: Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου…..ΚΑ­ΤΑ…1) Σ.Τ.Λ..2) Της  2369/7-5-2001, 3) 2520/26-3-2002, 4) Πά­σης…. Δι­κη­γό­ρος μου ο Σο­φρω­νί­ου& Κων. Κα­ρα­γκού­νης.

21

10-06-2002

 

99

Β΄ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑΣ... Αριθ. 2.520….

10

26-06-2002

 

100

Β΄ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑΣ…Αριθ. 2.521….

9

26-06-2002

 

101

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ….Σ.Τ.Λ….ΚΑΤΑ…..Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου……….. ΠΡΟΣ…Την Συμ­βο­λαιο­γρά­φο. Α­φο­ρά το ΙΔια­μέ­ρι­σμα.

3

03-07-2002

 

102

ΕΦΕΣΙΣ….Κων. Δημητρακόπουλου…ΚΑΤΑ…..1) Σ.Τ.Λ. 2) 151/2002. 

11

06-09-2002

 

102.1

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ αριθ. 9517,.. για το Κατάστημα..

2

05-11-2002

 

102.2

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ αριθ. 9515,.. για το Διαμέρισμα Ι2..

2

05-11-2002

 

103

ΕΦΕΣΙΣ……Κων. Δημητρακόπουλου …ΚΑΤΑ…..1) Σ.Τ.Λ.

11

20-01-2003

 

104

Ε­ΦΕ­ΣΙΣ….1) Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου, 2) Α­να­στα­σί­ας συζ. Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου….ΚΑ­ΤΑ….1) Σ.Τ.Λ., 2) της με α­ριθ. 149/2002.

8

20-01-2003

 

105

Ε­ΦΕ­ΣΙΣ….Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου ΚΑ­ΤΑ…..1) Της Ε­μπορικής, 2) Της Σ.Τ.Λ., 3) Της Α­λε­ξάν­δρας Κύρ­κου – Πα­λέ­τσου, Συμ­βο­λαιο­γρά­φου Λα­μί­ας. 3) αριθ. 10/2002 Απόφαση Πολυμελούς…Χω­ρίς σφρα­γί­δα το Δι­κό­γρα­φο. Δι­κη­γό­ρος μου ο Κων. Κα­ρα­γκού­νης.

5

27-01-2003

 

105.1

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ: Που υπέγραψαν για να πληρώσουμε μόνο το ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

3

11-05-2003

 

106

«ΛΑ­ΜΙΑ­ΚΟΣ ΤΥ­ΠΟΣ»….Στα χέ­ρια Α­ρε­ο­πα­γί­τη Φά­κε­λος για τη Συ­νε­ται­ρι­στι­κή.

1

22-05-2003

 

107

ΠΕ­ΡΙ­ΛΗ­ΨΗ ΚΑ­ΤΑ­ΚΥ­ΡΩ­ΤΙ­ΚΗΣ ΕΚ­ΘΕ­ΣΕ­ΩΣ…Για το Κα­τά­στη­μα…. Α­ριθ. 9.970.Εκ­πλει­στη­ρί­α­σμα: 19.080 ευ­ρώ

8

23-05-2003

9.970

108

ΠΕ­ΡΙ­ΛΗ­ΨΗ ΚΑ­ΤΑ­ΚΥ­ΡΩ­ΤΙ­ΚΗΣ ΕΚ­ΘΕ­ΣΕ­ΩΣ…Α­ριθ. 9.971….Εκ­πλει­στη­ρί­α­σμα:: 42.55 ευρώ για το Ι2 Δια­μέ­ρι­σμα….

9

23-05-2003

9.971

108.1

Α­ΝΑ­ΦΟ­ΡΑΚων. Δη­μη­τρα­κο­πού­λου…προς..κ. Ει­σαγ­γε­λέ­α Λα­μί­ας.

1

22-05-2003

 

108.2

 «ΑΥΡΙΑΝΗ»: σελ. 1, 16,17. Τίτλος: Βγάζουν στο σφυρί χιλιάδες σπίτια και χωράφια. Γεμάτη κλεψιές και σκάνδαλα η Τράπεζα της Λαμίας…..

