MNU

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ...Στηρίξτε μας...Διαφημιστείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια και ταυτόχρονα στηρίζετε οικονομικά το ΚΙΝΗΜΑ μας για να ανταπεξέρχεται σε δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Η Εβδόμη (18/5/2005) & Ογδόη (30/5/2007) Ομιλία μου, από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης της Σ.Τ.Λ.

Η Εβδόμη (18/5/2005)  & Ογδόη (30/5/2007)  Ομιλία μου, από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης της Σ.Τ.Λ.


Η δικαιοσύνη επί τέλους κάθισε στο σκαμνί του Τριμελούς Κακουργιοδικείου του Εφετείου Λαμίας τα 24 στελέχη της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας 




Αν όμως τα Μ.Μ.Ε. της πόλης μου της Λαμίας έκαναν το ΚΑΘΗΚΟΝ  τους και ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΣΑΝ από το έτος 2000 τις ΟΜΙΛΙΕΣ μου, η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ δεν θε έπεφτε έξω με όλα τα επακόλουθα..

 

 



 





ΚΩΣΤΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

Αγαπητοί Συνεταίροι - Μεριδιούχοι της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, 

Τώρα που το νερό μπήκε στο αυλάκι και η δικαιοσύνη επί τέλους κάθισε στο σκαμνί του Τριμελούς Κακουργιοδικείου του Εφετείου Λαμίας τα 24 στελέχη της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας θα σας ανεβάζω κάθε ημέρα και από μία από τις Ομιλίες μου ως Πρόεδρος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ Συνεταίρων - Δανειοληπτών - Εγγυητών της Σ.Τ.Λ. με τίτλο " Η ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΕΙΑ". 

Η Ομιλίες μου είναι καταγεγραμμένες στα ΠΡΑΚΤΙΚΑ των Γενικών Συνελεύσεων της Σ.Τ.Λ. και όλα αυτά τα γνώριζε - γνωρίζει η Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά επειδή ήταν στο Μεγάλο Κόλπο έκανε το κοροΐδο για να πάρει τα Ακίνητα των κ.κ. Συνεταίρων σε εξευτελιστικές τιμές και να τα δώσε σε Funds.

 

ΙΔΟΥ Η ΕΒΔΟΜΗ  ΟΜΙΛΙΑ  ΜΟΥ

ΟΜΙΛΙΑ 7η

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ  ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ ΤΗΝ  18  ΜΑΪΟΥ 2005

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

(Συνεταίρος και Πρόεδρος των Δανειοληπτών - Εγγυητών της ΣΥΝΕΤΑΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ).

Φίλες και φίλοι, Αγαπητοί Συνεταίροι, υπαγόμαστε όλοι στη νέα ρύθμιση του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ για τα Πανωτόκια. 

Συγκεκριμένα για τα μικρά δάνεια των 200.000 δρχ, και 500.000 δρχ, που δανειζόμασταν με Γραμμάτια - Συναλλαγματικές και τα οποία ανανεώναμε κάθε εξάμηνο, έφτασαν με τους παράνομους τόκους το 1992 να μας τα ΚΕΦΑΛΑΙΟΙΊΟΙΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ με άλλα Γραμμάτια - Συναλλαγματικές των 5.400.000 δρχ, (κατά περίπτωση μικρότερα ή μεγαλύτερα ποσά) και σήμερα να μας ζητάνε για κάθε Γραμμάτιο-Συναλλαγματική των 200.000 δρχ. να πληρώσουμε 16.000.000 δρχ,

Στη συνέχεια το ΑΧΟΡΤΑΓΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΙΔΡΥΜΑ διαπίστωσε ότι τα Γραμμάτια-Συναλλαγματικές αυτά είναι ευάλωτα και ζήτησε από τους κ.κ. Συνεταίρους να ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ. Οι κύριοι Συνέταιροι πιεζόμενοι έμμεσα υποχρεώθηκαν να τις υπογράψουν. Δηλαδή υποτάχτηκαν στο νόμο της ανάγκης.


Η νέα Διοίκηση του Νίκου Δασκαλόπουλου απαίτησε από τους Μικρο-Δανειολήτττες και τους Εγγυητές να καλύψουν το έλλειμμα των 10 ΔΙΣ δραχμών οδηγώντας τους στα Δικαστήρια με τους παράνομους Πλειστηριασμούς το 2001 και 2002.

Οι κ.κ. δικαστές γνώριζαν ότι οι Πλειστηριασμοί αυτοί ήταν παράνομοι, αλλά υπέγραφαν ενάντια στο νόμο. Αντί λοιπόν οι κ.κ. Δικαστές να προστατέψουν τους πολίτες ως όφειλαν, έβγαζαν παράνομες Αποφάσεις εναντίον των κ.κ. Συνεταίρων. Έτσι συνετέλεσαν οι κ.κ. Δικαστές της Λαμίας της εποχής εκείνης να διαλυθούν οικογένειες, να πεθάνουν Συνεταίροι, να γίνουν μαλλιά κουβάρια Δανειολήπτες και Εγγυητές και να μπουν Συνεταίροι στον Τειρεσία με όλα τα επακόλουθα, τα οποία όλοι μας γνωρίζουμε. Επίσης οι κ.κ. Συνεταίροι υποβλήθηκαν με τις δίκες αυτές σε τεράστια οικονομική επιβάρυνση.

Φίλες και φίλοι

Οι προηγούμενες Διοικήσεις εξαπάτησαν πολλούς Συνεταίρους καταχρώντας τους χρήματα, ή πλουτίζοντας αυτοί οι ίδιοι ή πλουτίζοντας παράνομα το Ίδρυμα.

Κύριοι Συνεταίροι

Ερευνήστε και Σεις τις αποδείξεις σας και τους αναλυτικούς Λογαριασμούς που σας δίνει το Πιστωτικό μας Ίδρυμα. Κάποια κομπίνα θα σας έχουν κάνει δεν μπορεί;

Κύριοι του Διοικητικού Συμβουλίου Αγαπητοί κ. Συνεταίροι

Εγώ, για όλους αυτούς τους λόγους και επειδή θεωρώ ότι εξαπατήθηκα και  εμπαίχτηκα από το Πιστωτικό μας Ίδρυμα, στο οποίο είχαμε όλοι μας μεγάλη   εμπιστοσύνη, γιατί επί 90 χρόνια δεν εξαπατήθηκε κανένας Συνεταίρος και δεν πήρανε κανενός το σπίτι και στο οποίο δεν είμαι απλός πελάτης αλλά Συνεταίρος

1). Θα καταθέσω ΑΓΩΓΗ για υλική και ηθική βλάβη που υπέστην.

                2). Θα καταθέτω ΑΙΤΗΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΙΚΩΝ ΜΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ
που ανέρχονται σε 2.000.000 δρχ, περίπου ζητώντας από το Ίδρυμα να μου δώσει ΤΑ ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΜΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΑ με την ΥΠΕΡΑΞΙΑ που έχει επέλθει σ' αυτά από το 1980 μέχρι σήμερα (δηλαδή με τον απορρέοντα ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ τους), που ανέρχεται σε πολλές χιλιάδες Ευρώ.

Κύριε Δασκαλόπουλε

Αναγνωρίζουμε ότι παραλάβατε χάος. Επιβάλλεται όμως να εφαρμόσετε το νόμο που ψήφισε η Βουλή των Ελλήνων. Ο νόμος είναι νόμος.

Εμείς οι μικρο-Δανειολήπτες - Εγγυητές όπως καταλάβατε κ. Δασκαλόπουλε δεν είμαστε μπαταξήδες, όπως μας αποκαλέσατε στα Μ.Μ.Ε. της πόλης μας. Πληρώσαμε το δάνειο που πήραμε 10 φορές, ας μην το πληρώσουμε 20 φορές.

Άλλοι είναι αυτοί που καταλήστεψαν το Ίδρυμα και τους Συνεταίρους.

Άλλοι είναι αυτοί που πήραν τα μεγάλα δάνεια χωρίς εγγυήσεις.

Είναι οι κολλητοί τους και Εσείς τους προστατεύετε ακόμα.

Μου δίνεται λοιπόν το δικαίωμα κύριοι του Διοικητικού Συμβουλίου με όλα αυτά που μεθοδεύετε στα Διοικητικά σας Συμβούλια να Σας αποκαλέσω και δημόσια από αυτό εδώ το βήμα ΣΥΓΚΑΛΗΨΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΩΝ.

 

ΚΑΛΩ

λοιπόν έναν λεοντόκαρδο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. Έναν ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ που να το λέει η καρδιά του. Να οδηγήσει στη Δικαιοσύνη τους υπεύθυνους της λεηλασίας αυτού του Ιστορικού 'Ιδρύματος που έχει ηλικία 100 χρόνων.