3

29-05-2003

 

108.3

«ΛΑ­ΜΙΑ­ΚΟΣ ΤΥ­ΠΟΣ»..Ο Δη­μη­τρα­κό­που­λος ..Α­να­ξιό­πι­στος

1

24-05-2003

 

109

Ε­ΠΙ­ΣΤΟ­ΛΗ Σ.Τ.Λ  ..Α­ριθ. Πρωτ. 4763…..ΠΡΟΣ….Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λο…Α­πό­φα­ση Δ.Σ. για δια­κο­πή πα­ρο­χής η­λε­κτρι­κού ρεύ­μα­τος και νε­ρού.

1

03-06-2003

4.763

110

ΑΙ­ΤΗ­ΣΗ Α­ΣΦΑ­ΛΙ­ΣΤΙΚΩΝ ΜΕ­ΤΡΩΝ  1) Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου, 2) Α­να­στα­σί­ας συζ. Δη­μη­τρα­κοπού­λου, 3) Κων. Αρ­μα­κά….

ΚΑ­ΤΑ…..Σ.Τ.Λ….Για τα τρί­α Δά­νεια…….Η Δι­κά­σι­μος ο­ρί­στη­κε για τις 10 Ιου­λί­ου 2003. Ζητάμε Καρτέλες – Αντίγραφα όλων των εντύπων…Δι­κη­γό­ρος μου ο Γρηγ. Γαϊτάνης.

9

20-06-2003

 

111

ΕΞΩΔΙΚΗ  ΔΗΛΩΣΗ: 1)Κων. Δημητρακόπουλου, 2) Αναστασία συζ. Κων. Δημητρακοπούλου, 3) Κων. Αρμακά…. ΠΡΟΣ:  Σ.Τ.Λ. Δικηγόρος μου ο Γρηγ. Γαϊτάνης.

2

10-07-2003

 

112

ΜΗ­ΝΥ­ΣΗ ΚΑΙ Ε­ΓΚΛΗ­ΣΗ…Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου….ΚΑ­ΤΑόλου του Δ.Σ. της Σ.Τ.Λ.

7

08-08-2003

Αριθ. Β.Μ. .ΔΕΟ3/469/8-8-03

112.1

ΕΠΙΣΤΟΛΗ: ΠΡΟΣ 1) Λαμιακό Τύπο, 2) Ευρωπαϊκή Επιτροπή, 3) Τον κ. Πρωθυπουργό, 4) Τον κ. Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, 5) Τον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας, 6) Εφημερίδα «Αυριανή»..

5

05-09-2003

 

113

Α­ΠΟ­ΦΑ­ΣΗ Α­ριθ. 2014/2003, Δι­κα­στής: Α­λε­ξάν­δρας Μπέλ­μπα .. Για τους λό­γους αυ­τούς: ……Υ­πο­χρε­ώ­νει την καθ΄ης να ε­πι­δεί­ξει προ­σω­ρι­νά στους αι­τού­ντες……..

5

16-10-2003

2014/2003

114

ΠΡΟ­ΤΑ­ΣΕΙΣ - ΣΗ­ΜΕΙΩ­ΜΑ…Της Σ.Τ.Λ. …..ΚΑ­ΤΑ …1) Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου, 2) Α­να­στα­σί­ςας συζ. Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου, 3) Κων. Αρ­μα­κά. Δι­κη­γό­ροι της Σ.Τ.Λ. 1)Δημ. Κοκ­κα­λά­κης, 2) Ευαγ. Α­ντω­νο­λου­κάς.

10

22-10-2003

 

115

Α­ΓΩ­ΓΗ…Σ.Τ.Λ. …ΚΑ­ΤΑ…..Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου….Εί­μαι κύ­ριος νο­μές και κά­το­χος ..του ΙΔια­με­ρί­σμα­τος…

7

27-11-2003

 

116

ΕΚ­ΘΕ­ΣΗ Ε­ΠΙ­ΔΟ­ΣΗΣ ΠΡΟΣ …. Σ.Τ.Λ. για Καρ­τέ­λες. Δι­κη­γό­ρος μου ο Γρηγ. Γα­ϊ­τά­νης.  

3

30-01-2004

 

117

ΠΡΟ­ΤΑ­ΣΕΙΣ Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου…ΚΑ­ΤΑ.. 1) Σ.Τ.Λ., 2) Της με αριθ. 2370/7-5-2001 εκ­θέ­σε­ως …Α­σφρά­γι­στο Δι­κό­γρα­φα. Δι­κη­γό­ρος μου ο Κων. Κα­ρα­γκού­νης.

11

30-01-2004

 

118

Α­ΠΟ­ΦΑ­ΣΗ ΜΟ­ΝΟ­ΜΕ­ΛΟΥΣ ΠΡΩ­ΤΟ­ΔΙ­ΚΕΙΟΥ ΛΑ­ΜΙΑΣ…Αριθ. 64/2004Πρω­το­δί­κης Κων/να Φλε­τού­ρη….1) Α­πορ­ρί­πτει ο,τι κρί­θη­κε α­πορ­ρι­πτέ­ο, …….

7

05-02-2004

64/2004

119

ΑΙ­ΤΗ­ΣΗ Κων. Δη­μη­τρακό­που­λου ΠΡΟΣ Συμ­βο­λαιο­γρά­φο Α­λε­ξάν­δρα Κύρ­κου - Πα­λέ­τσου. Της ζη­τά­ω να μου χο­ρη­γή­σει ε­πι­κυ­ρω­μέ­να α­ντί­γρα­φα

1

22-03-2004

15/23-03-2004

119.1

Ομιλία μου στης Γενική Συνέλευση.

4

24-03-2004

 

119.2

Ε­ΠΙ­ΣΤΟ­ΛΗ του Συλ­λό­γου μας…ΠΡΟΣ: κ. Πρω­θυ­πουρ­γόΚοι­νο­ποί­η­ση: 1) Στους Αρ­χη­γούς ό­λων των Κομ­μά­των, 2) Σε Μ.Μ.Ε

1

26-03-2004

 

120

ΠΡΑ­ΞΗ ΚΑ­ΤΑ­ΘΕ­ΣΕ­ΩΣ ΓΡΑΜΜΑ­ΤΙΟΥ ΣΥ­ΣΤΑ­ΣΕ­ΩΣ ΠΑ­ΡΑ­ΚΑ­ΤΑ­ΘΗ­ΚΗΣ. Αριθ. 567, Συμ­βο­λαιο­γρά­φου Α­λεξ. Κύρ­κου - Πα­λέ­τσου. Μου έστειλε Επικυρωμένα Αντίγραφα.

16

14-04-2004

14 Α567

121

ΣΥΜ­ΒΟΥ­ΛΙΟ ΠΛΗΜ­ΜΕ­ΛΕΙΟ­ΔΙ­ΚΩΝ ΛΑ­ΜΙΑΣ…Α­ριθ. 60/2004  …Για τους λό­γους αυ­τούς α­ποφαί­νε­ται να μην γί­νει κα­τη­γο­ρί­α ΚΑΤΑ των 1) Νικ. Δα­σκα­λό­που­λου, 2)…, 3)……..υ­πό­λοι­πο Δ.Σ. για τις πρά­ξεις της συ­κο­φα­ντι­κής δυ­σφή­μη­σης δια του Τύπου.

23

21-05-2004

60/2004 

122

ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ Κων. Δημητρακόπουλος ΠΡΟΣ Σ.Τ.Λ.

2

10-10-2004

 

123

Ε­ΞΩ­ΔΙ­ΚΗ ΔΙΑΜΑΡ­ΤΥ­ΡΙΑ, ΔΗ­ΛΩ­ΣΗ - ΠΡΟ­ΣΚΛΗ­ΣΗ Συλλόγου Συνεταίρων….ΚΑ­ΤΑ …Σ.Τ.Λ.

2

18-01-2005

 

124

Ε­ΦΕ­ΣΗ….Σ.Τ.Λ. …ΚΑ­ΤΑ……Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου…..και κα­τά της υπ. Α­ριθ. 139/2004.

12

31-01-2005

 

125

Α­ΠΟ­ΦΑ­ΣΗ Ε­ΦΕ­ΤΕΙΟΥ ΛΑ­ΜΙΑΣ. Α­ριθ. 141/2005. Λό­γω των Α­ο­ρι­στιών του δι­κη­γό­ρου μου Κων. Κα­ρα­γκού­νη γύ­ρω α­πό το Γραμ­μά­τιο των 5.400.000 ΔρχΜΟ­ΝΟ ΜΕ Α­ΝΑ­ΨΗ­ΛΑ­ΦΗ­ΣΗ

6

08-02-2005

141/2005

126

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ…Κων. Δημητρακόπουλου…..ΚΑΤΑ….1) Εμπορικής, 2) Σ.Τ.Λ., 3) Της Αλεξάνδρας Κύρκου – Παλέτσου, Συμβολαιογράφου Λαμίας.