Οι προηγούμενοι Διοικούντες αυτό το Ίδρυμα, τέλεσαν σειρά αξιόποινων και ποινικά κολάσιμων πράξεων. Όπως παράβαση καθήκοντος, απιστίας, υπεξαίρεση χρημάτων, κ.λ.π. τα οποία υπάρχουν όλα στο ΠΟΡΙΣΜΑ του κ. Βασιλαδιώτη. Τα παραπάνω ποινικά αδικήματα προφανώς διαπράχθηκαν από δόλο ή βαριά αμέλεια, εν γνώσει τους με πρόθεση να ωφελήαβυν άλλα πρόσωπα ή να ωφεληθούν οι ίδιοι.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την οικονομική ζημία του Ιδρύματος μας και κατά επέκταση και την ζημία όλων των κ.κ. Συνεταίρων.

Ο Σύλλογός μας έχει καταθέσει Μηνύσεις αλλά έχουν τεθεί στο αρχείο.

Φίλες και φίλοι

Ο Νίκος Δασκαλόπουλος έβαλε τάξη στο Ίδρυμα, αλλά δεν εφαρμόζει το νέο νόμο για τα Πανωτόκια του Κώστα Καραμανλή και δεν οδηγεί στη Δικαιοσύνη την προηγούμενη Διοίκηση για την τεράστια κακοδιαχείριση που υπέστη το Ίδρυμα μας. Είναι άξιος και ασκεί τα καθήκοντα του με συνέπεια και επιμέλεια.

 

Κύριε, Πρόεδρε της Γενικής Συνέλευσης, Κύριε, Πρόεδρε του Διοικητικού Συμβουλίου, Κύριοι, του Διοικητικού Συμβουλίου, Κυρίες και κύριοι Συνεταίροι

 

ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΑΡΧΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ - ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΠOY ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΣ ΠΟΣΟΝ ΒΑΣΗΣ / ΛΗΦΘΕΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

 

Φίλοι μου

ΔΕΝ δήλωσαν να ομιλήσουν και σ’ αυτή τη Γενική Συνέλευση όπως και στις προηγούμενες οι κύριοι Συνεταίροι που εκλέχθηκαν με τον άλλον συνδυασμό στις προηγούμενες εκλογές και να διεκδικήσουν εκ μέρους μας από αυτό εδώ το βήμα τα δίκαια και την εφαρμογή των νόμων.

Μήπως τα πήρανε χοντρά και τώρα σιωπούν.....

Κάποτε φωνάζανε, ενημερώνανε και ξεσήκωναν τους κ.κ. Συνεταίρους.

Μήπως προλάβανε και γράψανε τα μεγάλα Δάνεια που πήρανε, χωρίς εγγυήσεις, στα παιδιά τους;

Μήπως αυτός ήταν μόνο ο λόγος που ζητήσανε την ψήφο Σας; Μήπως τα κορόιδα είμαστε πάντα ΕΜΕΙΣ;  

    

              Ευχαριστώ

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@


ΙΔΟΥ Η ΟΓΔΟΗ  ΟΜΙΛΙΑ  ΜΟΥ

 

ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ 30ης ΜΑΪΟΥ 2007

του ΚΩΣΤΑ Γ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

(Συνεταίρος και Πρόεδρος των Συνεταίρων - Δανειοληπτών - Εγγυητών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας)


 

ΖΗΤΑΜΕ λοιπόν για μια ακόμη φορά να μας χορηγήσετε τις Καρτέλες τις προ του 1992, στις οποίες φαίνονται πόσα χρήματα βάλαμε στην τσέπη μας και ΟΧΙ το ΚΕΦΑΛΑΙΟ που εσείς επιθυμείται.

 

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ το Ίδρυμα μας από τις ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ που έγιναν παράνομα το 1992 από την τότε Διοίκηση.

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ το Ίδρυμα μας από τους πριν το 2001 παράνομους ΑΝΑΤΟΚΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ.

ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ το ίδρυμα μας στους κ,κ. Συνεταίρους τα κατασχεθέντα ακίνητα τους (σπίτια, μαγαζιά, χωράφια, οικόπεδα κ.ά), τα οποία τους πήρε παράνομα είτε από πλειστηριασμούς που πραγματοποίησε σε περιόδους που απαγορευόντουσαν αυτοί με νόμο είτε ΟΧΙ.

ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΤΟΥΝ οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ, σημερινές οφειλές μας σε 96 Μηνιαίες δόσεις.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ και Πλειστηριασμού μετά την μη καταβολή 12 μηνιαίων Δόσεων της Νέας Ρύθμισης.

ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ στους κ.κ. Συνεταίρους που τα πλήρωσαν, όταν το Ίδρυμα μας ανακάμψει.