29

09-05-2005

 

127

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ:

1

10-05-2005

 

127.1

ΟΜΙΛΙΑ μου ενώπιον της Γενικής Τακτικής Συνέλευσης των κ.κ. Συνεταίρων.

3

18-05-2005

 

127.2

ΦΥΛΛΑΔΙΟ που μοιράζεται κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης

6

18-05-2005

 

128

ΚΑ­ΤΑ­ΤΙ­ΘΕ­ΤΑΙ η Α­ΓΩ­ΓΗ μου των 600.000 Ευ­ρώ. Οι Δι­κη­γό­ροι μου Κων. Κα­ρα­γκού­νης & Γρηγ. Γα­ϊ­τά­νης.

28

13-07-2006

 

128.1

«ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» Τίτλος: Ιδού η κατάντια του Ιδρύματός μας, μια φωτογραφία 1000 λέξεις…

16

15-09-2006

 

129

ΜΗ­ΝΥ­ΣΗ: Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου.. ΚΑ­ΤΑ Νικ. Δα­σκα­λό­που­λου-Σ.Τ.Λ.…ΚΑ­ΤΑ….Για Το­κο­γλυ­φί­α κατά εξακολούθηση που είναι Κακούργημα..

16

03-10-2006

Α06/6683

130

Ε­ΦΗ­ΜΕ­ΡΙ­ΔΑ «ΣΕΙ­ΣΑΧΘΕΙΑ»

Βλ. Σελ 8 & 9 τα Κεφαλαιοποιημένα Γραμμάτια..

 

05-10-2006

 

131

ΑΠΟΦΑΣΗ Ε­ΦΕ­ΤΕΙΟΥ ΛΑ­ΜΙΑΣ…Α­ριθ. 40/2007….Δι­κα­στής: Δημ. Μα­ζα­ρά­κης.  ΜΟ­ΝΟ ΜΕ Α­ΝΑ­ΨΗ­ΛΑ­ΦΗ­ΣΗΣ

8

14-11-2006

40/2007

132

ΚΑΤΑΘΕΣΗ στην Πταισματοδίκη Λαμίας περί Τοκογλυφίας της Σ.Τ.Λ.

3

14-03-2007

 

133

ΠΡΟ­ΤΑ­ΣΕΙΣ; Σ.Τ.Λ. ΚΑ­ΤΑ. Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου… Δι­κη­γό­ρος της Σ.Τ.Λ…ΕυαγΑ­ντω­νο­λου­κάς

19

11-05-2007

 

133.1

Α­ΝΑ­ΦΟ­ΡΑ: Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου..ΠΡΟΣ..κ. Ει­σαγ­γε­λέ­α Εφε­τών Λα­μί­ας, για Με­ρί­σμα­τα, Ι­σο­λο­γι­σμούς. Προ­βεί­τε σε πραγ­μα­τική έ­ρευ­να για τυ­χόν ευ­θύ­νες (α­στι­κές-πο­λι­τι­κές-ποι­νοι­κές) ό­λων των πι­θανά ε­μπλε­κο­μέ­νων.

2

15-05-2007

 

133.2

Α­ΝΟΙ­ΧΤΗ Ε­ΠΙ­ΣΤΟ­ΛΗ: Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου..ΠΡΟΣ: κ. Εισαγ­γε­λέ­α Ε­φε­τεί­ου Λα­μί­ας, ζη­τά­με την προ­στα­σί­α Σας..

2

15-05-2007

 

134

Έγχρωμο δισέλιδο Φυλλάδιο με τις ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ μου που μοιράστηκε στους κ.κ. Συνεταίρους προς τη Γενική Συνέλευση της 30 Μαΐου 2007

2

30-05-2007

 

135

Α­ΝΑ­ΦΟ­ΡΑ - ΚΑ­ΤΑΓ­ΓΕ­ΛΙΑ: Κων. Δημητρακόπουλου ΚΑΤΑ….1) Κων. Καραγκούνη, 2) Γρηγ. Γαϊτάνη….ΠΡΟΣ τον Πρό­ε­δρο του Δι­κη­γο­ρι­κού Συλ­λό­γου ΚΑ­ΤΑ των Δι­κη­γό­ρων μου 1) Κων. Κα­ρα­γκού­νη και 2) Γρηγ. Γα­ϊ­τά­νη.