 

ΤΑΚΤΙΚΗ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

Στην Αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λαμίας, Πλ. Διάκου

 

Λαμία 30 Μαΐου 2007

Αγαπητοί Συνεταίροι 

 

ΖΗΤΑΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

ΖΗΤΑΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΑΣ

 

Εκατοντάδες είναι οι οικογένειες που πιεζόμενες αναγκάστηκαν να πουλήσουν ακίνητα σε εξευτελίστηκες τιμές και άλλες έγιναν μαλλιά κουβάρια.

Το Ίδρυμα μας ξέφυγε από το Συνεταιριστικό του πνεύμα. Από τη μια μεριά δανείζει σε ολίγους πολλά (εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ) και από την άλλη παίρνει την πρώτη κατοικία των μικρών και αδύναμων Συνεταίρων.

Παλεύω για το καλό του Ιδρύματος μας, αλλά και για τους κ.κ. Συνεταίρους που οι Ιδρυτές αυτού του Ιδρύματος άλλα οραματίστηκαν και οι τελευταίες Διοικήσεις άλλα κάνουν.

Από το 1993 και με ΤΗΝ  ΙΣΧΥ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ-ΣΥΝΑΛΛΑΓΝΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΕΣ στο Ακροατήριο, αλλά μέσα σε ένα δωμάτιο.

Να πληρώσουμε όλοι οι κ.κ. Συνεταίροι τα χρήματα που βάλαμε στην τσέπη μας, όπως ορίζει ο νόμος του Κώστα Καραμανλή. Η Σημερινή Διοίκηση όμως του Νίκου Δασκαλόπουλου μας ζητάει να πληρώσουμε τα χρήματα που βάλαμε στην τσέπη μας στο 20πλάσιο για να καλύψει τη ζημία που υπέστη το Ίδρυμα μας από την όποια κακοδιαχείριση των προηγουμένων Διοικήσεων.

Κύριοι του Διοικητικού Συμβουλίου: στους Δικαστάς του Πρωτοδικείου Λαμίας δείχνεται Γραμμάτια-Συναλλαγματικές που περιέχουν Κεφαλαιοποίηση των Τόκων και έτσι οι κ.κ. Δικαστές εφαρμόζοντας το γράμμα του νόμου βγάζουν αποφάσεις υπέρ σας. Η αλήθεια όμως είναι άλλη, την οποία εσείς την γνωρίζετε. Έτσι όμως επιμένετε να με δυσφημείται ανεπανόρθωτα. Βλέπετε την απόφαση αριθ. 60/2004 του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας που σας καταθέτω, αλλά την ίδια απόφαση την διαβάζουνε ήδη και οι παρόντες κ.κ. Συνεταίροι. Τα μεγάλα Δάνεια που επικαλείστε ότι πήρα εγώ και η οικογένεια μου από το Ίδρυμα Μας δεν τα έβαλα στην τσέπη μου, και το γνωρίζεται αυτό όλοι σας. ΕΓΩ στην τσέπη μου έβαλα μόνο χαρτιά.

Κύριοι του Διοικητικού Συμβουλίου: δεν είπατε όμως στους κ.κ. Δικαστές της πόλης μας ότι τα Γραμμάτια-Συναλλαγματικές αυτά προέρχονται από παράνομες Κεφαλαιοποιήσεις Τόκων που το εξάμηνο εκείνο του 1992 ο κ. Κώστας Μητσοτάκης τις απαγόρεψε με νόμο; Το αποκρύψατε. Όλοι σας γνωρίζεται την οικονομική εξόντωση που μου κάνατε και ότι δεν θα προσέφευγα σε Ανώτερα Δικαστήρια και έτσι παρέμεινε ως έχει η σπίλωση μου.  Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα.

Κύριοι Συνεταίροι, υπάρχουν δυνάμεις που με μάχονται και γι' αυτό με σπιλώνουν, γιατί φοβούνται μήπως επέμβει αργά ή γρήγορα κάποιος λεοντόκαρδος Εισαγγελέας.