2

05-07-2007

165/30-09-2007

136

Αναρτώ σε τρεις βιτρίνες των καταστημάτων μου αφίσα…

4

05-07-2007

 

137

Ε­ΞΩ­ΔΙ­ΚΟΣ ΔΙΑ­ΜΑΡ­ΤΥ­ΡΙΑ, ΔΗ­ΛΩ­ΣΗ – ΠΡΟ­ΣΚΛΗ­ΣΗ: 1) Κων. Κα­ρα­γκού­νη, 2) Γρηγ. Γα­ϊτά­νη ΚΑ­ΤΑ 1) Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου, 2) Πα­να­γιώ­τας Κ. Δη­μη­τρα­κο­πού­λου.

3

23-10-2007

 

138

ΜΗ­ΝΥ­ΣΗ: 1) Κων. Κα­ρα­γκού­νη, 2) Γρηγ. Γα­ϊ­τά­νη…ΚΑ­ΤΑ…1) Κων. Δη­μη­τρακό­που­λου, 2) Πα­να­γιώ­τας Κων. Δη­μη­τρα­κο­πού­λου…

13

25-10-2007

 

139

ΑΙ­ΤΗ­ΣΗ Α­ΣΦΑ­ΛΙ­ΣΤΙΚΩΝ ΜΕ­ΤΡΩΝ: 1) Κων. Κα­ρα­γκού­νη, 2) Γρηγ. Γα­ϊ­τά­νη, ΚΑ­ΤΑ 1) Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου, 2) Πα­να­γιώ­τας Κ. Δη­μη­τρα­κο­πού­λου.

13

26-10-2007

 

140

ΑΓΩΓΗ: 1)Κων. Καραγκούνη, 2) Γρηγ. Γαϊτάνη ΚΑΤΑ 1) Κων. Δημητρακόπουλου, 2) Παναγιώτας Κ. Δημητρακόπουλου

14

29-10-2007

 

141

Α­ΠΟ­ΦΑ­ΣΗ: Αριθ. 3320/2007. Δι­κα­στή κ. Νικ. Ντί­του­ρα (Πρό­ε­δρο Πρω­το­δι­κών) για υ­πό­θε­ση Κα­ρα­γκού­νη – Γα­ϊ­τά­νη. …..

16

08-11-2007

3320/2007

142

ΔΗ­ΛΩ­ΣΗ που ζη­τά­ει ο Κα­ρα­γκού­νης να υ­πο­γρά­ψω.

1

13-11-2007

 

143

ΜΥΝΗΣΗ: Κων. & Παναγιώτας Δημητρακοπούλου ΚΑΤΑ Κων. Καραγκούνη & Γρηγ. Γαϊτάνη.

27

14-11-2007

Α07ΕΓΧ/

6534

144

ΑΓΩΓΗ:  Κων. & Παναγιώτας Δημητρακοπούλου…..ΚΑΤΑ ..Κων. Καραγκούνη & Γρηγ. Γαϊτάνη

20

14-11-2007

 

145

ΣΗΜΕΙΩΜΑ: 1) Κων. Δημητρακόπουλου, 2) Παναγιώτας Κ. Δημητρακοπούλου ΚΑΤΑ 1)Κων. Καραγκούνη, 2) Γρηγ. Γαϊτάνη. Δικηγόρος μου ο Αντ. Χονδρογιάννης

4

14-11-2007

 

146

ΚΛΗ­ΣΗ ΓΙΑ Α­ΝΑ­ΚΡΙΣΗ, Κα­λού­με τον Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λο….για υ­πό­θε­ση κα­τά του Νικ. Δα­σκα­λό­που­λου.

9

21-11-2007

 

147

ΒΕ­ΒΑΙΩ­ΣΗ ΔΟΥ ΛΑ­ΜΙΑΣ: 

1

23-11-2007

 

148

Υ­ΠΟ­ΜΝΗ­ΜΑ: ΕΝΩ­ΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΤΑΙ­ΣΜΑ­ΤΟ­ΔΙ­ΚΕΙΟΥ ΛΑ­ΜΙΑΣ: Κων. Δημητρακόπουλου για υπόθεση Αφίσας.

7

14-12-2007

 

149

Α­ΣΦΑ­ΛΙ­ΣΤΙ­ΚΑ ΜΕ­ΤΡΑ: Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου ΚΑ­ΤΑ…Σ.Τ.Λ. ..για υ­ποψή­φιος στις Αρ­χαι­ρε­σί­ες της Σ.Τ.Λ. της 23 Μαρ­τί­ου 2008. Δι­κη­γό­ρος μου ο Α­ντων. Χον­δρο­γιάν­νης.

10

20-02-2008

 

149.1

ΒΕΒΑΙΩΣΗ Σ.Τ.Λ. ότι ο Κων. Δημητρακόπουλος οφείλει 41.177,24 ευρώ βάσει της υπ΄αριθ. 424/1994 Διαταγής Πληρωμής.

1

07-03-2008

 

149.2

ΒΕΒΑΙΩΣΗ Σ.Τ.Λ. ότι ο Κων. Δημητρακόπουλος οφείλει 68.504,04 ευρώ βάσει της υπ΄αριθ. 185/1994 Διαταγής Πληρωμής.

1

07-03-2008

 

149.3

ΠΡΟ­ΤΑ­ΣΕΙΣ: Σ.Τ.Λ. ..ΚΑ­ΤΑ..Κων. Δη­μη­τρα­κο­πούλου.

6

04-03-2008

 

149.4

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ αριθ. 92/2008.

3

05-03-2008

 

150

Α­ΠΟ­ΦΑ­ΣΗ: Α­ριθ. 650/2008. Δι­κα­στής Α­πο­στ. Ντί­του­ρας (Πρό­ε­δρος Πρω­το­δι­κών) για υ­πο­ψή­φιος για τις Αρ­χαι­ρε­σί­ες της Σ.Τ.Λ. της 23 Μαρ­τί­ου 2008. Α­πορ­ρί­πτει την  Αί­τη­ση.

6

20-03-2008

 

151

Α­ΝΑ­ΦΟ­ΡΑ: Προς 1) Υ­πουρ­γό των Οι­κο­νο­μι­κών, 2) Πρό­ε­δρο του Α­ρεί­ου Πά­γου, 3) Ει­σαγ­γε­λέ­α του Α­ρεί­ου Πά­γου, 4) Προ­ϊ­στά­με­νο του Πρω­το­δι­κεί­ου Λα­μί­ας. Για Αρχαι­ρε­σί­ες Σ.Τ.Λ.

4

24-03-2008

 

152

Ε­ΞΩ­ΔΙ­ΚΟ Κων. Δη­μη­τρα­κό­που­λου, ΚΑ­ΤΑ 1) Σ.Τ.Λ., 2) Δημ. Κοκ­κα­λά­κη.

14

27-03-2007

 

152.1

Ε­ΞΩ­ΔΙ­ΚΗ ΔΗ­ΛΩ­ΣΗ: Α­ριθ. 4205 Κων. Δη­μη­τρα­κο­πού­λου…ΚΑ­ΤΑ….1) Σ.Τ.Λ., 2) Δημ. Κοκ­κα­λά­κη.

13

01-04-2008

 

152.2

Ε­ΞΩ­ΔΙ­ΚΗ Α­ΠΑ­ΝΤΗ­ΣΗ: Δημ. Κοκ­κα­λά­κη..ΚΑ­ΤΑ..Κων. Δη­μη­τρα­κο­πού­λου.

1

04-04-2008

 

152.3

Ε­ΞΩ­ΔΙ­ΚΗ ΔΗ­ΛΩ­ΣΗ: Αριθ. 4226. Κων. Δη­μητρα­κό­που­λος..ΚΑ­ΤΑ….1) Σ.Τ.Λ.  2) Δη­μη. Κοκ­κα­λά­κη.

13

04-04-2008

 

153

Ε­ΞΩ­ΔΙ­ΚΗ Α­ΠΑ­ΝΤΗ­ΣΗ:  Δημ. Κοκ­κα­λά­κη ΚΑ­ΤΑ Κων. Δημη­τρα­κό­που­λου.

1

04-04-2008

 

154

Α­ΣΦΑ­ΛΙ­ΣΤΙ­ΚΑ ΜΕΤΡΑ για τις Αρ­χαι­ρε­σί­ες της Σ.Τ.Λ. της 23 Μαρ­τί­ου 2008. Η Δικάσιμος ορίζεται για τις 08-05-2008. Δικηγόρος μου ο Αντώνης Χονδρογιάννης.

7

22-04-2008

 

155

ΜΗΝΥΣΙΣ Κων. Δημητρακόπουλος ΚΑΤΑ 1) Σ.Τ.Λ., 2) Δημ. Κοκκαλάκη

Δι­κη­γό­ρος μου ο Α­ντώ­νης Χον­δρο­γιάν­νης.

13

08-05-2008

 

156

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Σ.Τ.Λ. ΚΑΤΑ Κων. Δημητρακόπουλου

4

29-05-2008

 

156.1

Α­ΠΟ­ΦΑ­ΣΗ: Α­ριθ. 1523/2008. Δι­κα­στής: Α­πό­στο­λος Ντί­του­ρας (Πρό­ε­δρος Πρω­το­δι­κών). Για τους λό­γους αυ­τούς…Α­πορ­ρί­πτει την Αί­τηση.

6

29-05-2008

 

157

ΑΠΟΦΑΣΙΣ 1523/2008, Δικαστής Αποστ. Ντίτουρας (Πρόεδρος Πρωτοδικών) Για τους λόγους αυτούς Απορρίπτει την Αίτηση.

6

29-05-2008

1523/2008

158

Α­ΣΦΑ­ΛΙ­ΣΤΙ­ΚΑ ΜΕ­ΤΡΑ: Κών. Δη­μη­τρα­κό­που­λου….ΚΑ­ΤΑ… Σ.Τ.Λ..για ε­πί­δει­ξη Καρ­τε­λών…

5

03-06-2008

 

159

ΑΝΑΚΟΠΗ:  Παναγιώτας Κων. Δημητρακοπούλου ΚΑΤΑ Σ.Τ.Λ. για Αποβολή της από το κατάστημά της , Καποδιστρίου 12 – Λαμία. Δικάσιμος 07-05-2009

17

13-06-2008

 

160

ΑΙ­ΤΗ­ΣΗ Α­ΝΑ­ΣΤΟ­ΛΗΣ Ε­ΚΤΕ­ΛΕ­ΣΗΣ Πα­να­γιώ­τας Κων. Δη­μη­τρα­κο­πού­λου ΚΑ­ΤΑ Σ.Τ.Λ. Για Α­πο­βο­λή της α­πό το κα­τά­στη­μά της , Κα­πο­δι­στρί­ου 12 – Λα­μί­α.

29

17-06-2008

 

161

Φυλ­λά­διο: Έγ­χρω­μο δι­σέ­λι­δο Φυλ­-λά­διο: Ή Δια­πλο­κή στη Λα­μί­α σε όλα τα ε­πί­πε­δα πά­ει σύν­νε­φο.

1

26-06-2008

 

162

ΑΝΑΦΟΡΑ: Κων. Δημητρακόπουλου ΠΡΟΣ 1) Πρόεδρο Αρείου Πάγου, 2) Τον Προϊστάμενο του Πρωτοδικείου Λαμίας. Για αποβολή της Παναγιώτας Κων. Δημητρακοπούλου κ.α.

4

04-09-2008

 

163

Φυλ­λά­διο: Έγ­χρω­μο δι­σέ­λι­δο Φυλ­λά­διο για την κα­τα­στρο­φή της μισής Φθιώ­τι­δας α­πό την Σ.Τ.Λ…, κ.α.

2

10-09-2008

 

 

 

 

 

 

 

Με εκτίμηση

Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος

 

 
























@@@@@@@@@@@@@@@@

 

Ιστολόγια και για Δικαστική Χρήση

 

ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ Σ.Τ.Λ. 

https://kinmersynla.blogspot.com

 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ Σ.Τ.Λ.

https://lamiaspero1.blogspot.com/

www.dimitrakopulos.gr

 

ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

https://www.youtube.com/channel/UCA_Vo8_CBxyv9_q5HMas6nw/videos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"