Κύριοι του Διοικητικού Συμβουλίου: Δημοσιεύσατε στο Λαμιακό Τύπο στις 24 Μαΐου 2003: «Ο κ. Δημητρακόπουλος είναι αναξιόπιστος και γι' αυτό είναι ο τελευταίος που μπορεί να ισχυρίζεται ότι ενδιαφέρεται για το καλό της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας. Ο μέχρι σήμερα βίος και πολιτεία του έχουν αποδείξει, ότι αντιστρατεύεται ευθέως τα συμφέροντα του Ιδρύματος. Ξέρει μόνο να υβρίζει και να συκοφαντεί προς όλες τις κατευθύνσεις και να σπιλώνει πρόσωπα, θεσμούς και δημόσιους λειτουργούς. Εάν επιθυμεί δημιουργικό ρόλο ως συνεταίρος, ναν εξοφλήσει τις μεγάλες οφειλές από δάνεια που αυτοί και η οικογένεια του καρπώθηκαν στο παρελθόν. Η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας δραστηριοποιείται για το συμφέρον όλων των συνεταίρων και της οικονομίας του τόπου μας και η Διοίκηση της σταθερά επιδιώκει την επιβολή της Νομιμότητας και την απόδοση δικαιοσύνης με κάθε νόμιμο μέσο».

 

Αγαπητοί Συνεταίροι

Είμαι από αυτούς τους Συνεταίρους που βάλανε στην τσέπη τους ψίχουλα.

Συγκεκριμένα το 1992 έβαλα στην τσέπη μου 2.000.000 δρχ. (έχω μέσα στο ίδρυμα άλλα 2.000.000 δρχ. Μετοχικό Κεφάλαιο).

Πλήρωσα ήδη σε μετρητά: 1) 10.000.000 δρχ. 2) Επί πλέον πλήρωσα σε μετρητά 5.000.000 δρχ. για Δικαστικά έξοδα. Και επιμένουν να μου ζητάνε να πληρώσω 50.000.000 δρχ.

Ήδη μου έχουν πάρει σε παράνομους πλειστηριασμούς τρία (3) ακίνητα. Σ' αυτά περιλαμβάνονται η πρώτη μου κατοικία και το μαγαζί που εργαζόμουν και τώρα εργάζεται η κόρη μου. Τα ακίνητα είναι της τάξεως των 200.000.000 δρχ. Επίσης μου ζητάνε και ενοίκια 10ετίας, περίπου 12.000.000 δρχ. με τους νόμιμους τόκους.

Έτσι η Διοίκηση Δασκαλόπουλου με τα Γραμμάτια του 1992 που προέρχονται από τις παράνομες Κεφαλαιοποιήσεις των Τόκων που έχει στο Χαρτοφυλάκιο της προσπαθεί να τιθασεύσει τους Συνεταίρους και να παρουσιάσει έργο στην κοινωνία της Λαμίας.

 

Κύριε Δασκαλόπουλε

•   Από το 2001 που αναλάβατε τη Διοίκηση της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ μέχρι και σήμερα Μαΐος 2007 παρότι βρήκατε άδειο το Χρηματοκιβώτιο του Ιδρύματος Μας -αν όχι ηθελημένα   τότε   από   κακή   διαχείριση   των   προηγούμενων   Διοικήσεων   από   πολλά Δισεκατομμύρια δραχμές - δεν κάνατε τις όποιες Νομικές ενέργειες χρειάζονται εναντίον των υπαιτίων για τα άδεια ταμεία.

•   Έστω και τώρα που νομίζεται ότι βάλατε το Ιδρυμα σε κάποια τάξη, οδηγείστε τους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ για αυτό που φαίνεται ως «Οργανωμένη λεηλασία» του Ιδρύματος Μας στη Δικαιοσύνη. Η Τράπεζα διαθέτει και έγκριτους Νομικούς και τα απαραίτητα χρήματα. Δεν το κάνατε όμως, Γιατί;

•   Στα Μ.Μ.Ε. της πόλης μας, μας αποκαλείται μπατακτσήδες. ΕΜΕΙΣ όμως είμαστε οι Συνεταίροι που πληρώσαμε τα χρήματα που βάλαμε στην τσέπη μας 10 και 20 φορές. Εσείς ζητάτε να πληρώσουμε 50 φορές τα δήθεν χρέη μας κατ' εσάς, για να καλύψετε την όποια κακοδιαχείριση των προηγουμένων Διοικήσεων.

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΑΣ κ. ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΕ 

ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ.

Το Ίδρυμα μας δεν μπορεί να χορηγεί από τη μια μεριά δάνεια των εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ σε ολίγους και από την άλλη να παίρνει την πρώτη κατοικία, ή το χωράφι των μικρών Συνεταίρων του, αλλά οφείλει να βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση.

 


 


 

 

@@@@@@@@@@@@@

 

ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

https://www.youtube.com/channel/UCA_Vo8_CBxyv9_q5HMas6nw/videos

 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΤΟΛΜΗ"